Overheidsinstantie: Meer dan 67.000 “onbegeleide minderjarige buitenlanders” in Duitsland

Screenshot_33

(Vertaling: E.J. Bron)

Het aantal “onbegeleide minderjarige buitenlanders” in Duitsland zou binnen een jaar meer dan verdubbeld zijn. Zij bevinden zich op dit moment onder de hoede van jeugdzorg. Niet zelden zouden de minderjarigen vooruitgestuurd worden om het daarna hun familie mogelijk te maken hen achterna te trekken.

Contra magazine

In Duitsland bevinden zich volgens informatie van het Duitse administratiekantoor 67.194 “onbegeleide minderjarige buitenlanders” onder de hoede van jeugdzorg. Alleen al in de weken tussen 1 november 2015 en 18 januari 2016 kwamen er 21.301 jonge buitenlanders onder de verantwoordelijkheid van een bureau voor jeugdzorg, zoals het Duitse administratiekantoor meedeelde aan “Die Welt”. “Het aantal onbegeleide minderjarige buitenlanders is binnen een jaar meer dan verdubbeld, we hebben te maken met een fenomeen waaraan niet uit zichzelf een einde zal komen”, zei de vicevoorzitter van de CDU-fractie in het Duitse parlement, Michael Kretschmer (CDU), tegenover “Die Welt”.

Met het oog op de het geplande “Asielpakket II” zei de CDU-politicus: “Veel jongeren worden vooruitgestuurd om later de familie te laten overkomen. Daarom hoop ik dat in het nog niet aangenomen ´Asielpakket II´ de gezinshereniging voor diegenen die niet dringend bescherming nodig hebben, wordt opgeschort. Om een einde te maken aan het zakenmodel met de minderjarige onbegeleide buitenlanders moet de gezinshereniging ook voor deze groepen personen onmogelijk gemaakt worden.”

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Overheidsinstantie: Meer dan 67.000 “onbegeleide minderjarige buitenlanders” in Duitsland

 1. Pingback: Overheidsinstantie: Meer dan 67.000 “onbegeleide minderjarige buitenlanders” in Duitsland – Rechtsaf doorzee

 2. joga zegt:

  Ze kunnen en kennen helemaal niets, maar op het gebied van bedelen en de zaak belazeren door zieligheid behoren ze tot de absolute top van de wereld. Onder begeleiding terug laten brengen naar waar ze vandaan komen. Moet toch niet zo moeilijk zijn.

  Like

 3. Guardiacivil zegt:

  Als de fam. van deze jonge lieden nog moeten nareizen dan komen er nog eens 201.582 extra naar Duitsland. Maar ja, de VN had het over 12 milloen, dus neem ik deze maal factor 3 zullen het er best 36 milloen kunnen worden, en er wachten nog 50 milloen vanuit Afrika, als die straks familie over laten komen zitten we dus op meer dan 300.000.000, bijna net zoveel als in heel Europa wonen. Het is maar een kleinigheid en we kunnen rustig verder slapen want alles is onder controle.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Wat is het toch raar volk, wat zijn jonge kinderen ver weg stuurt! Uiteraard met een heel zielig smoeltje, in de hoop dat de ontvangende landen snel de rest van de familie laat overkomen!
  Als we bedenken hoe groot de gezinnen in Afrikaanse landen zijn, dan kunnen nareizende familieleden in totaal gemakkelijk 300.000 – 500.000 personen zijn! Ouders, broertjes en zusjes, reken maar uit!

  Er moet veel kritischer gekeken worden naar waar deze kinderen eigenlijk vandaan komen. Ik kan me niet voorstellen dat al deze jongeren opeens uit Syrië komen. Het is eigenlijk ongehoord wat hier gebeurt! Schandalig ook, dat ouders hun kinderen niet naar een buurland brengen waar ze veilig zijn. Ik denk daarom dat er ook hier weer veel kaf onder het koren zit.
  Ze lopen geen direct gevaar, maar zoeken een beter leven.

