Europese Commissie ondersteunt Schäuble´s plan voor Europese benzineheffing

Screenshot_11

(Vertaling: E.J. Bron)

Om de “vluchtelingen”crisis te financieren met een EU-benzineheffing, zoals dit werd voorgesteld door de Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble (CDU), stuit bij de Europese Commissie op instemming. Daarmee zou men ook de grensbewaking kunnen financieren.

De Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble krijgt met zijn initiatief om de “vluchtelingen”crisis in heel Europa te financieren met een extra heffing op benzine ondersteuning van de Europese commissie. “Een benzineheffing, op nationaal en Europees niveau, zou een mogelijke financieringsbron kunnen zijn, vooral als je bedenkt dat de olieprijs op dit moment historisch laag is”, zei de vicevoorzitter van de Europese Commissie, Valdis Dombrovskis, tegenover “Der Spiegel”.

“Ik ben het met minister Schäuble eens dat we innovatieve Europese beginselen nodig hebben om de vluchtelingencrisis de baas te worden.” De daarvoor noodzakelijke maatregelen, zoals een betere bewaking van de Europese buitengrenzen, zouden echter kostbaar zijn, aldus de vicevoorzitter. De Let, die in de Europese Commissie verantwoordelijk is voor de euro en sociale dialoog, liet bovendien een zekere voorkeur voor een Europese belasting herkennen. “Veiligheid met het oog op de crisis voor de burgers is een openbaar goed, waarvoor Europa in de ideale situatie gezamenlijk zou moeten zorgen”, zei hij.

Schäuble had de afgelopen maanden de invoering van een benzineheffing geëist, was daarmee echter op veel verzet gestuit, omdat o.a. de Duitse benzineaccijns al genoeg belasting zou zijn. In de CDU is het idee, mede gezien tegen de achtergrond van de komende deelstaatverkiezingen in maart, omstreden. Vooral de vicevoorzitter van de CDU, Juli Klöckner, die minister-president in de deelstaat Rheinland-Pfalz wil worden, had Schäuble´s initiatief afgewezen.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Europa, Europese Commissie, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

38 reacties op Europese Commissie ondersteunt Schäuble´s plan voor Europese benzineheffing

 1. Drs.P. zegt:

  Ongezien compleet de tering toegewenst voor die gore Wolfgang Schäuble (CDU-rat) en zijn smerige merkel nsb-club!!!! Met dit geld kunnen ze nog meer asielparasieten allias fucking booslim dobberneuknegerts binnen halen!!
  We worden steeds meer en meer verneukt door dat stelletje ongekozen EU-ratten in brussel !!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Trouwens, dit ziet eruit als een “probeersel” en is de eerste extra opgelegde eu-belasting, waarvan er waarschijnlijk nog velen zulle volgen totdat we helemaal uitgeknepen zijn!!
   Als het nu voor alle slapende NL sufkutten nog niet duidelijk is dat we zo snel mogelijk uit die eu moeten dan weet ik het niet meer.

   Like

   • john zegt:

    Drs.P.
    Precies , maar dan écht zo snel mogelijk ! Dat geldt ook voor Vlaanderen maar die zitten nog met het probleem dat we jaarlijks ongeveer 15 miljard wegschenken aan de walen !

    Like

 2. Petecoole zegt:

  Nu krijgen we het ‘kwartje voor de islam’…
  Maar zodra het vrede is in de apenlanden, krijgen we het weer terug..dus nooit !!

  Like

 3. carthago zegt:

  “innovatieve Eussr beginselen?”, nooit van gehoord. De Babylonische spraakdiarree wordt steeds innovatiever gebruikt door de imbeciele en geen Iq bedeelde Eussr criminelen.Om de invasie te stoppen is het gebruik van een fiets, zoals het verzet in de 2e wereld oorlog, dus een oplossing. Geen accijns heffing, geen geld voor de invasie. Een derde wereldoorlog is nabij.

  Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  Vrede in die apenlanden komt er nooit zolang de islam het voor het zeggen heeft!

  Like

 5. Europese belastingbetalers financieren seks migranten met kinderen

  ‘Europese asielindustrie verdient miljarden aan immigratie miljoenen moslims, en maakt speciale uitzonderingspositie voor hen mogelijk’

  Europa hanteert hoge straffen voor pedofiele seks, behalve als je het ‘juiste’ geloof en de ‘juiste’ afkomst hebt.

