18.000 terreurcellen in Duitsland – Sallah Abdeslam´s brief aan de pers

 

(Vertaling: E.J. Bron)

De oorlog der culturen begint in 2016. Alleen al in Duitsland bevinden zich 18.000 terreurcellen van ISIS. Als je de beelden en uitspraken mag geloven, begint zich een enorme catastrofe in Europa af te tekenen. Zoals altijd bij ieder schrijven dat op internet wordt verbreid, kunnen we het waarheidsgehalte niet controleren. Lees hieronder de vertaling van de brief:

Ik ben een ex-lid van ISIS en het was de grootste fout die ik ooit begaan heb om me te laten manipuleren en dingen te doen die ik nooit echt wilde doen. Ik ben wekenlang van plek naar plek geslopen. Totdat het me lukte de Turkse grens over te komen. Ik wil met deze mail geen vergeving, alleen maar de waarheid aan het licht brengen over de situatie die steeds slechter zal worden als er niets gedaan wordt. Ik wil ook niet naar de gevangenis voor hetgeen ik gedaan heb. Ik ben Sallah Abdeslam. Ik hoop met dit schrijven dat jullie, de pers, mijn mail zullen publiceren, want de mensen daarbuiten moeten de waarheid te weten komen en hebben het recht daarop. Misschien helpt het de aanstaande oorlog dit jaar te verhinderen. Want in 2016 zullen er in de ogen van ISIS drie wereldoorlogen uitbreken. En iedereen zal hiervan de gevolgen ondervinden. Want ISIS bezit vier atoomkoppen, drie daarvan van het type W25 en eentje van het type W89. Ik heb ze zelf gezien. Eentje is voor de VS, eentje voor Duitsland, eentje voor Frankrijk en eentje voor Rusland.

Over de aantallen van ISIS:

ISIS telt inmiddels meer dan 135.000 leden. Ongeveer 65.000 van hen bevinden zich in Syrië en bewaken deels de verborgen wapendepots, vechten aan de fronten en bezetten bepaalde controlepunten die strategisch belangrijk zijn voor de smokkel van aardolie en het verschepen van wapens.

Over de leden in Europa:

In Frankrijk bevinden zich ongeveer 2.800 terreurcellen van ISIS in de regio rondom Parijs. Courbevoie en Bobigny. In Engeland bevinden zich ongeveer 650 terreurcellen, omdat het veel moeilijker was om het land binnen te komen. Deze terreurcellen bevinden zich in Londen en Harrow en zijn deels gecamoufleerd als studenten. In Zweden bevinden zich ongeveer 1.600 terreurcellen in Stockholm, Täby, Älta en Solna. In Duitsland bevinden zich de meeste terreurcellen van ISIS; iets meer dan 18.700. Iedere dag toenemend. Er zijn 15 strategen van ISIS verdeeld over Berlijn, Frankfurt en Hamburg. Zelfs in wereldcultuursteden zoals Hildesheim, Bamberg en Lübeck zullen aanslagen gepleegd worden, vooral vanwege hun middeleeuwse historie en gebouwen. Vooral Lübeck geldt als zeer begeerd voor ministens 6 aanslagen. De binnenstad moet volledig worden ingenomen. Daarom is men van plan alle bruggen op te blazen, zodat niemand de stad meer in of uit kan. De kerken moeten ook vernietigd worden. In de stad bevinden zich veel slapende cellen van ISIS. Omdat niemand erop rekent dat een kleine stad zoals Lübeck in het middelpunt staat. Van deze landen weet ik dat er aanslagen gepleegd zullen worden en dat weet ik ook van Spanje, Italië, Rusland, Nederland, Denemarken, Finland en Noorwegen, alleen niet in welke steden en hoeveel dit er zijn. Het aantal steden in die landen kon ik niet meer bekijken en fotograferen

De aanvallen zullen zeer snel in elkaar opvolgende explosies plaatsvinden. Eerst de bruggen en daarna de kerken.

