Denemarken: Illegalen stellen eisencatalogus op

Screenshot_15

(Door: “Alster” – Vertaling: E.J. Bron)

“Schengen is een theatraal symbool van de Brusselse politici. Men wil daarmee zoiets als een Europese staat suggereren. Maar Schengen heeft niets met Europa te maken. De EU is niet verantwoordelijk voor de opname van ´vluchtelingen´. Belangrijk is dat men vrij kan reizen, en daarvoor heeft men geen Schengen nodig. Ieder land is er zelf verantwoordelijk voor zijn eigen grenzen te bewaken”, aldus de in Oxford docerende econoom en migratieonderzoeker Paul Collier.

En precies dat probeert Denemarken met zijn aangescherpte asielwetgeving te doen. Het Deense parlement nam met grote meerderheid een asielhervorming aan, waarbij van de vluchtelingen in het vervolg contant geld en waardevolle voorwerpen met een waarde van meer dan 10.000 Deense Kronen (€ 1.340,-) kunnen worden afgenomen om hun onderbrenging mede te financieren. De gezinshereniging wordt moeilijker gemaakt en de duur van de verblijfsvergunningen ingekort. Het is het doel van de regering om economische vluchtelingen en asielzoekers weg te houden.

De gekozen Deense volksvertegenwoordigers hebben gewoon de soevereiniteit van hun volk teruggehaald of het in ieder geval geprobeerd, zoals de burgers van Denemarken dit met hun verkiezing gewild hebben. Zo maakt men politiek voor zijn burgers! Denemarken is een klein land. Er is daar gewoon niet voldoende ruimte of capaciteit voor een massale bestorming door zogenaamde “vluchtelingen” – en al helemaal niet uit cultuurvreemde landen. Waarom Denemarken een scherpere asielwetgeving moet invoeren, bewijst op dit moment een schaamteloze eisencatalogus van al afgewezen, dus illegale, “asielzoekers” van het uitzetcentrum Sjaelsmark ten noorden van Kopenhagen (slechts anderhalve kilometer verwijderd van het asielcentrum Sandholm), dat in februari 2015 werd ingericht als speciaal opnamecentrum voor “afgewezen criminele mensen”.

De uitzetting van deze illegalen wordt net zoals in Hamburg (Lampedusa-illegalen) of Berlijn en elders door linkse Denemarken-, Duitsland- of Europa-vijanden moeilijker of onmogelijk gemaakt, waardoor de illegalen langer blijven. Deze illegalen van Sjaelsmark (in Sjaelland) zouden binnenkort naar Jutland moeten verhuizen, zodat ze met hun ondersteuners tegen isolering en onmenselijke behandeling van “vluchtelingen” demonstreerden. Daarbij stelden ze, de illegalen, een eisencatalogus op die 12 onbeschoftheden bevat:

1. Wij eisen dat we niet naar Jutland Ikast worden overgeplaatst.
2. Wij zijn geen criminelen. Wij eisen dat justitie niet over ons beslist.
3. Wij eisen dat gedwongen deportaties worden stopgezet – zowel stiekeme als openlijke. Wij zijn vluchtelingen, onze landen zijn in oorlog.
4. Wij eisen het recht op werk.
5. Wij eisen een menswaardige woning.
6. Wij eisen het recht op medicijnen en een behandeling die aan onze eisen voldoet.
7. Wij eisen asiel in Denemarken.
8. Wij eisen rekenschap van de autoriteiten. Tot wie moeten wij ons wenden?
9. Hoe lang moeten we in Sjaelsmark wachten?
10. Wij eisen een einde van de “motivering-stimulering maatregelen” die ontwikkeld werden om ons te ontmenselijken, ons te laten vertrekken en ons te vernederen.
11. Wij eisen de vrijheid ons te kunnen bewegen en verblijfsrecht. Kortom, wij eisen het recht om rechten te hebben!
12. Tenslotte eisen wij dat kampen zoals Sjaelsland afgeschaft worden.

Zowel de demonstratie als de eisencatalogus laten de onwettige staatsvijandige asiellobby in actie zien, die zichzelf hier “Modkraft.dk” of “Freedom of Movements” noemt.

