VIDEO: Moedige professor stoort toespraak van Merkel

Screenshot_51

Prof. Dr. Thomas Rödel

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Om tijdens een bijeenkomst van linkse of over het algemeen regimegetrouwe organisaties ongemakkelijke vragen te stellen of zelfs statements af te geven, zorgt er in Duitsland al enkele jaren gegarandeerd voor om door de politie of de bewaking afgevoerd te worden. Critici zijn per se verstoorders, ook al hebben ze nog zo gelijk en is de kritiek hoffelijk, misschien zelfs alleen maar een vraag. Als je geluk hebt, blijft het erbij dat je de zaal wordt uitgezet, als je pech hebt of zelfs de volledig verkeerde personen “gestoord” hebt, kan in Duitsland rekenen op consequenties voor zijn beroep. Daar kwam onlangs Prof. Dr. Thomas Rödel, professor in de scheikunde aan de hogeschool Merseburg, achter. Hij viel de invasiekanselier lastig met zijn zorgen over de toekomst van zijn kinderen. Dat schreeuwt onmiddellijk om represailles.

Angela Merkel heeft in een van de ergste tijden voor Duitsland na 1945 zulke belangrijke taken in haar agenda staan zoals de inwijding van het nieuwe Fraunhofer-Instituut. Natuurlijk, zoiets moet de cheffin zelf doen, maakt niet uit of er belangrijkere dingen te doen zijn. Maar als ze er toch is, waarom zou je dan als burger van dit land in ontbinding en als gezinsvader niet mogen zeggen dat je je op grond van haar politiek grote zorgen maakt om de toekomst van je kinderen? Dat dacht Prof. Dr. Rödel vermoedelijk ook. Hij stond tijdens de toespraak van Merkel op en zei: “Ik maak me grote zorgen om de toekomst van mijn kinderen. Mijn kinderen zijn twee, vier en negen jaar oud. U voert een test uit en weet niet hoe het experiment zal eindigen. Ik maak me serieus grote zorgen. Van u als natuurkundige verwacht ik eigenlijk veel verantwoordelijker beslissingen.” Merkel antwoordde daarop zeer denigrerend en met alle haar ten dienste staande arrogantie: “Oké, dank u wel. Ik zal mijn verantwoordelijkheid recht laten wedervaren en zal op alles letten, zodat Duitsland een goede toekomst heeft.”

Daarna werd Rödel door de bewakingsdienst de zaal uitgeleid.

Nu krijgt dit optreden echter nog een juridisch staartje voor de vader. Zijn werkgever, de hogeschool Merseburg, wil het er niet bij laten zich sowieso al uitvoerig van de uitspraken van de professor gedistantieerd te hebben. Rector Jörg Kirbs is van mening dat Thomas Rödel de hogeschool daarmee grote schade berokkend hebben en wil juridische stappen laten onderzoeken: “De hogeschool zal dit gedrag onderzoeken, waarbij eventueel ook juridische stappen kunnen worden overwogen”, verklaarde hij.

Ook voor de hal was er protest tegen Merkel. Een groep tegenstanders had zich langs de oprit opgesteld. De mensen hielden borden omhoog met opschriften als: “Merkel moet weg”, “Merkel? Arresteren!”, “De koningin van de mensensmokkelaars” en “Mutti Multikulti”.

Video:

 

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”, “Jan”, “delamontagne”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Censuur, demoniseren, dictatuur, Duitsland, Elite, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

31 reacties op VIDEO: Moedige professor stoort toespraak van Merkel

 1. Edjan zegt:

  Een hele zaal vol hielenlikkers zet de applausmachine aan. De verstoorder, die weliswaar onderbreekt maar dat op een beleefde manier doet, wordt afgevoerd en kan een stevige wraak tegemoet zien. Democratische rechtsstaat wordt zoiets genoemd …

  Like

  • tjonge zegt:

   zo ging dat met de toespraken van hitler/goebels ook, als je niet hard mee klapte dan werd jouw naam genoteerd door de “stillen” onder het publiek.
   dus vandaar dat ze ook bij merkel zo goed applaudisseren…

   Like

  • Zeg dat wel! Er was op de keper beschouwd zelfs geen reden om hem af te voeren!
   Mario Borghezio (Lega Nord) haalde destijds, bij zijn interruptie in Straatsburg, nog een Zwitserse vlag erbij! (Prachtstukje, vind ik nóg steeds.)
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • Edjan zegt:

    Nee, Theresa, er was geen reden om hem af te voeren. Er is ook vaak geen reden om de politie bij mensen langs te sturen die (de overheid) onwelgevallige berichten hebben verstuurd.

    Onze overheid leert niets en luistert niet en zal op de ingeslagen weg doorgaan tot haar dood.