  Overal in Europa is seks met minderjarigen strafbaar. Voor islamitische asielzoekers worden echter andere regels gehanteerd. Die blijken in bijvoorbeeld Denemarken in staat te worden gesteld om op kosten van de belastingbetaler met hun –soms zeer jonge- bruidjes seks te mogen hebben. Ook hieruit blijkt hoezeer de Europese gevestigde orde de islam in alles een bijzondere uitzonderingspositie geeft. Lees verder >>> http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/01/Europese-belastingbetalers-financieren-seks-migranten-met-kinderen

  Like

 6. Grote overlast door asielzoekers in Calais; bewoners durven deur niet meer uit
  Frankrijk, janauri 2016

  De situatie rond immigranten en recente asielzoekers in Calais loopt volledig uit de hand: ouderen durven hun huis niet meer uit, de middenstand raakt zijn klanten kwijt.

  Huis tot bunker verbouwd
  Bij een directe buur van het opvangcentrum werd 9 keer ingebroken. Ze heeft haar huis verbouwd tot een bunker met hekken, bewegingssensoren, bewakingscamera’s en rolluiken. De oudere bewoonster vertelt dat haar vrienden niet meer durven te komen. Anderen doen boodschappen voor haar.

  Mensensmokkelaars profiteren
  Groepjes Eritreeërs, Soedanezen, Somaliërs en Afghanen zijn al jarenlang in Calais. Inmiddels zijn er ook Syriërs en Koerden die op een of andere manier naar Engeland hopen te komen. Mensensmokkelaars vragen duizenden euro’s voor een enkeltje Engeland.

  Middenstand: onze omzet daalt
  Laurent Roussel, bareigenaar en gemeenteraadslid voor de lokale linkse partij PGPC: ‘Sommige stamgasten wilden niet meer komen, zij vinden die groepjes jongens bedreigend. De supermarkt hier tegenover heeft gratis wifi, dus daar zitten die jongens de hele dag te internetten, soms wel tot twee uur ’s nachts. Verderop zitten middenstanders die de deur van hun winkel tegenwoordig op slot doen. Hun omzetten dalen’. Er komen geen toeristen meer naar Calais. Er zijn zo’n 700 gedupeerde winkeliers en ondernemers verenigd en een middenstandscollectief. Deze hebben een brandbrief naar president Hollande gestuurd. Vorig weekend is er vreedzaam geprotesteerd, maar aldus een bewoner ‘Als het zo doorgaat, komen er hardere acties’.

  Asielzoekers staan boven de wet
  Roussel: ‘Die jongens lopen de bus in zonder te betalen, terwijl de inwoners van Calais wel gewoon een euro neerleggen’. Een andere ondernemer: ‘Er wordt met twee maten gemeten. Ik doe alles volgens de wet, maar betalen die restaurantjes in de jungle btw, sociale lasten? Het idee heerst dat migranten boven de wet staan’ >>> http://eservice-data.solidam.com.s3-website-us-east-1.amazonaws.com/publication/telegraaf/native-app/issue/2016/01/30/0001/public/frame/f4ccd0b6ac535719a4828411b56471e55993e0b4.html

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Deze reactie van Brussel zag ik al aankomen, de notoire schoften ! De prijs van de olie is historisch laag, maar kan zo weer de hoogte inschieten. En de prijs voor benzine is bij ons al zowat de hoogste van Europa, doordat de brandstofprijs voor het allergrootste deel uit belastingen bestaat. En net als het kwartje van Kok is dit blijvend. Men zou uit pure nijd een volledig elektrische auto gaan aanschaffen, ongeacht de hoge prijs daarvan En tegelijk hopen dat alsnog niet de Kilowattuur prijzen omhoog geschroefd gaan worden. Maar Den Haag kennende is dat gevaar heel groot !

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Ik begin die tapijtklevers steeds meer te haten.
  Deze ‘oplossing’ ís toch helemaal geen oplossing!
  Die zakkenwassers kunnen niets anders dan dweilen met de kraan wagenwijd open!

  Like

  • Jean zegt:

   Tistochwat, de grootste misdadigers én verantwoordelijken voor deze gigantische misdaad zitten in Brusselallabath en ze lachen zich te barsten en vullen hun bankrekeningen decadent en de achterlijke Europeanen blijven die misdaadorganisatie aan de vreet houden?????? Wie heeft dan verzorging nodig?

   Like

   • Piet zegt:

    Laat alle EU ambtenaren, asieladvocaten en COA medewerkers integraal een percentage van hun salaris inleveren voor de vluchtelingencrises. Zij zijn de enige belanghebbenden.

