Slechts 20 maanden onvoorwaardelijk: Afghaan verkracht bejaarde vrouw van 72

Screenshot_79

(Vertaling: E.J. Bron)

20 maanden onvoorwaardelijke gevangenisstraf voor een 18-jarige Afghaan , die een 72-jarige bejaarde vrouw bruut verkracht had. De man werd afgelopen woensdag door de arrondissementsrechtbank Wiener Neustadt veroordeeld en moet € 5000,- smartengeld aan het slachtoffer betalen. Hoewel het incident al langere tijd geleden heeft plaats gevonden, is de oudere dame nog steeds zwaar getekend. Op 1 september 2015 ging ze met haar hond wandelen langs de rivier de Schwechat. Daar waren op dat moment twee “asielzoekers” uit het opnamecentrum Traiskirchen aan het zwemmen, die de vrouw aanspraken.

ongecensureerd.at

DNA-sporen zorgden voor de oplossing van de zaak

In het begin waren de mannen heel aardig en hielpen de vrouw zelfs mee de glooiing op te klimmen. Maar toen gebeurde het: een van de mannen stortte zich op de dame en vergreep zich uiteindelijk aan haar. Op basis van DNA-sporen kon de dader korte tijd later beschuldigd worden van anale verkrachting. De Afgaan deed ook helemaal geen moeite de daad te ontkennen. Hij zei alleen als smoesje dat hij dronken geweest zou zijn. De tweede man gaf aan niets van het voorval te weten.

“Op grond van de intensiteit van de misdaad en het gebruikte geweld was het onmogelijk om ook maar een deel van de straf door de vingers te zien”, motiveerde rechter Petra Harbisch het milde vonnis, aldus de “Kronenzeitung”. Door zowel de dader als zijn advocaat werden het vonnis en het smartengeld onmiddellijk geaccepteerd.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afghanistan, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Oostenrijk, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

47 reacties op Slechts 20 maanden onvoorwaardelijk: Afghaan verkracht bejaarde vrouw van 72

 1. jungleelephant zegt:

  Kun je zien dat niks veilig is voor dat schorem;geen kinderen,geen vrouwen,zelfs geen hoogbejaarden!Ophangen of afschieten:dat soort verdient niet om te leven!

  Like

  • Mee eens beste jungleelephant, kun je nagaan dat deze excessieve, criminele daden welke hoofdzakelijk aan de achterlijke, islamitische monocultuur gerelateerde misdaden door het moslimtuig gepleegd gewoon nog niet voldoende in de media weer gegeven worden. Uiteindelijk denken de bestuurlijke elitaire fascisten gewoon: Weg met jullie!

   Like

 2. Republikein zegt:

  Heeft die vent geld dan?
  Hebben ze daar ook D66-rechters?

  Like

 3. Feniks zegt:

  Het vonnis werd onmiddelijk geaccepteerd…….?

  Die rechter hoort gewraakt te worden.
  ONGELOFELIJK hoe dit soort ( zowel migrant als rechter) het slachtoffer schoffeert en benadeelt.
  Maar laten we wel wezen, veel langer worden dit soort misstanden volgens mij niet geaccepteerd, normale mensen gaan niet langer met dit soort achterlijkheden instemmen.
  De rek is uit onze medemenselijkheid en tolerantie..

  Like

 4. R. Vis zegt:

  Wat moet je hier nu nog als commentaar op geven?

  Like

 5. Theoden zegt:

  Dat is toch geen straf.

  Like

 6. Neda-Benthe zegt:

  Gehanteerd ‘recht op asiel’ bestaat volgens Geneefse Conventie helemaal niet
  Xander 28-01-2016 14:01- in EU, Immigratie, Islam & Terreur, Maatschappij

  Het is een ‘fabeltje dat de Conventie de uitwijzing van erkende vluchtelingen zou

  verbieden’- Ieder land heeft het recht vluchtelingen te weigeren

  Vrijwel niet één van de miljoenen moslims die nu tot Europa worden toegelaten heeft volgens de internationale regels daadwerkelijk ‘recht’ om hier (tijdelijk) te blijven. Het islamiseren van ons continent en ons land is daarom een welbewuste politieke keuze.

