Mensen gaan moed betonen, komen op voor eigen vaderland

Screenshot_7

(Door: Martha N.)

Op dit moment heerst overal onrust onder de vaderlanders. Opgeschrikt door de aanvallen van gratis hier verblijvende moslims, die niet alleen aanvallen plegen op vrouwen en meisjes, maar ook niet te beroerd zijn om het mes te hanteren. Onder hen zijn zelfs 15-jarigen. Een 15-jarige in de moslimwereld is reeds een jongeman, die het mes mag hanteren (zelfs een 6-jarige), die een wapen op onschuldige mensen leegschieten. Er zijn al te vaak de kinderen die al met de zuigfles in de mond leren schieten en vooral haten, zelfs hun eigen moeder heeft geen recht van spreken in  deze mannen (nou ja) wereld.. Haat is in hun opvoeding geleerd. Haatimams protesteren, omdat zij denken het recht te hebben hier in onze wereld binnen te wandelen en dat wij alles MOETEN accepteren. Zij prediken in hun moskeeën, wij verstaan er toch geen woord van en diegenen die het verstaan, mogen niet praten omdat het broeders zijn.

Het is de hoogste tijd dat wij, de burgers van dit land, een klacht indienen tegen de vrijheid van binnenkomen van haat-imams en vreemde invloed. Het is ONS land! Onze regering laat ons in alle opzichten in de steek en beschermt ons niet! Haat tegen de bewoners van een land met een eigen geloof en gedachte wordt door onze regering goedgekeurd, het recht je te verdedigen tegen vreemde invloed van buitenaf wordt ons ontnomen! De rollen gekeerd!

Kinderen? Kinderen als moordenaars! NEE, komt in onze optiek niet voor. Wij in het westen hanteren andere normen. Politici proberen ons wijs te maken dat dit mensen zijn zoals wij, dat kinderen zielig zijn… JA, zijn ze ook vanwege het feit dat ze door hun ouders verpest zijn in een opvoeding van haat tegen ons, de mensen die hen willen helpen. Velen weten het, helaas te velen zien het niet.

Onze “regering” en ook Merkel houdt vast aan het beleid dat zij goedacht, in tegenstelling tot wat wij vinden. Onze mensen gaan eindelijk in verzet, het betoont moed, geweldig. Eindelijk. Het is ons recht tegen vreemde invloed te zijn, het is ONS recht om voor eigen vaderland en vrouwen en kinderen op te komen. Dat zij vrij mogen leven, zonder onder de rokken getast te worden, mogen rondlopen…

Wij gunden de vrijheid aan “vluchtelingen”, maar zij verwerpen deze, door ons onze vrijheid af te nemen. En dat in een land waar je nog geen pepperspray mag gebruiken om je te verdedigen.

Ach, het valt allemaal wel mee schrijven de kranten. Volgens de radio (NPO1), moeten wij relativeren: Wat zijn nu een paar aangerande vrouwen/meisjes op vele miljoenen mensen.

Deze redenatie doortrekkend: JA, wat zijn 120 doden bij een aanslag in Parijs op een bevolking van miljoenen. Ja heus, dat  betoogde een deskundige op de radio tijdens een verslag.

We moeten er maar mee leren leven, omdat politici dit willen.

Vervolgen wij:

GEEN tolerantie voor asielzoekers die intolerant zijn! “Nu helaas pijnlijk duidelijk is dat de migrantenstroom niet louter bestaat uit hoogopgeleide, ruimdenkende oorlogsslachtoffers, die onze seculiere verlichtingswaarden onderschrijven, is het goed om beleid en zelfs verdragen te herzien. Zeker omdat opvang in veel gevallen momenteel permanent verblijf betekent.”

Op welke juridische basis gaan wij nieuwe vluchtelingen weigeren? Mark Rutte had het over een opvangcapaciteit in dit land van 5 à 6% van de volledige instroom in Europa. Als die bereikt is, blijven wij dan toch opvangen, ondanks shoppende asielzoekers? Op welke juridische basis gaan wij nieuwe vluchtelingen weigeren? Alweer geen vragen of uitleg hierover.

