VIDEO: “Merkel moet weg!”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “4sjun”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

31 reacties op VIDEO: “Merkel moet weg!”

 1. EPN Nieuw Nederland zegt:

  Und wenn Frau Merkel is verdwenen, door wie wordt zij dan vervangen, zolang we als bevolking van Europa de gijzeling van de democratie niet beeindigen? Juist, een soorgelijke trekpop, waarmee de op geld gerichte belangen rechtspraak en parlement besturen!

  Like

  • Perfide Albion zegt:

   Daar raakt u de kern van het probleem. Dit is geen “democratie” . Ons land wordt gegijzeld door een groep criminelen verenigd in een aantal partijtjes.

   Die Merkel idem dito. Je kunt haar wel uit haar lijden verlossen maar dan komt de volgende mongool. Het is het systeem dat niet deugd.

   Like

 2. koddebeier zegt:

  En dan Nederland Rutte 2 weg !!!! En uit de EU nu !!!

  Like

 3. sjuad zegt:

  Je kunt wel merken dat zij zich door de CAI gedekt voelt,,, anders had zij net als Pim gaatjes op de verkeerde plaats.

  Like

 4. Japio zegt:

  Klein stukje gekeken maar ik werd er kotsmisselijk van. Die Duitse hoer moet is brut genomen worden door een zooitje rapefugees. Wat bezielt dat kolere wijf en haar handlangers.

  Like

 5. Jan zegt:

  Kriminelle Flüchtlinge: Staatsanwaltschaft handelt, Polizei weiß von nichts

  Ladendiebe ohne Ausweis wurden weder fotografiert noch um Fingerabdrücke gebeten. Doch das sollte eigentlich gar nicht passieren

  Die Kieler Polizei hat monatelang kleinstkriminelle Flüchtlinge nicht erkennungsdienstlich behandelt, obwohl die Staatsanwaltschaft dieses Vorgehen gar nicht zulassen wollte. Eine vorläufige Vereinbarung zwischen Staatsanwaltschaft und Polizei aus dem Oktober hatte dieses Vorgehen gefordert. Zur erkennungsdienstlichen Behandlung gehören Fotos und die Abnahme von Fingerabdrücken. In der Vereinbarung heißt es: „Ein Personenfeststellungsverfahren oder erkennungsdienstliche Behandlung scheidet in Ermangelung der Verhältnismäßigkeit und aus tatsächlichen Gründen (Identität kann nicht zeitgerecht festgestellt werden…) bei einfachen/niedrigschwelligen Delikten (Ladendiebstahl/Sachbeschädigung) regelmäßig aus.”

  http://www.shz.de/regionales/kiel/kriminelle-fluechtlinge-staatsanwaltschaft-handelt-polizei-weiss-von-nichts-id12580091.html

  Like

 6. Jan zegt:

  Yonatan Shay bezoekt het vluchtelingenkamp Tempelhof

  Like

 7. Sjaak zegt:

  Zo zit ieder land in Europa met rooie linkse kloothommels
  opgescheept die oprotten moeten !

  Like

 8. BigLJohn zegt:

  Merkel gaat echt niet weg. Hooguit komt er een vervanger die net zo erg, misschien nog wel erger is als zij. Want bijna overal in Europa werd de democratie vervangen door de E.U. dictatuur. Het linkse systeem houd zichzelf in stand, en zorgt ervoor dat rechts geen enkele kans krijgt. Rechts word onmogelijk gemaakt met illegale middelen zoals stemfraude, vriendjespolitiek, omkoping, het verzwijgen of verdraaien van feiten. En daar zijn ook nog de politie en justitie die beiden zwaar besmet zijn met het correcte denken virus en bovendien Moslim-vrienden zijn. Vroeg of laat zitten we met een burgeroorlog opgescheept. De eerste tekenen zijn al zichtbaar geweest.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ja BigLJhon, Merkel gaat echt wel weg. Ze zal gedwongen worden, en er komt dan niet een vervanger die net zo erg zal zijn als zij. Zij is heel erg, bijzonder erg. Wellicht geestelijk niet in orde maar een uitzondering.
   De nieuwe machthebbers zullen de rotzooi die islam heet niet kunnen opknappen.
   Niks is voor eeuwig en het links systeem zal omvallen. De burgeroorlog gaat komen. Hopelijk zal het niet vreselijk worden… maar hij zal noodzakelijk zijn.

   Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Een enkele reactie, op het betreffende onderwerp. Massa-immigratie en het in stand houden van de sociale zekerheid, is in geen enkel Europees land mogelijk. Tevens is de bron van alle misere de totaal communistische EU. Het was juist de oud-leider, Gorbatsjow, die op bezoek in Europa, terecht opmerkte ten aanzien van de instelling van de EU: ” Wij – de S.U.- zijn gestopt met het communisme, en jullie voeren het communisme in door de oprichting van de EU”. Verder is het duidelijk, dat het voornamelijk moslims(mannen) zijn die in heel Europa binnen stromen. Dit loopt dankzij de marionetten van politici- zowel in Nederland als in veel Europese landen- uit op chaos en burgeroorlog, verelendung en massale armoede. En dan lopen Peppie (Rutte) en Kokkie (Samsom) ineens flinke uitspraken te doen? Het is om je te bescheuren, als het niet zo triest was! De EU, en de hele politieke zwik, “van links tot rechts”, hebben ons aan de afgrond gebracht!

  Like

  • Republikein zegt:

   Tom, om te bescheuren of niet, wij zitten met de gebakken peren.
   Lijkt steeds meer op de Toren van Babel!
   Nu ik dit overzie, jouw reactie met je naam, schiet me wat te binnen.
   Muziek, met de juiste vertaling, toegespitst op dit onderwerp natuurlijk.
   Dat is mijn gedachte hierbij, cheers, of zeg ik prosit!

   Es muss hier irgendeinen Weg raus geben,
   sagte der Narr dem Dieb.
   Es gibt zu viel Verwirrung.
   Ich kann hier keine Hilfe finden.
   Händler trinken meinen Wein,
   Pflüger graben meine Erde um.
   Keiner von denen da weiß,
   was irgendetwas von dem wert ist.

   Kein Grund sich aufzuregen,
   sprach der Dieb freundlich.
   Hier gibt es Viele unter uns,
   die meinen, dass das Leben nichts als ein Witz sei.
   Nur du und ich, wir sind da beide mit durch.
   Dies ist nicht unser Schicksal.
   So lass uns mit dem dummen Gerede aufhören.
   Es ist schon spät geworden

   Überall entlang des Wachturms
   behielten die Fürsten immer den Überblick.
   Während all die Frauen kamen und gingen,
   wie auch die barfüßigen Diener.

   Draussen in kalter Ferne
   jaulte eine wilde Katze.
   Zwei Reiter näherten sich
   und der Wind begann zu heulen.

   Überall entlang des Wachturms,
   überall entlang des Wachturms

   Die Bob is goed man.l

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Republikein: 20.19. uur, op 28/01. Bedankt beste Republikein. En WIJ, de realisten, zitten inderdaad met “de gebakken peren”. Goed stuk muziek, ik ken het terug.

    Like

 10. carthago zegt:

  Het valt niet mee ons tegemoetkomende armageddon te moeten aanschouwen , het beste is een goede voorbereiding,gewoonweg alles uit de kast.

  Like

 11. Jan zegt:

  OMG: geschifte Duitse wijven vallen moslims om de nek en delen rozen uit en dat na de verkrachtingen, berovingen en het graaien

  Like

  • Edjan zegt:

   Goor. Niet alleen het filmpje, maar vooral het pseudo-neutrale commentaar.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Jan.
   Alles draait om de lengte. We willen het niet weten. We kijken er van weg… maar ook Merkel zij het nog laatst. “Wir schaffen das.” Sindsdien heeft ze ’n huis gekocht in Duits Argentinië met haar Syrische nieuwe vriend die ook al bekend stond om zijn lengte.
   Het kwam er op aan… maar de volgende morgen was hij helemaal verdwenen en is nog steeds zoek.
   Dat is de stille kracht van Merkel. Daar kan ook geen Syriër tegenop.
   Die vrouwen kunnen alleen nog maar gestopt worden met voldoende lengte en dat weten ze. Vandaar.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Jan. Nog even.
    Dat is ook het geheim van die Japanners.
    Je weet.. Die Aziaten zijn niet zo groot, maar bovendien ook nog erg kort van stuk.
    Daarom willen ze ook geen islam in hun land. Dat zit er achter. Wij als mannen kijken daar anders tegenaan. Wij zullen altijd zeggen, ja maar ze zijn zo intelligent.
    Nou dat zegt ’n vrouw helemaal niks. Begrijp je?

