De EU “pleegt rituele zelfmoord”

Screenshot_57

(Door: Birgit Stöger – Vertaling: E.J. Bron)

De Midden-Europese landen Polen, Tsjechië, Slowakije en Hongarije stemmen steeds vaker hun eisen op elkaar af betreffende de immigratiecrisis. Op dit moment heeft de Slowaakse minister-president scherpe kritiek op de immigratiepolitiek van de EU. Hij “zou voelen” dat de EU “rituele zelfmoord zou plegen”. Er zou spoedig een einde moeten komen aan de komst van illegale immigranten.

Kopp-Online

De EU smoort al in haar eigen vet

De Slowaakse regeringschef Robert Fico is er volgens “Focus” van overtuigd dat de Europese Unie met haar immigratiepolitiek “rituele zelfmoord” zou plegen. Tegenover het Tsjechische dagblad “Právo” klaagde de sociaaldemocraat dat, terwijl er dagelijks duizenden immigranten naar Europa komen, de EU over onzinnige quota zou debatteren, hoewel “men al in het eigen vet zou smoren”. “als het tot eind 2016 of tot 2017 duurt totdat Europa haar geplande grens- en kustbewaking heeft opgebouwd, zal de EU zichzelf gedood hebben.”

Fico had met het oog op de massale seksuele overvallen in Oudejaarsnacht begin januari bevestigd dat Slowakije niet meer bereid zou zijn om islamitische “vluchtelingen” op te nemen.

Met deze weigering zou hij als verantwoordelijke politicus zijn bevolking die ervaringen willen besparen die vrouwen in Duitsland opdoen door de omvangrijke immigratie uit islamitische landen, waarin een ander mensbeeld zou domineren.

De politicus is ervan overtuigd dat er een duidelijk verband bestaat tussen de door Angela Merkel geïnitieerde immigrantenstroom en de islamitische aanslagen van Parijs en de gebeurtenissen in Oudejaarsnacht. Fico betwijfelt of andere religies in Europa te integreren zijn.

Geen deelname aan hulp voor immigranten

De Slowaakse regering wees begin dit jaar haar eventuele deelname aan humanitaire hulp voor immigranten af. Het land zou alleen nog een financiële bijdrage leveren aan de “doelgerichte bewaking van de grenzen”, aldus Fico volgens “Focus”. Het geïnvesteerde geld zou ervoor gebruikt worden om de migratiecrisis op te lossen door zich heel duidelijk te concentreren op de bewaking van de Schengen-buitengrens. Alleen zo zouden de ongeregelde migratiestromen te stoppen zijn.

Deze opvatting bevestigt Fico nu opnieuw en hij maakt duidelijk dat het “hele systeem van de quotaregeling een compleet fiasco” zou zijn. “Als we gedwongen worden om 50.000 mensen met compleet andere gebruiken en religies – vooral jonge mannen – het land binnen te halen”, zou men niet weten hoe deze mensen geïntegreerd moeten worden. “Dat kunnen wij niet”, aldus de duidelijke vaststelling. Op dit moment zouden er in Slowakije 300 politieagenten klaarstaan die uitgestuurd zouden kunnen worden om de EU-buitengrenzen te bewaken.

V4 maken afspraken met elkaar

Op de komende EU-top op 18 en 19 februari dienen nu opnieuw oplossingen gevonden te worden door die politici, zonder wie de actueel uiterst explosieve situatie niet zou bestaan. Enkele dagen daarvoor, al op 15 februari, willen de leden van de zogenaamde Visegrád-groep – een los samenwerkingsverband van de Midden-Europese landen Polen, Tsjechië, Slowakije en Hongarije – elkaar ontmoeten om hun eisen betreffende de immigratiecrisis op elkaar af te stemmen.

Polen heeft al aangekondigd niet in te gaan op verplichtingen met betrekking tot quota van immigranten.

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán heeft vorige week nog verklaard dat er geen “vluchtelingen meer door Hongarije zullen trekken”. “De route van de migranten kan verlopen hoe ze wil, maar dat ze niet door Hongarije zal verlopen, is zeker”, aldus Orbán in een radio-interview.

Hongarije zou erop voorbereid zijn om ook zijn grenzen met Roemenië door middel van een hek te beveiligen. Wat betreft het thema bovengrens antwoordde de Hongaarse minister-president dat deze voor Hongarije “nul” zou bedragen.

De Tsjechische president Miloš Zeman sprak zich eveneens uit tegen de opname van islamitische immigranten. Ervaringen in andere landen zouden hebben aangetoond dat de integratie van moslims niet mogelijk zou zijn, aldus de 71-jarige tegenover de krant “Blesk”. Moslims zouden met hun cultuur in hun eigen landen moeten blijven en deze niet naar Europa moeten brengen.

Hij noemde de “welkomstcultuur van Europa” naïef en vergeleek deze met de waarschuwing van Cassandra voor het Paard van Troje. Zeman was er eens temeer van overtuigd dat het niet om een spontane vluchtelingenbeweging, maar om een georganiseerde invasie gaat.

Begin december dienden de Slowaakse regering en het buurland Hongarije een klacht in bij het Europees Gerechtshof om zich juridisch te verzetten tegen de besloten quotaregeling uit Brussel.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Birgit Stöger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, EU-critici, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, Midden-Europa, Moslims, Multiculti, Polen, Slowakije, soevereiniteit, Tsjechië, Verzet, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

9 reacties op De EU “pleegt rituele zelfmoord”

 1. linda bakker zegt:

  Na de “val” van Europa zullen dit de landen zijn waar wij Europeese Christenen naar toe kunnen vluchten om te overleven, tenminste als je nog jong bent, niet oud of ziek. De rest zal omkomen in het islamistische geweld.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Niet zo somber linda. Europa zal niet vallen. Het zal de islam zijn die zal worden verslagen. Natuurlijk zal het een grote bende worden, maar er zal een nieuw en blank Europa voor in de plaats komen.

   Like

 2. Theodoor zegt:

  De Visegrad-groep wijst de bende van Brussel de weg.
  Houden zo.

  Like

 3. Ekster zegt:

  Hulde voor deze landen. Ze zullen gelijk krijgen als de EU niet heel snel maatregelen neemt.. maar helaas regeren in West-Europa enkel waanzinnigen.

  Like

 4. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Dit is geen zelfmoord, maar moord. Genocide, omdat degenen die dit niet zullen overleven de inwoners zijn van de Europese lidstaten! Ze dienen hiervoor voor het Volkstribunaal gesleept moeten worden!

  Like

 5. Ron zegt:

  Deze uitspraak uit het bericht is interessant:

  De Slowaakse regeringschef Robert Fico is er volgens “Focus” van overtuigd dat de Europese Unie met haar immigratiepolitiek “rituele zelfmoord” zou plegen. Tegenover het Tsjechische dagblad “Právo” klaagde de sociaaldemocraat dat…..”

  Slowaakse regeringschef Fico is dus een sociaal democraat !

  Dit betekent dat sociaaldemocraten MET hersens in het midden en oosten van europa wonen, en de sociaaldemocraten ZONDER hersens in west-europa wonen.

  Like

 6. Pingback: De EU “pleegt rituele zelfmoord” – Rechtsaf doorzee

 7. Pingback: De EU “pleegt rituele zelfmoord” | Kattukse Vrienden voor Israël

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s