De wapens en explosieven werden maanden geleden de verschillende steden binnengesmokkeld.

Bovendien heb ik nog informatie over een man, die door ISIS alleen maar Shabh genoemd wordt (de man op de foto onder de link naar het origineel aan het eind van de vertaling).

Shabh staat op de kopgeldlijst van de kalief. Die biedt $ 2 miljoen voor het afgesneden hoofd van deze dader. Kennelijk werd hij door de Amerikaanse geheime dienst gestuurd om speciale strategen en aanvoerders uit te schakelen. Wat hem tot nu toe zeer goed lukte. Hij heeft meer dan 400 ISIS-leden gedood. Shabh heeft een eigen methode en verschijnt altijd op plekken waar geen luchtaanvallen plaatsvinden. Want als er luchtaanvallen worden uitgevoerd, bevinden de belangrijkste strategen en vooraanstaande personen op veraf gelegen plaatsen, die hij van tevoren al lijkt te kennen. Bovendien werd hij slechts één keer echt gezien, omdat hij door een camera werd opgenomen toen hij een hele groep terreurcellen van Al-Qaida in een huis heeft uitgeschakeld. Sindsdien wordt zijn foto aan iedereen uitgedeeld.

Shabh zorgde voor veel opwinding onder de ISIS-leden, want hij was degene die Mokhta Belmokhta twee kogels in zijn hoofd zou hebben geschoten. Dat was in 2013 in Jemen. Mokhta wordt steeds opnieuw tot leven gewekt. Waarom? Omdat het heel simpel een gebruikelijke methode is van de vooraanstaande mensen om zoveel van tevoren opgenomen video´s af te spelen als maar mogelijk is, want als het nodig is, kan men daarmee de vijand in verwarring brengen. Zo doet men dat bij ISIS. De publieke opinie moet door de propagandavideo´s misleid worden, alsof de autoriteiten bij iedere aanval zouden falen en de angst onder de volkeren toeneemt.

Shabh is sinds juli 2014 niet meer gezien en schijnt ondergedoken te zijn. Er doen geruchten de ronde dat hij in Engeland, Zweden en Duitsland gezien zou zijn om daar de terreurcellen op te sporen en uit te schakelen. Daarom weten de meeste leden ook hoe hij eruit ziet, want zijn foto wordt via alle kanalen van ISIS verspreid en laten we eerlijk zijn; 2 miljoen dollar klinkt heel erg aantrekkelijk en zorgt ervoor dat de aanhangers en Salafisten in heel Europa steeds goed hun ogen openhouden. Daarom komen er ook constant berichten uit Duitsland dat hij in Berlijn, Hamburg, Frankfurt, Hildesheim en Lübeck gezien zou zijn, maar ongrijpbaar is. Stelt u zich eens voor wat deze man aan kennis en informatie beschikt over verschillende geheime diensten, over de structuren, de veilige huizen waarin terreurverdachten verhoord en gemarteld worden, over strategische wapens, wapendepots en geldbronnen die niet in databanken opduiken. Dat alles zou men van Shabh te weten kunnen komen als men hem zou ontvoeren en folteren. En ISIS is heel goed in folteren. Wie ervoor zorgde dat de kalief de akte van Shabh onder ogen kreeg, moet een mol in een van de autoriteiten zijn. Want Shabh, voor zover ik dat kon bekijken, is een gemanipuleerde soldaat die gekweekt werd. Volgepompt met welke drugs dan ook, wiens gedachten worden gecontroleerd. En zelfs geen Amerikaan is. Wat je kunt verwachten van de Amerikanen, zodat ze het mooi kunnen ontkennen.