De als verduidelijking van het asielzoekersbeleid bedoelde persconferentie van Rutte was een rookgordijn-operatie. De pers stond erbij en keek er naar. Er werden geen kritische vragen gesteld. Het enige dat Rutte duidelijk heeft gemaakt, is dat het kabinet de wezenlijke problemen niet in de grip heeft en liever verzwijgt. Een triest staaltje windowdressing.

www.ad.nl

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, landverraad, Nederland, Overheid, Patriottisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

35 reacties op Mensen gaan moed betonen, komen op voor eigen vaderland

 1. Jules Vismale zegt:

  De meeste asielzoekers en hun linkse beschermengelen komen er door schade en schande toch achter dat steeds meer autochtoonse Nederlanders schoon genoeg van hen krijgen omdat de eersten zich niet altijd aanpassen en soms niet eens willen werken.
  Misschien denken sommigen onder hen, toen zij nog een baan hadden in het land van herkomst, dat zij hier in Nederland twee kabouters op bezoek krijgen en dezen schoenen voor hen maken om te verkopen, gelijk aan de arme schoenmaker en zijn vrouw. Deze laatsten ware niettemin de kabouters zo dankbaar dat zij in ruil kleren voor hen maakten en bij Looney Toons werd daar zelfs een komische tekenfilm over gemaakt. Alleen waren het daar tientallen kabouters die elkaar gruwelijk in de weg zaten en op een grappige manier schoenen maakten en zelfs zoveel dat de oude schoenmaker en zijn vrouw nooit meer arm waren!
  Helaas zullen veel asielzoekers in Nederland niet bepaald slapend rijk worden omdat namelijk het asielbeleid hier al vreselijk uit de hand is gelopen.

  Like

 2. carthago zegt:

  Ik ben ervan overtuigd dat er grondwettelijke juridische mogelijkheden ergens op een plank liggen die de asielindustriele tsunami meteen kunnen stoppen, onder bijvoorbeeld de noemer soevereiniteit en verlies van welvaart, maar wie oh wie kan en wil ze aanboren.

  Like

  • Ron zegt:

   Goed idee.
   Hiervoor hebben we iemand nodig met veel juridische kennis.
   Een oud-rechter net als in Duitsland, een gewiekste (oud-)advocaat of een juridische
   hoog-leraar.

   Wie kan dit oppakken net als in Duitsland?

   Like

 3. Roni zegt:

  Bedankt Martha, een duidelijk stuk. Top.
  Geert zei laatst dat hij tijdens een geheime Haagse meeting verontrustend nieuws had gehoord, wat zou dat toch zijn? Misschien dat men tegenwoordig benoemd dat er in NL al geen 5% maar inmiddels al 10% moslims zijn?
  Wat ik mis in dit hele “vluchtelingen”verhaal: in Syrie wilden de “onderdrukte” Soennieten graag van Assad af. In het begin demonstreerden zij vreedzaam, na verloop van tijd had Assad daar genoeg van en begon maatregelen te nemen. Toen moest er maar een Soennitische oorlog tegen Assad volgen. Nu zijn de Syrische Soennieten te laf om voor hun vaderland te vechten en vluchten ze als mietjes naar Europa. Is dit Syrische, islamitische trots?
  Wij hier in het Westen, de niet politiek-correcten, worden al jarenlang tegengewerkt, gedemoniseerd, vermoord, enz door de moslim-pleasers.
  Wij vluchten niet.
  Enne…IS is toch Soennitisch. Jullie wilden toch je Soennitisch heerschap.
  Jullie zouden nog wat van ons, de Westerse niet politiek-correcten, kunnen leren.
  Allah is iets om je reet mee af te kunnen vegen.

  Like

  • linda bakker zegt:

   @ Roni. De Isis is soenitisch maar ook Salafistisch. Er is een groot verschil tussen de soeniet en de salafist. Syria was een leuk land, en de mensen erg aardig, zo”n 15 jaar geleden. Je had er allerlei geloven door elkaar, nooit geen problemen, totdat de VS stront probeerde te trappen. Hier in West Europa wil men een Salafistische heerschappij, het barst hier al van de salafistische moskeeën. Alle geradicaliseerde marokkanen zijn Salafisten. Het salafist Islamitisch geloof kent maar een oplossing voor Christenen en zal deze t.z.t uitvoeren, n.l de dood voor alle ongelovige.

   Like

 4. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 5. semper fi zegt:

  als honden lover zie ik een varkes/runderoor aan het hek hangen! heb ook een zakje voor de hond!!
  Kwam gister in een smal steegje met de hond een wat ouder echtpaar turken tegen,de man uiteraard 20 meter voor!!De vrouw ging gillend in protest,hij doet nix hoor,maar ze brabbelde wat op de hond wijzend!!toen de zwarte lobbes gepasseerd was liep deze wandelende stroborstel door,uitgefoeterd door haar man!althans ik verstond het niet maar het was oorlogstaal!
  Ik kreeg toch ff de vlektiefes in,ze kunnen beter bang worden voor de verrijking!!
  Je kan beter een turk hebben soms dan een tiefes marokkaan,datmerkteikin de jaren 60/70 al tijdens mijn werk!Maroc heeft aparte genen,messentrekkers !!
  Ik haat dat tering volk!
  Dat mag ik zeggen??Net zoals de oranjes,wat een hypocrieten ,bilderberggangsters!!
  vergeet niet te vlaggen morgen,de mummie verjaard vandaag,op de dag des Heren magje niet vlaggen!!
  Vliegtuig is al startklaar voor deze proleten die erg begaan zijn met ons