Hoewel Denemarken met de scherpere wetgeving nu exact dezelfde voorwaarden zoals in Zwitserland en in delen van Duitsland heeft geregeld, was er een schreeuw van verontwaardiging in de mainstream media in en buiten Denemarken. Daarbij ging het linkse Engelse dagblad “The Guardian” zich bijzonder te buiten met een nazi-vergelijking.

Hoe krankzinnig deze voorstelling van zaken is, heeft dezelfde krant met het bericht over de gelijkluidende asielwetten van Zwitserland en Denemarken bewezen.

Zoals altijd deed de EU er nog een schepje bovenop en citeerde de Deense minister van Buitenlandse Zaken, Kristian Jensen, en de minister van Integratie, Inger Støjberg, voor haar EU-parlementsspeeltuin; daar zouden ze “gehoord” worden over de nieuwe asielwetten. Daarbij kreeg de liberale Europarlementariër Louis Michel een aanval van razernij.

In Denemarken worden overigens de Denen-haters “Zweedse Denen” genoemd, en de Zweden uit de ineengestorte welvaartsstaat, die nu 80.000 asieleisers willen uitzetten (men zegt dat dit jaren kan duren), worden “Deense Zweden” genoemd.

En nu komt ook nog de Eurocommissaris Frans Timmermans, die zegt dat 60% van de “vluchtelingen” helemaal geen aanspraak kan maken op asiel. Sodom en Gomorra.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: “Alster”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Denemarken, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Denemarken: Illegalen stellen eisencatalogus op

 1. Sjaak zegt:

  Die linkse meelopende smeerlappen ook meteen dumpen !

  LANGZAAM KOMT BEWEGING ERIN !
  Vandaag in de Televaag !

  Gemaskerde groep valt jonge migranten aan

  STOCKHOLM –
  Een groep van zo’n honderd gemaskerde mannen heeft vrijdagavond in het treinstation van Stockholm jacht gemaakt op jonge migranten, die vervolgens in elkaar werden geslagen.
  Alexandra Mezher werd maandag vermoord in een opvangcentrum voor kinderen in Mölndal, Zweden.
  Alexandra Mezher werd maandag vermoord in een opvangcentrum voor kinderen in Mölndal, Zweden.
  Volgens de politiewoordvoerder hadden de mannen met bivakmutsen zich verzameld om Noord-Afrikaanse hangjongeren aan te vallen, aldus Zweedse media.
  Eerder op de avond deelde de groep flyers uit waarop onder meer viel te lezen dat ze woest zijn vanwege de moord op een 22-jarige Zweedse vrouw, eerder deze week in een opvangcentrum voor kinderen. Een 15-jarige Somalische vluchteling wordt verdacht en zit vast.
  Het is genoeg’, valt te lezen op het stuk papier. ‘We weigeren nog langer te accepteren dat Zweedse vrouwen worden misbruikt en lastiggevallen. Als de politiek en de politie meer sympathie heeft voor moordenaars dan voor slachtoffers, dan is het onze plicht om te protesteren.’
  De politie vermoedt dat het om een groep hooligans gaat. Ze hopen de flyers in handen te krijgen, om zo de vermoedelijke daders aan te kunnen houden.

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Ze hebben natuurlijk gelijk want ze zijn met allerlei mooie beloften, door Merkel , hier uitgenodigd.

  Like

 3. Driek zegt:

  TELEGRAAF
  Gemaskerde groep valt jonge migranten aan
  STOCKHOLM –

  Een groep van zo’n honderd gemaskerde mannen heeft vrijdagavond in het treinstation van Stockholm jacht gemaakt op jonge migranten, die vervolgens in elkaar werden geslagen.

  Alexandra Mezher werd maandag vermoord in een opvangcentrum voor kinderen in Mölndal, Zweden. Alexandra Mezher werd maandag vermoord in een opvangcentrum voor kinderen in Mölndal, Zweden.

  Volgens de politiewoordvoerder hadden de mannen met bivakmutsen zich verzameld om Noord-Afrikaanse hangjongeren aan te vallen, aldus Zweedse media.

  Eerder op de avond deelde de groep flyers uit waarop onder meer viel te lezen dat ze woest zijn vanwege de moord op een 22-jarige Zweedse vrouw, eerder deze week in een opvangcentrum voor kinderen. Een 15-jarige Somalische vluchteling wordt verdacht en zit vast.

