Samsom: We zijn barmhartig, maar er komt een keer een einde aan

Screenshot_59

“Heel veel mensen zijn nu bereid om in een gammel bootje hun leven te wagen. De enige manier om ze te doordringen dat het zinloos is, is ze per kerende veerboot terug te sturen naar Turkije.” Dat zegt PvdA-leider Diederik Samsom over het vluchtelingenplan van hemzelf en premier Rutte.

In het plan kunnen de naar Turkije teruggestuurde ‘echte’ vluchtelingen daarna op een legale manier naar Europa komen. “Zodat Europa controle houdt over de hoeveelheid en de samenstelling. Zo kun je ook voorkomen dat er 3000 mensen verdrinken zoals in de Egeïsche zee”, zegt Samsom tegen RTL Nieuws.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
RTL Nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, PvdA, Rotzakken, Rutte, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

36 reacties op Samsom: We zijn barmhartig, maar er komt een keer een einde aan

 1. rs zegt:

  En dan moet Erdogan zekers weer EXTRA miljoenen hebben ???????????

  Het peerd achter de wagen spannen heet dat Samson en Rutte !!!!!!!!!!!!!!!! Dit was de man die een maand geleden nog zei dat Nederland wel 200.000+ vluchtelingen op kon nemen. En nu zeggen dat de max voor Europa 150.000 is?
  DE GRENZEN MOETEN DICHT!!!!!!!!!!!!!

  Like

 2. Japio zegt:

  Zo E.J.Bron kan je niet ff waarschuwen voordat je zo’n foto gaat plaatsen? Ik schrok me de touwtyfus, wat een gedrocht.

  Like

 3. elisah zegt:

  Dat zegt hij alleen maar omdat er een einde komt aan zijn partij.

  Like

  • harry zegt:

   Dat denk ik ook , de geitenbrigade is de pvda ontvlucht , die zitten inmiddels en bij dat semi-moslimhoofd van Klaver en die twee Erdogan-derivaten en nu probeert samsom de verloren arbeiders zeker weer terug te winnen in een wanhopige poging het leeglopen te stelpen .
   Moge het in dit geval een slagaderlijke bloeding zijn , bloed maar dood PVDA !

   Het hele land is toch al naar de verdommenis , jullie taak is volbracht .

   Like

 4. Thoth zegt:

  Tuurlijk, de ‘echte’ vluchtelingen. Dat is hetzelfde de 200000 duizenden die volgens Samson ons land wou opnemen, uitgezonderd de vele na reizende (ca. 600000) familieleden….

  Like

 5. Ron zegt:

  Daar komt ie nu pas mee.
  Had hij een jaar geleden al moeten zeggen, en dan ook in EU door timmerfrans laten zeggen in plaats van de van harte welkom boodschap die hij tot recent nog verspreidde.

  Like

 6. Wachteres zegt:

  http://www.volkskrant.nl/politiek/nederland-wil-vluchtelingen-per-kerende-veerboot-terugsturen-naar-turkije~a4233530/

  Nog meer info uit de Volkskrant. Lees de reacties eens. Samson [en Rutte[ worden afgemaakt.

  Natuurlijk zijn er op een linkse site altijd mensen die het plan toejuichen. Net zoals ze ach en wee riepen toen Wilders datzelfde voorstel deed.

  PVDA hypocriet tot op het bot! En Rutte doet mee.

  Like

  • rs zegt:

   Waar kan ik de reacties in de Volkskrant lezen ?????Nee, ik ben geen lid van die Krant……

   Like

  • Taljaard zegt:

   @Wachteres
   Ze proberen wanhopig te voorkomen dat zij volgend jaar worden afgeslacht door de kiezers.
   Maar die half-autistische beta nerd van een Samson is gewoon te dom om te beseffen dat de VVD hem hiermee een gifbeker overhandigt. Bij monde van Rutte hebben zij zich al ingedekt, door deze volstrekt onuitvoerbare idioterie het ”Plan Samsom” te noemen.
   En wanneer dit natuurlijk grandioos op de klippen gaat lopen kunnen ze bij de VVD hun handen weer in onschuld wassen.
   Want het was toch het ”Plan Samsom”?

   Een briljante cartoon van Bas van der Schot uit 2013 over Samsom verschijnt dan voor mijn geestesoog;

   -Het eerlijke verhaal; met een glimlachende Didi.
   -Het moeilijke verhaal; met een moeilijk kijkende Didi
   -Einde verhaal; met een huilende Didi.