  Like

 6. Koos zegt:

  “Op welke juridische basis gaan wij nieuwe vluchtelingen weigeren?”
  Daar hebben wij helemaal geen juridische basis voor nodig.
  Als de meerderheid van de echte Nederlanders het niet ziet zitten, moet het afgelopen zijn met de instroom!

  Like

 7. Jan Wandelaar zegt:

  ++
  Schockierte Russlanddeutsche

  der Bürgermeister von Lahr vergleicht sie mit Asylanten
  +++

  Like

 8. Burgerlijke Ongehoorzaamheid werkt net zoals een consumentenstaking niet mijns inziens, oproepen tot verzet tegen de islamisering via de sociale media is ook gedoemd om een vroegtijdige dood te sterven. De sociale media worden tegenwoordig scherp in de gaten gehouden door wijkagenten welke bij de minst geringste vorm van verzet, oproep tot handelen de desbetreffende burgers met een huisbezoek vereren. Erich Honecker zou uit zijn kist springen van blijdschap wanneer het hem verteld zou worden hoe het in Nederland tegenwoordig toe gaat, zoveel DDR-achtige praktijken en controle over de burgers.

  De nood is nog niet zo hoog dat er daadwerkelijk massaal gedemonstreerd wordt, denk dat het eerder in Duitsland moet gaan plaats vinden voordat Nederland ook een steentje gaat bijdragen tegen de islamisering. Al jaren wordt er gesproken over de kloof tussen het volk en de politiek, maar er gebeurt niets substantieel om meer burgerlijke macht af te dwingen, men blijft op deze verraderlijke reguliere fascisten stemmen die veelal met een heleboel voorkeursstemmen gekozen worden.

  De definitie van krankzinnigheid is: Dezelfde dingen blijven doen en dan betere resultaten verwachten…

  Like

 9. Bas zegt:

  Met als voorbeeld indertijd Boekarest op 21-12-1989.
  Leger, politie, intelligentsia, keerden zicht tegen hun overheerser(s) en kozen de kant van het volk.. In dit opzicht vreest de huidige EU kliek bang Pegida en zijn aanhangers.

  http://tinyurl.com/jyvqzz4

  Like

  • Ron zegt:

   En toch zullen we met z’n allen de EU moeten verdrijven. Ze laten zitten gaat ons letterlijk en figuurlijk de kop kosten.
   Mogelijk kunnen we aan de Roemenen vragen hoe ze dat toen hadden aangepakt, of anders aan de Polen en Hongaren vragen hoe de Roemenen dit hadden voorbereid.
   Vooral de methode om steun van politie en leger te krijgen kan zeer belangrijk zijn.
   Steun van marechaussee en aivd verwacht ik zeker niet. mijn verwachting is dat enige onderdelen van de krijgsmacht mogelijk een gelijke rol als de Securitate tijdens de Roemeense revolutie zullen spelen. Welke onderdelen daarvoor in aanmerking komen zou ik nog niet weten.

   Like

 10. louis-portugal zegt:

  Goed stuk Martha N.
  Ook is weer duidelijk voor wie we het meest moeten oppassen.
  De verraders uit ons eigen volk zoals ook in 40-45.
  We zien ook nu weer een overheid sie strenger is tegen zijn eigen burgers dan tegen de binnenkomende orde verstoorders.

  Like

 11. Ron soeverein mens zegt:

  Alleen al volgens de EU verdragen inzake asielbeleid en het kunnen screenen van de persoon dmv zijn of haar identiteit kan men ze de toegang weigeren. Ze kunnen zich namelijk niet identificeren omdat ze geen paspoort meer bij zich hebben. Ook komen ze vaak binnen via Turkije en Griekenland en zijn dus al in een veilig land. Dit zijn de stellingen die Hongarije bijvoorbeeld gebruikt conform de EU bepalingen. Zonder geldig paspoort ben je illegaal en kan je geen toegang krijgen.

  Like

 12. Republikein zegt:

  Fraai.
  De reageerders zijn van alle markten thuis.
  Heb 1 kantje gelezen, restant kon ik niet opbrengen.
  Twee reactie’s vielen me op, sta me toe!