    Like

 9. BertG. zegt:

  Arme, arme autobezitter hier in Nederland.
  Aan mij verdienen ze niet zoveel met mijn scootertje wat rijd op 1:35 en minder dan €30,00 voor mijn WA verzekering voor 1 jaar.

  De kosten voor een eigen auto zijn in Nederland hoger dan in andere Europese landen. Dat stelde leasemaatschappij LeasePlan zondag op basis van eigen onderzoek.
  Autokosten worden voor het grootste deel (36 procent) bepaald door afschrijving. Daarna volgen belastingen. Die zijn goed voor een vijfde van de kosten, terwijl brandstof 16 procent van de totale maandlasten beslaat.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/25116045/__Auto_het_duurst_in_NL__.html

  Like

 10. Pegidafan zegt:

  Dit is toch verdomme wel het toppunt van brutaliteit he , de grootste gedeeltes van de Europese volkeren zijn tegen deze uitkeringszoekers tsunami en nou kunnen we het ook nog gaan bekostigen door een belastingverhoging op onze brandstof , die Schaubele is kompleet van de pot gerukt . Ja betalen kunnen we het toch al , maar nu ook nog door die verhoging van de brandstof . Als dat slome volk nou nog niet in opstand komt weet ik het echt niet meer .
  Hoe brutaal kan je zijn , om ons onze eigen ondergang te laten betalen .
  Kom verdomme allemaal naar Amsterdam 6 februari , kom naar de Pegida demo en laat je horen .
  En stem verdomme nou eens goed , stem PVV, stem GEERT . Suf kut klootjes volk van Nederland gebruik nou eens je simpele verstand , en laat je niet alles afpakken door die Bilderbergclan . Je cultuur , je land , je normen en waarden , je geld , je rechten , ONZE MANIER VAN LEVEN . Als we niks doen raken we alles kwijt , we zijn al heel veel kwijt , roep dat een halt toe , door solidariteit , samenhorigheid en strijdbaarheid . Want dat is de enige manier om dit stelletje gajus te stoppen . Denk aan je kinderen en kleinkinderen .
  Ook moeten wij erop toezien dat die gore instromers met hun poten van onze vrouwen afblijven .
  Verenig je met elkaar zorg dat je sterk komt te staan .
  NOU TOT 6 FEBRUARI IN AMSTERDAM ALLEMAAL .

  Like

  • Dat is het toppunt ! We eisen : al die vreemdelingen terug huiswaarts, en die vent durft voorstellen dat we nog meer betalen door hun overlast. Het is simpel : wie hen binnen gelaten heeft moet opdraaien voor de financiële gevolgen om hen weer weg te krijgen.

   Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  De schaamte zijn deze VERRADERS van de EUROPESE BEVOLKING allang voorbij. Deze smerige RODE FASCISTENBENDE, permitteert zich met de dag meer. Hieruit blijkt dat de hele EU een gore, communistische dictatuur is!

  Like

 12. Edjan zegt:

  Het gaat hier niet alleen maar om een “solidariteitsbelasting” (europese melkkoeien betalen voor mohammedaans Herrenvolk) maar ook om een europese belasting. Dat is interessant want de opmaat naar de invoering van europese belastingen op alle terreinen.

  Weer een stap verder naar het Vierte Reich! En zonder dat de uit te melken onderdanen ook maar één woord in te brengen hebben.

  Like

  • Edjan zegt:

   En dat verklaart ook “mooi” waarom men helemaal niet zoekt naar een oplossing. De gevolgen van de islamisering komen de “elite” veel te goed uit om hun dictatoriale superstaat er doorheen te jassen.

   Like

 13. eelke zegt:

  een bom er op gooien is goedkoper dus snel!!!

  Like

 14. eelke zegt:

  vies moslim tuig uitroeien en snel..

  Like

 15. leefbarbaar zegt:

  Het kwartje van Rutte?
  Even tijdelijk als het kwartje van Kok?
  Niet doen. Het zijn geen vluchtelingen, het zijn vaginatoeristen!.

  Like

 16. Koos zegt:

  Ik wil best meebetalen aan goede grensbewaking, maar dan wil ik wel waar voor mijn geld. En dat betekent: Geen enkele immigrant meer erin!

  Like

 17. jungleelephant zegt:

  We betalen nog niet genoeg!!!De ene na de andere belasting ziet het daglicht,en vaak nog dubbel[zie energie] ook:belasting over belasting!Wanneer stoppen we die maffia?

  Like

 18. Hendrik M. zegt:

  Er zijn maar weinig actievoerders nodig om alle snelwegen te blokkeren…..

