VIDEO: Profiteurs van de crisis. Voorbeeld: taxibedrijven in Duitsland (Nederland . . . !?)

(Vertaling: E.J. Bron)

Het afgelopen jaar zijn er meer dan een miljoen “vluchtelingen” naar Duitsland gekomen. Mensen, die ondergebracht en verzorgd moeten worden. Dat kost allemaal geld. Deskundigen berekenen 15 miljard extra openbare kosten. En deze extra kosten die door de staat worden uitgegeven, zorgen voor goede zaken in enkele branches: zo bezitten bijvoorbeeld containerbouwers en bewakingsdiensten een goed gevulde opdrachtenportefeuille op grond van de voortdurende grote vraag. Ook taxibedrijven kunnen zich op dit moment verheugen in goede zaken. De kosten worden overgenomen door de staat. Dat bevalt niet iedereen.

Maar bij veel uitwassen van de “vluchtelingenindustrie” zijn zeer zeker vraagtekens te plaatsen. Verslaggevers van “Exakt” hebben taxichauffeurs ontmoet, die door de actuele situatie goede zaken doen, bijvoorbeeld in Leipzig. Vele stadsritten brengen “asielzoekers” naar de dokter en naar overheidsinstellingen. Deze ritten voor de “vluchtelingen” in de deelstaat Sachsen vinden plaats met instemming van de verantwoordelijke instantie, de directie van de deelstaat, en worden met openbaar geld betaald. Zelfs korte ritten.

Bij dit taxibedrijf in Leipzig is het al wekenlang erg druk. Het heeft binnen een periode van drie maanden ongeveer 800 ritten voor “vluchtelingen” geboekt. Chef Rolf Kaaden staat in tweestrijd.

Ik ben uiteraard zakenman genoeg om graag de taxiritten te blijven doen. Maar dat moet ook op de een of andere manier gefinancierd worden en het is natuurlijk onbegrijpelijk dat hier zo royaal mee wordt omgesprongen. Ik wil niet klagen dat we geen ritten hebben, integendeel, maar toch wordt hier kritisch over gedacht. Rolf Kaaden, chef van “Löwen-Taxi”.

De meeste ritten zijn stadsritten, maar er zijn ook andere. De verslaggevers van “Exact” begeleiden Rene Weichelt, die een Syrisch gezin naar Chemnitz brengt. Daar heeft het een afspraak bij het Bureau voor vluchtelingen en migratie. Een afstand van meer dan 80 kilometer.

In Chemnitz moeten de taxichauffeurs dan wachten – terwijl de taximeter doortikt. Er staan ook andere taxi´s uit Leipzig. De Syriërs komen vijf en een half uur later terug. De taximeter staat inmiddels op € 308,90, dat is inclusief de terugreis.

De taxichauffeurs doen goede zaken. Maar deels schudden ze ook hun hoofd waarvoor belastinggeld wordt uitgegeven.

Bron:
www.youtube.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Sjaak”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Graaien, Immigratie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO: Profiteurs van de crisis. Voorbeeld: taxibedrijven in Duitsland (Nederland . . . !?)

 1. Jean zegt:

  Met die vreemdelingentroep in “onze” landen gaat alles maar dan ook alles naar de kloten.
  Heel snel starten met geld te verknoeien aan vreemdelingen, enkel BBB mag aan de orde zijn en dat in ‘gesloten instellingen’ voor ‘bepaalde tijd’.
  BBB = Bed Bad Brood.

  Like

 2. Migratiecrisis: ‘Nu wil Turkije toch opeens meer geld van EU’

  door Elif Isitman
  De Turkse regering in Ankara heeft de Europese Unie opnieuw om meer geld gevraagd voor de opvang van migranten. Turkije zou vijf miljard euro willen hebben, terwijl de EU slechts bereid is de toegezegde drie miljard te geven.
  Dat zegt een hoge EU-diplomaat zaterdag tegen de Duitse krant Die Welt. Lees verder >>>> http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2016/1/Migratiecrisis-Nu-wil-Turkije-toch-opeens-meer-geld-van-EU-2754354W/

