Netanyahu: ‘VN-secretaris wakkert terrorisme aan’

Screenshot_25

De Israëlische minister-president Benjamin Netanyahu.

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft gisteren hard uitgehaald naar Ban Ki-moon, de secretaris-generaal van de Verenigde Naties. Hij beschuldigde hem ervan ‘het terrorisme aan te wakkeren’. Ban Ki-Moon had voor de Veiligheidsraad de groeiende frustratie bij de Palestijnen over de Israëlische kolonisatiepolitiek aangehaald.

Screenshot_24‘De commentaren van de secretaris-generaal van de VN bevorderen het terrorisme’, aldus Netanyahu in een persbericht. ‘Er is geen enkele rechtvaardiging voor terrorisme. De Palestijnse moordenaars willen geen staat bouwen, ze willen er een vernietigen.’

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Het Parool

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", Appeasement, Hypocrisie, islam-collaboratie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, kwaadaardige opzet, Midden-Oosten, Rotzakken, Terrorisme, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

18 reacties op Netanyahu: ‘VN-secretaris wakkert terrorisme aan’

 1. BertG. zegt:

  Is natuurlijk niet zo vreemd als je de lijst bekijkt wie er allemaal in zitten.

  Alle 193 lidstaten van de VN zijn, in alfabetische volgorde: Afghanistan, Albanië, Algerije, Andorra, Angola, Antigua en Barbuda, Argentinië, Armenië, Australië, Azerbeidzjan, Bahama’s, Bahrein, Bangladesh, Barbados, België, Belize, Benin, Bhutan, Bolivia, Bosnië en Herzegovina, Botswana, Brazilië, Brunei, Bulgarije, Burkina Faso, Burundi, Cambodja, Canada, Centraal-Afrikaanse Republiek, Chili, China, Colombia, Comoren, Congo-Brazzaville, Costa Rica, Cuba, Cyprus, Democratische Republiek Congo, Denemarken, Djibouti, Dominica, Dominicaanse Republiek, Duitsland, Ecuador, Egypte, El Salvador, Equatoriaal-Guinea, Eritrea, Estland, Ethiopië, Fiji, Filipijnen, Finland, Frankrijk, Gabon, Gambia, Georgië, Ghana, Grenada, Griekenland, Guatemala, Guinee, Guinee-Bissau, Guyana, Haïti, Honduras, Hongarije, Ierland, IJsland, India, Indonesië, Irak, Iran, Israël, Italië, Ivoorkust, Jamaica, Japan, Jemen, Jordanië, Kaapverdië, Kameroen, Kazachstan, Kenia, Kirgizië, Kiribati, Koeweit, Kroatië, Laos, Lesotho, Letland, Libanon, Liberia, Libië, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Madagaskar, Malawi, Maldiven, Maleisië, Mali, Malta, Marokko, Marshalleilanden, Mauritanië, Mauritius, Mexico, Micronesia, Moldavië, Monaco, Mongolië, Montenegro, Mozambique, Myanmar, Namibië, Nauru, Nederland,[29] Nepal, Nicaragua, Nieuw-Zeeland, Niger, Nigeria, Noord-Korea, Noorwegen, Oeganda, Oekraïne, Oezbekistan, Oman, Oostenrijk, Oost-Timor, Pakistan, Palau, Panama, Papoea-Nieuw-Guinea, Paraguay, Peru, Polen, Portugal, Qatar, Roemenië, Rusland, Rwanda, Saint Kitts en Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent en de Grenadines, Salomonseilanden, Samoa, San Marino, Sao Tomé en Principe, Saoedi-Arabië, Senegal, Servië, Seychellen, Sierra Leone, Singapore, Slovenië, Slowakije, Soedan, Somalië, Spanje, Sri Lanka, Suriname, Swaziland, Syrië, Tadzjikistan, Tanzania, Thailand, Togo, Tonga, Trinidad en Tobago, Tsjaad, Tsjechië, Tunesië, Turkije, Turkmenistan, Tuvalu, Uruguay, Vanuatu, Venezuela, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigde Staten, Vietnam, Wit-Rusland, Zambia, Zimbabwe, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Zuid-Soedan, Zweden en Zwitserland.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Verenigde_Naties#Lidstaten

  Like

 2. De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft 100% gelijk! Mijns inziens is de VN organisatie een onderdeel van de NWO welke van alle rassen en nationaliteiten een grote hersenloze en domme mix wil maken, zeg maar een sociale doodverklaring aan het gewone volk…

  De nieuwe kritische theorie eist ook een bevordering van massa-immigratie en multiculturalisme om zo de saamhorigheid van bevolkingen te ondermijnden.