  Vandaag lazen we het weer eens: GroenLinks dat bij monde van Tweede Kamerlid Linda Voortman vindt dat ‘het recht op asiel niet mag worden uitgehold’ (2) en de grenzen dus open moeten blijven voor iedereen die zichzelf een ‘vluchteling’ noemt. De Duitse journalist, publicist en professor Peter Meier-Bergfeld schreef onlangs in de Wiener Zeitung dat de Geneefse Conventie door politici die pro-immigratie zijn weliswaar heel vaak wordt geciteerd, maar slechts zelden echt gelezen wordt. Doet men dat wel, dan blijkt het door Voortman en veel anderen aangehaalde ‘recht op asiel’ zoals dat nu wordt gehanteerd helemaal niet te bestaan.

  Zodra politici en anderen de komst van miljoenen moslim’vluchtelingen’ naar Europa in twijfel trekken, steigeren de gevestigde partijen onmiddellijk en wijzen vervolgens op de Vluchtelingenconventie van Genève (GFK) en/of het Europese Mensenrechtenconventie (EMRK), waarin zou zijn vastgelegd dat wij de plicht hebben om iedere ‘vluchteling’ toe te laten.

  Overigens heeft Groot Brittannië het EMRK al enkele maanden geleden buiten werking gesteld, maar dit terzijde.

  Het GFK stamt uit 1951 en gold oorspronkelijk alleen mensen die uit het communistische Oostblok naar het Westen vluchtten. Pas in 1967 werd het GFK wereldwijd uitgerold. Inmiddels hebben 137 landen de conventie geratificeerd.

  Het GFK omvat GEEN inreisrecht voor individuen en gaat NIET over het ‘recht op asiel’, maar is een afspraak tussen landen over het recht IN asiel, niet OP. Het vaststellen wie wel of geen vluchteling is wordt in het GFK geheel aan de onafhankelijke lidstaten zelf overgelaten.

  Ieder land heeft het recht vluchtelingen te weigeren

  Natuurlijk kan (volgens artikel 1) een vluchteling gewoon worden teruggestuurd als de gronden waarop hij werd toegelaten zijn weggevallen. Het GFK is tevens niet van toepassing op personen die misdaden hebben gegaan (artikel 1f), en vanzelfsprekend heeft iedere vluchteling ‘tegen het land waar hij zich bevindt, de verplichting om wetten en andere gerechtelijke regels, en tevens maatregelen die werden getroffen om de openbare orde te handhaven, te respecteren’ (artikel 2).

  In artikel 9 wordt dat verscherpt: ‘Geen enkele bepaling van dit verdrag verhindert een staat… in het geval van zwaarwegende en buitengewone omstandigheden om tegen bepaalde personen voorlopige maatregelen te nemen, die deze staat voor zijn veiligheid noodzakelijk houdt.’ Illegalen kunnen daarom gewoon worden bestraft, tenzij ze direct uit een gebied komen waarin hun leven en vrijheid wordt bedreigd’, en ‘onder voorwaarde dat hij zich onmiddellijk bij de autoriteiten meldt en redenen geeft om zijn onrechtmatige binnenkomst te rechtvaardigen.’

  Verbod op uitwijzing erkende vluchtelingen is fabeltje

  Het is tevens een fabeltje dat artikel 32 en 33 van het GFK de uitwijzing van erkende vluchtelingen zou verbieden. Dit is ‘om redenen van openbare veiligheid en orde’ wel degelijk mogelijk, zelfs zonder dat de vluchtelingen hier gerechtelijk ook maar iets tegen kunnen ondernemen.