  ‘Het is genoeg’, valt te lezen op het stuk papier. ‘We weigeren nog langer te accepteren dat Zweedse vrouwen worden misbruikt en lastiggevallen. Als de politiek en de politie meer sympathie heeft voor moordenaars dan voor slachtoffers, dan is het onze plicht om te protesteren.’

  De politie vermoedt dat het om een groep hooligans gaat. Ze hopen de flyers in handen te krijgen, om zo de vermoedelijke daders aan te kunnen houden.

  Like

 4. Thom zegt:

  Hahaha in Stockholm hebben 100 gemaskerd helden het schorem eens flink op de bek geslagen. Dat roept om herhaling.

  Like

 5. Elena zegt:

  Wij westerse bevolking hebben geleerd te vragen….en nooit te eisen.
  Het pislamtuig eist altijd !
  Ik raad deze dobbertnegerts aan direct oprotten naar je eigen dobbertnegerts familie in jullie eigen dobbertnegertslanden.
  toedeledoki !!

  Like

 6. Jan zegt:

  Ik zou die bende op Groenland dumpen. Duurt geen maand ben je van hen af

  Like

 7. Henk.V zegt:

  Ik voeg nog een laatste eis toe ten behoeve van dit zo ongelofelijk bescheiden donkerhuidige volkje:
  Wij eisen het recht op onmiddellijke terugkeer naar ons land van herkomst, wanneer de ontvangende landen onze vorige twaalf vriendelijke verzoeken terzijde schuiven.

  Like

 8. kraftavilqa zegt:

  Nazi’s zijn er zeker dat zijn namelijk die zich progressief noemende/wanende wegmetonsers die zo graag gemene zaak maken met de vijandige kolonisten. Zo zo, die grootmuil-apen hebben nogal wat noten op hun zang. Naar mijn mening hebben ze niks te eisen en mogen ze blij zijn dat ze aan de Europese grenzen niet met dodelijk geweld worden tegengehouden zoals dat in de meeste oorlogen gebruikelijk is.

  Like

 9. oud-marinier zegt:

  Daarbij stelden ze, de illegalen, een eisencatalogus op die 12 onbeschoftheden bevat:

  1. Wij eisen dat we niet naar Jutland Ikast worden overgeplaatst.
  WAAR MEN JULLIE ( de asociale zieligerds) PLAATST, IS EEN BESLISSING DIE DE BETREFFENDE STAAT MAAKT , NIET JULLIE . JULLIE (ASIELEISERS) ZIJN HIER VRIJWILLIG GEKOMEN EN HEBBEN JULLIE VADERLAND VERLATEN. JULLIE ZIJN GASTEN IN ONS LAND,…..GEDRAAG JE OOK ALS ZODANIG.

  2. Wij zijn geen criminelen. Wij eisen dat justitie niet over ons beslist.
  VOLGENS ANDERE INFORMATIEBRONNEN , ZIJN VELEN VAN JULLIE (ASIEL-EISERS) JUIST WEL CRIMINELEN , DIE DUS GESCREEND DIENEN TE WORDEN EN INDIEN NODIG , TOEGANG TOT ONS LAND , ONTZEGD DIENT TE WORDEN EN ONMIDDELIJK RETOUR NAAR LAND VAN HERKOMST. DIT DEPARTEMENT VALT DUS WELDEGELIJK ONDER JUSTITIE DIE HIER OVER DUS DE BESLISSING NEEMT.

  3. Wij eisen dat gedwongen deportaties worden stopgezet – zowel stiekeme als openlijke. Wij zijn vluchtelingen, onze landen zijn in oorlog.
  ZIJN : MAROKKO , TUNESIE , TURKIJE , GHANA , NIGERIA , E.D. IN OORLOG ? MET WIE ? OORLOGSVLUCHTELINGEN UIT SYRIE CQ IRAK , ZOUDEN BIJ AANKOMST IN TURKIJE AL VEILIG ZIJN EN HOEVEN DUS NIET VERDER TE REIZEN NAAR EUROPA. GEDWONGEN DEPORTATIES , ZIJN HET RESULTAAT VAN BIJV. HET OPGEVEN VAN VALSE PERSOONLIJKE DATA , HET NIET “DIRECT-IN-LEVENSGEVAAR-ZIJN” VAN BEPAALDE PERSONEN, HET PLEGEN VAN CRIMINELE / ZEDEN-DELICTEN ETC ETC.
  4. Wij eisen het recht op werk.
  JULLIE (ASOCIALE ZIELIGHEIDSZOEKERS) , MOGEN NIET WERKEN ZOLANG JE GEEN VERBLIJFSSTATUS HEBT .