   Trouwens, gezien de comments in de VK, trappen de meeste linkse mensen er ook niet meer in. Het zelfde verschijnsel zie je op Joop. Volg dat blog al jaren en er treedt daar, ondanks een zware censuur, langzaam maar zeker een verschuiving naar meer realistische standpunten in de comments op, zoals dit een jaar of 5 geleden ook al in de VK en in Trouw gebeurde.
   Veel linkse Nederlanders, een paar onverbeterlijken daargelaten, zijn niet achterlijk en kun je dus ook maar voor een beperkte tijd voor de gek houden.
   Ze geloven gewoon niet meer in de PvdA.
   In 2012 hebben zij deze partij nog een laatste kans gegeven, maar die kans krijgen ze niet weer. Ook een massaal en maandenlang propaganda-bombardement vanuit de PO en de MSM zal het tij ditmaal niet meer kunnen keren; zeker niet wanneer de islamisten voor die tijd weer een keer losgaan met aanslagen, rellen en plunder- en verkrachtingscampagnes in Europa.
   Of wanneer er vanuit Brussel weer eens een stommiteit de wereld in wordt gebracht.
   Daar kun je gewoon op wachten.

   En om die twee Turkse slecht zittende confectiepakjes van DENK met hun VMBO gebrabbel lig ik in een deuk. Hoe konden ze bij de PvdA ooit zo stom zijn geweest om zoiets namens hen in de TK neer te zetten? Wat een afgang!

   Like

 7. BertG. zegt:

  Nogal tegenstrijdig verhaal met wat hier staat.

  Rutte en Samsom willen legale asielroute Turkije-Europa.
  ‘Ook vluchtelingen terugsturen naar Turkije’
  In ruil daarvoor moet een legale asielroute voor 150 tot 250 duizend vluchtelingen per jaar in het leven worden geroepen. ,,Als wij met Turkije afspraken maken over een legale route, is die voor gezinnen uit Syrië, Irak, Afghanistan en Somalië.”
  http://nieuws.tpo.nl/kort-nieuws/2016/01/28/vluchtelingen-terugsturen-naar-turkije/

  Maar dat hou je toch als je een commerciële omroep als nieuwsbron neemt als De waarheid.
  Je had ook de NOS kunnen nemen als bron dan.
  Check, check en dubbel check. Altijd weer opnieuw.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik heb ’t verhaal bij RTL nog eens 2x gelezen en daar gaat toch echt een heel andere verwachting van uit.
   Alsof hij terug komt op onbeperkte instroom, integendeel zelfs, hij wil het helemaal legaliseren. De boel besodemieteren heet zo iets nog steeds.

   Like

 8. carthago zegt:

  Treffende fotoshop!
  Onze hofnar samson gaat dat idee natuurlijk uitvoeren als kapitein met kalashnikov op een greenpeace boot. De “echte vluchtelingen” stroom wordt er natuurlijk niet minder van, de moed ontbreekt hem de Turkse kalief verrot te dreigen, want al die Turken in nederigland moeten wel op de pvda blijven stemmen.

  Like

 9. EPN Nieuw Nederland zegt:

  Tenenkrommend, want ons nationale braakmiddel Diederik Samsom zei kortgeleden nog, dat er best wel nog 200.000 vluchtelingen bij kunnen. Is mijnheer Samsom in paniek of zo? Of is hij zoniet Adolf’s Nieuwe Papagaai (ANP) dat vergeten? Lijdt Samsom nu al aan de ziekte van Alzheimer?

  Like

 10. Edjan zegt:

  Wat samson heeft uitgebroed is dit: wij sturen afgewezen asielzoekers naar turkije terug. Erdogan neemt die op en stuurt er vervolgens net zoveel terug waarvan hij vindt dat ze terecht de vluchtelingenstatus dragen.

  Pechtold zal nog af proberen te dwingen dat ze met vliegtuigen en passagiersschepen worden opgehaald.

  En verder wil Samson HELEMAAL NIETS.

  PS
  (Sinds gisteren worden mijn kleine letters bij turkije automatisch in hoofdletters veranderd)

  Like

 11. Leo zegt:

  soooo, spuit elf geeft ook weer eens water.?

  Ov vie nou een kamer voorzitter hebt met een dubbel pasport , of een kamerlid met een strafblad,
  het maakt in NL allemaal niet meer uit.

  Like

 12. Ron soeverein mens zegt:

  Verkiezing propaganderen want angst voor 17 maart. Proberen het klootjesvolk zand in de ogen te strooien. Het is en blijft een (s)linksebloedhond met zuivere nsb genen.

  Like

 13. Elena zegt:

  De linkse clown Samson vergeet één ding….dat de asieluhguhzoekers vanuit Turkije nog steeds het risico nemen te verdrinken.
  Juist dát moet voorkomen worden.
  Die Samson is een miserabele sukkel.
  .