  Het vaak aangehaalde uitwijzingsverbod in artikel 33 wordt in alinea 2 namelijk beperkt: ‘Op het voorrecht in dit voorschrift kan een vluchteling zich echter niet beroepen, als hij vanwege zwaarwegende oorzaken als een gevaar voor de veiligheid van het land waarin hij zich bevindt wordt beschouwd, of een gevaar voor de algemeenheid van deze staat vormt, omdat hij wegens een misdrijf of een bijzonder zwaar vergrijp gerechtelijk veroordeeld werd.’

  Iedere drugsdealer kan daarom, ook als hij een erkende vluchteling is, worden uitgewezen. Hetzelfde geldt voor iedere vluchteling die zijn paspoort of andere identiteitspapieren vernietigd heeft, een vervalst paspoort heeft of op wat voor wijze dan ook bewust zijn eventuele uitzetting verhindert. Wie werkelijk voor zijn leven is gevlucht –en enkel dàt is grond voor asiel- zal dat dan ook niet doen.

  Tot slot heeft zoals bijna alle internationale verdragen ook de Geneefse Conventie in artikel 10 een clausule waarmee het GFK gewoon kan worden opgezegd. ‘Iedere verdragsluitende staat kan het akkoord op ieder moment door een mededeling aan de secretaris-generaal van de VN opzeggen.’ De opzegtermijn bedraagt 1 jaar. Bovendien kan volgens artikel 45 op ieder moment om een herziening van het verdrag worden verzocht. (1)

  Politieke keuze om Nederland te islamiseren

  Het ‘asielrecht’ zoals de gevestigde politieke partijen in Den Haag dat nu gebruiken misbruiken om een onbeperkt aantal ‘vluchtelingen’, waarvan de meesten hun papieren hebben weggegooid en door tal van veilige derde landen zijn gereisd, bestaat in werkelijkheid dus helemaal niet.

  Het is dan ook niets anders dan een welbewuste politieke keuze om onze landen te ondermijnen met het toelaten van grote aantallen mensen die overduidelijk niet voor hun leven zijn gevlucht, en die bijna allemaal een religieuze ideologie aanhangen die in vrijwel alle opzichten rechtstreeks tegen onze normen, waarden, cultuur en maatschappelijke orde ingaat. Kortom: Den Haag WIL Nederland islamiseren, ongeacht of dat nu wel of niet afgedwongen wordt door de antidemocraten in Brussel en Berlijn.

  Xander

  (1) Wiener Zeitung
  (2) NU

  Ik zou zeggen, terug sturen dat tuig.

  Like

  • mooie posting, van Xander, ja deze site moet ik snel onderzoeken.

   Tijd is rijp om een sterk Europees Extreem Rechts Machtsblok te smeden.
   Het doek is al gevallen, het is al 18 over twaalf.

   Mijn eigen standpunten zijn persoonlijke verplichtingen, gerelateerd aan de relatieve vectoriele viewpoints vd Hindoelander doctrine als viesbruin gekleurd hindoeistisch denkend, dromend en handelend wezen.

   Europa is vol genoeg nu, 53 miljoen moslims zitten hier al als Trojaanse Halal paarden en baargeiten. Nog 12 miljoen erbij halen is gewoon vragen om zelf opgeknoopt te worden met je eigen touw.

   Europese inheemse volkeren moeten dit verraad niet slikken.

   Like

   • Drs.P. zegt:

    @Waldo:
    Helemaal mee eens!!! Maar het zal heeeeeeeeeel moeilijk worden om 1 Europees rechts machtsblok te vormen. Alleen al in NL “sterft” het van de kleine rechtse clubjes, die blijkbaar onder geen beding willen samenwerken en dan praten we over een van de kleine landjes in Europa!!
    Dus be my guest en ga er mee aan de gang, mijn zegen heb je en heb je hulp nodig, laat het maar weten!!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

  • jungleelephant zegt:

   Stuur dat eens naar de Pvv,als het kan?Hier wordt altijd mee geschermd,maar het blijkt dus een wassen neus te zijn!Dat schept mogelijkheden,maar ,men dient dat dan wel te weten!