Ik heb u een bijlage gestuurd met daarop bepaalde documenten en foto´s die ik gefotografeerd heb. Misschien kunt u Shabh redden, want in mijn ogen heeft hij geen moorden gepleegd, maar een van de ergste mensen die ik heb leren kennen en diep verafschuw naar de andere wereld geholpen. Ik hoop dat ik hem nooit zal ontmoeten, omdat ik weet wat hij zijn slachtoffers aandoet. Ik zal tot Allah bidden dat hij deze oorlog weet te verhinderen en ik hoop dat al diegenen die dit bericht ontvangen het ook serieus nemen. Het spijt me oprecht en ik weet dat ik niets ongedaan kan maken, maar ik hoop dat het lot van de mensen zich niet laat onderwerpen door het psychopathische idee van deze zieke ideologie. Jullie zouden de kracht van ISIS niet moeten onderschatten, want ze is geen groep meer, maar een enorm leger met ongelooflijk grote bronnen, heel veel geld en veel militaire wapens, raketten, tanks, luchtdoelraketten, atomaire en chemische wapens en eigen grote voorstanders uit Saoedi-Arabië, die veel politieke macht bezitten.

Deze mail stuur ik naar alle media die ik ken, in de hoop dat hij serieus wordt genomen.   

Link naar de brief aan de pers (inclusief de foto´s)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Infinitely ignorant”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Eurabië, Europa, ISIS, Islam, Terrorisme. Bookmark de permalink .

42 reacties op 18.000 terreurcellen in Duitsland – Sallah Abdeslam´s brief aan de pers

 1. Driek zegt:

  Een zeer interessant artikel, als dat allemaal juist is, dan staan we er gekleurd op. Maar ja, met die toevloed van islamieten, hadden we dat ook kunnen weten. Het leven wordt met de dag fijner.

  Like

 2. Wilma Grunn zegt:

  Hmmm…Vreemd, heel vreemd. Weet niet wat ik hier van moet denken.

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  Eerst aanslagen met bommen, en dan de atoombom ??? De VS, Rusland, Frankrijk en Duitsland worden genoemd als de landen waar in 2016 een atoombom op gaat vallen. Waarom word er door ISIS van tevoren zoveel moeite gedaan in Duitsland middels het opblazen van bruggen en kerken, als naderhand een atoombom toch alles met de grond gelijkmaakt. Een ongeloofwaardige tegenstrijdigheid die de geloofwaardigheid van deze brief tot nul doet dalen !

  Like

  • BigLJohn zegt:

   En met die atoombommen van ISIS worden ook alle in de V.S. Duitsland, Frankrijk en Rusland aanwezige moslims uitgeroeid. Ook al zo tegenstrijdig, want zij kwamen met de bedoeling om Europa (cq de V.S) te koloniseren voor de Islam.

   Like

  • Sjaak zegt:

   Ik zie dat precies zo ! En wanneer hier bruggen en kerken in
   de lucht worden geblazen, zijn de hier levende moslims voor
   de europese burgeroorlogschutters een makkelijke prooi !
   We zijn tenslotte niet in een arabische zandbak !
   En wat die atoombommen aangaat, zijn de langeafstandraketten
   zowiezo al op hungericht !
   Er is veel gebakken lucht bij dit artikeltje !
   Maar wel geeft het de gelegenheid alvast met de rotzooimoslim
   die hier al bij de politie bekent staan, alvast eruit te sodemieteren !

   Like

  • Edjan zegt:

   De W25 heeft 1,7 kiloton en is dus relatief licht. Laat je hem in München of Frankfurt of Berlijn ontploffen, dan zal het aantal slachtoffers groot zijn, mogelijk meer dan 10.000. Ook zal er een enorme paniek ontstaan.
   De W89 heeft 200 kiloton en is dus een stuk zwaarder. Goed voor (ver) over de 100.000 slachtoffers.
   De bom die op Hiroshima viel was 15 kiloton. Die werd uit de lucht geworpen en had daardoor meer effect.

   Een van de bommen zou voor Duitsland bestemd zijn. Dat hoeft IS er natuurlijk niet van te weerhouden om óók een aantal middeleeuwse steden in de as te leggen.

