Baden-Württemberg: 30.866 delicten door “asielzoekers” in 2015

Screenshot_8

(Vertaling: E.J. Bron)

In 2015 werden in Baden-Württemberg 30.866 delicten met “asielzoekers” als daders geregistreerd, in 2014 waren dit 16.784.

De minister van Binnenlandse Zaken van de Duitse deelstaat Baden-Württemberg, Reinhold Gall (SPD), wil dit bagatelliseren. Al dit mooipraten haalt echter niks uit. Als we deze “asielzoekers”, die allemaal uit veilige landen komen, die dus asielbedriegers zijn, niet zouden hebben binnengelaten, dan zouden we 30.000 delicten minder hebben, dan zou de politiek minder belast worden en zouden we vele miljarden hebben kunnen besparen. Maar dat interesseert de losgeslagen CDU-bondskanselier geen reet.

In de deelstaat Sleeswijk-Holstein heeft de politie opdracht om diefstal door “asielzoekers” helemaal niet te registreren! Waarschijnlijk werd in nog meer Duitse deelstaten de statistiek “aangepast”.

Alles zal alleen nog maar erger worden, want de nieuw aangekomen “asielzoekers” leren nu pas dat onze politieagenten door de staat als hansworsten worden beschouwd en dat onze justitie een papiertijger is. Hierover een kleine melding van vandaag:

Die kennen we toch, zeiden de beide federale politieagenten toen ze de drie mannen uit Marokko en Algerije (19, 20 en 27 jaar oud) in de trein van Hamm naar Düsseldorf tegenkwamen. De dag daarvoor hadden de agenten de Noord-Afrikanen in de trein betrapt op diefstal en weer moeten laten lopen, omdat zij als “asielzoekers” een vast meldadres bezitten.

En ook deze keer vonden de agenten bij de controle van de 20-jarige een gestolen portemonnee van een vrouw. De fedrale agenten, die op weg waren naar hun werk, arresteerden de criminelen. Er werd een onderzoek tegen hen ingesteld wegens bendediefstal. Na de opname van de aangifte konden de daders echter weer gaan. “Dat is frustrerend, maar we kunnen ze niet in de gevangenis stoppen”, aldus Jürgen Karlisch van de federale politie-inspectie Dortmund. “Je kunt ervan uitgaan dat ze weer op rooftocht zullen gaan in de treinen.”

Als alle “asielzoekers” dat te weten komen, WIE moet ze dan nog van delicten en misdaden afhouden? De compleet in verval geraakte Duitse “staat” wellicht?

Bron:
https://rottweil.wordpress.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Groenen, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, Multiculti, Noord-Afrikanen, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Baden-Württemberg: 30.866 delicten door “asielzoekers” in 2015

 1. Japio zegt:

  Werkelijk ongehoord, je gaat je steeds onveiliger voelen door dit soort beleid. Deze agenten zijn toch geen robots, het zijn toch mensen met gevoel en een geweten en hebben ze gezinnen? Volgens mij zijn de agenten die dit allemaal meemaken super gefrustreerd aan het worden. Wat is er in hemelsnaam aan de hand in Duitsland, Zweden en andere EU-landen? Waarom komen de mensen niet in opstand tegen hun regeringen? Schijten we met z’n allen zo in onze broek voor die klote regeringen en hun moslim-vazallen? Hoeveel gaat de EU burger nog slikken eer ze in opstand komen? Waarschijnlijk wanneer het veel te laat is ben ik bang.

  Like

 2. Jan zegt:

  Duitse feminazi geeft voorkeur aan verkrachter

  Like

 3. Anneke zegt:

  Goh….in een andere krant spreken zij van nog geen 5000 duizend delicten, wat is waar…..maar ik zelf geloof dat 30.866 dichter in de buurt komt.

  Like

 4. carthago zegt:

  Even dit bericht naar nazi cda jos wienen doorsturen.

  Like

 5. Anna. zegt:

  30.866 delicten…… Dat is een flinke aanslag op het overheids budget……. En wat allemaal nog meer…..

  Like

 6. Pingback: Zo maar wat gesnuffeld op internet… | voorzieners

 7. bert jasperse zegt:

  het zal wel aan mij liggen maar deze mensen hebben we nodig. wat zijn wij toch kortzichtig. deze mensen hebben hulp nodig en dat kan je oplossen door ze geld te geven. heel veel geld. hoe moeilijk is het. lever gewoon je pensioen in en je helpt ook nog iemand. deze mensen zijn het slachtoffer van onze vrijheden, onze cultuur. geef hun hun vrouwen… want die komen de vrijheid ervaren en zij zullen zich tegen hen keren. of willen ze gewoon onderdrukt worden. ik denk het niet. de tijd zal het leren .tja die islam. boek van onderdrukking geschreven door een massa moordenaar en pedofiel genaamd Mohammed (hoe krijg ik het mn strot uit) is door hem zelf in elkaar geflanst en aangepast(hoezo woord van Alllah) . wat we krijgen zijn moskeen minaretten haattenten ,aanslagen , niet mee eens… reageer. dat de islam weg moet is voor de burgers duidelijk. maar hoe overtuigen we imam rutte? verbaasd me dat ze nog niet het torentje voor een minaret vervangen hebben. maar weet je het zijn niet de moslims maar de amerikaanse bankiers die de ellende veroorzaken. verdiep je er maar eens in. is in en in triest en gebeurd in your face. ik wilde niemand beledigen maar dit moest ik ff kwijt. wees verstandig en kies pvv.

  Like

 8. Jan zegt:

  Heiko Maas: “Wie de legitimiteit van de regering als rechtsbreuk ziet is een geestelijk brandstichter”

  Bundesminister Heiko Maas hat schwere Geschütze gegen „namhafte Juristen“ aufgefahren, die der Bundesregierung in der Flüchtlingspolitik den „ständigen Rechtsbruch“ vorwerfen. Zuletzt hatte dies frühere Richter am Bundesverfassungsgericht in Karlsruhe, Udo di Fabio, getan. Er hatte in einem Gutachten festgestellt, dass die Weigerung der Bundesregierung, die deutschen Grenzen zu kontrollieren, ein Bruch der Verfassung sei. Di Fabio ist einer der angesehensten Juristen Deutschlands.

  Der Minister wünscht nicht, dass „immer häufiger Legitimität und Legalität bundespolitischer Entscheidungen in Frage gestellt“ werden.

  https://www.netzplanet.net/kritik-an-fluechtlingspolitik-maas-rueckt-spitzenjuristen-in-die-naehe-von-geistigen-brandstiftern/

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Er vallen mij bij Duitse politici 3 dingen op.
   1: Ze zien er uit als studentjes die net van de uni komen.
   2: Ze zien er uit als beroepspolitici die allemaal uit ’n nazi-familie komen of uit de DDR.
   3: Ze zien er allemaal uit als generaals die door de Amerikanen gevangen genomen zijn.

   Like

  • Edjan zegt:

   BEK DICHT! Dit is een democratie!!! (Heiko Maas kort samengevat voor wie niet goed Duits kan)

   Like

 9. Pingback: Baden-Württemberg: 30.866 delicten door “asielzoekers” in 2015 – Rechtsaf doorzee

 10. Avidia zegt:

  bert jasperse zegt:
  30 januari 2016 om 13:24

  In die tijd konden mensen niet lezen of schrijven en helemaal niet in die gebieden. Het is allemaal verzonnen om mensen onder de knoet te krijgen, die hele Islam is een grote leugen. Mijn mond valt steeds open als ze die leugenachtige figuur naar voren halen, kun je nagaan hoe ze in het leven staan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s