KRANKZINNIG!!! (satire)

Screenshot_13

“We zouden ons sterker op de islamitische waarden moeten concentreren. De koran biedt de oplossingsbeginselen die we nodig hebben om seksuele overvallen op vrouwen effectief tegen te gaan.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, Duitsland, Groenen, islam-collaboratie, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

76 reacties op KRANKZINNIG!!! (satire)

 1. Marc zegt:

  Levenslange opsluiting voor dat mens!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Die is compleet geschift! Rijp voor langdurige opsluiting, net zolang tot er iets van een normaal verstand begint te ontstaan.
  En zo niet, dan voor altijd uit de maatschappij houden. Dit mokkel is een groot gevaar voor de vrije westerse samenlevingen!

  Stel je voor: wij vrouwen, die precies dezelfde rechten hebben als de mannen, moeten ons in lange zwarte lappen steken, met doeken over onze koppen heen, om zo die hitsige mannen niet het hoofd op hol te brengen?
  Kun je niet beter opmerken (groene linkse trut) dat al die hitsige mannen een intensieve behandeling zouden moeten ondergaan, zodat ze leren dat ze met hun smerige tengels van de vrouwen afblijven?

  Wat is dit toch voor een stom links volk, dat met zulke hersenloze ideeën aan komt zetten?

  Like

 3. BertG. zegt:

  Wat zijn daar in Duitsland toch ontzettend veel compleet achterlijke wijven.
  Ze moeten dat mens dan maar gauw gaan inpakken in een burqa en opsluiten de hele dag, heb zij nergens meer last van en de rest van de wereld niet meer van haar.

  Like

 4. lilith zegt:

  Het wordt griezelig met dit soort mensen binnen de gelederen!

  Like

 5. Geert zegt:

  Zoiets heeft toch eigenlijk geen recht meer op leven. Als je denkt het kan niet gekker gebeurt het toch nog.

  Like

 6. Japio zegt:

  Helemaal van God los dat misbaksel. Kop kaal scheren en aan de schandpaal met zulke islam-prostituees.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Hier een linksmensch, ontsnapt uit het KRANKZINNIGENGESTICHT. O wacht….heel Europa wordt door deze “gekken”, en “criminele gestoorden”, geregeerd. We zijn er mooi klaar mee. NOT!

  Like

 8. Claudia M. zegt:

  En welke “oplossingsbeginselen” mogen dat wel niet zijn? Let op, dit is dus een geheel retorische vraag…

  Daarnaast concentreer ik me inderdaad heel erg goed, maar dat is meer n.a.v. ‘leert uw vijand kennen’ en denk erom dat ik me met hand en tand verdedig! Dus donder alsjeblieft op met je krankzinnige geloof, houd het lekker voor jezelf en laat een ander met rust! Dus ook met je groezelige tengels van elkaar afblijven! Niks oplossingen uit een achterlijk boek uit het jaar kruik met aanvullingen door een psychopathische pedofiel!

  Je hebt je hier aan de wetgeving, die wij hier hebben afgesproken, te houden en als het je niet bevalt, ga dan weg! Een andere oplossing zou zijn, dat onze bestuurders eens wakker worden en deze klanten effectief gaan uitzetten. Het kan toch niet langer zo zijn dat wij, keer op keer, n.b. op onze kosten compleet voor lul gezet worden!

  Gelukkig ben ik niet de enige die het spuugzat word!

  Like

  • BertG. zegt:

   “En welke “oplossingsbeginselen” mogen dat wel niet zijn?”

   Inpakken in een burqa en niet meer het huis verlaten zonder toestemming of zonder begeleider. Dan hebben ze nergens meer last van.

   Like

 9. BertG. zegt:

  ‘Keulen had niets te maken met migratie, maar met publieke orde’

  De massa-aanrandingen tijdens Oudejaarsnacht in Keulen hebben niets te maken met de migratiecrisis, maar eerder met ‘openbare orde’. De Europese Commissie moet optreden als ‘de ratio’ en het publiek informeren dat er geen link bestaat tussen de migratiecrisis en de grootschalige aanrandingen van vrouwen in verschillende Duitse steden.

  Dat vindt althans de inner circle van Jean-Claude Juncker, president van de Europese Commissie, meldt de Britse krant The Telegraph op basis van onderschepte notulen van een kabinetsvergadering van de Commissie.
  http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2016/1/Keulen-had-niets-te-maken-met-migratie-maar-met-publieke-orde-2754361W/?masterpageid=158493

  Like

  • anna zegt:

   Schnapsnase Juncker komt van een andere planeet

   Like

  • Edjan zegt:

   Hoe komt het toch maar, dat als ik dit lees, ik meteen ga fantaseren over een punt 50 waar ik achter lig en de inner circle van Jean-Claude rent weg en dat machinegeweer doet zo heerlijk TATTATATATATATTT RATA RATATATATATATATATATATTATATATATATATATATATATATATATATAT
   Even nieuwe kogelband erin …
   Denk dat ik naar de psychiater moet?

