Politie altijd mee met ambulance naar AZC in Zaandam

Screenshot_21

(Door: Niels Kalkman en Inge Lengton)

ZAANDAM – Ambulances zullen voorlopig niet zonder politiebegeleiding uitrukken naar het AZC in Zaandam. Dit nadat een groep van zo’n dertig asielzoekers hulpverleners belaagde die zaterdag een man kwamen behandelen na een zelfmoordpoging.

Tegelijkertijd doet het COA (Centraal Orgaan opvang Asielzoekers) onderzoek naar het incident. Voorlichter Jan-Willem Anholts: “Er wordt onderzocht of de groep die zich tegen de hulpverleners keerde, vervolgd kan worden.”

In de nacht van zaterdag op zondag verwondde een man, volgens andere AZC-bewoners een Jonge Iraniër, zichzelf met een mes. Een grote groep bewoners maakte het werk van de ambulancebroeders onmogelijk, en de vijftien agenten moesten te hulp schieten om de menigte in toom te houden.

Lees verder>>>
(h/t “Driek”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nederland, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Politie altijd mee met ambulance naar AZC in Zaandam

 1. Ricardo zegt:

  Wat een heerlijk volk komt er toch allemaal hierheen! Ik kan me ook een Afgaan in Belgie herrineren die op een hele hoge zendmast begon te dreigen of verblijfsvergunning of ik spring naar beneden van 50 meter hoog geloof ik!

  Of zo’n Iranier die zichzelf in de brand stak , in Frankrijk een aantal jaren terug! Echt gezonde nuchtere/frisse mensen die hierheen komen!

  Like

 2. jungleelephant zegt:

  Maar wel een zelfmoordpoging die gewoon bepleisterd kon worden;voor die schrammetjes was geen ziekenhuis nodig!Hufter,had het gelijk goed gedaan!

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ach het is te vergelijken met hoe een dierentuin of een circus met hun wilde dieren omgaan.
  Voorzichtigheid is geboden.
  En hoe langer je daarover nadenkt hoe meer overeenkomsten je ziet tussen gevaarlijke roofdieren en de moderne Arabische migranten. Het verschil zit hem er in dat een dierentuin ervoor waakt dat hun dieren niet los over straat lopen, dit in tegenstelling tot zal ik maar zeggen!

  Like

 4. carthago zegt:

  En zo wordt de kalifaatoorlog voortgezet op grondgebied van nederigland, en de bevolking stond erbij en moet ernaar kijken,en mag absoluut niet zelf ingrijpen. Daar krijgen onze “politici” een kick van.

  Like

  • Edjan zegt:

   Ja, carthago en bij elke aanslag en verkrachting trekken ze een goede fles wijn open. Ze kletsen wat mee met het plebs maar doen niets. Behalve hun europa weer wat versterken.

   Like

 5. Bas zegt:

  Vluchtelingenwerk en het COA zitten tot in hun nek in de drek, net zo als de omwonende (bange) bevolking. Maar er iets tegen doen, ho maar ! Behalve een incidenten verslag in het logboek schrijven en terugleggen in de bureaula!

  Like

 6. Koos zegt:

  Het enige wat me verbaast is dat ze nu al hun ware aard laten zien. Daar kun je beter mee wachten tot je een verblijfstatus hebt. Maar misschien maakt het niks uit of iemand crimineel is of niet. Die verblijfsstatus krijgen ze toch wel.

  Like

 7. harry zegt:

  Als een Pegida aanhanger zo naar een politieauto zou trappen , dan had ie meteen zeventien agenten op z’n dak , dit moslim tuig komt met haast alles nog gewoon weg ook .
  Ik heb op tv tenminste niemand uit zien stappen ………………

  Like

 8. Jean zegt:

  Jaag die rotzooi toch van het grondgebied en sluit die tenten dat geeft een hoop ellende minder en een enorme kostenbesparing. Alles maar dan ook alles wat met die perverse smeerlapperij islam gerelateerd is moet vernietigd worden want het is het verderf van onze westerse seculiere samenleving.

  Like

 9. C.A.Barstow zegt:

  Waarom rijd die politieauto niet gewoon plankgas door?

  Like

 10. Mirjam zegt:

  En nog zegt Dijkhoff dat het alleen om incidenten gaat en dat de cijfers van de statistieken maar cijfers zijn en men niet zeker kan zeggen hoe deze te duiden. De ‘deurenparade’ blijft gewoon doorgaan. Deze mensen hebben echt een deur voor hun hoofd, i.p.v. een plank. Maar wat nog het mooiste is aan alles, is dat ze ook nog denken dat de burgers alles voor zoete koek slikken wat ze zeggen en alles geloven. Als men hoog vliegt, zal men uiteindelijk toch een keer diep vallen, en dat zal dan een goede les voor ze zijn…(hopelijk)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s