   Ik kan dan ook alleen maar hopen dat dit bericht niet waar blijkt te zijn. Het is niet erg waarschijnlijk dat IS dit soort wapens heeft maar ook niet helemaal onmogelijk.

   Als ik lees in ditzelfde artikel dat, telkens als IS gebombardeerd wordt, de leiders van IS ver weg zijn, dan vraag ik me toch werkelijk af wat er nu in werkelijkheid aan de hand is. Soms denk ik dat IS niet alleen door Saudie Arabië maar ook door US/EU in het zadel wordt gehouden.

   Like

   • Ron zegt:

    Ik denk dat je gelijk hebt.
    “telkens als IS gebombardeerd wordt, de leiders van IS ver weg zijn,”

    Dat betekent dat de leiders van te voren op de hoogte zijn gesteld waar de bommen gaan vallen. Dus steunt de VS de terroristen. Het enige alternatief is dat landen als bijvoorbeeld Saudi-Arabië eerst de informatie over af te werpen bommen krijgt die dan door SA weer door wordt gespeeld aan IS.

    Het eertste is makkelijker uit te voeren.
    Dit laatste is een stuk minder waarschijnlijk en vergroot de kans dat er regelmatig een grote vis wordt geraakt. Dat laatste gebeurt niet, anders had.de VS dit vast wel laten weten (“kijk eens hoe goed wij het doen”).

    Geliked door 1 persoon

   • geentvkijker zegt:

    je laatste regel Edjan ? Soms denk ik dat……..MOET ZIJN : Ik weet zeker dat…..
    ( echt waar !!! )

    Like

  • Johan P zegt:

   A – 1 atoombom per land is echt niet voldoende om het hele land uit te schakelen.
   B – U maakt een denkfout die veel mensen maken: u probeert logisch te redeneren, maar logica speelt geen enkele rol binnen de islam
   C – Zelfs al zouden er heel veel moslims sterven door een dergelijke aanslag, dan nog is het strategisch gezien goed (vanuit hun standpunt gezien dan). Het aantal moslims dat sterft is vele malen minder dan de niet moslims. Daarbij komt dat moslims na de dood worden geacht naar het paradijs te gaan, dus is het niet zo erg dat ze sterven, al helemaal niet als dat is voor ‘de goede zaak’ van het verzwakken van een tegenstander en daardoor het verder verspreiden van islam.

   Like

 4. Toch klopt er iets niet:
  Deze Sallah Abdeslam spreekt onder meer van een ‘zieke ideologie’ maar tegelijkertijd zegt hij,”tot Allah te zullen bidden…..enzovoort.”
  Wat bedoelt hij dan met ‘zieke ideologie?’ De EXTREMISTISCHE islam? Maar uiteindelijk moet toch ook hij zich realiseren: Islam=islam.
  Als hij de islam inmiddels afgezworen zou hebben, was het logischer geweest; nu weet ik het niet zeker:
  Een minder extremistische moslim kàn misschien breken met IS, maar zwijgt daar vervolgens over, zeker tegenover het westen.
  Wie of wat hier achter zit….Ik weet het niet.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 5. Duchesne zegt:

  Iets met stier en poep, maar dan in het Engels….
  Dat 2016 bloederig gaat worden is wel duidelijk, dat er overal vanalles kan gebeuren ook. En die kernbom, zou zomaar kunnen, in Volkel liggen er genoeg en soms heeft men daar een carbootsale en dan gaan die dingen per dozijn in de handtasjes…..

  De brief is een samenraapsel van gegevens die in de pers van het afgelopen jaar stonden, oa de containers met Turkse wapens en munutie die uit Oekraine waren verscheept voor Libie en opdoken in Kreta, Italie opweg naar NL in een vrachtwagen, Bremerhaven en zo nog wat plaatsen…..
  Dat er nooit is verklaard door de overheden wie en wat er achter zat is op zich al zorgwekkend, maar het is made in Turkije spul onder licentie van Winchester en co, dus ergens moet iemand bij een overheid weten hoe vork en steel bij elkaar komen….

