Timmermans teruggefloten!?

Screenshot_28

Geen conclusies te trekken over cijfers van Timmermans

Het statement van eurocommissaris Frans Timmermans dat 60 procent van de vluchtelingen op weg naar Europa eigenlijk economisch migrant is, is gebaseerd op nog niet openbare cijfers over één maand: december. In januari is die trend alweer anders, dus er kunnen geen conclusies worden getrokken, meldt een woordvoerster van Timmermans nu.

Timmermans deed zijn uitspraak maandagavond in een tv-interview met de NOS. Hij wees vooral naar Marokkanen, Tunesiërs en Pakistanen als economische migranten. Zijn uitspraak leidde tot veel commotie in het toch al verhitte asieldebat in Nederland.

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, Brussel, Censuur, Eurabië, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Frans Timmermans, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Timmermans teruggefloten!?

 1. Elena zegt:

  Binnen 12 uur werd door de verrotte linkse kliek het tegenover gestelde bericht gelanceerd dat 60 % of meer…WEL echte vluchtelingen zijn.
  Nu wij weten wel beter..vermoedelijk is hoogstens 1% echte vluchteling.

  Like

 2. rs zegt:

  http://www.telegraaf.nl/telegraaf-i/7NV/8uLkD

  Hier staat DUIDELIJK in dat men Timmerfranzsle und Juncker NICHT te vertrouwen zijn………

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Jeeminee: zegt hij eens iets waar veel mensen het mee eens kunnen zijn, en denken dat het percentage nog wel wat hoger zou iunnen zijn, en dan wordt hij teruggfloten.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Oeps….., het lijkt erop dat Timmermans zijn mond voorbij gepraat heeft, en daar zitten ze nu mee in hun maag!
  Ik geloof dat Timmermans met zijn 60% gelukszoekers nog aan de lage kant zit. Het percentage ligt beslist hoger. Maar dat willen vluchtelingenorganisaties absoluut niet horen!
  Want….., het gaat nu net zo lekker met de verdienste……!

  (Stel je voor dat er écht heel veel migranten worden uitgezet……!)

  Like

 5. elisah zegt:

  Moet Timmermans nu een gigantische keutel intrekken?

  Like

 6. Vluchtelingenwerk Nederland wil graag ‘meer duidelijkheid’. ,,Als we kijken naar de cijfers in Nederland, herkennen we het beeld van 60 procent economische vluchtelingen niet” Nee natuurlijk niet, herkent VluchtelingenWerk deze cijfers niet, deze linkse rotzakken doen mij denken aan de laatste regel van Gerrit Komrij z’n gedicht de ochtend na de politieke moord op Pim Fortuyn: En ziet nog steeds het echte monster niet.

  https://ejbron.wordpress.com/2015/05/06/gedicht-van-gerrit-komrij-de-ochtend-na-de-moord-op-pim-fortuyn/

  De goed betaalde handlangers van de halal- regering hechten geloof aan de ideologische doelstelling van een grote heilstaat, en stellen alles in het werk om de islamisering van Nederland gladjes te laten verlopen. Ze koesteren een adder aan hun borst en ze geloven dat een drol tegen een gladde muur kan opklimmen.

  Like

 7. Giny zegt:

  Dat hele zootje is gewoon niet te vertrouwen!

  Like

 8. Geronimo zegt:

  Ja, er is een nieuwe en uiterst lucratieve industrie geboren op deze invasie door parasieten, een serieuze bron van inkomsten zo te zien voor al die ‘Gutmenschen’, die toch zo bekommerd zijn om al die islamitische ‘zielige’ asieleisers.

  Spijtig genoeg is het zo dat het voornaamste slachtoffer van de Gutmensch zijn medeburger is. Wij dus. In tegenstelling tot de traditionele liefdadigheid, bedrijft hij zijn generositeit nl. niet op eigen kosten. Het zijn de anderen die de gevolgen moeten dragen van zijn hoogdravende morele idealen. Het zijn de armeren, die de grootstad en zijn getto’s niet kunnen ontvluchten, die de effecten van het multiculturele ideaal ondergaan. Het zijn de gewone burgers die, als belastingbetalers of als slachtoffer van een misdrijf, opdraaien voor b.v. het hoogmoedige ‘wir schaffen das’ van Merkel. Het zijn aangerande vrouwen die slachtoffer zijn van de politiek correcte blindheid van de ‘Gutmensch’ voor een jarenlange escalatie van geïmporteerde vrouwonvriendelijkheid. Wie zich een aureool van breeddenkendheid en een morele status aanmeet op kosten van een ander, is geen goed mens, maar een pure egoïst.

  Like

 9. BigLJohn zegt:

  Ook in het Brabants Dagblad stond dit warrige verhaal. Er wordt gesuggereerd dat er veel minder dan 60% van de – vluchtelingen – economische – vluchtelingen – zouden zijn. Frans Timmermans zou sterk overdrijven ! Maar waarom zouden we Frontex geloven, een organisatie van de E.U. ? Al dat gegoochel met cijfers uit hoogst onbetrouwbare bronnen. Vluchtelingen trappen geen rotzooi in het gastland dat ze opvangt, verkrachten niet aan de lopende band vrouwen, zowel in het asielzoekerscentrum alsmede onze eigen vrouwen, maken geen jacht op homo-sexuelen, stellen geen absurde eisen aan hun gastheer. Bovendien vertikken ze het om een baan te zoeken, zijn verlekkerd op onze uitkeringen. Hebben ze hier eenmaal vaste grond onder de voeten gekregen, bouwen ze met toestemming van onze overheden enorme moskeeën, welke gefinancierd worden door de Arabische wereld. Daarna treed vaak gettovorming op, en word de hele wijk rond zo’n moskee ge-annexeerd. Nederlanders die dit gebied betreden moeten voor hun veiligheid, of zelfs hun leven vrezen. Ook gaat de Sharia politie een samenwerkingsverband aan met onze politie, welke laatstgenoemde aldaar in feite geen barst meer te vertellen heeft. Zestig procent zou GEEN vluchteling zijn. Pardon ??? Negen en negentig procent is GEEN vluchteling !!! Die ene procent die wel in de pas loopt is en blijft OOK Islamiet, met alle gevolgen van dien !

  Like

 10. Republikein zegt:

  Potverdrie, ze hebben ons hiero niet meegeteld.
  Dan is het minstens 61%.
  Wij zijn ook vluchtende, toch, niet dan!
  Gast in je eigen land, juist, dat zijn we.
  Give me shelter.

  Voetbalsupporters verkennen het gastland alvast voor de EK voetjebal in France!

  Like

 11. Ik kan niet geloven dat eurocommissaris Frans Timmermans de waarheid heeft verkondigd, het over grote deel van asielzoekers naar Europa zijn economische vluchtelingen. Pim Fortuyn lacht zich nu krom want hij had gelijk….maar volgens de PVDA (partij van Timmersmans) en de multiculturele extremisten was hij een racist, rechts extremist and gevaar voor de zielige minderheden. Wie het laatst lacht lacht het best……the genie is out of the bottle en die gaat er lekker niet meer in…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s