    Nu de tactiek van schelden (racist, islamofoob, nazi etc) onvoldoende blijkt te werken, toont de overheid haar ware gezicht en gaat over tot naakte repressie. Ik denk dat de “tolerantiekampen” nu dichterbij zijn dan velen denken.

    Like

 2. Jade zegt:

  Sneu, die man heeft groot gelijk… Arme familie…
  Waarschijnlijk kan hij nu op zoek naar een andere baan,
  want zo naaien ze je een oor aan tegenwoordig.
  Het enige wat wij mogen, ik schreef het al eerder,
  “Bek houden en betalen.”

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  OK, waar is de steunbetuigingsljst voor deze eerlijke professor?
  Wellicht kan GS, waar ik helaas een ban heb, daarin helpen?

  Like

 4. Marc zegt:

  Buitengewoon brutaal van die Merkel om die man, die openlijk en publiekelijk (!) voor zijn angsten voor hem en zijn gezin uitkomt, om die manier af te serveren.

  Een grote schande voor iemand die, opnieuw, niet alleen het Duitse volk dat zij heet te vertegenwoordigen verraad, maar tegelijk zich macht over u en mij aanmatigt door eerst al die kolonisten binnen te laten, om vervolgens alle niet-Duitse volken binnen de EU mede verantwoordelijk te stellen voor een beslissing die zij nooit had mogen nemen.

  Like

 5. H. Numan zegt:

  Dappere man! Ik denk dat 99,90% het hem niet nadoet en niet durft te doen.

  Like

 6. Avidia zegt:

  Applaus voor deze man, wat een vreselijke vrouw die merkel, zowel uiterlijk als innerlijk. Zo zie je maar {niet altijd} dat je uiterlijk iets zegt over je innerlijk) maar dan vooral de uitspraken die je doet, en dat komt ook voort vanuit je innerlijk. Die Merkel is een zeer gevaarlijke vrouw, (zo ziet ze er ook uit) Het is geen vrouw, het is een manvrouw, walgelijk!!! Dat is erger dan een man of een vrouw. Ze heeft teveel mannelijke aspecten in zich, er is geen vrouwelijkheid aan haar te bespeuren, volgens mij wordt ze ook niet als een vrouw gezien, ze heeft totaal geen uitstraling, ze is zo koud als een blok ijs en zo lelijk als een stuk beton. Zo!!!! he, he :-}

  Like

 7. Joshua zegt:

  Heel europa is een gestapo staat geworden, waarheid wordt bestraft met ontslag of gevangenisstraf of nog erger.
  De cultuur verrijkers mogen alles, mensen vermoorden, vrouwen in elkaar trappen en verkrachten, maar O W als je je mond open doet over dat soort zaken dan ben je een zware crimineel en moet je alles ontnomen worden.
  Democratische rechtstaat geld alleen voor debiele regeringsleiders.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Weg met dat takke wijf !!

  Like

 9. Cathja zegt:

  Wie de Führer(in) tegenspreekt zal daarvoor zwaar moeten bloeden! Deze moedige Professor zal daar zeer binnenkort over mee kunnen praten!
  Wat een uitermate vals wijf, die Merkel! Kijk alleen maar naar dat gezicht van haar, dan hoef je je niet meer af te vragen wat voor type zij is. Zij duldt géén tegenspraak.
  Zelfs niet van een Professor, ook al heeft hij nóg zo gelijk!

  Like

 10. Beter zou zijn geweest,zulke universiteiten te sluiten,zoals Prof.Cleveringa in Leiden deed in de oorlogsjaren,maar de universiteit zal wel leerstoelen hebben,die door Quatar worden betaald,net als nu in Leiden oa die Maurits Berger,hoe diep kan een land zinken.Minachting voor een scheikunde professor,zegt iets over haar eigen minachting,haar zelfhaat en haar domheid.

  Like

 11. ildiko zegt:

  Dit is het ergste dictatuur van ooit. Deze landverraders cultuur verraders zitten in hoge posities, op die manier kan het eigen volk geïntimideerd worden, dus niks meer durft te ondernemen. Precies als hier, de terugkerende jihadisten kunnen ze niet opsluiten, wel de eigen mensen die tegen deze barbaren vechten. Ja onze wetten???? ja wij houden ze goed in de gaten???? PARIS??? terwijl deze massa is van onze politici, rechters helemaal niet bang van, alleen eigen volk, die net als deze professor zal gestraft worden om hun zorgen. En maar Poetin bekritiseren…. en al die mensen die dit nog steeds niet zien die zijn knetter gek.

  Like

 12. Ron zegt:

  Die school veegt ook alleen maar zijn straatje schoon. Mijn kind zou ik van die school afhalen.

  Merkel reageert als een robot en is een robot van merk CSM-101 (Cyberdyne System Model).