   Like

 10. Jean zegt:

  Die achterlijke teef is nog gevaarlijker dan dat naziwijf.
  Duitsland is zwaar in verval met dergelijke waanzinnige teven op bestuur postjes, heel snel wegjagen en de koers wijzigen een koers ZONDER MOSLIMS/ISLAMIETEN.

  Like

 11. Japio zegt:

  Perfecte titel, KRANKZINNIG. Dit soort mensen voorzien de islamisering al en dekken zich al volledig in. Alleen hebben ze niet door wat ze te wachten staan. Die graftakken van een moslims hakken je koppie er toch wel af. Alle islam plus sympathisanten Europa uit en terug naar de woestijn.

  Like

 12. Peter selie zegt:

  Wat kun je anders verwachten van de voorvrouw van de pedofielenpartij?

  Turkije is mij tweede Vaderland!!

  Peter Selie

  Like

 13. Deze groene muts is intelligent genoeg om te realiseren dat de islam een totalitair systeem is die vrouwenonderdrukking als nummer 1 op het lijstje heeft staan. De minachting voor vrouwen zit diep ingebed in de islamitische cultuur, eigenlijk zijn deze onafscheidelijk met elkaar verbonden, getuige veel islamitische vrouwen die hun heil in de zogenaamde blijf van mijn lijf huizen hebben gezocht. Zou wel eens willen weten wat er in de psyche van deze socialisten en ‘groene’ vrouwen omgaat. Natuurlijk zoals het heel veel mannen vergaat begrijp ‘k de psyche van een doodgewone vrouw niet helemaal, laat staan zo’n groene masochiste…

  Like

  • Nemesis zegt:

   Die intelligentie die deze ouwe rocker matras heeft, die zit zeker in die wrat op haar snuit..
   Dat groene pedofielenlover gedrocht is niet goed wijs, Maar intelligentie en verstand worden in de BRD regering nu niet bepaald gevraagd. Merkel regeert en beslist toch maar alleen/\. De rest is entourage en uit op het super riante inkomen. Je zou haar eens van dichtbij moeten beleven, maar vergeet dan niet een groot pak K-zakjes mee te nemen.

   Geliked door 1 persoon

 14. Wanneer men het heeft over de groenen en socialisten dan had je gisteren de minister van Defensie Jeanine Hennis-Plasschaert moeten zien die wel blond is maar niet dom. Heb met belangstelling naar haar lippen gekeken en niet geluisterd naar haar betoog over het bombarderen in Syrië. Joh wat een bakkes heeft deze VVD trol, dat is ook niet meer normaal ze was zeker net naar de injectables clinic geweest, denk wanneer zij aan het zoenen slaat hetzelfde effect oproept als een paard die een appel uit je hand eet…

  Like

 15. Theodoor zegt:

  Totaal van de ratten besnuffelt, dat mens is knettergek, wil meepraten maar weet niet waar over het gaat.

  Like

 16. Nou, het gaat nergens om, maar al hééft Claudia Roth dit dan nog niet metterdaad gezegd, de vraag is, hóe na ze er aan toe is om dergelijke dingen wèl te zeggen, louter uit appeasement-drang.
  Een misbaksel als Mogherini zie ik er in ieder gevàl voor aan!

  Like

 17. carthago zegt:

  De groene nazi’s uit nazi Duitsland beginnen dus de derde wereldoorlog. Ook hier in de bananenrepubliek nederigland heeft die giftige nazgul klaver zijn henchmen reeds toegesproken, het wordt aftellen. De links extremisten staan boven elke wet,zoals de nazi’s in de dertiger jaren.

  Like

 18. Scheerzeep NU zegt:

  E.J. Bron

  Dit is Overkill.
  Denk je dat je alles wel hebt gehad en dan plaatst u dit ook nog?

  Like

 19. Ad zegt:

  Laat ze dat wijf maar stenigen dan weet ze waar ze over praat

  Like

 20. jungleelephant zegt:

  Valt mee dat ze nog niet onder een burka zit;hersenloze trut!

  Like

 21. leefbarbaar zegt:

  In ons land pleiten al jaren velen NSB-ers en islamisten voor het bestrijden van de criminaliteit met meer ………………islam.
  Achterstand in het onderwijs? Meer ………………… islam.
  Zolang er iemand bereid is te zeggen dat de islam goed is, zal de gehele linx kerk opgelucht ademhalen en het geloven.

  Like

 22. BigLJohn zegt:

  Het lijkt er wel op dat dit veel vrouwen eigen is, dat hersenloze gedrag. Eerst die vrouwen in Spijkenisse die het voor de Islam opnamen en Geert Wilders als een racist bestempelden, en nu dit weer. En nog steeds die welkomst comite’s, kompleet met bloemenruikers…..Ach ja, wij hebben hier Groen Links, en Femke Halsema die andere politieke idioten zover kreeg om de motie Halsema in te voeren.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Vrouwen leven nu eenmaal op de allereerste plaats met het gevoel, terwijl een man in de eerste plaats zoveel mogelijk met de ratio tracht te leven…

   Vandaar die bloemetjes en die bijtjes en dan nog eens al die bloemetjes en die bijtjes.
   Au!!! die bijen prikken vreselijk! Help man! Help mij!!!

