“Vluchtelingen” Denemarken: Belastingbetalers financieren seks in het weekend

Screenshot_13

(Door: Udo Ulfkotte – Vertaling: E.J. Bron)

In Europa is het overal strafbaar om geslachtsverkeer met minderjarigen te hebben. Dat wordt heel anders wanneer “asielzoekers” kinderbruiden laten overkomen. Dat wordt zelfs nog door de staat ondersteund.

In Denemarken zorgde enkele dagen geleden een bericht in de krant “Metro Express” voor opschudding. Daarin gaat het namelijk om minderjarige en alleen reizende kinderen, die in speciale instellingen ondergebracht en daar voor veel geld door opvoeders verzorgd worden. In zulke tehuizen bevinden zich kleine meisjes en jongens.

De afgelopen tijd melden zich “vluchtelingen”, die juist aangekomen zijn en kunnen bewijzen dat zij met in zulke instellingen wonende jonge meisjes of jongens volgens de wet van hun thuisland geheel legaal getrouwd zijn.

Tegen deze achtergrond zorgt Denemarken er in de weekenden op verzoek van de “echtgenoten” voor dat zij samenkomen met hun kindbruiden, zodat ze seks met hen kunnen hebben. Vrijdag tot zondag is dan kinderseks-dag.

De Deense belastingbetaler dragen de kosten. Veel lezers geloofden hun ogen en oren niet. Een hele serie Deense politici wilde dat onmiddellijk laten verbieden, want zulke huwelijken zijn per slot van rekening “gearrangeerd” of zelfs gedwongen huwelijken en niet verenigbaar met de Deense wet.

In Denemarken kan men pas op 18-jarige leeftijd trouwen en geslachtsverkeer onder de 15 jaar is er zelfs verboden. Steeds meer Deense kranten berichten nu dat er in de weekenden voor “vluchtelingen” speciale regelingen voor kinderseks zouden bestaan.

Wie zich daarover opwindt: in Duitsland bestaan zulke regelingen al veel langer.

Daar zit namelijk de miljarden kostende asielindustrie achter, die hier ook nog aan verdient. En zonder haar zouden zulke toestanden zelfs helemaal niet mogelijk zijn.

Wie hier kritiek op heeft, wordt als “rechts” belasterd. En daarom zullen in de weekenden op verzoek van de geïmmigreerde “echtgenoten” kinderen en “asielzoekers” bij elkaar blijven komen.

Onze politici zijn alle maatstaven van waarden kwijtgeraakt en zijn hier ook nog trots op.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Denemarken, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Overheid, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op “Vluchtelingen” Denemarken: Belastingbetalers financieren seks in het weekend

 1. Tom Hendrix zegt:

  De asielindustrie, de RODEN, de goedmensen, de geheel verrotte RODE ambtenarij, DAT IS HET PROBLEEM! Daar hebben WIJ mee van doen! En ze hebben de pers, en de omroepen in hun macht! Daarom kan dit allemaal!

  Like

 2. Niet alleen in Denemarken, deze gore praktijken gebeurt ook onder de motorkap van het democratisch gekozen kabinet Rutte & Samsom…

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Helaas is deze vunzigheid ook hier in Nederland toegestaan door VVD, PvdA, D666 enz.

  Like

 4. Theoden zegt:

  Ziek, vies, verwerpelijk en misdadig, en voor de kinderen traumatisch, geweldadige verkrachtingen. Want dat is het.

  Like

 5. MGJ zegt:

  Het wordt nu toch echt tijd voor een revolutie in heel Europa tegen deze misstanden en natuurlijk in de eerste plaats tegen de EU!!! Laten we beginnen hier in Nederland. Op de barricaden!!

  Like

 6. Duchesne zegt:

  Pedofilie / slavernij, want dat is het , word dus onder de vlag van godsdienst boven de wet van een land Gesteld. Nu begrijp ik dat de politek dit toelaat, immers in topfuncties treft men eigen landgenoten aan die zonder een geloofsovertuiging ook minderjarigen misbruiken. Hoeveel van dit soort lieden onder diplomatieke onschendbaarheid vallen weet ik niet, maar het is walgelijk dat dit gewoon Kan.
  Wat mij het meest verbaasd is dat dit soort lieden met hun praktijken bekend moeten zijn bij het bestuur van AIVD en recherche, en vermoedlijk bij de pers……
  En die laten dus ook gewoon dit soort praktijken gebeuren, zo komt men blijkbaar hoger op de carriere ladder.

  Als dit is wat men bedoeld met Sodom en Gomorra, dan snap ik waarom het weer steeds slechter word. Moet ik straks toch nog een godsdienst gaan aanhangen……

  De vraag die ik me steeds stel: als je weet hebt van dit soort praktijken en je negeert ze als mens, wat ben je dan eigenlijk zelf nog en hoe zal je oude dag eruit zien, als je alle tijd hebt om het verleden te overdenken en spoken uit het verleden de nachten bevolken……..

  Zomaar een vraag die iemand zich eens zou moeten stellen.

  Like

 7. Eens met alle bovenstaande reacties: Het valt totaal niet te bevatten, waarom dít nu opeens wordt toegestaan, maar het is duidelijk, dat er iets tegen ondernomen moet worden, en liever vandaag dan morgen!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 8. Pingback: Danish organisation for childrens rights: child marriages among migrants in Denmark belongs to “human right to family life” – Fubar

 9. Edjan zegt:

  Ik zag vanochtend dat 26.000 alleen reizende migrantenkinderen verdwenen zijn in 2015 en dat men vreest dat ze in handen zijn gevallen van “criminelen” die hen als seksslaven verkopen. En aan wie verkopen? Niet aan mij, ook niet aan jullie. Waarschijnlijk aan de politiek correcte politici die moreel zo hoog boven ons verheven zijn. De moreel correcte boog kan niet altijd gespannen zijn, nietwaar? Vandaar dat je de politici niet veel over deze pedofilie hoort zeggen.

  Dus zullen de politici wel met een mooi verhaal komen:” ach ja, is van alle tijden, ach ja, het is hun cultuur, ach ja, er is eigenlijk niets aan de hand want maar 3x meer dan bij ons, ach ja, het zijn er maar een paar, ach ja, heeft niets met islam te maken, ach ja, zo zijn mannen nu eenmaal.”

  Like

 10. Japio zegt:

  Worden hier geen kamervragen over gesteld, bijv door de PVV? Nog niet zo lang geleden hadden we zoveel pedofielen misdaden en was het bijna dagelijks nieuws. Ik hoop dat diegene die zich hier aan schuldig maken hun geslagsdelen er af rotten, moslim of niet.

  Like

 11. Neelen eduard zegt:

  Gewoon beestachtig schandalig!!!!! Verlaging van goede zeden norm MEN ZOU ALS STRAF,DE ROZE BALETTEN ZAAK TERUG MOETEN BOVEN HALEN (laken)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s