Gooi alle vluchtelingen en migranten Duitsland uit . . .

Screenshot_18

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

. . . die een slachter van “ongelovigen,” een vrouwen-onderdrukker en kinderontmaagder volgen als profeet, want daarmee bezoedelen ze ons land. Daarmee bezoedelen ze alle Duitsers, onze voorouders, onze ouders, grootouders en onze overgrootouders. Ze bezoedelen de “ongelovige” Duitse vrouwen, die met alles wat in hun vermogen ligt van Duitsland pas gemaakt hebben wat het nu is. Ze bezoedelen de Duitse mannen, die met alles wat in hun vermogen ligt van Duitsland pas gemaakt hebben wat het nu is.

Ontzeg mensen die een afslachter van ongelovigen, tevens een afslachter van Duitsers, volgen als profeet het Duitse staatsburgerschap, want zij hebben het Duitse staatsburgerschap niet verdiend. Iedereen die een profeet volgt die Duitsers zou hebben afgeslacht, die Duitse vrouwen tot oorlogsbuit gemaakt zou hebben en de Duitsers uit het eigen land gejaagd, heeft het Duitse staatsburgerschap niet verdiend, heeft geen enkele vierkante meter van Duitsland verdiend. Niet één cent uit de Duitse staatskas.

Iedereen die zó ’n man als profeet volgt, heeft de vestiging in Duitsland niet verdiend. De Duitsers plegen verraad aan zichzelf als zij hun land openstellen voor verheerlijkers van Duitser-afslachters, die hebben laten zien dat ook 1400 jaar niet voldoende zijn om zich van zó ’n mensen-afslachter, vrouwen-onderdrukker en kinder-ontmaagder als profeet te ontdoen. Meedogenloos veroveren zij “ongelovig” land, opdat zij zich daarin kunnen vestigen en bidden daarbij tegelijkertijd tot een afslachter van “ongelovigen.” Dit getuigt van een grote minachting ten opzichte van het Duitse volk.  Iedere politicus die beweert dat de islam bij Duitsland hoort, pleegt verraad aan deze grote natie. Die behoort meteen te worden aangeklaagd wegens hoogverraad en in de gevangenis gegooid te worden.

Iedere politicus, iedere Duitser die zich er voor inzet dat verheerlijkers van een afslachter van Duitsers zich in Duitsland mogen vestigen, hoort in de gevangenis of hoort het land uitgewezen te worden. Zo iemand heeft zijn Duitse staatsburgerschap verspeeld. Diens kinderen hebben niet meer het recht om van Duitse straten gebruik te maken en Duitse scholen te bezoeken. Zo iemand heeft niet meer het recht de verworvenheden van het Duitse volk te genieten, omdat hij met zijn gezindheid en zijn politiek bijdraagt aan diens ondergang. Het wordt tijd dat deze grote natie zich weer bezint op zichzelf en alle hartgrondig vrouwen- en mensenverachtende mensen uit Duitsland verjaagt!

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Appeasement, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, christenhaat, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Genocide, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, meningsdictatuur, migrantengeweld, Mohammed, Moslims, Multiculti, Nationalisme, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

20 reacties op Gooi alle vluchtelingen en migranten Duitsland uit . . .

 1. Driek zegt:

  “Het wordt tijd dat deze grote natie zich weer bezint op zichzelf en alle hartgrondig vrouwen- en mensenverachtende mensen uit Duitsland verjaagt!”

  Helemaal mee En dat geldt ook voor Nederland.

  Mooi artikel.

  Like

 2. Pingback: Gooi alle vluchtelingen en migranten Duitsland uit . . . – Rechtsaf doorzee

 3. jungleelephant zegt:

  Vervang Duitsland voor Nederland en het is actueel,want hier speelt precies hetzelfde;niks aan toe te voegen!

