Diplomatieke lunch Iran en Frankrijk afgelast want Hollande wilde wijn bij het eten

Screenshot_70

‘Islamisering!!!’, oh nee wacht

Toen de Iraanse president Rouhani met zijn gevolg in Rome was, werden antieke naakten bedekt om het Iraanse gezelschap niet voor het hoofd te stoten. De Iraanse autoriteiten zeiden dat te waarderen. Jammer dat ze alsnog de deksel op de neus krijgen in het enige Europese land dat de scheiding tussen kerk en staat wel écht serieus lijkt te nemen: Frankrijk.

Niet ‘Iran-vriendelijk’

President Hollande weigerde af te zien van wijn bij een geplande diplomatieke lunch, zo meldt de Belgische krant De Morgen. Een prachtige Bourgogne of Bordeaux van het menu halen, druist in tegen de Republikeinse waarden, aldus de Franse overheid die weigerde de lunch ‘Iran-vriendelijk’ te maken.

Ontbijt te goedkoop

Een vervangend diplomatiek ontbijt werd kort overwogen maar alsnog van tafel geveegd, wegens ‘te goedkoop’. Het is onduidelijk welke partij dit voorstel te pover vond.

Bron:
http://nieuws.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, Iran, Islam. Bookmark de permalink .

23 reacties op Diplomatieke lunch Iran en Frankrijk afgelast want Hollande wilde wijn bij het eten

 1. Jean zegt:

  De volgende eis van die achterlijke perverse baardapen zal zijn ‘verboden wc papier te gebruiken’…
  Wanneer wordt dat zootje de wind van voren gegeven? Wij willen OP NIETS toegeven aan dat pervers barbaars uitschot.

  Like

 2. Edjan zegt:

  Nou, ik weet het niet, hoor.
  Hollande gaat volgens mij eerder half Parijs met doeken bedekken en een halal maaltijd serveren. Verder denk ik dat hij met zijn gasten naar de moskee zal gaan, zijn schoenen uit en een sjellaba over zijn pak aan en hup, op de grond met de kont omhoog en snuitje naar mekka. Daarna nog wat intiem geknuffel.
  Dat gaat Hollande doen als je het mij vraagt maar ik zie graag de berichten tegemoet dat ik ongelijk heb.

  Like

 3. jungleelephant zegt:

  Sinds wanneer bepalen gasten de regels???

  Like

 4. Cathja zegt:

  Ik ben beslist geen fan van president Hollande, maar nu had hij echt een keer gelijk. Waarom gedragen moslims zich in hun thuisland zoals ze gewend zijn, en moet elke gast zich aanpassen aan de islamitische regels, maar weigeren zij zich aan te passen aan de gewoontes van het land waar ze op bezoek zijn? Wat is het probleem als er wijn op tafel staat? Niemand verplicht Rohani toch om ervan te drinken? Ik kan me niet voorstellen dat Hollande zich beledigd voelt als moslims wijn weigeren te drinken.

  Niet ‘Iran-vriendelijk’? Het land is amper toegetreden tot de normale wereld, en direct begint het buigen voor de islam alweer, en zelfs uit eigen vrije wil. Toe maar, maak het die islamieten nóg maar makkelijker. De islamisering van Europa wordt voor de islamieten zo een fluitje van een cent.

  Kruipers!

  BAH!!

  Like

 5. carthago zegt:

  De eerste goeie daad van hollande, goh.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Kijk dat is eens een + punt voor die Hollande, niet toegeven aan die idioten.
  Een goede Franse maaltijd zonder wijn, dat kan toch niet………….!

  Like

 7. ildiko zegt:

  een kamelen poep als voorgerecht is nog te exclusief voor zulke gasten.

  Like

 8. elisah zegt:

  Wat een rotsmoes, je hoeft de wijn toch niet te drinken.

  Like

 9. janchik zegt:

  Islamieten zijn huichelaars, ze drinken zogenaamd niet, maar als ze thuis zitten zuipen ze zich het kleplazerus. Zelf vele malen meegemaakt in de Emiraten. Daarom ook, vertrouw niet één moslim, ook Aboutaleb niet. Als ze onder elkaar zijn kom je erachter hoe ze in werkelijkheid over ons denken. Denk er maar om, dat ze een feestje gebouwd hebben, toen die klootzakken in de 2e slaapkamer, die amper goed Nederlands kunnen lullende Marokkaanse als voorzitter hadden gekozen. Vind je het gek dat ze ons achter onze rug uitlachen.
  Ik ben benieuwd of dit alcohol verhaal echt is. Ik vrees met grote vreze, want ze kwamen naar Frankrijk om een order te tekenen voor 114 vliegtuigen en zoals we van onze keuninklijke familie weten is geld belangrijker dan principe.

  Like

 10. tjonge zegt:

  ik las eerst; “Hollande wilde Zwijn bij het eten” 🙂 🙂

  Like

 11. Teunis zegt:

  Ik ben benieuwd hoe Poetin dat doet als ie met z’n Iraanse vrienden tafelt. Zou hij dan echt de wodka laten staan? Of doen ze gewoon net alsof het kraanwater is?

  Like

 12. Guardiacivil zegt:

  Ik zou een groot gebraden varken op tafel laten zetten en demonstratief het mes er kundig in zetten.

  Like

 13. C.A.Barstow zegt:

  Kijk dat is nog op je principes blijven staan!!!
  nee, dan die volksverraders in politiek Den Haag zij zouden als het was gevraagd de schoenzolen van die haatbaard gelikt hebben.

  Like

 14. JAN zegt:

  “Jammer dat ze alsnog de deksel op de neus krijgen in het enige Europese land dat de scheiding tussen kerk en staat wel écht serieus lijkt te nemen: Frankrijk.”

  Scheiding tussen kerk en staat ? Which church? Is there any church in France which wants to have more influence in the way the country is run ? Th attitude of the French state towards christianity ( laïcité = staatsideologie ter bestrijding van het christendom. ) doesn’t belong to this day and age and seems to synchronise with the anti-christian stance of ISIS.

  Like

 15. 4sjun zegt:

  Een socialist zonder drank? Dat zou pas echt iets zijn geweest. En nu vlot doorheen Europa die shariade inruilen voor Europeesculturele waardenoverdracht. Tenslotte zorgde dàt fundament voor de leefbare en betaalbare samenleving met ontplooiingskansen en behoorlijke meningsvrijheid voordat te weinig gecorrigeerd politiekcorrectisme trachtte de meningsuiting te vangen binnen de door haar gewenste frequentie en bandbreedte en wie daar van af week tot voortdurend bezeken en tegengewerkte paria te maken.

  Like

 16. H. Numan zegt:

  Wat doen kleine kinderen in de supermarkt als ze hun zin niet krijgen? Dan gaan ze stennis schoppen. Tenzij pappa of mamma ze heel duidelijk maakt dat gillen absoluut niet helpt. Dan zij ze opeens heel lief en doodstil. Soms, zoals de Italiaanse mamma deed, proberen ouders de kinderen om te kopen met snoep, als ze hun mond maar houden. Soms, zoals de Franse pappa deed, gedraagt het kind zich voorbeeldig, omdat het weet dat gillen en dreinen niet helpt.

  De Franse regering is net zo verwerpelijk als de Italiaanse, maar in deze hebben ze keurig gehandeld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s