Opgezegde bankrekeningen voor critici, gratis bankrekeningen voor “asielzoekers”

Screenshot_66

(Vertaling: E.J. Bron)

Van de ondersteuningsvereniging van de “Identitaire Beweging Oostenrijk” (IBÖ) werden haar bankrekeningen opgezegd. Zonder opgaaf van reden heeft de “Erste Bank und Sparkasse” de desbetreffende overeenkomst opgeheven.

De aanleiding zou blijkbaar de ondersteuning van patriottische protesten door de vereniging geweest zijn, aldus de IBÖ op Facebook. Bijzonder pikant: de “Erste Bank und Sparkasse” biedt illegale immigranten gratis bankrekeningen aan – ook als hun asielaanvraag wordt afgekeurd. Oostenrijkers moeten daarentegen na hun 19e verjaardag respectievelijk de eventuele studie in de regel € 15,62 per kwartaal betalen voor de bankrekening.

Screenshot_63

Bovendien heeft de bank haar kantoor in Wenen in september 2015 veranderd in een onderkomen voor ongeveer 300 “vluchtelingen”. De patriottische beweging van de IBÖ spreekt van een dubbele moraal. Enerzijds worden alle “asielzoekers” actief onder de arm genomen, anderzijds worden Oostenrijkse bankklanten onderworpen aan een ideologische controle. De IBÖ: “We hopen nog steeds dat er in Oostenrijk nog niet zulke totalitaire toestanden heersen en we zijn benieuwd of we nog een commentaar van de bank kunnen afdwingen.” Bovendien laat de IBÖ zich niet intimideren door zulke pesterijen en heeft ze grote plannen voor 2016.

Screenshot_64

Grote demonstraties voor 2016 aangekondigd

Tijdens een conferentie in midden januari kondigde de “Identitaire Bewegung Österreich” (IBÖ) openbare maatregelen aan om het protest tegen de mislukte asielpolitiek de straat op te dragen. Ook nadat de Oostenrijkse bondskanselier Werner Faymann zogenaamd “scherpere grenscontroles” heeft aangekondigd, wil de IBÖ niet stoppen met haar activisme. De patriottische beweging wil minstens 1% van alle Oostenrijkers tegen de “grote vervanging”, dus de enorm versnelde buitenlandse overheersing, mobiliseren. Voorbeeld daarvoor is gedeeltelijk het patriottische initiatief “EinProzent” uit Duitsland, dat zich vooral concentreert op de netwerkvorming en ondersteuning van verschillende burgerprotesten. Hiertegenover schijnt de OBÖ vooral zelf de burgers de straat op te willen brengen. “Eén procent van alle Oostenrijkers is voldoende om te zorgen voor een beslissende ommekeer in een land”, benadrukt de vooraanstaande IBÖ-activist Martin Sellner. Hij benadrukt: “2016 wordt het jaar van de patriotten.” Het opzeggen van bankrekeningen zullen dit activisme niet tegenhouden.

Screenshot_65

Bron:
www.info-direkt.eu

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, Identitaire Beweging, Oostenrijk, Patriottisme. Bookmark de permalink .

15 reacties op Opgezegde bankrekeningen voor critici, gratis bankrekeningen voor “asielzoekers”

 1. Jan Wandelaar zegt:

  ++

  Staff at a home for refugee children in southern Sweden were forced to barricade themselves in a room on Wednesday night, after 19 young men in their care rioted and attacked them with weapons.

  http://www.thelocal.se/20160128/staff-at-asylum-centre-attacked-by-rioting-youth

  More than 35,000 unaccompanied refugee children came to Sweden in 2015, all but 2,847 of whom are male.

  +++

  Like

 2. Roni zegt:

  Ben zo trots op jullie !!

  Like

 3. 4sjun zegt:

  Het wachten is op een schandaal rond de Erste Bank und Sparkasse. De dubbele maat waarmee deze bank Oostenrijkers laatst bedient terwijl zij elke rekening inclusief doorschuifpercentage krijgen doorberekend zou toch genoeg moeten zijn om de eigen centen bij een concurrent te parkeren?

  Like

 4. Cathja zegt:

  Oostenrijk begint me steeds meer tegen te vallen! Nu dit weer! Als je zonder opgaaf van redenen iemands bankrekening opzegt, is dat geen zuivere koffie!
  En helemáál schandalig is het dat ‘vluchtelingen’ een gratis bankrekening krijgen, waar de autochtone Oostenrijkers voor moeten betalen!
  Ze zijn daar al net zo van de pot gerukt als in elk land waar ze dwepen met de asielzoekers.

  Like

  • BertG. zegt:

   Zal het hier anders zijn?
   We hebben er nog niks over gehoord maar betalen ze hier wel voor hun rekening.
   Mij zou het niets verbazen als ze die hier ook gratis krijgen.

   Like

   • Cathja zegt:

    Vast en zeker, BertG., maar dat hangen ze ons niet aan de neus! Dan krijg je irritaties onder de burgers hè?

    Like

  • Edjan zegt:

   Cathja, Oostenrijk is, net als Nederland, feitelijk een provincie van Duitsland. De EU kun je beter omschrijven als “Gross-Deutschland” en merkel heeft in augustus op geslepen wijze een staatsgreep gepleegd en is nu de Dicatorin von das Gross-Deutsche Reich.

   Geliked door 1 persoon

  • Ja, hoor, de FPÖ kan ook niet alles alleen!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

  • Drs.P. zegt:

   Oostenrijk was in WW2 in principe de grootste naziistaat, daar kwamen de meeste nazi’s vandaan. En er is nog steeds niets verandert, nu komen daar de grootste nsb-ers vandaan. Dus beste Oostenrijkers, maak die kloterige fuck bank zo snel mogelijk kapot, dus alle autochtone rekeningen opheffen daar en geld wegsluizen!!!!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Drs.P. Als je werkelijk intelligent was geweest dan was je voor de dag gekomen met: “Hitler kwam er vandaan!…” Nou dan was er ’n diepe stilte gevallen.
    Nu hoor ik alleen wat gegrinnik op de achtergrond…

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Cathja. niet boos worden op de Oostenrijkers. Ze zijn het spuug en spuugzat en door de onafgebroken activiteit van Strache (vergelijkbaar met PVV) zijn de grenzen gesloten.
   Ze zitten natuurlijk wel met 10.000zenden stuks gajes dat gemanipuleerd wordt door foute zakenmensen en bestuurders. Zou mij niet verbazen als het volk het binnenkort niet meer zal pikken net als in de rest van Europa.

   Like

 5. Ron zegt:

  We zien aan welke kant de bankiers staan. Aan de verkeerde kant.
  Ik verwacht dat niet de regering de banken manipuleert, maar eigenlijk omgekeerd de bankiers aan de touwtjes trekken.
  Als meer mensen dit doorkrijgen dat een bank dit soort streken uithaalt, dan kan het volk spontaan een DSB-tje gaan doen. Wegens dat een bank maar 10% cash geld heeft t.o.v. zijn totale saldo.is zo’n bank snel blut en failliet.
  Dat wil geen bankdirecteur dus dreigen met een DSB-tje kan zeker helpen om banken “op andere gedachten” te brengen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s