Media gejorist bij AZC-infoavonden = media boos

Screenshot_41

Camera + microfoon in Heesch.

(Door: A. Kamphuys)

De Nederlandse media zijn boos. De persvrijheid bij de AZC-informatieavonden is namelijk in het geding. Volgens veel collega’s bestaat er de indruk dat de gemeenten het doen en laten van de pers zoveel mogelijk zelf wil bepalen en reguleren.

Het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren heeft een brandbrief aan de burgemeester van Heesch, gemeente Bernheze, geschreven.

Lees verder>>>
PowNed

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Censuur, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Persvrijheid, Rotzakken, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Media gejorist bij AZC-infoavonden = media boos

 1. jungleelephant zegt:

  Goed informeren van de burger????Sinds wanneer doen journalisten dat dan???

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Vreemd want de media staat toch aan de kant van de politieke leugenaars ??

  Like

 3. marcelvl1976 zegt:

  Over die toestroom van asielzoekers weten we nu inmiddels wel dat het verzadigd is in Nederland, die boodschap is wel helder. Wat ik wat minder vind en dat zal me wel niet in dank worden afgenomen is dat ook hier alleen positieve opbouwende comments worden toegelaten. Als ik een wat kritische opmerking plaats onder een artikel w.b. klimaatverandering en dan in de zin ik geloof in de wetenschappelijk bewijzen dat door CO2 uitstoot de aarde inderdaad gezien over meerdere jaren opwarmt en ook de neerslaghoeveelheid toeneemt ook door CO2 uitstoot dit niet kan plaatsen onder iemand die ONGEFUNDEERD het tegenovergestelde beweert. Ik weet niet wat het gemiddelde iQ hier moet zijn, maar iemand met een normaal IQ neemt dingen aan van mensen die over een onderwerp iets meer weten als een ander. Hoe dan ook jammer van een op zich waarschuwend blog. Jammer alleen van de oogkleppenmentaliteit die er bij zit.
  Punt 4 open vizier is hier niet aanwezig dat is in ieder geval mijn conclusie.
  Verder heb ik weinig toe te voegen.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Dat hoeft ook nooit meer! Maakt u zich geen zorgen. Tot ziens!

   Webmaster

   Like

   • leefbarbaar zegt:

    Heer Bron,

    het IQ van ons Leefbarbaren is te verwaarlozen. Men heeft hier een punt.
    Toch begeef ik mij al jaren niet meer op linxe sites omdat men daar niet in staat is een discussie te houden, zonder grof te worden. Of te gaan janken over de toon en de grammatica. Of ontiegelijk dom.
    Vooral wanneer ik de gutmensch vraag hoe ze de islam gaan bewegen tot geboortebeperking, dan blijft een net antwoord uit. Vrouwenrechten? Is de islam groen? Duurzaam misschien?
    Wanneer is Nederland vol? Waar gaan we al die vaginatoeristen plaatsen en hoe gaan we ze onderhouden? En wat is de invloed van minder Marokkanen op de CO2 uitstoot in Nederland. Waarom duizenden hectaren landbouwgrond omzetten in nepnatuur, terwijl er honger heerst op de wereld?
    Daarom beperk ik mij bijdragen tot uw site. Waarmee ik maar wil zeggen; dat ik me hier thuis voel en nimmer een discussie uit de weg ga.
    Thanx.

    Like

 4. Edjan zegt:

  Mooiste reacties vond ik deze twee:

  “Lol. Zodra de MSM ophoudt met voorbindlul van de macht te spelen worden ze gejorist en gaan ze janken. Zielig zooitje volksverlakkers. Zowel de macht als de MSM.”

  “Joseph Goebbels zou er een klein stijfje van krijgen.

  (Gelukkig is de taal nog niet helemaal onder de politiek correcte stront verdwenen)

  Like

 5. C.A.Barstow zegt:

  Onderdrukking van een volk begint met het muilkorven van alle media, de wereldgeschiedenis staat er bol van, en nu is Nederland ook aan de beurt, we worden door de politieke Judas elite simpelweg verraden en verkocht aan een verachtelijke en barbaarse islam ideologie.

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Buiten Powned is er geen journalist te vinden, die tracht objectief te zijn.
  Ze pennen allemaal braaf het persbericht van de gemeentevoorliegers over en dan zit hun taak er weer op en blijft het geld van de gemeentelijk advertenties weer binnen stromen. Bovendien moet je flink liegen om ooit in aanmerking te komen voor de vacature van voorlichter en dat schijnt toch de hoofdprijs te zijn.
  Het niveau van lokale kranten, radio en TV is erger dan bedroevend; het is verschrikkelijk.

  Like

 7. Guardiacivil zegt:

  comment direct bij Powned geplaatst

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s