Zweden´s Afghaanse “Verkrachtelingen”

Screenshot_31

(Door: Ingrid Carlqvist)

Op oudejaarsavond werden vrouwen in Zweden aan dezelfde soort massaverkrachingen onderworpen – In het Arabisch “Taharrush” genoemd – als de vrouwen in Keulen, maar de politie en de media besloten deze informatie in de doofpot te stoppen. De mannen waren, wat bleek, voornamelijk van Afghaanse afkomst, en claimden een status van “onbegeleide vluchtelingenkinderen.”

In de werkelijkheid zijn velen van hen veel ouder dan 18 en worden ze tegenwoordig vaak aangeduid met de recente term “Verkrachtelingen” (“rapefugees”) in plaats van “vluchtelingenkinderen.”

Recentelijk dook er informatie op dat de immigratiedienst zijn administratoren heeft verzocht om iedereen die eruitziet als <40 jaar te accepteren als “kind” – blijkbaar zonder erover na te denken hoe onfatsoenlijk het is om volwassen mannen in basis- en middelbare scholen te plaatsen, waar ze bij tienermeisjes zitten. Aangezien Zweden – tot december – een opendeur beleid had voor migranten uit de hele wereld heeft het land veel meer asielzoekers binnengelaten dan zijn noordelijke buren. De statistieken voor 2012-2015 zijn beschikbaar via Eurostat en laten de volgende statistieken zien over de aantallen gearriveerde migranten:

Lees verder>>>
(h/t Peter Rissing)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

23 reacties op Zweden´s Afghaanse “Verkrachtelingen”

 1. Dicksy zegt:

  Als de Zweedse bevolking ( net als in alle andere landen ) zelf geen paal en perk stellen aan deze toestanden zal er niets veranderen.

  Like

  • Edjan zegt:

   Citaat: “Opmerkingen van feministen zijn als volgt:
   ◾Een algemene factor bij seksueel misbruik is geslacht, niet etniciteit.
   ◾Zweedse mannen hun visie op vrouwen is geen haar beter.
   ◾Kritiek op seksueel misbruik door migranten is racisme, verscholen achter zorgen omtrent vrouwen.
   ◾Gesloten grenzen zijn niet de oplossing tegen seksueel misbruik.”

   Welk deel van de Zweedse bevolking zou dan paal en perk moeten gaan stellen aan deze toestanden?
   De politiek correcten sowieso niet. Die gaan in rokjes demonstreren.
   En de “extreem-rechtsen” die het zouden willen, wordt voorgehouden dat zij zich uitsluitend zorgen maken om vrouwenrechten als dat in hun racistische kraam van pas komt. Dus die zullen niet erg gemotiveerd zijn, denk ik.
   De overheid en de politie hebben al lang voluit gekozen voor islamisering.

   Wie blijft er dan over om paal en perk te stellen?

   Like

   • Dicksy zegt:

    Dat is dan ook wat ik bedoelde met mijn reactie op een eerder artikel op deze site verschenen:
    ” Compassie met de Zweden ? Geen denken aan. Compassie met de Duitsers ? Geen denken aan enz…………..”

    Like

   • Edjan zegt:

    Okay, Dicksy! 🙂

    Like

 2. Theodoor zegt:

  De verandering zal vanuit de Zweedse bevolking moeten komen. Echt massaal de straat op en ook massaal schadeclaims indienen bij de Zweedse regering en (2e) Kamer.

  Het stopt anders niet, de politici zijn laf en bang, zitten er alleen maar voor het geld en niet voor de stemmers, is een EU-probleem.

  Like

 3. elisah zegt:

  Waar komt die Zweedse zelfvernietigingsdrang toch vandaan? Er is toch ernstig iets mis met dat volk. Massapsychose misschien?

  Like

 4. Zo te lezen haten de Feministen geen mánnen, maar blànke mannen.(De rest kan van hen doen, wat hij wil.)
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 5. BertG. zegt:

  Een zeventienjarige jongedame uit Sønderborg in Denemarken heeft een boete gekregen voor het spuiten van pepperspray in de richting van haar aanvaller. Het tienermeisje werd door een man tegen de grond gewerkt, waar hij probeerde haar broek uit te doen.
  http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2016/01/tiener_peppersprayt_aanvaller.html

  Like

 6. BertG. zegt:

  WTF. COA DEELT CONDOOMS UIT IN AZC’S
  Hoi. Noiken? Iek testosteron. Jij hoerrr met parfoem. Mag van imam.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/01/geen_soa_bij_de_coa.html

  Like

 7. Japio zegt:

  Er zijn eigenlijk geen woorden meer voor. Het is ongelofelijk wat regeringen van de EU de burgers aan doen. Die islam-idieologie moet met wortel en tak uitgeroeid worden. En diegene die deze barbaren Europa binnen halen opsluiten zonder enige vorm van proces.