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  Iedereen bezwijkt kennelijk voor geld. Als die containerbouwers en bewakingsdiensten, alsmede die taxibedrijven en andere ondernemingen nu eens NIET hun medewerking hadden verleend….Dan had de Duitse overheid een groot probleem gehad, en was Merkel al veel eerder in grote problemen gekomen. Voornoemde ondernemingen stimuleren dus ook dat hele immigratie-circus. Ze zijn de smeerolie voor de immigratie zaak.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Maar de Duitse belastingbetaler betaalt het gelag. Stom kiesvolk, die blijven stemmen op CDU/CSU/CDA, SPD/PvdA, FDP/VVD, GRÜNEN/GL! Wanneer wordt dat stomme kiesvolk NU eens wakker!

  Like

 5. tjonge zegt:

  elke baan die ontstaat uit de vluchtelingen industrie (direct of indirect) is een melkertbaan, een baan die betaalt wordt door de belastingbetaler.
  dat zijn banen die helemaal niets toevoegen aan de WERKELIJK economie, die kosten alleen maar…..hoogst waarschijnlijk voor menig decennia…..

  Like

 6. Wijnand Stam zegt:

  Zeer de moeite waard om de volgende video ( 51 min.) aan te horen.
  Christoph Hoerstel – Widerstand in Deutschland – Ziele & Wege.

  Like

 7. Pingback: VIDEO: Profiteurs van de crisis. Voorbeeld: taxibedrijven in Duitsland (Nederland . . . !?) – Rechtsaf doorzee

 8. Skef zegt:

  Dit gebeurd zelfs in het mooie Zwolle, ze kunnen gewoon taxi centrale Zwolle bellen met hun iphone 6 om vervoerd te worden binnen de stad bijvoorbeeld even gratis naar de huisarts.

  Alles gratiessss voor deze stakkers, mijn haat naar links is vergevorderd.

  Like

 9. anna zegt:

  gratis met de taxi naar de gratis tandarts voor gratis gouden of porceleinen tanden

  Like

 10. Hendrik M. zegt:

  Mooi dat het taxibedrijf aan de bel trekt!
  Veroordeel niet de mensen van bewakings, taxi en gatering bedrijven, doch de lieden die dit faciliteren; uw eigen (r)overheid.
  Die gekozen overheid, die ons onder dwang geld afneemt (belastingen) en dit gebruikt om dit soort fratsen te betalen.

  Like

 11. Qvic zegt:

  Het probleem is dat bijna alle branches er wel aan verdienen, de één komt rechtstreeks in contact met de asieleisers en andere indirect. Het is voor ons “werk” zo voelt het aan te minste. Want wie in de voedingsindustrie werkt bij voorbeeld in de productie, heeft niet het gevoel dat hij/zij ook voor de asieleisers werken. Maar dat de producten wel min of meer gratis aan de asieleisers verstrekt worden door de overheid. Het probleem ligt dan ook niet zo zeer bij de gewone autochtonen werkende bevolking, maar meer de overheidsbeleid die deze zaken regelen in opdracht weer van uit de overheid/E.U. De opleving van de economie zo als het nu lijkt, is in wezen niets meer dan een sigaar uit eigen doos. Want de belastingbetaler betaalt (in)direct de opleving van de economie nu. Die grotendeels ten goede komt van de asieleisers en niet meer voor de belastingbetaler zelf meer. Dus er moet steeds meer belasting geheven worden, voor steeds groter groeiende groep asieleisers en diegene die een verblijfsvergunning hebben. Dat kunnen we niet in de treuren blijven volhouden, wat wel geprobeerd wordt door propaganda verhalen van de overheid/ E.U.. Dit heeft een kantelpunt en dit kantelpunt komt waarschijnlijk dit jaar (2016) al en dan klapt de gehele economie in elkaar. Want de autochtonen bevolking pikt het niet meer, dat de vruchten van hun werk worden weggegeven aan de asieleisers door de overheden/E.U.

  Like

 12. Guardiacivil zegt:

  Alles gerelateerd aan de koran en Islam het land uit, grenzen dicht, probleem opgelost, kunnen wij grote schoonmaak houden en opnieuw opbouwen.

  Like

 13. Pingback: Jetset asielzoekers: de upper ten van de lucht | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s