  Ook eist de nieuwe kritische theorie dat landen hun grenzen opgeven en hun bevoegdheden overdragen aan internationale organisaties zodat bevolkingen uiteindelijk niet langer over hun eigen toekomst kunnen beslissen.
  http://joostniemoller.nl/2014/09/de-eu-is-het-kind-van-de-frankfurter-schule/

  Like

 3. Cathja zegt:

  Wat een doortrapte leugenaar!! Het ontbreekt hem in alle opzichten aan feitenkennis. Hij praat vooral naar de monden van de islamitische leden van de VN.

  Zo heeft Ban Ki-Moon in een verklaring die werd voorgelezen tijdens een conferentie in Jakarta ook gezegd dat “de huidige golf van aanslagen tegen Israëli’s voortkomt uit vijf decennia Israëlische bezetting”.
  De Israëlische VN-ambassadeur Danny Danon reageerde hierop boos: “Er is geen rechtvaardiging voor terreur. In plaats van je tijd verdoen aan het rationaliseren van de terreur, zouden de VN de Palestijnse leiders moeten aanspreken op hun haatzaaierij”. (Bron: Israël aktueel van januari/februari 2016/sjewat 5776).

  Ik begrijp niet dat een secretaris-generaal van de VN zich zó partijdig mag opstellen! En bijna altijd komt Israël naar voren als een soort ‘schurkenstaat’, die het leven van die arme ‘Palestijnen’ al vele decennia onmogelijk maakt.

  Ban Ki-Moon verdient een enorme rotschop onder zijn kont, en moet aftreden! Deze ellendeling heeft het eerst en vooral op Israël gemunt.
  Laat hem zijn dichte ogen eens uitwrijven en zich bezighouden met de mensonterende situatie in bijvoorbeeld Saoedi-Arabië! Daar is zóveel mis, dat hij daar de rest van zijn loopbaan wel mee kan vullen!

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Ban Ki-Moon verdient een enorme rotschop onder zijn kont, en moet aftreden! Deze ellendeling heeft het eerst en vooral op Israël gemunt.”

   Maar hij bevindt zich in “goed” gezelschap: Obama, Clinton, de paus, Rutte c.s., bijna de hele Tweede Kamer, bijna de hele hoofdstroom media, de hele gore tyfusbende in Brussel en ga zo maar door.

   Door dik en dun achter Israel:

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 4. carthago zegt:

  De Verenigde nazi’s hebben aldus hun eigen Hitler. Dat Netanyahu dit monster spleetoog nog ontvangt is mij al een raadsel.

  Like

 5. Volgens een ex-hoofd van een Amerikaanse Visa ministerie in Saoedi-Arabië, had de CIA in de jaren 80 potentiële moslimterroristen gerekruteerd om ze te gebruiken tegen de Sovjet-Unie in Afghanistan. Deze, later oprichter van Al-Qaida en IS, had, volgens de ex-ambtenaren krijgen ze de Amerikaanse visums om een opleiding in de Verenigde Staten te volgen.

  Like

 6. s.breget zegt:

  Vele kennen hem niet anders die vuile haat zaaier die wel vele landen achter zich heeft staan .

  Like

 7. kauwe kak zegt:

  ls het er vredig was zonder de palestijnen en andere islamgezwellen wilik best in Israel wonen!
  Daar staan de joden voor hun levenswijze tegen muren van aanslagen en haat!
  mooi land in een onveilige omgeving!
  NB niemand durf deze joden echt aan te vallen want deze zuipen geen thee met onkruid!
  Dank zij hun A.bommen zitten zij nog redelijk veilig maar zoals u weet het islamonkruid tiert overal op deze aarde! SHALOM
  K/k