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Juist Japio,
   Het zijn de overheidsratten die ons dit aandoen de zogenaamde “boven ons gestelden”.
   Eerst EEG, dan langzaam naar EU, dan open grenzen zodat men het tuig beter kan binnenlaten. Zie je het plan om blanke genocide te plegen??
   En alle smerige ratten cabinetten hebben er aan meegewerkt, zeker vanaf 1975, uitgezonderd Boer Koekoek, Hans Janmaat, Pim en nu Wilders.
   We worden al 40 jaar zwaar verneukt door bijna de gehele de haagse rattenbende!!
   Daar ligt de schuld, daar moeten we zijn om dit te stoppen!!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 8. Ron zegt:

  En de feministen die zeggen weer dat het gewoon is.
  Het is beslist niet gewoon.
  Met zulke vrienden als feministen hebben vrouwen geen vijanden meer nodig.

  Like

 9. Pingback: Zweden´s Afghaanse “Verkrachtelingen” – Rechtsaf doorzee

 10. Cathja zegt:

  Ik ken geen land wat zó op de hand van moslims is als Zweden. Hun eigen mannen scheren ze zelfs over één kam met die massa-aanranders! Het is geen wonder dat de Zweedse mannen zich boos en gekwetst voelen. Je zult maar op één hoop gegooid worden met die moslim-ellendelingen, die zoveel narigheid in de Zweedse samenleving veroorzaken.
  Ik heb geen medelijden met de Zweden. Als je er voor kiest om de bevolking op het verkeerde been te zetten, door zelfs volwassen mannen tot 40 jaar (!) op de lijst met kinderen te zetten (mildere straffen?), dan zit er volgens mij toch iets scheef in je bovenkamer.

  Ik beschouw Zweden als een verloren land. Was ik ooit van plan om dat land eens te bezoeken, dan ben ik nu wel genezen van dat plan.
  M’n leven is me te dierbaar.

  Like

 11. 100 Frauen haben am Freitag vor dem größten Flüchtlingsheim in Köln Rosen an Flüchtlinge verteilt. Diese Aktion ist eine bestimmte Antwort und gleichzeitig eine Geste gegen Fremdenfeindlichkeit.

  Like

 12. http://images0.tcdn.nl/binnenland/article25087172.ece/BINARY/q/ri+AZC+debat+Geldermalsen
  Cultuurhistoricus waarschuwt voor asielprotesten

  Joris van Duin
  TILBURG –
  Een reeks van uit de hand gelopen asielprotesten, bedreigingen en stenen door ruiten van asielzoekers kan meer en grovere incidenten uitlokken. Daar waarschuwt cultuurhistoricus Gerard Rooijakkers voor.
  De oud-hoogleraar herkent gewelddadigheden als uitingen van een ‘vertrouwensbreuk tussen overheid en burger’: ,,Sommige mensen voelen zich in de steek gelaten. Geweldsincidenten rondom het asieldebat getuigen van wanhoop bij veel burgers. Zij stellen: jullie zijn er niet voor ons. Het is echter van levensbelang dat mensen het gevoel krijgen dat naar hun mening en argumenten wordt geluisterd. Anders escaleert de boel.” lees verder >>>> http://www.telegraaf.nl/binnenland/25087173/___Protesten_tegen_azc_s_gevaarlijk___.html

  Like

 13. Jan zegt:

  Sweden’s army chief warns of World War 3 inside Europe “within a few years”  Speaking of his comments with Sweden’s best selling tabloid Aftonbladet, the General said the deteriorating security picture in Europe was the main factor behind his warning, indicating the Islamic State conducting military campaigns in Europe and spreading instability from the Ukraine could lead to conflict. Sensationally, he suggested a Third World War was just round the corner. He told the paper:

  “One can draw parallels with the 1930s. A great uncertainty and [political] dynamics which then led to a great war. That time we managed to keep out. But it is not at all certain we could succeed this time”. …

  http://10news.dk/?p=2312

  Like

 14. Hendrik M. zegt:

  De Zweden zijn gek geworden…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s