Nederland is leugens over immigratie strontzat

Screenshot_26

(Door: Joost Niemöller)

Bondskanselier Merkel gaat ervan uit dat de Duitse burgers niet goed bij hun hoofd zijn. Vandaag schoffeerde ze haar eigen kiezers met de opmerking dat de illegale immigranten ‘tijdelijk’ in Duitsland zouden zijn. Zodra de oorlog over is, gaan ze weer terug, beloofde ze vandaag op een partijbijeenkomst van haar partij. Die ‘tijdelijkheid’ is een van de grote leugens die de Europese regeringen verkondigen om de eigen bevolking in slaap te sussen over de ongevraagde en ongewenste immigratie van moslims en Afrikanen. Golf na golf na golf. 

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Nederland, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

17 reacties op Nederland is leugens over immigratie strontzat

 1. Edjan zegt:

  Het is nu 4 weken na Köln. Dat is uitgelekt dus de politiek was even in de verdediging en gaf hier en daar een beetje toe. En het plebs mocht even uitrazen. Ach ja. Maar nu moet het maar weer eens over zijn en druipt de propagandastront als vanouds van de beeldschermen.

  – Welnee, het is allemaal helemaal niet zo erg
  – “Vluchtelingen” zijn zelfs nog minder crimineel dan wij
  – Alle mannen zijn toch zo
  – We gaan ze heus terugsturen, we gaan ze ruilen voor andere “vluchtelingen”, we sturen ze terug (als we ze vinden kunnen)
  – Die Vikingen in Zweden zijn hooligans! Eentje droeg er een sjaaltje van een voetbalclub!! En een andere had een Poolse vlag !!! (en zoals bekend zijn alle Polen fascisten)
  – En o ja, de Russen maken alleen maar burgerslachtoffers en nu hebben ze alweer de turken geschonden.

  Alles gaat dus gewoon op de oude voet verder. Liegen, schelden, dreigen. Volgend jaar 2,5 miljoen. Heil merkel.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  We worden geregeerd door levensgevaarlijke krankzinnigen zowel in Brussel als in Den Haag !!

  Like

 3. topsporter zegt:

  Dit diagram maakt deel uit van de linkse propagandamachine.
  Deze week is die machine in een hogere versnelling gezet, met name door het partijkantoor van de Pvda. Dit is heel goed waarneembaar als je de propaganda van Samsom, die verachtelijke kale, en de daarbij behorende journalistenkliek bekijkt en proeft.
  Vertel dit verder aan een ieder, die niet afhankelijk is van dat propaganda apparaat.
  Wakker worden!

  Like

 4. Frans Brassens zegt:

  “Nederland is leugens over immigratie strontzat” …..???
  Was dat in zijn algemeenheid maar waar.
  Nog altijd slaapt de massa.
  Was de massa wakker, dan stond de PVV in de peilingen wel op minimaal 100 zetels.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  De liegmadam, verkondigt hier een enorm sprookje! Ze gaan NOOIT TERUG, en zeker niet VRIJWILLIG. Ze (de moslimmannen) zijn gekomen om TE VEROVEREN, die gaan zeker nooit meer terug, en de “handophouders”, ook niet. Gratis huis, gratis geld, gratis auto, daar willen ze nooit meer van af! Dus LEUGENS van U Merkel! Maar Peppi ( Rutte) en Kokki (Samzwam) zullen het wel met madam eens zijn!

  Like

 6. Pingback: Snoeiharde eerste maand van 2016 | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 7. Jean zegt:

  Die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam wordt verdreven en de reetlikkers van die smeerlapperij onder eigen volk zullen delen in de kosten die daaraan verbonden zijn en zullen dan ook verdreven worden want “die smeerlapperij hoort niet thuis in onze seculiere samenleving” een samenleving waarin mannen en vrouwen ‘gelijkwaardig zijn’ en waar iedereen met zijn poten van kinderen afblijft.
  Die smeerlapperij uit die zandbak is in strijd met al onze seculiere wetten, dus, moet die smeerlapperij verboden en verdreven worden.
  Mijn handen kriebelen om te starten.

  Like

 8. Jules Vismale zegt:

  Angela Merkel is niets anders een vals loeder dat, net als haar overige linkse en islamliefhebbende soortgenoten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Zweden e.v.a. Europese landen, van toeten noch blazen weet! Ik ga haast wensen dat mevrouw daar in Berlijn zelf eens een kleine 40 mannelijke “vluchtelingen, asielzoekers en vrouwenhatende moslims” op bezoek krijgt en dat ze haar aanranden of verkrachten! Want zou ze dat misschien nog hartstikke fijn gaan vinden?
  Op 21 april 2016 zou Merkel zelfs bij haar bezoek aan Middelburg de Four Freedoms Award krijgen voor haar inzet in de opvang van vluchtelingen in Duitsland, haar morele leiderschap als reactie op de opkomst van de anti-Islambeweging Pegida, waarbij ze geen onderscheid maakt tussen het geloof en etnische achtergrond, haar rol in de aanpak van de financiële crisis en het leiden van de vredesonderhandelingen in de Oekraïne!
  Wat mij betreft krijgt Merkel, in plaats van deze award, gewoon het Kaïnsteken op haar lelijke voorhoofd gedrukt en hierna een hele lading rotte tomaten, eieren, fruit, modder, koeien- en varkensmest en bunzingolie in haar grijnzende facie gegooid!
  Wie op deze wereld een puinhoop maakt van hetgene wat ze aanrichten verdienen helemaal GEEN beloningen en na hun dood een lange kwelling buiten de hemelspoort, gelijk naar de rijke man die de arme bedelaar Lazarus (overigens geen asielzoeker, moslim of vluchteling) liet creperen! Het koninkrijk van God is er namelijk voor nederige mensen en beslist niet voor arrogante, hooghartige en huichelachtige hoogwaardigheidsbekleders zoals eens de Farizeeërs ten tijde van Jezus Christus!

  Like

 9. Hendrik M. zegt:

  Nederland is leugens over immigratie strontzat; laat dat blijken met uw stemgedrag!

  Like

 10. Edjan zegt:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/25115075/__Hulpverleners_belaagd_bij_azc__.html

  Tientallen asielzoekers in Zaandam keerden zich afgelopen nacht tegen ambulancebroeders en politie. Aanleiding voor het geweld was een zelfmoordpoging van een asielzoeker. Hij kreeg slecht eten en sliep slecht.

  Like

 11. Pingback: Doorgeefluik dan maar? | voorzieners

 12. Jan zegt:

  Care home deputy manager ‘raped a severely disabled female resident in her bedroom twice’

  Amzad Hosein accused of raping a severely disabled resident at care home
  Allegations came to light after she said he had bigger penis than boyfriend
  Claims the deputy manager had sex with her while she was under his care
  62-year-old denies charges and currently on trial at Guildford Crown Court

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3421347/Care-home-deputy-manager-raped-severely-disabled-female-resident-bedroom-twice.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s