  Like

 8. Pingback: Netanyahu: ‘VN-secretaris wakkert terrorisme aan’ – Rechtsaf doorzee

 9. Anna. zegt:

  Volgens mij spelen Ban ki Moon en Obama onder een hoedje…… Ze willen koste wat kost Israël vernietigen….. Obama vanweg zijn moslim achtergrond en Ban speelt dit vunzige ” spelletje” mee omdat hij waarschijnlijk Obama als opvolger zal krijgen…….. Het begint erop te lijken dat de hele wereld zich tegen Israël opmaakt om hen te vernietigen……. Obama richt nu al zijn peilen en met alle mogelijke medestanders die hij krijgen wil op Israel…….. Let op, de laatste maanden van zijn bewind zal Israël het nog heel moeilijk krijgen met Obama hij heeft immers in Caïro in 2009 beloofd dat hij Israël gaat aanpakken ( de woorden alleen al). ……… En na zijn termijn probeert hij door te gaan als secretaris generaal van de VN dan kan hij nog meer invloed uitoefenen op alle landen………allemaal uiterst gevaarlijk voor Israël en met hen voor de totale wereld vrede…….

  China heeft ook de Palestijnse staat ( of wat dat ook mag zijn ) erkent notabene nog wel met Jeruzalem als hoofdstad. Het is de waarheid tarten….Chinezen hebben nog nooit de waarheid gehoort ze heulen mee met de meute…. De leugen regeert….. Inderdaad wat Bert G schrijft, kijk naar de landen die in de VN zitten…. Veel van hen zijn moslim landen maar je zult maar met ze te doen hebben de meerderheid telt en de waarheid wordt vertrapt…… Maar AM CHAI…… Israël ZAL LEVEN……. Hier wordt door de Allerhoogste voor gezorgd en over beslist…… En niet Ban ki. Moon Of Obama ……. Of de VN of de EU En Onthoud; wie Israel zegent wordt gezegend……..

  Like

  • Cathja zegt:

   Van harte met u eens, @ Anna! Er wordt voor Israël gezorgd, beter dan voor welk ander land ook…..!

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Israël ZAL LEVEN……. Hier wordt door de Allerhoogste voor gezorgd en over beslist”

   Is dat diezelfde Allerhoogste die voor de 6.000.000 Joden zorgde tijdens de Tweede wereldoorlog? Laat-ie dan voor mij maar niet zorgen. Ik zoek het zelf wel uit…

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Anna. zegt:

    Ik weet zeker dat God het in die periode van 1940/45 heel druk heeft gehad……. Hij laat Zijn volk niet zomaar vernietigen….. Hij was daar!!! De Joden kennen Hem ze gingen met het Shema op hun lippen de gaskamers in, en dan luistert God!!! Ook daar in die gaskamers ! Daar zal Jezus zichzelf aan velen van hen hebben hebben laten zien…… In nood laat Hij ze nooit alleen……..zie maar naar al de oorlogen die ze niet konden winnen en toch wonnen………Jammer dat u het zonder die God wil doen……

    Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Deze hele smerige club opdoeken, of er zelf uitstappen, ze staan al jaren onder controle van de NWO en Bilderberg. Het is een van hun vieze instrumenten die ze inzetten, vandaar de foute leden die er zitting in hebben. Snappen jullie dit nou eens?

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  En de clubs als mensenrechten, artsen zonder grenzen worden er ook naar toe gezogen. Want andere belangen gaan spelen.

  Like

 12. Claudia M. zegt:

  De groeiende frustratie van de Palestijnen? Grapje zeker…, volgens mij worden die klanten nog net niet gefrustreerd geboren. Deze mensen zouden blij moeten zijn met het feit dat de Joden er weer een bloeiend gebied van gemaakt hebben en hier zelfs werk voor ze hebben. Iets wat ik de eigen leiders nog niet heb zien doen, die zorgen alleen maar goed voor zichzelf en hun naasten. Eigenlijk zoals het op heel veel plekken in de wereld gebeurt.

  Like

 13. JAN zegt:

  “De Palestijnse moordenaars willen geen staat bouwen, ze willen er een vernietigen.’”

  He is absolutely right. Even the so-called ” two states solution ” in the minds of the Arabs is a temporary solution leading to two parts of a state controlled by the Arabs. In other words the main aim of the Arabs is the destruction of Israel in the long run and not co-existence as some would like us to believe.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s