  Like

 19. Jade zegt:

  Ik moet die moslim-klootzakken hier niet, laat staan dat
  ik ga meebetalen aan de veerboot die ze hierheen haalt.
  Het wordt tijd dat de toestroom stopt, ga die bootjes maar overvaren.

  Like

 20. Harrie Vaes zegt:

  Op deze manier zouden we verplicht worden om onze eigen ondergang te financieren.

  Like

 21. C.A.Barstow zegt:

  Schäuble is een smerige dief.
  In Brussel gaan ze gewoon door met het bestelen en bedonderen van de Europese bevolking,
  wat die bevolking er ook van vind, denkt of zegt, het is alles tegen dovemansoren gericht.

  Like

 22. Eddy zegt:

  Zomaar wat meningen van Duitse burgers:


  Like

  • jungleelephant zegt:

   Die mevrouw weet het goed te vertellen!Klasse!

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Ja, dat wel natuurlijk, maar ze ziet toch het licht niet helemaal.
    – Ze vindt het okè dat moslims naar Duitsland komen om te werken?!… Waarom, waarvoor? Er is geen werk. Ze willen niet werken maar onderwerpen….
    – Op voorwaarde dat ze zich aanpassen aan de Duitse samenleving….!
    Grote onzin! Elke moslim komt (nogmaals) om te onderwerpen en niet om zich aan te passen!… Zij… die uit Egypte komt!… Moet dat als geen ander weten. En zeggen!
    Tamelijk onnozele vrouw die ’n grote klep heeft.

    Like

 23. S. de Waal zegt:

  De EU wil graag een federale staat maken naar het voorbeeld van de USA. Voor wie van standup-comedy houdt en een kritische houding waardeert zou eens op youtube kunnen kijken naar George Carlin. Vergelijk USA met de voortkachelende EU die een federale staat nastreeft…
  Enjoy;)

  Like

 24. Tijl Uylenspiegel zegt:

  De eerste stap op weg naar Europese belasting, en reken er maar op dat als dit doorgaat dat het daarna crescendo gaat, van dik hout zagen we planken zeg maar. En als u de volgende keer tankt moet u er maar eens bij nadenken dat een liter benzine in werkelijkheid € 0,60 kost, de rest is al belasting!
  En dan nog blijft men zeggen dat je een kale kikker niet kunt plukken, bij de belastingdienst weten ze wel beter!

  Like

 25. Pingback: EU BENZINEHEFFING om de “vluchtelingen”crisis te financieren | eunmask

 26. Gerard zegt:

  Heb ook een plan als we de eurocraten voortaan de helft van hun salaris uitbetalen hoefen we die EU-benzineheffing niet in te voeren

  Like

 27. Jan zegt:

  Socialisme, het eeuwige kankergezwel

  Terror und Banken-KriseBundesregierung will Bargeld beschränken

  Wolfgang Schäuble plant offenbar die Einführung einer Obergrenze für Barzahlungen in Deutschland. Als Begründung werden die Terror-Anschläge von Paris angeführt. Doch auch das Wiederaufflammen der europäischen Banken-Krise dürft eine Rolle spielen.

  Die Bundesregierung erwägt einem Zeitungsbericht zufolge die Einführung einer Bargeld-Obergrenze im Inland. Als Arbeitsgröße sei im Bundesfinanzministerium ein Betrag von 5000 Euro im Gespräch, berichtete die FAZ. Auch die SPD hat vor wenigen Tagen vorgeschlagen, Bargeld-Zahlungen auf diese Summe zu beschränken. Als Grund für den Eingriff werde die gewachsene Bedrohungslage durch den internationalen Terrorismus genannt, nicht zuletzt durch Anhänger der Terrormiliz Islamischer Staat. Es werde aber schon länger auch aus anderen Gründen über eine Einschränkung von Bargeld diskutiert.

  Die „anderen Gründe“ dürften das Wiederaufflammen der europäischen Banken-Krise sein.

  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2016/02/03/5000-euro-bundesregierung-erwaegt-bargeld-obergrenze/

  Like

  • Edjan zegt:

   De banken geven geen rente meer op spaargeld en hebben plannen om de spaarders bij de volgende crisis hun geld af te pakken. Dus hebben veel spaarders hun geld van de bank gehaald en onder de matras verstopt en BETALEN DUS OOK GEEN BELASTING MEER! De overheid is diep geschokt om deze ongelofelijke aantasting van de parlementaire democratische rechtsstaat. Vandaar dat ze liefst het geld zouden afschaffen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s