Bloedserieus

Screenshot_69

(Door: Ebru Umar)

Een bakvis van jaar of twaalf zal ik geweest zijn toen een kerel meende naar mijn borsten te mogen graaien. Op een druk busstation tijdens een zomervakantie in Izmir, Turkije. Ik gilde – vol verbazing. Dat een man die ik niet ken me meende te mogen aanraken, naar mijn puberborstjes meende te mogen graaien, was niet in mijn Nederlandse bakvissenhoofd opgekomen. De oudere vriendin met wie ik was keek verschrikt om; poppedijntje uit Nederland had iets meegemaakt wat geen vrouw hoort mee te maken maar waar elke vrouw in Turkije die buitenshuis komt, mee leert leven. Mannen graaien nu eenmaal naar vrouwen.

Lees verder>>>
Metro

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Moslims, Rotzakken, Seks. Bookmark de permalink .

19 reacties op Bloedserieus

 1. Of je het nu gelooft of niet, juist de PVV-gekkies verafschuwen dat soort malligheden als geen ander en streven er naar, om daarmee korte metten te maken, Ebru!
  Je moet ze natuurlijk wèl een faire kans geven, door ze objectief te bekijken.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 2. Steven zegt:

  Mensen die zeggen dat mensen van de PVV of een PVV gedachteengoed hebben geen “objectieve mening” hebben, zijn vaak zwaar PVDA of D66 aanhangers.
  Die snappen namelijk niks anders dan het hele westen verzieken. Denkt iemand daar anders over, dan raken ze in de war en snappen het dan ook niet meer…

  Like

  • BertG. zegt:

   Te simpel, als ik het ergens mee eens ben dan is dat wel met het “asiel/vluchtelingen” beleid van de PVV.
   Maar ik ben het beslist niet met alles eens omdat het van de PVV afkomstig is.
   En tot op de dag van vandaag heeft er nog niemand 1 antwoord gehad over welke vraag dan ook.
   Als je al een antwoord krijgt, dan schuiven ze het af door te zeggen dat je daarvoor bij iemand anders moet zijn.
   Niet mijn portefeuille waar dit in zit, dus niet mijn verantwoording om hier wat over te zeggen. En dat keer op keer.
   En als je beweert naar het volk te luisteren dan is beantwoorden van een brief of mail toch wel het minste wat je kan doen.
   Maar het blijft altijd zeer stil van uit die hoek, op niets krijg je een antwoord.
   Probeer het zelf maar, stuur ze maar een berichtje met een vraag.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Bert G.
    Inderdaad heb je volkomen gelijk als je stelt dat de PVV een gesloten partij is.
    Wilders heeft een extreem strak regiem en dat is ook buitengewoon noodzakelijk.
    Naaste medewerkers die even buiten zijn lijnen gaan, worden onmiddellijk ontslagen.
    Op de bulk van opmerkingen en vragen wordt niet gereageerd.
    Tegenstanders hebben geprobeerd hem op bsis van dit beleid te beschadigen, maar alles kaatst af op zijn volkomen ontoegankelijke granieten persoonlijkheid.
    Wilders is hierdoor in Nederland buitengewoon succesvol.
    Vandaar de haat en het cordon sanitaire van de andere partijen.
    Hij is levensgevaarlijk voor ze door zijn standvastig beleid in alles. Hij is de enige die een echt goede politicus is die zegt wat hij wil en wil wat hij zegt.
    De rest bestaat uit “beroepspolitici” die zichzelf vertegenwoordigen en het volk daarmee in de steek laten.

    Like

 3. Avidia zegt:

  Alle andere parijen behalve de PVV zijn levensgevaarlijke partijen, ze zijn allen tegen het eigen volk en dringen ons al dat uitkerings volk op. Dat volk zal nooit een euro bijdragen., ze krijgen huizen die bestemd waren voor onze jongelui , ze krijgen uikeringen waarvoor ze nooit een cent aan hebben bij gedragen, ze krijgen gewoon alles wat een nederlander niet krijgen. Ik haat dat, en vind het onbegrijpelijk, waar zijn ze mee bezig????

  Like

 4. tjonge zegt:

  tjee, wat een opendeuren en niets zeggend stukkie !
  islam is immoreel, whats new ?
  vraag aan ebru, krijgt u extra betaalt om het woord “turk/turkije” zoveel mogelijk te vermelden ?
  loopt het toerisme een beetje terug oid ?

  Like

 5. Edjan zegt:

  Een interessante discussie na een niet al te spannend artikel.

  Wat mij nu het belangrijkste lijkt, is dat die enorme immigratiegolf stopt. En dan moet(!) je op de PVV stemmen want alle andere partijen willen liefst zoveel mogelijk mohammedanen importeren.

  – omdat die tenminste nog “iets” geloven en zielig zijn (de confessionelen)
  – omdat zij de enigen zijn die nog op “ons” stemmen en omdat ze onderdrukt zijn (de socialisten)
  – omdat ze lekker goedkoop laaggeschoold werk kunnen doen (de liberalen)
  – omdat ze Europa destabiliseren zodat de ondemocratische superstaat versneld ingevoerd kan worden (de elite)

  Ik heb de links van BertG. mbt. Snowden gevolgd en ben daar toch wel van geschrokken. Hier blijkt uit dat de PVV geen bezwaar heeft tegen de controle- en afluistermaatschappij die we al hebben en die een van de dingen is die onze (al haast verdwenen) democratie ondermijnen. Dat is belangrijk genoeg om bij stil te staan.