  5. Wij eisen een menswaardige woning.
  VELEN AUTOCHTONE EUROPEANEN EISEN HETZELFDE —EEN MENSWAARDIGE WONING—-MAAR DOOR TOEDOEN VAN DE EU EN DE REGERINGEN VAN VELE EU LIDSTATEN , O.A. DE HOGE LASTEN DIE MEN VERPLICHT WORDT TE BETALEN , EN DIT NIET MEER OP KUNNEN BRENGEN , OMDAT JULLIE (asociale zieligheidszoekers) VAN ALLES EN NOG WAT EISEN EN DE AUTOCHTONEN DIT MOETEN OPHOESTEN, OMDAT JULLIE ER TE LUI EN TE DOM VOOR ZIJN.

  6. Wij eisen het recht op medicijnen en een behandeling die aan onze eisen voldoet.
  ZIE COMMENTAAR EIS :NR 5

  7. Wij eisen asiel in Denemarken.
  ASIEL IS EEN RECHT WAT JE TOEGEKEND WORDT ….HET IS GEEN RECHT OM DIT TE KRIJGEN NOCH TE EISEN VAN WIE OF WELK LAND DAN OOK.

  8. Wij eisen rekenschap van de autoriteiten. Tot wie moeten wij ons wenden?
  MOOI , EIS DAN VAN DE REGERINGEN IN JULLIE LAND VAN HERKOMST MAAR EENS “REKENSCHAP” , WENDEN JULLIE JE MAAR TOT HEN.

  9. Hoe lang moeten we in Sjaelsmark wachten?
  NET ZO LANG TOT DAT MEN JULLIE STATUS HEEFT GEKWALIFICEERD . BLIJVEN OF UITWIJZEN.

  10. Wij eisen een einde van de “motivering-stimulering maatregelen” die ontwikkeld werden om ons te ontmenselijken, ons te laten vertrekken en ons te vernederen.
  INDIEN JULLIE DIT VAN ONS EISEN , WAAROM WORDT IN JULLIE LANDEN VAN HERKOMST , DAN BUITENLANDERS HET LEVEN ZO ZUUR MOGELIJK GEMAAKT OM ER TE MOGEN VERBLIJVEN (WONEN EN WERKEN) ?????????? WIL MEN IN JULLIE LANDEN DAN ZO GRAAG OPGESCHEEPT ZITTEN MET MENSEN DIE GEEN ENKELE BIJDRAGE OOIT ZULLEN LEVEREN AAN DE OPBOUW VAN JULLIE LANDEN ??? WORDEN DEZE MENSEN OOK NIET OP EEN ONMENSELIJKE MANIER BEHANDELT EN VERNEDERD ? WORDEN ZE ZO OOK NIET ONTMOEDIGD CQ GESTIMULEERD OM WEER TE VERTREKKEN ?

  11. Wij eisen de vrijheid ons te kunnen bewegen en verblijfsrecht. Kortom, wij eisen het recht om rechten te hebben!
  JULLIE ZIJN VOLKOMEN VRIJ OM JE TE BEWEGEN …IN HET BETREFFENDE GEBIED VAN EEN AZC , NIET ERBUITEN . VERBLIJFSRECHT IS EEN RECHT , ENKEL EN ALLEEN VOORBEHOUDEN AAN DIE MENSEN DIE DIT RECHT OOK IS TOEGEWEZEN.
  KORTOM : JULLIE HEBBEN NIET HET RECHT …M EISEN TE STELLEN…DAAR JULLIE “VLUCHTELINGEN” BEWEREN TE ZIJN, DIE VERVALSTE PERSOONLIJKE DATA GEVEN , ENZ ENZ.