  Afgelopen zomer/herfst heeft Frontex duizenden asiluhguh eisers gered van hun zinkende gammele opblaasbootjes. Dag en nacht heeft men gepatrouilleerd in grote getale en met helicopters naar in nood verkerende opblaasbootjes gezocht.
  Al die mensen zijn veilig naar Griekenland vervoerd.

  Dan begon vanuit Griekenland de grote invasie naar midden en west Europa.
  Tot op heden waagt men dagelijks nog de gevaarlijke oversteek naar Griekenland, waar telkens verdrinkings gevallen voorkomen , voornamelijk kinderen.
  De enige manier om doden te voorkomen is wat Australië gedaan heeft en die door G.W. als voorbeeld aan het parlement is toegelicht.
  Nog even..is de Middelandse zee gedempt met verdronken mensen.

  Heb medelijden met kinderen en vrouwen…immers vrouwen moeten hun man gehoorzamen.
  Kinderen zijn niet wijzer en altijd slachtoffer van de onbezonnen , uit hebberigheid ontstane beslissing van hun vaders.

  Like

 14. sjuad zegt:

  Wat als men massaal zijn stem foutief uitbrengt?
  Ik tik dit op het moment waarop de voorzitster van de commissie stiekem een enorme veer in haar reet aan het stoppen is en deze aan alle leden laat ruiken die dit kennelijk een aangename geur vind.
  Direct stopt zij de veer terug om het roeibootje met halve spaan waarover zij het heeft om niet te zinken.
  Wie wil er nu in een commissie zitten die vergelijkbaar is met een verslaggever over een voetbal wedstrijd die bij de ingang verslag doet terwijl hij maar 15% van het veld kan overzien.
  Het tekent deze mensen,, flapdrollen die hadden moeten zeggen; ik niet in de commissie met zulkse beperkte onderzoek mogelijkheden!
  KLAAR!

  Maar goed,, foutief, let wel Bewust Foutief je stem uitbrengen, dit vooraf bekend maken,, wij gaan foutief stemmen om jullie alle autoriteit te ontnemen.

  Iets voor een Bron Campagne?

  Like

 15. s.breget zegt:

  Waar staan de verdere Harlekijnen van dit kabinet.

  Like

 16. Edjan zegt:

  Samson leek even geslagen met een genezende ziekte. Alsof zijn oren weer horen en zijn ogen weer zien konden. Hij had de peilingen er nog eens bij genomen, zijn hoofd geschud en gedacht: “ik moet de zwakkeren in de samenleving toch eens een handreiking doen”. Daarom kwam hij met een plan en als je dat maar half leest, lijkt het net alsof hij minder asielzoekers wil. Dat is helemaal niet zo, hij wil gewoon ruilen met zijn vriend erdogan en verder heeft zijn plan zoveel nadelen dat de eu het al in de prullenmand heeft gegooid.

  Onthoud nu maar dat samson solidair is met ons, zwakkeren in de samenleving. Zal moeilijk zijn, maar allah.

  Like

 17. leefbarbaar zegt:

  Samsom liegt. Het lukt hem niet om 1 moslim hier weg te krijgen, zonder deze te overladen met uitkeringen en toeslagen. Die intentie heeft hij natuurlijk ook niet, het stemvee moet blijven.
  Een illegaal mag blijven, een oorlogsmisdadiger mag blijven, een crimineel mag blijven, een pedofiel mag blijven en nu gaat Samsom ons vertellen dat een kaakchirurg uit Aleppo terug moet? Ech nie. Onuitvoerbaar, tenzij de PvdA eindelijk gaat doen wat de PVV wil en dat gaat niet gebeuren.

  Like

 18. Kan niet precies inschatten, wat hier opeens achter zit, net als bij Timmermans:
  Öf ze staan echt met hun rug tegen de muur -en geven dat toe-,óf het is nog weer een andere, ondoorzichtige manoeuvre.
  Dat de zaken zich niet ontwikkelen, zoals zij lang verwacht hebben, is wel duidelijk.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 19. Wachteres zegt:

  http://nieuws.tpo.nl/kort-nieuws/2016/01/28/vluchtelingen-terugsturen-naar-turkije/

  Vanaf dit voorjaar moeten alle migranten die via Turkije in Griekenland arriveren, per kerende veerboot worden teruggestuurd. ,,Maar Turkije accepteert ze alleen als tegelijk grote aantallen erkende vluchtelingen uit Turkije naar Europa mogen komen”, aldus Samsom. In ruil daarvoor moet een legale asielroute voor 150 tot 250 duizend vluchtelingen per jaar in het leven worden geroepen. ,,Als wij met Turkije afspraken maken over een legale route, is die voor gezinnen uit Syrië, Irak, Afghanistan en Somalië.”

  De aap is uit de mouw; 250.OOO VLUCHTELINGEN PER JAAR in ruil voor afspraken met Turkije.