  Like

  • Anna. zegt:

   Ja Cathja je hebt helemaal gelijk……….. ONGELOOFLIJK hoe kun je nu toch als ouders je kind zomaar op de bonnefooi zo ver weg sturen…… Dan heb je toch geen verantwoordelijkheids gevoel….. Dan geef je toch NIETS OM EEN MENSEN LEVEN zelfs je eigen kind zomaar opofferen. Onderweg zullen er nog vele tientallen omgekomen zijn……. Wie zal het zeggen……….Het zijn toch totaal gehersenspoelde mensen die zoiets doen….. Gehersenspoeld door de islam……. Waar is in dezen UNICEF????? Waarom houden die ze niet tegen in Afhanistan…….

   Hier zien we weer iets van de islamitische cultuur wat wij totaal niet kennen….. Deze mensen ( moslims) geven niet om het leven zoals wij, wij genieten van het leven en maken er wat van ,maar zij houden van de dood….. Dat zeggen ze ook vaak; zij zeggen dat dit onze ” handicap ” is jullie westerlingen houden van het leven wij islamieten houden van de dood….. En daarom piepen of kermen ze ook niet als ze doodgeschoten worden…….. Ze vertrouwen volledig op de aartsbedrieger Mohammed…….. Dat ze het in de dood beter krijgen…… Hoe krankzinnig…….Want volgens de nare theorie van de Koran hebben ze het dan beter dan in het leven…… Dat is ook de reden van zelfmoord terrorisme….. Ze gaan gewoon door ze doen het voor de goede zaak….. En gaan direct naar de maagden in het paradijs……. Een religie van de dood!!!!!

   Like

   • Cathja zegt:

    U zegt het heel juist Anna, het is KRANKZINNIG! Wij zullen nooit begrijpen dat moeders hun eigen kinderen bomgordels omhangen. Zelfs baby’s worden geofferd voor ‘de goede zaak’!!
    Alles wat islam heet en is, stuit mij (en zeer velen) tegen de borst. Het is onnatuurlijk, pervers, satanisch! Als je de dood liever hebt dan het leven, dan staat dit haaks op wat onze Schepper heeft bedoeld.
    Vreselijk als je de islam aanhangt, en je daar ook nog goed bij voelt. Niet te vatten!!

    Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Bij die 67.000 mag je nog zo’n beetje optellen, die zitten tussen de 600.000 die ze ‘kwijt’ zijn.
  Standaard botmetingen uitvoeren bij deze creaturen zou het aantal minderjarigen doen slinken tot zo’n 10 % of minder…
  Ow ja, vingerafdrukken en DNA bij elke asieldreiger afnemen, ook gemakkelijk bij ‘familie’ hereniging en criminaliteit.

  Like

 6. Jan zegt:

  Eskalierende Gewalt: Ausländer hetzen Deutschen mit Baby in zugefrorenen See

  Im Stadtteil Eißendorf ereigneten sich am gestrigen Abend erschreckende Szenen. Zwei mit Messern bewaffnete Männer hatten einen 24jährigen Anwohner, der mit seinem drei Monate alten Säugling spazierenging, angegriffen und ihn zur Flucht auf einen zugefrorenen See gezwungen. Feuerwehr und Polizei konnten den Vater in letzter Minute aus dem vereisten See retten, das Baby mußte reanimiert werden.
  ….
  http://zuerst.de/2016/01/26/eskalierende-gewalt-auslaender-hetzen-deutschen-mit-baby-in-zugefrorenen-see/
  http://www.presseportal.de/blaulicht/pm/6337/3234755

  Like

 7. Jan zegt:

  Germany: 5-year-old forced to oral sex by two boys

  “A five year old girl has been sexually abused in a refugee camp – by two boys of eight and twelve years of age. They forced the young child to oral sex.

  The prosecutor’s office has cancelled the case against the alleged perpetrators – since the perpetrators are below 14 years and thus not younger than 14 years and thus below the age of criminal responsibility”
  http://10news.dk/?p=2286

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s