   Like

 7. god zeg, dit is fucking pijnlijk:

  anale verkrachting is bij vrouwen (en mannen) echt erg pijnlijk, vooral zonder voorspel, glijmiddel, verlangen, opwinding, voorvingeren, en in angst. Het is zwaar traumatisch voor deze oude vrouw. (vraag niet hoe ik dit weet, denk na, tip ik kom uit Narak, hindoe hellewerelden)

  Zelfs de doodstraf door steniging of de mierenhoop zou nog te mild zijn voor deze afghaanse bruut.

  Beter is dat men maar lekkere geitjes zet in al die asielcentra of gewone hi tech masturbators (nieuwe generatie kunstkutjes is superieur hoorde ik van experts).

  hele blanke volk wordt nu verraden door hun eigen politieke leiders. Het is al 18 over twaalf, dus de Europese Bevrijdings oorlog is al 88 jaar te laat. Tsja dan maar wachten tot 2083 volgens de laatste profetie van een eenzame, en geniale martelaar uit Noorwegen.

  Like

 8. tjonge zegt:

  als het mijn moeder of oma was geweest ging ik met alle liefde de rest van mijn leven de bak in, maar die asieleiser had dan wel een zeer trage maar vooral langzame dood tegemoet gezien.
  .
  zoiets laat je toch niet meer aan die nsb rechters over, nee, dat regelen we zelf wel wanneer nodig…..

  Like

  • Ja. Daar zit echter één ‘maar’ aan en wel deze, dat je door levenslang de bak in te draaien je moeder of je oma óók niet helpt. Integendeel.
   Mijn man zaliger zat ook vól met dat soort uitspraken. Wat dan weer het zoveelste meningsverschil werd, omdat ik hem vervolgens weer aan zijn verstand trachtte te peuteren, dat verantwoordelijkheid voor je naasten tevens inhoudt: Als het even kan UIT de bak proberen te blijven.
   Wraak? Uiteraard, maar gebruik dan je hersens en richt het zo in, dat jijzelf zoveel mogelijk buiten schot blijft.
   Niet altijd gemakkelijk, maar ook dàt is je plicht, teneinde het allemaal voor het slachtoffer niet nog véél erger te maken.
   “Ik deed het toch voor jou” is in deze geen geldig excuus: Je bewijst er het slachtoffer géén dienst mee. En aan háár moet je op de eerste plaats denken, níet aan je eigen “wraakgevoelens.”
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • tjonge zegt:

    “En aan háár moet je op de eerste plaats denken, níet aan je eigen “wraakgevoelens”
    .
    nee, de rest van je leven aan de drank gaan omdat je het niet kan verkroppen, dat is een lekkere oplossing, zal moeder de vrouw of oma ook “blij” van worden.
    .
    ik draai de bak wel in……met liefde….

    Like

   • Als je, wat je nú beweert, nog eens even rustig, ik zeg dus: rústig, overleest, tjonge, dan dringt het misschien tot je door, dat je hier hélemaal vanuit je eigen gezichtspunt spreekt en geen moment vanuit de positie van het slachtoffer.
    Op die manier gáát het jou helemaal niet om je moeder, of om wat zij doorstaan heeft: het gaat er jou louter om, je eigen kóp te kunnen doorzetten. En de gevolgen kan zij er dan nog even bij nemen óók!
    En dat geldt evenzeer voor uit frustratie maar aan de drank gaan, als je het zou laten: Geen moeder, die wil, dat haar kind aan de drank raakt, of de bak indraait, ook niet om harentwille! Ik ben zelf moeder van twee volwassen zoons, waarvan één verdomd moeilijke; ik weet volkomen, waarover ik praat.
    Als jouw moeder zoiets zou overkomen, dan is, wat jou te doen staat: 100% achter háár blijven staan. En dat houdt tevens in: haar verdere zeperds zien te besparen. Dus: Níet de bak in en óók niet aan de drank.
    En als jij daar tegenin wenst te brengen, dat dat toch jóuw verantwoordelijkheid is: Prima, maar dan gaat het jou uiteindelijk níet om het lot van je moeder, dóódeenvoudig.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