  Like

 20. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Geert Wilders heeft dat vanaf het begin gezegd maar hij kreeg bakken vol met bagger over zich heen, het was onuitvoerbaar, het getuigde van een gebrek aan humaniteit en ga zo maar door, en nu zegt Samsam het en nu mag het wel. Tegelijkertijd wil hij de toestroom legaliseren dus dat schiet ng niet écht op, daarbij is de prijs dat straks ruim tachtig miljoen Turken zonder visum naar binnen mogen marcheren. Geen win-win situatie dus, eerder een verlies-verlies situatie. Hij kweekt eigenhandig de sprinkhanen en is straks verbaast als dat uitgroeit tot een plaag.

  Like

 21. paulzwueste zegt:

  Allemaal leugen en bedrog om het volk rustig te houden.
  Uitspraak van Timmermans…. hetzelfde.
  Hij wist dat hij zou worden teruggefloten maar ook dat hoorde bij de scene.
  Wat Samson hier zegt is alleen politiek.
  Er zal wel degelijk een eind komen aan onze barmhartigheid… en dat zal op het moment zijn waarop het volk de straat op zal gaan.
  Niet eerder.

  Like

 22. Helena zegt:

  Samsom: spuit elf geeft modder! Niemand kan deze kwal toch nog serieus nemen? Barmhartig? Wees eens barmhartig voor de Nederlanders die hulp nodig hebben, maar nee anders volk eerst bij de PvdAllochtonen! We moeten en zullen islamiseren! Het is een vooropgezet misdadig plan!

  Like

 23. Pieter zegt:

  Vanavond was deze troll weer in Eenvandaag.
  De man is nog niet eens geschikt als slechte clini-clown.
  Staat meneer eerst met een stoere serieuze kop zijn vluchtelingen plan uit te leggen, niet veel later kan ie amper zijn lachen inhouden bij hetgeen ie zegt en beweerd. Net alsof ie eigenlijk geen voeling heeft met hetgeen hij naar voren brengt.

  Misschien is hij gelukkiger af met een baantje in een kippenslachterij, waar hij met zijn collega’s practical jokes kan uithalen dan in de politiek , waar hij eigenlijk niets mee heeft maar wel meent absurdistische standpunten te moeten innemen die hem eigenlijk niet boeien.

  Daarom vind ik de man een troll. Hij komt niet echt gemeend over.

  Like

 24. Guardiacivil zegt:

  De duivel heeft vele gedaantes, vertrouw hem niet, altijd leugens nu weer.

  Like

 25. Jan zegt:

  Twee weken terug beweerde hij dat Nederland makkelijk 200.000 kon opnemen (de aanhang tot 1 miljoen kwam dan later maar vertelde hij er niet bij) en nu hij zijn virtuele zeteltjes ziet dalen komt die pias aanzetten met het idee van Wilders (of Janmaat, dat kan ook).
  Altijd weer het partijbelang, dwz HET KAPITAAL dat geldt bij de bolsjewieken, want stel je eens voor dat je voor je geld moet werken (Samson: wat is dat, werken?)
  Rooien hebben nul komma nul ideeën over de maatschappij, alles is een experiment.

  Like

 26. Jan zegt:

  De PvdA in de gordijnen omdat Poolse regering christelijke waarden verdedigt en niet de stompzin van de socialisten, de genderideologie die hele maatschappijen de vernieling in helpen.
  Bolsjewiek Marit Maij stelt nog niet niet voor om het leger op Warschau af te sturen:

  In Polen is een reclamespotje* van de televisie gehaald vanwege een rol voor een homoseksuele acteur. Toen ik dat las, waande ik me in de middeleeuwen. Steeds meer staan de rechten van lesbiennes, homo’s, biseksuele en transgender’s (LHBT’ers) in Polen onder druk. Ik wil dat Nederland dit zowel direct bij de Polen als in Europees verband aan de orde stelt, want dit soort zaken zijn de Europese Unie onwaardig en onacceptabel.

  De stigmatisering door de nieuwe Poolse regering van LHBT’ers als een ‘gender-ideologie’ doet de rillingen door je lichaam lopen. Het waarborgen van het recht en de vrijheid om te zijn wie je bent en wat je gelooft, is een ankerpunt van de Europese samenwerking. Daar mag nooit aan getornd worden. LHBT’ers moeten overal in de EU gelijk worden behandeld en niet worden gediscrimineerd. Als dat wel gebeurt, moet de Europese gemeenschap daar snel krachtig afstand van nemen en de Poolse regering aanspreken. Nederland voorop.
  http://www.pvda.nl/berichten/2016/01/Discriminatie+homo%E2%80%99s+in+polen+onaanvaardbaar+marit+maij

  * http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/reclamespotje-van-buis-gehaald-vanwege-homo

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s