  Like

 4. R.Kroonenberg zegt:

  telaat…maar chapeau voor de Petra Raab, die het tenminste hardop durft te zeggen…’n zeldzame moed, zo langzamerhand !!!

  Like

 5. hans zegt:

  Helemaal mee ons, terugbrengen tot nul, NADA!
  Alleen, ” moet men nou eens afleren het woordje ongelovig/ en te gebruiken. Het is NIET GELOVIG/ EN!!
  Dat eerste is verzonnen door moslimkleuters om anderen mee te duiden.

  Like

 6. joga zegt:

  Tsja en dan stemmen ze straks zo weer op staatsvijand no. 1 Merkel en haar CDU geflankeerd door de andere christelijke partij CSU en de rooien van de SPD of Groenen. Ware her niet verstandiger om Afd ( Alternatieve für Deutschland) te stemmen, beste Duitse buren.

  Like

 7. ildiko zegt:

  Ik hoop dat werkelijkheid wordt, genoeg is genoeg. Van west naar oost Europa het volk genoeg heeft van de opdringerige islam.

  Like

 8. BigLJohn zegt:

  …..Gooi alle vluchtelingen en migranten Duitsland uit….. Was het maar zo eenvoudig Petra Raab ! De politiek haalt ze naar binnen, en de burger moet dit goedvinden op straffe van zware sancties door de overheid. Net als in Nederland overigens. Allerlei snode plannetjes van de politiek om tot een vermindering te komen van die – immigranten – invasie, is niet meer dan ons Europeanen voor de gek houden. Vele jaren geleden is deze trein op gang gekomen, steeds harder gaan rijden, en volgens mij allang niet meer te stoppen !

  Like

 9. Jan zegt:

  Türkei will mehr: Fünf EU- Milliarden gefordert

  Die Türkei fordert zur Bewältigung der hohen Zahl von Kriegsflüchtlingen aus dem benachbarten Syrien offenbar zwei Milliarden Euro mehr von der EU als bisher zugesagt. “Ankara will nun fünf Milliarden Euro haben, wir sind aber nur bereit, die versprochenen drei Milliarden zu geben”, sagte am Samstag ein hoher EU- Diplomat der deutschen Tageszeitung “Welt”.
  ….
  http://www.krone.at/Welt/Tuerkei_will_mehr_Fuenf_EU-Milliarden_gefordert-Ausweg_aus_Asylkrise-Story-493629

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Typisch islam:geef je ze een pink.grijpen ze je tot onder je oksel!Een schop onder zijn gore hol kan hij krijgen,en verder helemaal niks!

   Like

 10. Hendrik M. zegt:

  Helemaal waar en volledig van toepassing op Nederland!

  Like

 11. mijn-idee zegt:

  Maar wat te doen met al mensen die hier geboren zijn en Duits/ Nederlands zijn maar die in een compleet parallelle wereld leven?
  Opgevoed als in de thuislanden van herkomst, met een niet passende cultuur en zich richtend op een intolerant geloof , en die zich navenant gedragen en een steeds dwingender invloed uitoefenen ?
  http://rommelig.com/2015/09/08/schokkende-duitse-tv-reportage-belicht-de-mislukte-integratie/

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @mijn-idee: 22.24. uur, op 30/01. Daar heeft U terecht een punt. De islam-volgers die hier geboren zijn, in Nederland en Europa, en er al meer dan 20 jaar verblijven, uit te zetten, dat is een heel lastige! Mee eens! Maar ik ben het met het artikel eens, de islam hoort nergens op de wereld thuis, maar enkel in de “zandbaklanden”, van Noord-Afrika.

   Like

 12. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 13. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 14. Bas zegt:

  De veroorzakers van deze oorlogsellende zitten in het Pentagon. De VS wast tot nu toe zijn handen in onschuld.. Vanaf nu alle vluchtelingen per direct een enkele reis met vrachtboot naar de VS. Met kostendeclaratie voor de heren politici in het Pentagon. Opgelost!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s