  Hoeveel van deze containers en vrachtwagens met wapens de EU zijn binnen gekomen is onbekend net als waarvoor deze wapens dienen…..maar het kan zomaar zijn dat onder de moslim bevolking in Nederland een grote hoeveelheid wapens aanwezig is en dat de sociale druk erg groot is……
  De staatsveiligheid zou moeten weten hoe veilig Nederland echt is en hoe chantabel onze politici zijn door buitenlandse mogendheden.

  Misschien is het handig naar de toekomst te kijken en hoe die vorm zal hebben, en om niet te kijken hoe het was…..
  Kijken we naar de geschiedenis dan zien we hetzelfde omgekeerd als de Egyptenaren schreven over de volkeren uit het Noorden in 500/1500 v chr….
  ” ze moesten vluchten voor de rampen die hen overkwamen, en hun land zag zwart van de as, er was geen eten meer”…. Na drie zeeslagen werden de Noordelijke volkeren, we noemen ze nu Kelten, teruggedreven en moesten overleven in een gebied dat door natuurrampen was verwoest. Wat de bijbel de zondvloed noemde en bij de indianen het begin van de schepping was waarbij Manitou in een boom klom om het stijgende water te ontvluchten, dat is volgens een theorie een serie vulkaanuitbarstingen geweest op Ijsland die een vloedgolf veroorzaakten en daarna asregens en meer overstromingen. Een onleefbaar land dat langeretijd geen voedsel voortbracht. Wat nu de zandbanken in de noordzee zijn was toen bewoond land.

  Een zelfde massaverhuizing komt nu op gang, en nu komt enkel de Islamitische stroom in het nieuws, nog niet eens al het volk dat gewoon honger heeft en in Afrika ofwel zuidelijk trekt ofwel noordelijk. Het gaat volgens de UN over enkele honderden miljoenen……Die komen nog…….

  Ofwel moet de EU een heel andere koers volgen, met een keiharde no-entry politiek, of men zal het eigen werelddeel in chaos en anarchie gooien, een decennium is dan nog een lage schatting. Een absolute macht heeft niemand, bij ons minst de eenheid, bij de anderen het aantal. Zodra dat groot genoeg is klapt de boel hoe dan ook, wat we nu zien is een machtsspel waarbij een partij die niets te bieden heeft behalve geweld kijkt hoe zwak te ander is. Is deze toch sterker zal men wachten, anders zal men kleingeld maken van de positie en meer eisen. Toch evolutie volgens Darwin?

  Like

 6. elisah zegt:

  Er staat op You Tube ook een filmpje met stem, die de brief in het Duits voorleest. De foto’s laten ze voorbij komen, je kan zie dat bruggen en kerken als doelwit staan gemarkeerd.
  Sallah Abdelsalams Brief an die Presse, op You Tube.
  Ik weet niet wat ik hier van moet denken, het is een raadsel of het bericht echt is.

  Like

  • elisah zegt:

   Het filmpje bij dit artikel deed het zojuist niet, nu wel. Het is het zelfde filmpje.
   Waarom is de brief in het Duits geschreven??? Dat is verdacht.

   Like

 7. Marleen zegt:

  Het klopt van geen kanten, maar laat dat nu eens eigen zijn aan dat volk …. zoveel tegenstrijdige gedachten formuleren ….als, hij al die fotos in zijn bezit zou hebben, dan was hij er beter wat eerder mee op de proppen gekomen, nog voor zijn slachtpartij. Propaganda is het, maar wel zeer gevaarlijke, want wat kan je nog geloven van iemand die moordde omwille van een geloof dat niet eens bestaat, een persoon die drugs gebruikte, en een brainwashing onderging ???
  Ik voel aan dat het serieus gaat mislopen, maar zijn voorspellingen kloppen niet helemaal volgens mij. Maar ja, misschien is hij ook niet slimmer in t schrijven, nog wat media-aandacht meepikken of wat ??