  Turk023
  Dit is schande. Iedereen weet dat je respect moet hebben voor andere gelofen mijn zusje van7 zij doet zelfs niet zo iets bij een kerk.

  Peter C
  Wat weer een vreselijk gedoe, of dat nu juridisch mag of niet. . Waar blijven onze goede normen en waarde, of gaan we ons land op deze manier verkwanselen met als aanvoerder de PVV , Laten we weer beginnen ons verstand te gebruiken en op een normale manier te protesteren. . Peter

  Wat een slimmerikken wonen hier, maar opgelegd pandoer.
  Alweer bedankt Martha.

  En nog gefeliciteerd met je vriendin!

  Like

  • Ron zegt:

   Fijn dat we van uw productieve en buitengewoon slimme bijdrage hebben kunnen genieten.
   Zonder u hadden we het zeker niet gekund (kuch).

   Turk023 en Peter C komen niet op deze webpagina voor. Weet u zeker dat u op het juiste forum terecht bent gekomen?

   En eet smakelijk van de haring.

   Like

 13. Hendrik M. zegt:

  De overheid die ons dit flikt is helaas door de meerderheid der stemgerechtigden gekozen.
  De meeste stemgerechtigden schaamden zich niet om op vuige landverraders te stemmen.
  Het is onze taak deze landverraders op andere gedachten te brengen; ‘k weet, dat valt niet altijd goed, zal zelfs ruzie geven.
  Toch zullen we door moeten zetten!

  Like

 14. jantjeuitnl zegt:

  De “vluchtelingen” komen allemaal via veilige landen hierheen. In de getekende overeenkomsten, en dit is door de VN bevestigd, staat dat vluchtelingen in het eerste veilige land asiel mogen aanvragen.
  Ze zijn hier allemaal illegaal. Ze hebben hier geen rechtsgronden.

  Like

 15. C.A.Barstow zegt:

  Het wordt echt hoog tijd voor een volksoproer die zijn weerga in de geschiedenis niet heeft.
  Wij kunnen wel blijven schreeuwen dat we die barbaren hier niet willen, maar wij weten ook dat er naar ons niet wordt geluisterd en wat wij, de bevolking, er van vinden voor die landverraders in Den Haag totaal onbelangrijk is.
  Het begint er op te lijken dat wijzelf die verachtelijke islamitische barbaren zullen moeten verjagen dan wel het leven hier onmogelijk moeten maken en wel zo dat dat achterlijke tuig vanzelf wegvlucht.
  Strijd voor je land, je identiteit, je cultuur, je vrouw en kinderen, je familie, je spullen, enz, enz.
  Van die smerige landverraders in politiek Den Haag en Brussel hoeven wij niets goeds te verwachten.

  Like

 16. Guardiacivil zegt:

  Ik ga hier nog even iets herhalen van OpinieZ over de borderline van de Nederlander en waarin een uitspraak van de Koningin werd geciteerd : De Nederlander bestaat niet!
  Hier mijn zeer boze reactie :………….Wat zei de Koningin nu ??? De Nederlander bestaat niet??? Verdomme laat ze nog eens wat Nederlandse geschiedenis leren! Mijn vader vocht voor de vrijheid van Nederland, zodat Nederland geen DuitsNederland ofwel NederDuitser zou worden. Mijn vader en vele met hem vocht voor een vrij Nederland met de identiteit van en behoudt van de Nederlandse burger met al zijn gewoontes en streekgebonden culturen, klederdrachten, dialecten, zijn hutspot, zijn haring, zijn OostIndische gerechten, zijn volksliedjes, zijn kunst en ambachten. Dat is Nederland en de Nederlanders Hare Majesteit de Koningin, dat zijn wij het volk van Nederland als echte Nederlander van Nederland mijn Vaderland.

  Like

 17. kruisridder zegt:

  Daarom mag ik op 31 maart a.s. al voor de strafrechter verschijnen omdat ik een eerlijke mening had over islamitische terroristen.

  Like

 18. Martha N zegt:

  Guardiacivil, juist, een Nederlander is een Afrikaan, een Marokkaan een Turk, Syrier, Turk of wat dan ook…Allemaal een dubbel paspoort, dubbele nationaliteit. Het is de schuld van de Nederlandse overheid zelf. Waanzin ten top. Eigenlijk heeft Maxima gelijk. Voetbal? Het ziet er zwart van de donkergekleurde mensen (netjes toch zo?), het woord zwart mag niet meer, maar dat wist je al. (LOL) Allemaal Nederlanders toch?