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jan: 20.00. uur, op 28/01. Bruggen slaan, naar de moslims? Compleet gestoord, deze mensen.

   Like

 12. Jean zegt:

  Dat verraderswijf moet niet alleen weg maar moet veroordeeld worden voor gepleegde misdaden tegen de Europese bevolking en bye the way “niet alleen dat verraderswijf maar heel die EU bende”. Procedurefouten bestaan niet en als een onbekwame procedurefouten maakt (bewust) dan moet die persoonlijk aangepakt worden en nooit de misdadiger(s) vrij laten rondlopen.

  Like

 13. Jan zegt:

  Angela Merkel Diagnosed by Psychoanalyst as ‘Narcissistic’, Verging on ‘Mental Breakdown’

  One of Germany’s most celebrated psychoanalysts has said the refusal of Chancellor Angela Merkel to reverse her “completely irrational” migrant policy is evidence of a potential “mental breakdown” that endangers society.

  Hans-Joachim Maaz, a German psychiatrist, psychoanalyst and best-selling author, was speaking with Huffington Post Germany when he suggested a “stubborn” Angela Merkel has “lost touch with reality”.

  According to Mr. Maaz, the German Chancellor suffers from “narcissism” brought on by people lauding her position as ‘mother of the nation’ and most powerful woman in the world, and calling for her to have been awarded the Nobel Peace Prize. He says the “artificially inflated self-image” she labours under leads to the “stubborn attitude” on display by her during the ongoing migrant crisis.

  http://www.breitbart.com/london/2016/01/27/pyschoanalyst-diagnoses-narcissistic-angela-merkel-verging-on-mental-breakdown/

  Like

 14. Guardiacivil zegt:

  De elite zorgt voor meer geld vergaren en daarmee meer macht, de gewone lagen in de maatschappij verworden steeds meer tot de slaven met uitgeklede lonen en sociale zekerheden en daarmee is de kloof tussen rijk en arm definitief gigantisch. De chaos die gecreëerd is maakt het compleet. De enigste mogelijkheid is alles resoluut stoppen, Islam eruit, alle wegen naar meer rijkdom en macht opbreken en daarmee de elite blokkeren en zorgen dat Nederland niet meer geleidt word door Multinationals, maar ambachten en vakmensen terugkeren. Kleinschalig maar krachtig jezelf bedruipen zou het idiaal economisch beeld voor Nederland zijn. Alles wordt stuk gefuseerd, afgesplitst en in de verkoop gezet om daarna te worden overgenomen door de grote der aarde, waarbij gemakkelijk 10.000 ontslagen vallen. Let op straks raakt Nederland zijn vlaggeschip de KLM kwijt, ze zeggen van niet en dat alles in het werk gesteld wordt om KLM te behouden, leugens. Zijn we onze Fokker al vergeten en de streken die de Duitsers met de overname met ons uithaalden?

  Like

 15. Jan zegt:

  De asielindustrie laat haar vunzige smoel zien:

  Erfundender Asyltoter: Innensenator fordert rechtliche Konsequenzen

  Im Fall des erfundenen toten Syrers in Berlin hat Innensenator Frank Henkel (CDU) rechtliche Konsequenzen gefordert. „Das ist eine der miesesten und perfidesten Aktionen, die ich jemals erlebt habe“, teilte Henkel am Donnerstag mit. Die Berliner Behörden hätten mehrere Stunden nach einem angeblich verstorbenen Flüchtling gesucht, der zuvor tagelang am Landesamt für Gesundheit udn Soziales (LaGeSo) ausgeharrt hätte.

  Henkel kritisierte auch die Flüchtlingsinitative „Moabit hilft“: „Verantwortung tragen auch diejenigen, die den erfundenen Fall gestern ohne jegliche Grundlage bestätigt haben, darunter die Sprecherin des Bündnisses ‚Moabit hilft’“, sagte Henkel. Wer solche Gerüchte streue, lege es bewußt darauf an, „die Stimmung in unserer Stadt zu vergiften.“


  https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2016/erfundender-asyltoter-innensenator-fordert-rechtliche-konsequenzen/

  Like

 16. Jan zegt:

  De vluchtelingenleugen

  Like

 17. Jade zegt:

  Ik hoop dat heel Duitsland straks “Merkel moet weg” staat te schreeuwen.
  Het is genoeg geweest.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s