Invasie onder goedkeuring

Screenshot_56

(Door: Tijl Uylenspiegel)

Vreemde titel misschien, maar ik zal proberen uit te leggen wat ik bedoel. In een nog niet zo heel lang voorbij verleden bestond Europa uit diverse landen, Europa is een continent en kun je ruwweg verdelen in vijf delen; oost, west, zuid, noord en midden.

Migratie is zo oud als de wereld, mensen trokken van de ene regio naar de andere net zo het hun uitkwam, de enige restrictie was dat hun vervoer beperkt was waardoor migratie bijna altijd tot het eigen continent beperkt bleef.

Bij het ontstaan van landen werden grenzen ingevoerd, dat wilde niet zeggen dat niemand een land in of uit kon maar er was wel controle op, selectie zou je het ook kunnen noemen.

Mensen met de vereiste papieren waren welkom binnen de gestelde kaders, voldeed je niet aan de vereisten dan werd je niet toegelaten of het land uitgezet en als je daar niet vrijwillig gehoor aan gaf dan volgde detentie oftewel opsluiting.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Invasie onder goedkeuring

 1. Koos zegt:

  Als je de islam een beetje snapt, dan zie je in dat de meeste immigranten een jihadistisch motief hebben. Ook al zijn ze niet van plan geweld te gebruiken, ze beseffen terdege dat hun loutere aanwezigheid in het land van de ongelovigen, een klein stapje is op weg naar verovering.
  Het moet adembenemend mooi zijn om zich “soldaat” te voelen in een lange strijd tegen het “kwaad”, ook vrouwen, kinderen, en bejaarden. Ik kan het helemaal begrijpen!
  Ons wordt door links vaak verweten dat we “geen inlevingsvermogen” hebben. Maar het is precies andersom. De linksen voelen de ware beweegreden van de immigranten niet aan, en tonen aan geen enkel begrip te hebben.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Met instemming gelezen, Tijl.

  De meest verontrustende woorden -uit linkse hoek- van de laatste tijd vind ik: “de wereld is van iedereen”, waarbij ik het onmachtige gevoel krijg dat men ons alles kan en mag afnemen wat wij hier met elkaar hebben opgebouwd. Ja, ook onze ouders en grootouders hebben hier aan bijgedragen.
  Welvaart komt niet vanzelf. Daar moet je iets voor doen. De lust om ‘iets’ te doen ontbreekt bij die luie Arabische volkeren, en is er mede de oorzaak van dat ze niet welvarend zijn. Tel daarbij op het ongecontroleerde aantal geboorten per gezin, waardoor de armoede toeneemt, en je hebt alle ingrediënten voor een leven zonder welvaart.
  Ze hebben geleerd de handen op te houden, en wij hebben die helaas gevuld, in plaats van ze aan te sporen om zélf de handen uit de mouwen te steken! WIJ hebben verzuimd op te letten wat ze met ons geld deden.
  En nu denken ze dat het gerechtvaardigd is om naar ons toe te komen, en deel te mogen zijn van ons leven in welvarende omstandigheden.
  Ik kan dit niet uitstaan! Zij hébben geen rechten opgebouwd. Die hebben WIJ opgebouwd.
  Blijf er dan vanaf met je fikken….!

  Like

 3. Edjan zegt:

  Samson heeft een plan bedacht! Vluchtelingen terugsturen naar turkije! Dus in eerste instantie denk je dat samson geslagen is met een vreselijke ziekte en dat zijn oren en ogen opeens weer zijn gaan werken.

  Maar nee, hij wil afgewezen asielzoekers naar turkije terugsturen en de deal met turkije is, dat hij daar “erkende” asielzoekers, zoals die door turkije worden geselecteerd, voor terugneemt.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/25097172/___Vluchteling_terug_naar_Turkije___.html

  De tweede kamer heeft veel vragen. pechtold heeft wat over arme vluchtelingen die hun leven wagen in gammele bootjes. Ik word er moe van.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/25098306/__Migrantenplan_roept_vragen_op__.html

  Like

 4. Marlies zegt:

  Goed artikel. Ben het alleen niet eens met “…En toen dachten de leiders in de Arabische wereld dat het misschien wel handig was om de diverse dictators af te zetten…” Het afzetten van die dictators was imho grotendeels het werk van het Westen, uiteraard om uiteenlopende redenen. .

  Like

 5. Toneelstuk moet IS op afstand houden
  Veel leerkrachten hebben het liever over Duits of wiskunde dan over radicalisering. Daarom ging deze week Jihad de Voorstelling in première. Tienduizend middelbare scholieren gaan het theaterstuk dit jaar zien. En erover praten.

  http://www.nu.nl/7days/4205246/toneelstuk-moet-afstand-houden.html

  ‘Kan me voorstellen dat vele scholieren er om lachen, die zullen namelijk de echte you tube filmpjes van isis hebben gezien……’
  Niet te geloven toch!

  Like

 6. Republikein zegt:

  Op de dag van de herinnering aan de Holocaust was het ook,toeval of niet, nationale voorleesdag.
  Een bekende leipo gaat dan de kindertjes op school voorlezen.
  De gespreksstof van Katja S. ging over vluchtelingen.
  Mooi voor die kleintjes.
  Zo maak je de weg vrij voor nog meer invasie in de toekomst.
  Ivanhooooeeeeee!

  Like

  • Gottegot! Die trut zal wel blij geweest zijn, dat ze een ‘idealistisch’ ogende manier had gevonden om zichzelf op te geilen over de komst van nóg meer ‘rapefugees!’Tenslotte ben je opnieuw vrijgezel of je bent het niet opnieuw en reken maar, dat ze staat te trappelen om er opnieuw in te duiken!
   Laat je nog wat over voor de voormalige vriendinnen van van Gogh, die volgens jou “waarschijnlijk blij waren, dat ze óók eens seks, hadden,” ingebeeld serpènt?!
   (Aan deze foto te zien bladdert het mooie er bij jou trouwens eveneens met rasse schreden af, Dáme!)
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Eigen roem stinkt maar ik ben als beginnend auteur telkens weer trots als een artikel van mijn hand wordt doorgeplaatst op een vooraanstaand en veel gelezen site als E.J.Bron.
  Als dan ook de reacties van lezers nog positief zijn dan kan mijn dag niet meer stuk!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s