  Like

 19. Cathja zegt:

  Dank Martha, voor opnieuw een stuk van u waarmee ik het zeer eens ben! U beschrijft de zaken zoals we er helaas voorstaan. Het ziet er somber uit, temeer daar we te maken hebben met een overheid die geen antwoorden heeft op de vele vragen die bij de meesten van ons volk leven: “WAAR GAAT DIT NAAR TOE?”.

  Waarom weten de premiers van de Tsjechen, de Slowaken, de Hongaren en de Polen wél wat zij tegen hun burgers moeten zeggen, en onze MP zwijgt in alle talen? Is dat niet erg verdacht?

  Ik ben het volledig met u eens dat ons land eenmaal gesloten verdragen moet herzien. Sommige verdragen zijn al erg oud, en stammen nog uit de tijd dat Nederland nog een vrij rustig land was, met niet teveel commotie en politieke kwesties.
  Maar het klimaat is drastisch verandert. We hebben in toenemende mate te maken met vreemdelingen die steeds dreigender op de burgers overkomen. Velen leven in angst, en niet alleen om zichzelf, maar meer nog om hun kinderen. Als het ‘gewoon’ wordt dat hulpverleners belaagd en bedreigd worden, in wat voor wereld leven we dan? Dit kunnen we toch niet langer accepteren?

  Ik vrees dan ook dat tegelijk met het stijgende aantal asielzoekers de dreiging verder zal toenemen. De burgers zullen bepaalde plaatsen gaan mijden. Men zal misschien het openbaar vervoer gaan mijden, grote winkels, markten, pretparken en noem maar op. Is dit te tolereren in ONS NEDERLAND?
  Waarom is de overheid zo laks, en waarom worden de monden gesnoerd van mensen die de waarheid openbaar maken? Is het soms belangrijk dat de leugen regeert?
  Zo ja, waarom worden wij dan hard aangepakt als men ons op onwaarheden betrapt? Waarom wordt er met twee maten gemeten? Zijn asielzoekers soms vrijgesteld van het zich houden aan onze regels?

  Ik weet niet wat er van ons land, van Europa terecht moet komen, Martha! We glijden af naar een situatie van diepe ellende, en het tij lijkt niet te keren.
  Daar speelt niet alleen dat vreselijke Brussel, maar ook onze overheid een zeer belangrijke en verwerpelijke rol in!
  Ik hoop dat zij daar ooit zwaar voor zullen moeten boeten!

  Like

  • Martha N zegt:

   Lieve Cathja, wij kennen een spreekwoord: “vechten tegen de bierkaai”. Toch, ook al lijkt het onnuttig je te verzetten, gaan we door! Het zal niet helpen elkaar de hersens in te slaan, het woord der waarheid zal ooit toeslaan bij onze mensen, dat het vooral deze komende verkiezingen mag gebeuren. Zo niet dan stemmen ze voor de vernietiging van eigen cultuur en vaderland, wij (ons ras) mensen die zo lang voor onze vrijheid tegen overheersing hebben gevochten zullen verdrinken in de massa. Ik zie het als een zee van mensen waarbij wij onderliggen en verdrinken en de vreemden op onze rug klimmen waarbij wij verzuipen zodat zij kunnen leven.

   Like

   • Cathja zegt:

    Lieve Martha, dank voor uw reactie! Laten we dan vooral hoop houden dat het gezonde verstand van onze landgenoten zal zegevieren als ze in het stemhokje staan!
    Anders zie ik het, net als u, heel somber in!

    Like

 20. maikel fiechter zegt:

  Heelmaal mee eens het word de hoogste tijd dan we in opstand kommen wand de regering laat ons barsten ik hat deze text en uitleg nie beter kunnen verworden als we nu nix zelf doen is nederland strax egt heelmaal over genommen en hebben we nix meer te zeggen ik zeg aksie vechtvoor het geen dat voor ouder hebben op gebouwt voor ons laten wij hun nie teleur stellen

  Like

  • Cathja zegt:

   @ maikel fiechter om 12:10 uur

   Helaas ZIJN veel ouderen al diep teleurgesteld! Kijk eens naar hun pensioenen, de alsmaar stijgende ziektekosten, zodat ze steeds minder overhouden.
   Daarvoor hebben zij toch niet hun hele leven gewerkt en gespaard? Het wordt hen stilletjes afgenomen.
   Er komen steeds meer protesten van burgers. In die zin kunnen we spreken van ‘opstand’. Maar als u bedoelt dat velen de straat op gaan om te protesteren, dan zal de situatie in ons land nog veel erger moeten worden! Het gaat velen nog te goed.

   Like

 21. Martha N zegt:

  Mee eens.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s