  Goebbels zou trots geweest zijn. Wat een stel hielenlikkers lopen daar rond.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Ron: 09.03. uur, op 28/01. Ik zie inderdaad, dat Merkel niet onderdoet voor een NAZI BONS als Himmler, of Goebbels. Het “vierde rijk”, is werkelijkheid geworden, mede door toedoen van deze Merkel!

   Like

 13. Koos zegt:

  Iemand uit de zaal verwijderen is natuurlijk abject, maar de reactie van Rector Jörg Kirbs, die de man gaat ontslaan is nog veel erger.

  Like

 14. Theodoor zegt:

  Prachtig mens deze professor, die zijn zorgen uit over de toekomst van zijn kinderen.
  Deze man is in gewicht meer weer waard dan alle hielenlikkers bij elkaar opgeteld.
  Zo moet het ook gegaan zijn in de aanloopperiode WO 2.

  Natuurlijk is Merkel schuldig aan het ten ondergaan van de Europese vrijheid, over de EU vrijheid zullen we het nu maar niet hebben, maar zij die applaudisseerden niet minder, zij zijn de akkers waarin de waanzin gezaaid wordt.

  Like

 15. Mirjam zegt:

  We moeten uitzoeken hoe we de professor kunnen helpen en er in de landelijke kranten over publiceren. Wilders moet dit ook weten. Ik vind het erg dat de waarheid wordt verdrongen door de leugen. Merkel wil het verleden van Duitsland reinigen en oppoetsen. Hiermee herhaalt en bevestigd ze het alleen maar. Verschrikkelijk. Hoe durven ze. Die man heeft gewoon 100% gelijk en mag zeggen wat hij wil. We moeten hem helpen en ze voor schut zetten!

  Like

  • elisah zegt:

   De man wordt afgevoerd en behandeld alsof hij de dorpsgek is

   Like

  • Ron zegt:

   Het bericht en filmpjes over de hele wereld verspreiden. Zodanig dat het buitenland vragen hierover gaat stellen. Rusland bijvoorbeeld, en ook onze oost-europese vrienden uit Polen, Tsjechië, Slowakije en Hongarije.
   Laten deze landen die man publiekelijk een baan in hun land aanbieden en hier overal op de wereld reclame mee maken, zodanig dat Merkel geheel voor aap komt te staan.

   Like

 16. Luc zegt:

  Toch mooi hé, dat recht op een vrije meningsuiting.

  Like

 17. 4sjun zegt:

  Had Harry Verbon ook niet eens zoiets bij de hand gehad met de Universiteit Tilburg? Merkel moet weg nu ze geen enkele verantwoording aan het Duitse volk wenst af te leggen en beleefde vragenstellers laat verwijderen. Zoveel is in elk geval duidelijk geworden. Maar ook die aan Merkel voorbij werkende rector Jörg Kirbs van de hogeschool Merseburg valt niet meer te handhaven aan een instituut dat mensen op zou moeten voeden tot kritisch wegende evenwichtige personen. Tijd voor een politiek bewustmakende rel in Duitsland, te beginnen aan de Hogescholen en Universiteiten.

  Like

 18. Onno zegt:

  Zo’n normaal mens wordt hier in Nederland eh Prins Bernhard BV niet eens hoogleraar. Dan ben je allang afgeserveerd en vervangen door Cees Fasseur of Pieter van Vollenhoven ofzo.
  Om dergelijke blamage voor bijv. Van der Steur als voor schaamteloze Hillary Clinton eh Angela Merkel hier ‘vor zu beugen’. Voorkomen is beter dan genezen.

  Like

 19. C.A.Barstow zegt:

  Een duidelijk voorproefje van het Europa van de toekomst, een mega dictatuur.
  Terugkijkend in de geschiedenis mogen wij tot de conclusie komen dat in de achter ons liggende eeuwen van de dictaturen geen van alle een erg lang leven was beschoren, er komt vroeg of laat weer een moment dat het volk opstaat en haar vrijheid opeist en terugveroverd.

  Like

 20. Guardiacivil zegt:

  Mensen als deze professor zullen het boegbeeld zijn van de stille revolutie die straks ontaard in een heftige grote Europese opstand.

  Like

 21. b. gast zegt:

  Merkel is gewoon een verkapte dictator die zich verschuilt achter een christelijk masker. Ze gebruikt in wezen dezelfde tactiek als de islamist Erdogan. Gewoon een ieder met een tegengeluid af laten voeren en z’n werk en inkomen afnemen. Ze zal en wil haar beleid doorzetten en zal nooit of te nimmer concessies doen, daar is ze veel te machtswellustig en arrogant voor. Ze wil zal en heel Europa op de knieën krijgen. en zo slim als ze is dan wel onder een liefdadige noemer, want de andere twee keren is het niet gelukt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s