  12. Tenslotte eisen wij dat kampen zoals Sjaelsland afgeschaft worden.
  HELAAS , DIT SOORT “KAMPEN” ZULLEN MOETEN BLIJVEN BESTAAN , OM MENSEN DIE BEWEREN VLUCHTELING TE ZIJN , TE KUNNEN ONDERZOEKEN (MEDISCH) , JUSTITIEEL GESCREEND ENZ ENZ , OM DAARNA TE KUNNEN BEORDELEN / BESLISSEN OF IEMAND WEL OF GEEN VLUCHTELING IS.

  Like

 10. jungleelephant zegt:

  Ze hebben niks te eisen!Terugsturen zou inmiddels te soft zijn:ze blijven toch komen.Dat schorem en ieder die het zo met hen eens is moet maar opgeruimd worden.Zou de hele wereld er een stuk door op vooruit gaan!Al gaan wij op onze knieën liggen,dan krijgen wij nog niks voor elkaar;zij stellen eisen,en nog onredelijke ook,en krijgen alles voor elkaar!Ik ben veel te netjes opgevoed.Zucht!

  Like

 11. Pingback: Denemarken: Illegalen stellen eisencatalogus op – Rechtsaf doorzee

 12. Jules Vismale zegt:

  “Zaligen zijn de onwetenden”, zouden deze illegalen denken en hun linkse moslimknuffelaars en pleegouders erbij! Helaas heeft het eisende ongedierte niet geleerd dat ongevraagde verwennerij juist de verkeerde uitwerking heeft en hen NOOIT tevreden kan stellen, net als bijna 100.000 problematisch oververwende kinderen in Nederland, zoals een onderzoek al uitwees! Dit tuig wordt evenmin als de desbetreffende kinderen bijgebracht dat dit de regels zijn waar jij je hier in Europa aan zult moeten houdt:

  -verantwoordelijkheidsgevoel leren
  -voor jezelf opkomen in positieve zijn
  -rekening houden met anderen
  -ijver en ambitie tonen
  -goed je best doen
  -verdraagzaamheid naar anderen toe
  -eigen doelen stellen en die ook naleven
  -zelfstandigheid leren en niet afhankelijk blijven
  -respect voor anderen en hun bezittingen tonen

  Als deze illegalen zich daar niet aan kunnen houden dan lijkt het me VEEL beter dat wij in Europa desnoods dwingend EISEN dat dit ondankbare uitschot als de gesmeerde bliksem terugkeren waar ze vandaan komen! Wie weet hopen hun autochtone vijanden stiekem wel dat zij daarginder het zika-virus oplopen opdat zijzelf zich niet meer kunnen voortplanten! Waar overbevolking heerst krijg je steeds meer ziektes onderling en misschien is het zelfs voor de illegalen een straf van Allah daar deze ook zijn buik al tijden vol heeft van zijn misdragende “islamkinderen”!

  Like

 13. Hendrik M. zegt:

  Tja, het moet niet gekker worden, wat, het is al veel te gek!
  Nederland en Europa islamvrij!

  Like

 14. Jan zegt:

  Meet the Salman Rushdie of Sweden and other European freedom fighters

  Like

 15. Jan zegt:

  Café-eigenaren dienen ‘protectiegeld’ aan moslims te geven of de boel wordt kort en klein geslagen. Minister Støjberg uitgescholden voor nazi

  Bar owners in a suburb of the Danish capital, Copenhagen, have lobbied a government minister for help after being targeted by Muslim youths extorting money and demanding a so-called ‘Sharia zone’.

  The barkeepers in Nørrebro say they been harassed for months by so-called Sharia patrols, which have threatened them and vandalised bars in broad daylight.

  Heidi Dyrnesli, who runs the Cafe Heimdal, told Radio24syv: ‘Recently some young men came into the bar and shouted that all guests should leave.

  ‘They shouted so that the site belongs to them and that Nørrebro is Sharia zone, so there is no drinking alcohol.’

  On Wednesday local businesses in Nørrebro collared Immigration and Integration Minister Inger Støjberg and demanded to know what he planned to do about it.

  Ms Støjberg said the youths needed to stop harassing bar owners and get ‘an education and a job, so they can become part of Danish society.
  ….
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3586942/Bar-owners-ordered-pay-protection-money-Sharia-patrols.html#ixzz48SmBNUQ6

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s