Veertig Syriëgangers terug in Nederland

Screenshot_58

Veertig Syriëgangers zijn tot nu toe teruggekeerd naar Nederland. De meesten van hen zijn alweer langer dan een jaar geleden in ons land aangekomen. Maar die paar die afgelopen jaar terugkeerden, zijn geharder en gevaarlijker, vreest minister Van der Steur.

Dat zei de minister gisteravond in een debat met de Tweede Kamer over jihadgangers. In totaal zijn nu 230 Nederlanders afgereisd om in Syrië te vechten. Een kleine 150 van hen zijn nog steeds daar, 42 zijn dood en 40 weer in Nederland volgens Van der Steur.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
RTL Nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Veertig Syriëgangers terug in Nederland

 1. rs zegt:

  Vreemde redenering houdt die van der Steur op na.
  Gewoon paspoort afpakken, uitkering stopzetten etc. en daarna het land uit flikkeren!!!!!!!!!!!!!Zo moeilijk is dat toch niet.

  Bij die Fries AKSE werd het paspoort wel ingenomen, die” vertelde” alleen maar dat die 1 of 2 Syriërs had gedood, dus werd zijn paspoort afgepakt, bang als ze waren dat die zou vluchten naar Syrie ?????????……………

  Like

 2. Japio zegt:

  Geef ze een villa in Wassenaar en een zak met geld. Die arme Jihadisten zullen wel zwaar getraumatiseerd zijn. En hoe zit het eigenlijk met onze Jitse? Is tie al gestenigd of onthoofd?

  Like

  • Edjan zegt:

   Jitse zit ondergedoken. Met dank aan de politie die hem met naam en toenaam aan de schandpaal heeft genageld zodat onze lieve, lichtgetinte medelanders hem zonder problemen kunnen vinden om met hem “in gesprek te gaan”. Zo zijn onze manieren.

   Like

   • Sjaak zegt:

    Edjan !
    Daarvoor staan binnenkort duizende Jitse’s in Europese schuttersgraven !
    In Duitsland staan de miljoenen Ruslandduitsen al op hun achterpoten !
    De sneeuwbal begint altijd klein en komt dan als lawine onder aan !
    De sneeuwbal kwam aan het rollen omdat een 13 jarig russisch meisje
    van moslimratten aangerand werd ! En de Linkse rooie ratten komen nu
    met de versie dat dit 13 jarig meisje dit natuurlijk vrijwillig deed !
    De diaree van het linkse lager begint te stinken !
    Het voordeel is, dat ze allemaal onuitwisbaar op het Internetschavot
    landen !

    Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Wat mij betreft wordt Neurenberg per direct weer in het leven geroepen voor dit soort gasten. De guillotines zullen ongetwijfeld nog wel ergens in het vet opgeborgen liggen. En een galgopstelling is door een lokale timmerman snel gemaakt.

  Like

 4. Peter selie zegt:

  nu snel een welverdiende uitkering uit de potemonnaie van de belastingbetaler , een huis plus, plus, plus

  Like

 5. Leo zegt:

  Slag in het gezicht van Aske

  Like

 6. Ron soeverein mens zegt:

  Worden deze nu ook vervolgd en hun beide paspoorten afgenomen zoals bij JITSE en hun namen en adressen vrijgegeven? Zullen welweer begeleid worden door allerlei instanties en extra trauma geld etc krijgen.

  Like

 7. Nemesis zegt:

  Is de politie en het OM al in actie gekomen voor vervolging? Want discrimineren mag toch niet.

  Like

  • rs zegt:

   Mag wel zoals je kunt lezen…………… Wij hebben gewoon niks meer te vertellen in Nederland. De azielige zoekers MAKEN DE DIEST UIT!!!!!!!!!!!!! Het OM komt niet meer in actie voor ONS.
   en inderdaad een slag in het gezicht van Aske !!!!!!!!

   Like

   • Nemesis zegt:

    “Ze” zeggen dat het mag en komen er mee weg, omdat niemand ze van de deur schopt war ze niks verloren hebben, Bang voor de nieuwe NSB Smerissen, zou dat het zijn.
    En ja het OM is ondertussen een zooitje ongeregeld. Niet alleen hiermee, maar ga de vonnissen van de afgelopen jaren maar eens na. Tunnelblik noemt men zoiets,
    En als ze niks meer voor de Nederlanders doen, dan moeten de Nederlanders maar eens iets gaan doen en dit overlaten aan altijd dezelfden die door weer en wind hele reizen op zich nemen om met 3 man en een paardenkop staan te demonstreren. Zelfs in dit maffe Duitsland krijgen ze het voor elkaar en geloof me, die zijn veel gedweeër dan Nederlanders. Maar de protesten en demonstraties ondanks het levensgevaarlijke tuig van de AntifaSA, het gebrul en gebral van de blokpartijen en de MSM, krijgen ze het toch voor elkaar. Dus beste Nederlanders niet klagen, maar verhef uw edele achtersteven van de bank, trek een jas aan, zet een muts op tegen de kou en ga mee de straat op. De omslag moet vanuit de bevolking komen en die moet zichtbaar en hoorbaar zijn. Geen aanslagen om woorden te vormen op een toetsenbord.
    En by the way ik kán al heel lang lezen hoor.

    Like

  • elisah zegt:

   Het is meten met twee maten. Kan Jitse bij een advocaat informatie inwinnen? Misschien kan hij hiermee naar de rechter gaan en een schadevergoeding eisen, dat doen moslims toch ook altijd?

   Like

   • Nemesis zegt:

    Natuurlijk kan dat. Nee heb je en ja kun je krijgen. Het vergt wel volharding en het steeds weer openbaar maken hoe het vordert.

    Like

 8. carthago zegt:

  Het ruimen in Syrië van deze monsters schiet letterlijk niet op. Het zou fijn zijn als het monster peppi samson op z’n green peace kannoneerboot samen met kokki rutte die weldoorvoede outkiering monsters daar gaat ruimen, maar daar zal D666 en het eeuwig hypocriete cda het niet mee eens zijn. Er lopen er hier dus welzeker 50 rond met kalashnikov en outkiering en een massagraf op hun geweten, die zijn toch snel geruimd? Daar heb je het fricandellenleger in nederigland niet eens voor nodig, de bevolking zelf redt dat ook wel.

  Like

 9. “Hij verwacht, dat die indicaties er wel zullen zijn.”Nou, druiloor, wat let je?! DOE er dan iets mee, GVD!!!
  De mensen die het hierboven al aanhaalden, hebben gelijk: Een Néderlander hoeft in Syrië maar één of twee van die gore jihadi’s om te leggen en hij wordt al met groot vertoon ingerekend!
  Denk eens één keer om je eigen mensen en smijt dat crapuul er uit, vóór er hier onschuldige doden vallen! Of is dat niet van belang, als het ‘toch maar’ autochtonen zijn?!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 10. Pingback: Veertig Syriëgangers terug in Nederland – Rechtsaf doorzee

 11. paulzwueste zegt:

  Die van der Steur is dermate incompetent dat hij zijn gelijke niet kent!
  In ieder geval heeft hij zijn tijd ook al weer gehad. Op naar de volgende hampelman!

  Like

 12. Guardiacivil zegt:

  Waarom zijn die verdomde moslims niet terug gestuurd met ongeldig paspoort.

  Like

 13. Pieter zegt:

  Laffe regering die deze onthoofders niet aanpakt. Nu richten zij hier schade aan omdat in islamitische kringen tegen hen wordt opgekeken waardoor weer meer figuren naar Syrie trekken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s