  Like

 8. J. C. Th. Köhler zegt:

  Ik geloof van het hele verhaal geen snars. Het meest achterdochtig word ik als ik zie dat ik, om de rest van het verhaal te kunnen lezen, me moet registreren op een site die ik niet ken. Of het phishing is, of hacken, weet ik veel! Maar zuivere koffie is het niet.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 9. Joannes den Hollander zegt:

  Ik sluit me aan bij de twijfel over de waarheid van deze boodschap. Het lijkt me een afleidingsmanoeuvre om chaos en verwarring te creëren zodat ze individuele aanslagen kunnen plegen die niet genoemd zijn in de brief/film. Een vorm van taqqia waar velen in zullen trappen.
  Aanslagen met atoombommen sluit ik dan ook uit. Ze hebben inmiddels circa 50.000.000 geloofsbroeders in Europa die het vuile grondwerk moeten doen. Die willen ze naar mijn idee zeker niet uitroeien.
  Mocht het echter wel waar zijn en ze halen het in hun stomme makaken hersens om toch kernwapens te gebruiken dan zal Putin zich geen seconde bedenken om deze vroegtijdig uit te schakelen. Ik verwacht dat vanwege deze dreiging een heel arsenaal Russische wapens al preventief op scherp staat richting het Oosten. Ook kernwapens. Indien Putin gedwongen wordt om ze te gebruiken zal in het hele Midden Oosten de komende 50 jaar geen leven meer mogelijk zijn. Dat wij onze portie ervan mee krijgen zit er wel dik in.
  Wekenlang de geur van verschroeide aarde en versnirkt moslimvlees inademen is dan nog het minste probleem.

  Like

 10. elisah zegt:

  Abdeslam spreekt Frans en woonde in Belgie, waarom schrijft hij deze brief in het Duits?
  Het filmpje bij dit artikel deed het eerst niet, nu kan ik het wel zien.

  Like

 11. Marc zegt:

  Kan dat downloaden veilig gebeuren? Voor hetzelfde geld gebruiken ze mijn pc om verdachte activiteiten mee uit te halen.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Geen probleem!

   E.J.

   Like

   • Ron zegt:

    Beste E.J.
    Enig idee waarom die brief in het Duits zou zijn, als die brief echt is?
    Volgens Google is de schrijver een in België geboren franse marokkaan.
    Ik krijg de indruk dat de brief in goed Duits geschreven is, geen steenkolen-Duits dat je zou verwachten van iemand van wie het niet de moedertaal is.

    Als die Abdeslam franstalig is was het toch veel eenvoudiger voor hem om die brief in het Frans te maken?
    Waarom zou hij al die moeite doen om een (mogelijk foutloze?) duitstalige brief te maken. Hij is tenslotte op de vlucht voor zowel Europese politie als voor IS (waarvan hij zegt te zijn weggelopen), dus veel tijd zou hij niet moeten hebben.
    Vind ik toch vreemd.

    Like

 12. Benesha zegt:

  Even groot waarheidsgehalte deze brief als de kettingbruggen die we allemaal kennen. Lulkoek in het kwadraat.

  Like

 13. Mirjam zegt:

  Je kunt van alles verwachten in deze tijd, dus ik twijfel niet. Het kan echt gebeuren. Het is een 50/50 situatie: het kan waar zijn of niet. Ik hoop alleen van niet, vooral voor onze kinderen, want die hebben dan geen toekomst meer. Het is zeer zeker mogelijk en iedereen moet zich dat ook goed voor ogen houden. God help ons dat het niet gebeurt.

  Like

 14. Hendrik M. zegt:

  Nederland heeft het zwaar islamitische Pakistan aan kernwapens geholpen, dus het is best mogelijk dat IS daar de beschikking over heeft.