   Like

 23. Koos zegt:

  Dat mens wil alleen provoceren met dit volstrekt onredelijke idee.
  Volgens mij is het ONREDELIJKE een typische tactiek van wanhopig links. Om de realisten te pesten. Maar ze hebben hun langste tijd gehad. Geen genade voor dit uitschot op Neurenberg 2.0!

  Like

 24. louis-portugal zegt:

  Weer met plezier naar de complimentjes voor deze dame gekeken en ze is zoooooooooooooooo
  voor die arme mensjes uit Syrië en zij kan het weten want zij was daar.
  Helaas wil ze niet inzien dat er onder de honderden duizenden die hier ongecrontoleerd binnendringen OOOOOOk veel alleenstaande mannen bevinden uit afrika.
  Zelfs timmerfrans heeft het over ongeveer 60 % en dat wil wat zeggen.

  Like

 25. Gert Jan Reitsma zegt:

  Zo ziet een politicus er uit die GLASHARD liegt en je wil laten geloven dat zij het zelf wel gelooft.
  De Koran biedt dit namelijk helemaal NIET.

  Like

 26. Elena zegt:

  gvd…hoe krijgt dat smerige kudtwijf het haar strot uit?

  Nergens ter wereld worden vrouwen/meisjes zo vaak verkracht dan in achterlijke pislam wereld.
  Daar worden de verkrachte vrouwen gestenigd, opgehangen of publiekelijk het hoofd afgehakt.
  Ja…het is altijd de schuld van de vrouw, zij had beter moeten opletten dat haar hoofddoek niet scheef zat.

  Like

 27. Joshua zegt:

  Iedereen die deze TRUT een cijfer heeft gegeven is geen haar beter en een islam idioot.

  Like

 28. Edjan zegt:

  Hahahahahahahahahahaha!
  Het merkel heeft, met deelstaatverkiezingen in zicht, een nieuwste leugen gelanceerd:
  Vluchtelingen na oorlog retour Syrië! Het merkel weet niet eens waar ze zijn, maar ze schafft het wel…
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/25113238/__Merkel__Terug_naar_Syrie__.html

  Like

 29. tjonge zegt:

  dat zo een wijf in de politiek zit en dit soort wartaal mag uitslaan en ook nog eens podium krijgt ??
  .
  dat wijf transporteren naar libie en overhandigen aan de isis als seksslavin.
  .
  meer woorden wil ik er niet vuil aan maken….

  Like

 30. Jan zegt:

  Video: Maybritt Illner: Antanzen zur Integration – Wie deutsch müssen Ausländer sein?

  Like

 31. Jan zegt:

  SPD: „Deutsche Frauen wollen nicht geschützt werden”

  Like

 32. Jan zegt:

  Freiwild Frau – Die schlimmen Folgen der Willkommenskultur.

  Like

 33. Pingback: KRANKZINNIG!!! (satire) – Rechtsaf doorzee

 34. Skef zegt:

  Paar stenen om haar nek en het kanaal in flikkeren. Wat een trol

  🙂

  Like

 35. Guardiacivil zegt:

  Hoog boven Sirië droppen dat wijf

  Like

 36. Hendrik M. zegt:

  Haar naam zegt het al: Claudia Rot.
  Zulke troelen lopen er in Nederland ook rond; helaas…

  Like

 37. C.A.Barstow zegt:

  Dit soort vuige volksverraders moet je natuurlijk direct oppakken en vast zetten in levenslange eenzame opsluiting.
  Nog beter zou zijn hen over te geven aan die zwakzinnige isis nazi’s in Syrië en Irak, daar zullen zij er snel achter komen wat zij voor de westerse bevolking gewenst hebben.

  Like

 38. Avidia zegt:

  Ik heb er geen woorden voor, ook niet voor over. Nou ja, een paar dan: Eerst wilde ik zeggen, dom Blondje, maar dat neem ik terug, ik ben zelf ook blond en na lange na niet dom!!!
  Het is gewoon een domme trut, die niet verder kijkt dan haar neus lang is. Ze komt er nog wel achter.

  Like

 39. Petecoole zegt:

  Alleenstaande vrouwen van middelbare leeftijd die geen vent meer kunnen krijgen, doen alles om maar bij die islamieten te slijmen.. Die stoppen ‘hem’ overal in namelijk… hahaha..

  Bovenstaande dame wel een kopvod om AUB…

  Wel een leuke blog EN antwoorden, kopiëren en inlijsten…

  Like

 40. Jan zegt:

  Vandalisme van links in Oostenrijk

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s