  • Weet je wel wat je plempt tjonge? Bijna 63 procent van gevangenen in Nederland is allochtoon en 20% van hen is niet westers dus je zou een perfect geitje voor deze lui zijn…

   Like

 9. Pieter zegt:

  Maar hij mag zeker wel blijven want daar lees ik niets over…

  Like

 10. Roni zegt:

  Dit hele verhaal doet me denken aan die verkrachting in Amsterdam niet zo lang geleden, bij Opsporing geweest, van die oudere mevrouw die s’ochtends haar hond ging uitlaten.
  Het ging hier niet om vluchtelingen, SLECHTS om een allochtoon.

  Like

 11. anna zegt:

  belachelijk commentaar ……

  Like

 12. Hendrik M. zegt:

  ” 7 reacties op Slechts 20 maanden onvoorwaardelijk: Afghaan verkracht bejaarde vrouw van 72″
  “20 maanden voorwaardelijke gevangenisstraf voor een 18-jarige Afghaan , die een 72-jarige bejaarde vrouw bruut verkracht had.”
  Wat is het nu, voorwaardelijk of onvoorwaardelijk?
  Verschil is 20 maanden vrij rond huppelen of 20 maanden opgesloten…
  Ow ja, € 5000,- smartengeld, wat die smeerlap niet heeft, opgehoest moet worden door de belastingbetaler en de bejaarde dame bestempeld tot een dure hoer…
  20 maanden voorwaardelijk is dus gewoon geen straf…

  Like

 13. Hendrik M. zegt:

  Oww, nog anaal ook, de dame kan nooit meer normaal poepen en krijgt daar € 5000,- voor…

  Like

 14. Avidia zegt:

  Vuil volk is het, kijk maar eens naar de filmpjes hoe het er gerechtelijk toegaat, hoe vrouwen gestenigd worden door mannen die met overgave vrouwen dood stenigen omdat ze verkracht werden. Ik moet ervan overgeven. Allemaal het land uit, opnieuw beginnen zonder die opvreters, handophouders, verkrachters enz. Ik ben het goed zat!!!! Ze leven van ons geld, brengen niets anders op dan ellende. Ze krijgen de huizen die voor jullie kinderen bestemd waren, ZIJ gaan voor!!! Mijn vader en moeder zouden zich omdraaien in hun graf. Wat heb ik een mooie jeugd gehad, je ging uit dansen en fietste gewoon weer terug naar huis. En o ja, mijn vader had een grote zaak, die werd gecontroleerd door een nachtbewaker, die kwam iedere nacht kijken of er iets aan de hand was, waar wij dan gesprekken mee hadden als wij in de nacht thuis kwamen. Heimwee!!!

  Like

  • ja Avidia, ik denk dat jij zelf een meisje bent die in nederland is opgegroeid, maar misschien weet je niet dat het seksueel geweld tegen meisjes en vrouwen in alle Derde Wereld landen abnormaal is. Ook in een zwart land zoals Suriname is er vreselijk veel seksueel geweld, maar in de arabische wereld komt nog extra vrouwenhaat bij door die hele Koran, Sharia, vrouwenhaat cultuur, angst voor seksueel rijpe vrouwen, seksuele inferieuriteit van veel arabische mannen, heel veel PIKcomplexen, seksuele frustraties, seksuele lust taboes, ontbreken van openbare (gratis) sletten, enz.

   Ja seksuele zaken zijn erg moeilijk, pijnlijk en complex bij mannen en vrouwen, en seks is niet alleen een vleselijk, materieel proces, dus deze dimensie maakt het nog complexer in de praktijk.

