Tsjechië: zonder vervulling van de verplichtingen door Turkije – geen geld

Screenshot_12

(Vertaling: E.J. Bron)

Tsjechië zal volgens zijn minister van Binnenlandse Zaken, Milan Chovanec, controleren hoe Turkije voldoet aan zijn verplichtingen om de “vluchtelingen”stroom te reguleren, voordat het land geld aan Ankara betaalt.

Chovanec heeft in een zaterdagavond op de Tsjechische website “Novinky” gepubliceerd interview gezegd: “De Tsjechische Republiek zou, voordat ze iets aan de Turken betaalt, graag zien dat Turkije hetgeen zij zich toe heeft verplicht ook uitvoert.”

In december 2015 hadden de landen van de Europese Unie zich er bij de top EU-Turkije toe verplicht om Ankara drie miljard dollar te betalen in ruil voor het reguleren van de “vluchtelingen”stroom op haar grondgebied om geen illegale migranten Europa binnen te laten.

Verder zei Chovanec: “De minister van Buitenlandse Zaken, Lubomir Zaorálek, zak er naartoe gaan om zich op de hoogte te stellen welke maatregelen er in Turkije genomen worden. Zolang er niet is voldaan aan deze afgesproken voorwaarden zal de migratiegolf (naar Europa) dit jaar sterker worden.”

Volgens de Tsjechische minister van Binnenlandse Zaken kan de migratie naar Europa enorm groot worden wanneer de EU-landen niet binnen een maand andere “spelregels” zouden vastleggen. Bovendien zouden de al alleen in de Europese landen aangekomen “vluchtelingen” hun families willen laten overkomen.

“Als je er van uitgaat dat zich hier ongeveer 500.000 mensen zonder familie bevinden en men dit aantal per familie met het getal zes vermenigvuldigt, dan betekent dit dat er nog drie miljoen mensen legaal kunnen binnenkomen. Daar wordt niet veel over gesproken, maar dat ligt voor de hand”, aldus Chovanec.

Bron:
http://de.sputniknews.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Europa, EUSSR, gezond realisme, Immigratie, Tsjechië, Turkije. Bookmark de permalink .

16 reacties op Tsjechië: zonder vervulling van de verplichtingen door Turkije – geen geld

 1. Roni zegt:

  Goed zo, poot stijf houden ! BRAVO.

  Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  Er zijn nog mensen die kunnen rekenen, Rutte en consorten kunnen of willen dat niet.

  Like

 3. peterdm zegt:

  Turkije, ha ha die zullen zich nooit iets laten verplichten, u weet wel islam=onderwerpen en dat is het enige waar Turkije op uit is, ondanks de goede bedoelingen van Tsjechië de “spelregels” veranderen kan alleen met een keiharde economische en militaire boycot(uit de Nato) van Turkije. Zo alleen krijg je Turkije op zijn knieën en nooit met belasting geld geroofd van de EU-burger.

  Like

 4. Feniks zegt:

  zoiets is je gezonde boerenverstand gebruiken!

  Like

 5. Vederso zegt:

  Jyllands Posten: Migranten stromen in grote aantallen Europa binnen. JP citeert The Guardian dat bericht dat 35x meer mensen (52.000) dan in januari 2015 in de eerste 4 weken van 2016 zijn binnengekomen. De winterperiode heeft de toestroom niet gestopt.

  Like

 6. aquarius4422 zegt:

  Geld in de zak houden want Erdogan belazerd de boel, zoals gewoonlijk.

  Like

 7. jungleelephant zegt:

  En inmiddels eist hypocriete Erdogan geen 3,maar 5 miljard!!!!

  Like

 8. Hendrik M. zegt:

  Rutte en Distelbloem zullen hetr geld al wel overgemaakt hebben.
  Die gaan met alle €U dingen akkoord.
  Ow ja, niemand praat er meer over dat visumvrij reizen der Turrukse bezetters; 70.000.000 staan er aan de grens te dringen…

  Like

 9. Sjaak zegt:

  WIE EEN MOSLIM VERTROUWT !
  HEEFT OP ZAND GEBOUWT !

  Like

 10. john zegt:

  Of denkt er één politiek creatuur dat Erdogan een poot zal uitsteken om de grenzen te bewaken ? Niet één , of voor de schijn met veel blabla in de media van alle eurolanden. Als je ergens leest dat die bende in Brussel och arme 6 patrouilleboten ter beschikking stelt, dan weet het we. Die kunnen die massa niet . Maar de eu heeft ineens een probleem met Griekenland (die ook niet zuiver op de graat waren) Griekenland zal er binnenkort uitvliegen en dan heeft Erdogan de handen vrij. Er is nog één mogelijkheid ; Rusland moet ons ter hulp snellen en die erdogan een lesje geven wat hij lang zal onthouden om misschien wel niet meer navertellen. Op de eigen politiekers , uitgezonderd een tiental die de eu uitspuwen, moeten we niet meer rekenen. Wat ze ons ook nog willen wijsmaken. Puur volksverraad !

  Like

 11. 4sjun zegt:

  Grenzen dicht en de jizya betalingen aan Turkije direct stoppen. Laat Putin maar even doorlopen om de Hagia Sophia in oude luister te herstellen. Dan zijn de problemen in de regio zo opgelost.

  Like

 12. carthago zegt:

  Tsjechie leeft nog.

  Like

 13. Dan komt die minister er vanzelf achter dat Erdogan een schurk is waar je helemaal geen zaken mee moet doen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s