  Like

  • Ron zegt:

   Klopt.
   Ik vroeg me ook al af hoe IS aan die dingen moest zijn gekomen.
   De eerste mogelijkheid is gesmokkeld uit Rusland via Moldavië of zo. Dat zou echter meer het scenario van een vuile bom zijn.
   Een kant en klare W89 of W25 moet uit een land komen dat die dingen daadwerkelijk kan leveren. Deze W89 en W25 zijn Amerikaanse producten die mogelijk verouderd zijn en waar niet meer zo goed op gelet is.
   Het zijn zware dingen(wikipedia) 150 en 100 kg dus niet zo makkelijk met de hand te verplaatsen. Wel natuurlijk met een vrachtauto of zo.
   Als IS die dingen inderdaad heeft dan heeft de VS niet goed opgelet, of is er iemand flink omgekocht wat in de doofpot gestopt is, of heeft de VS een paar oudjes aan Saudi-Arabië geleverd als tegenwicht tegen Iran, of heeft de VS een paar aan Pakistan geleverd die ze weer heeft doorverkocht.

   Like

 15. Guardiacivil zegt:

  Gewoon opblazen alles, weg ermee.

  Like

 16. Nemesis zegt:

  Islam is een deel religie (zo dik als de Donald Duck, zei Wilders eens, en hij heeft gelijk.) Dat deeltje kan niet veel kwaad. De rest echter is de ideologie en die is kwaadaardig en daarmee krijgen wij te maken. Beter gezegd, daar hebben wij al mee te maken.

  Overigens het kan best zijn dat ze over 4 atoom- of vuile bommen beschikken. In ieder geval zullen deze als het zo is,niet uit de lucht komen vallen. IS heeft nog steeds geen vliegtuigen. Of misschien wel, maar zijn te stom om er mee te vliegen. Alles mogelijk. Ik maak mij meer zorgen over die atoombommen van het nieuwste soort en niet zo weinig ook, dat de Amerikanen nu hier in Europa, vooral Duitsland op lager hebben.
  En waar ik voor vrees, dat het in Europa een guerilla oorlog, van huis tot huis zal worden. Dus de punten aan de mestvorken nog maar even extra aanscherpen.

  Like

 17. geentvkijker zegt:

  lijkt mij het veiligst, om dit WEL te geloven……mocht het achteraf niet waar blijken te zijn
  dan is het in ieder geval meegevallen. Artikel sla ik even op…..even onthouden wat hij geschreven heeft, lijkt mij het beste

  Like

 18. fransdewit zegt:

  Ik kan er nog steeds niet bij hoor met mijn volle verstand. Wat willen die gasten nu, als ze hun zin krijgen en iedereen zal de Islam aanhangen en dan? Worden ze dan ineens gelukkig. Waarom komen die gasten eigenlijk op aarde, ze willen toch alleen maar naar Allah? Die gasten moeten zich zo snel mogelijk naar hun hemel toe knallen. Dus zich zelf van het leven beroven. Als de hele wereld hun ideologie zal naleven is er toch geen plezier meer in de wereld of wel?

  Like

 19. Pingback: 18.000 terreurcellen in Duitsland – Sallah Abdeslam´s brief aan de pers | eunmask

 20. joopklepzeiker zegt:

  Er zijn een boel nukes verdwenen in de wereld , google maar eens !

  Like

 21. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 22. niet op de link klikken Link naar de brief aan de pers dan moet je een PDF downloaden maar is in werkelijkheid kwaadaardige software gelukig greep Microsoft in met de waarschuwing en blokte de site dus ik verdenk dat ook dit hele verhaal niet waar is om je te lokken om het bestand te downloaden en als je dat doet dan ben je de klos als je pc niet goed beveiligt is

  Like

 23. Pingback: HET DOORGEEFLUIK (3) | voorzieners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s