  Maar mijn stemgedrag zal het de komende jaren niet veranderen.
  Eerst moet die stortvloed tot staan gebracht worden want daardoor gaan we in sneltreinvaart naar de afgrond.

  Like

  • Edjan zegt:

   Er ontbreekt een stukje.
   Als je wilt dat Snowden (en eventuele opvolgers) de mond gesnoerd wordt, dan kan ik dat moeilijk anders uitleggen dan dat je het eens bent met het onbeperkt afluisteren van de onderdanen door de overheid. Maar dat leidt nu juist tot toestanden als “politie aan de deur na onwelgevallige tweet”. Want niet alleen mensen die van een misdaad verdacht worden, worden afgeluisterd: iedereen wordt dag en nacht gevolgd en afgeluisterd en gecontroleerd en dat wordt allemaal opgeslagen voor het geval dat.

   Laat men er een “bot” op los, dan komen bepaalde groepen bovendrijven en die kunnen dan nader bestudeerd worden. Ik vind het heel raar dat de PVV zich hier niet druk om maakt.

   Like

   • BertG. zegt:

    Juist, en dat is nou precies mijn punt hierin, het wordt er dan niet gezelliger van.
    Maar je moet het wel willen weten, de PVV bestaat niet uit een partij met maar 1 standpunt, waar overigens niets aan mankeert en ik het volledig mee eens ben.
    Ze hebben ook ideeën die indruisen tegen alles wat ik ook belangrijk vind.
    Vrijheid, iets wat ze nota bene in hun naam hebben staan, en daar blijft dan weinig meer van over.
    Zoek maar eens op hoe ze b.v. over huur toeslagen denken, daar wordt je helemaal niet blij van. Zeker niet als je daar afhankelijk van bent.
    Maar er komt zo goed als niets naar buiten van de PVV behalve alles over “vluchtelingen”.
    Daar krijg je wel antwoorden over maar over de rest (de andere partij punten) blijft het angstvallig stil. Mogen wij die niet weten of zo?

    Like

   • Edjan zegt:

    BertG. Ik ga eens zoeken of ik een link kan vinden naar stemmingen in de tweede kamer. Lijkt me dat je dan weet wat je wilt.

    Like

  • BertG. zegt:

   De PVV scoort slechter naarmate er meer standpunten van de beweging bekend worden. De PVV laat in haar stemgedrag én het verkiezings­programma zien niet veel met privacy op te hebben.
   https://www.privacybarometer.nl/pagina/45/Actuele_stand_van_de_privacy_barometer

   Like

   • Edjan zegt:

    Tja, BertG. Als je erin gaat graven, kom je heel onverwacht stemgedrag van de PVV tegen. Toch blijf ik erbij dat NU die tsunami moet stoppen en als je dat echt wilt, kun je niet anders dan PVV stemmen.

    Like

 6. janchik zegt:

  Ik ben zoals een paar miljoen Nederlanders die PVV stemmen en de enkele duizenden die het “geluk” hebben om in een wijk met 90% moslims te wonen.
  Pas als je dat “geluk” hebt, begrijp je maar al te goed waarom die mensen op de PVV stemmen. Het is voor deze mensen, die dagelijks vertrapt en vernederd worden door moslims, de nog enige weg die open staat om het regeringsbeleid langs democratische weg te beïnvloeden.
  En dat vertrappen en vernederen gebeurd met het verstrijken der jaren steeds harder en openlijker, zeker het afgelopen jaar is dit fenomeen alleen maar toegenomen, zodat b.v. ikzelf mijn boodschappen in een andere plaats moet gaan doen. Daarnaast moet ik tijdens het autorijden in mijn wijk en woonplaats meer dan rekening houden met de agressie onder de moslims, het volk van de lange tenen, terwijl ze zelf fout na fout maken (geen richting, voorrang nemen, bumperkleven, claxonneren, snelheid, door rood rijden, geen voorrang zebra’s enz.).
  Daarom zal het mij een rotzorg zijn, hoe het onder de PVV met mijn privacy gesteld is, kan nooit slechter zijn dan nu in de walgelijke EUSSR, ofwel het Vierte Reich. Ik weet wel, dat Wilders opkomt voor de ouderen en vrouwen onder ons en dat zijn sociale programma op veel punten overeenstemming vertoont met bv. een SP (alleen zonder Maoïstisch randje).
  Voor diegenen die niet bij de PVV gekkies (anderen gebruiken woorden als fascisten, nazi’s) wil horen, kunnen altijd nog op het VNL verraderspartijtje stemmen.
  Niemand maar dan ook niemand krijgt het bij mij voor elkaar, om mij een andere partij dan de PVV, te laten stemmen.
  Voor mij en de vele andere Nederlanders in de moslim wijken, is dit puur een kwestie van overleven. Jammer dat er nog steeds mensen zijn, die dit niet (willen) begrijpen. De programma punten van een partij kunnen nu eenmaal niet allemaal naar ieders wens zijn.
  Laten we er eerst maar voor zorgen dat de PVV nog groter wordt, dat is het enige wat telt, en dus LPF toestanden en haantjes gedrag vermijden. Nog niet genoeg geleerd na Pim? Die moslims en linksen lachen zich rot om die interne ruzie’s.
  Als we nu geen eenheid vormen, kunnen we het zeker vergeten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s