   Een vrouw stenigen en doden omdat zij vreemd is gegaan met een man is toch stom, want er moeten voldoende sletten en voldoende goedkopen hoeren zijn in een maatschappij om de seksbehoeften van de mannen gratis te bevredigen, en vreemdgaan is heel goed voor de biodiversiteit van de eigen inferieure soort.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Avidia: 02.53. uur. Zo is het Avidia. Geboren in het begin van de jaren ’50 van de vorige eeuw, kan ook ik stellen wat een mooie jeugd ik heb gehad. Kom uit een gezin van 11 kinderen, maar ik heb nooit honger hoeven te lijden, we hadden altijd “brood op de plank”, we konden uren buiten spelen, – er kwam amper een auto door onze straat- de politie was het gezag, en respecteerde wij, er was orde en regel, en mooie opgeruimde straten en tuinen. En kijk NU eens! Alles verloedert en wordt een puinzooi. Wat was Nederland een leefbaar land voor 60 jaar terug. Janken kan ik, wat er van ONS VADERLAND geworden is.

   Like

 15. Pingback: Slechts 20 maanden onvoorwaardelijk: Afghaan verkracht bejaarde vrouw van 72 – Rechtsaf doorzee

 16. dolphin zegt:

  zolang we maar niet de doodstraf gaan invoeren zoals velen willen , want dat speelt de sharia recht in de kaart met het oog op de toekomst.
  Ach en met zulke lullige strafjes voor dergelijke vergrijpen, wie zal er dan in aanmerking komen , juist ja eigen volk in de toekomst !

  Like

 17. Elena zegt:

  gvd…het zal je maar overkomen.
  Ben zelf 73…de anus is niet gemaakt om een piemel in te doen.
  Voel mij absoluut geen oude vrouw, indien het mij had overkomen.. zou ik alles op alles zetten om die smerige achterlijke zooitje kapot te maken.

  Het idee…dat een vreemde vent tegen mijn wil aan mijn lichaam zou zitten…en ook nog eens aan de meest persoonlijke intieme delen van het lichaam….kots !!
  Dat smerige uitschot moet hartstikke kapot !!
  Allemaal !!!

  Like

 18. U wordt keihard voorgelogen!

  Elke dag wordt de digitale postkamer van de redactiebunker bedolven onder een hele lading linktips, persberichten en allerhande nieuws. Wij zouden dat allemaal één op één door kunnen zetten, maar dat doen we niet. En met een goede reden. Er zitten namelijk gewoon heel veel KEIHARDE LEUGENS tussen! En als wij iets niet willen, dan is het leugens de interwebs opgooien, die we even later weer moeten gaan verherrectificeren. Om u eens een kijkje in de redactiekeuken te geven, hebben we vandaag een hele berg van die KEIHARDE LEUGENS voor u verzameld. Lees verder >>>> http://www.retecool.com/keiharde-leugens/

  Like

 19. Steven zegt:

  Hoe vindt je dit dan…..
  “Op grond van de intensiteit van de misdaad en het gebruikte geweld was het onmogelijk om ook maar een deel van de straf door de vingers te zien”
  Door de vingers te zien? Als het een blanke duitser was geweest dan had die anale verkrachting extra zwaar gewogen geweest…en daar had vast een jaartje of 6 achter de tralies tegenover gestaan.
  Die gasten lachen hun eigen dood om de straffen hier dus gaat het onverminderd voort.
  De enige die ze ZWAAR pakken is de eigen bevolking…

  Like

 20. Iris zegt:

  Precies!!

  Like

 21. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 22. Joshua zegt:

  Al dat tuig wordt uit de wind gehouden.
  Vanmorgen stond in de televaag dat het meisje van 13 het hele verhaal verzonnen heeft.
  Meisje van 13 verzon groepsverkrachting door asielzoekers … wegens slechte punten op school.
  En dat moeten wij geloven, jaja , de politie en media liegt er wat oplos.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s