ANP wil dat u stopt met vluchtelingen “vanuit de onderbuik weg te zetten.”

Screenshot_30

(Door: Bert Brussen)

‘Objectieve’ agendajournalistiek overduidelijk gericht tegen Geert Wilders

Het ANP geeft normaal gesproken alleen objectieve nieuwsberichten door. Maar opvallend genoeg doen ze ook aan, ongevraagde, duiding als het gaat om bijvoorbeeld angst voor aanslagen, vluchtelingen, vuurwerkmeldpunten of milieuzaken. Zaken die als typisch ‘links’ kunnen worden gekenschetst. Zaken waarover de nieuwsconsument kennelijk niet zelfstandig kan of mag nadenken en daar moralistische sturing door journalisten bij nodig heeft, is althans de gedachte van de moralisten in kwestie.

Waarom het ANP soms uit het niets met volstrekt eenzijdige duiding komt die duidelijk ideologisch is geladen blijft onduidelijk. Mogelijk hebben sommige journalisten van het ANP een agenda waarmee wordt gepoogd het debat te beïnvloeden. Dat kan natuurlijk niet in 2016.

Daarom een kritische close-read van deze links-moralistische ANP-propaganda:

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", demoniseren, Geert Wilders, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie. Bookmark de permalink .

20 reacties op ANP wil dat u stopt met vluchtelingen “vanuit de onderbuik weg te zetten.”

 1. EPN Nieuw Nederland zegt:

  Adolf’s Nieuwe Papagaai (ANP) maakt wel erg duidelijk dat ze onder controle staat van ons aan de oligarchische VS medeplichtige parlement, dat de vooropgezette vluchtelingenstroom op gang hielp brengen.

  Like

 2. Natuurlijk het ligt er duimendik boven op dhr. Wilders moet nog even meer gedemoniseerd worden door de journaille en het doorgeefluik ANP naar de Main Stream Media welke toch zó ‘objectief’ zijn en niets anders doen dan het gedachtegoed van G. Wilders neersabelen. De arrogantie van de elitaire policor heeft gewoon opdracht gegeven om Geert nog meer te isoleren van de rest van het politieke spectrum dat begrijpt een brugpieper nog wel, de nood is hoger geworden in de ivoren torens van het nationale rariteitenkabinet, wat immers probeert z’n beste beentje voor wil zetten als EU voorzitterschap 2016. Gaat niet helemaal lukken deze zet is gedoemd om te falen, hoe meer druk op het volk wordt gelegd, des te meer weerstand tegen deze migratie ellende optreedt…

  Like

  • Cathja zegt:

   Hoe meer men Geert Wilders de mond probeert te snoeren, hoe meer mensen laten blijken dat ze hem waarderen. Immers, we zien het (als we niet bewust onze ogen sluiten) voor onze ogen gebeuren: agressie en onlusten in Nederland bij AZC’s, bedreigingen en aanvallen op hulpverleners etc., uitsluitend gepleegd door die zielige asielzoekers.
   Mensen zien ook wat er in andere Europese landen misgaat met asielzoekers. Steden waar brand gesticht wordt, overvallen en straatroof, geweldsmisdrijven, zelfs moorden.

   Het gelijk van Geert wordt hierdoor alleen maar duidelijker. Nooit eerder heeft de PVV zó hoog in de peilingen gestaan als vandaag.

   Okee, het zijn peilingen, maar het zegt wel iets.

   Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  Mogelijk is dit ingeven door de overheid aan het ANP. Men mag blij zijn dat de bevolking nog een uitlaatklep heeft in woorden, i.p.v. daden. Zou dit niet mogen, of legt men hier druk op, is er sprake van manipulatie en (pers) censuur !

  Like

 4. Tientallen moslimkinderen hebben al extreme ideeën

  Den Haag –
  Kinderen uit moslimgezinnen hebben op steeds jongere leeftijd radicale ideeën. Dat zeggen betrokkenen uit het onderwijs en de moslimgemeenschap.

  Dat meldt Omroep West maandag. De Haagse onderwijswethouder Ingrid van Engelshoven (D66) herkent de signalen. Volgens haar zijn er in Den Haag ‘tientallen’ moslimkinderen met radicale ideeën. Van Engelshoven: ,,Het is zorgelijk dat je soms al bij hele jonge kinderen ziet dat ze vatbaar zijn voor dergelijke ideeën. Dat vormt een potentieel groot gevaar voor de samenleving, de kinderen kunnen later verder radicaliseren en overgaan tot geweld.”

  Abdelhamid Taheri, voorzitter van de as-Soennahmoskee in Den Haag: ,,We krijgen signalen dat kinderen van negen, tien jaar al extreme ideeën er op na houden” en sympathie tonen voor organisaties als Islamitische Staat (IS).

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Juist. En dan bevorderen die criminele waanzinnige full-linkse leerkrachten (met 4 maanden vakantie per jaar en een geweldig staatspensioen…) dat onze Nederlandse jeugd op zo vroeg mogelijke leeftijd geïnfecteerd wordt met de verderfelijke leer van de islam!
   Tegen de muur met dat tuig! Stelletje landverraders!

   Like

 5. Jules Vismale zegt:

  Weten jullie wat zowel ik als vele anderen met mij graag HEEL zouden willen: Dat deze smerige linkse klootzakken van de ANP gewoon hun grote bekken dichthouden met hun opdringerigheid naar de autochtoonse burgers toe die ze decennia’s lang als een steen des aanstoots hebben verworpen! Ze kunnen ons namelijk in geen miljoen jaar onze onderbuikgevoelens (!?) afnemen en desnoods krijgen ze zelf persoonlijk een hele bende van deze allochtoonse ‘testosteronbommen’ op hun dak! Zodra deze de mannelijke leden van de ANP hebben afgetuigd en beroofd en de vrouwelijke leden van de ANP aanranden, verkrachten en op het einde voor s..t, h..r etc. te hebben uitgemaakt dan wil ik daarna nog eens zien of de laatsten nog naar een moskee of kerk gaan om voor Allah of God te bidden om zulk soort uitschot te vergeven en het woord van Jezus Christus te misbruiken: “Vader, vergeef hen want ze weten niet wat ze doen!”
  In werkelijkheid weet dat islamtuig HEEL GOED wat ze doen en hun stomme linkse pleegouders eveneens! En als ze niet passen krijgen ze dadelijk nog, net als in Zweden, honderden in het zwart geklede autochtoonse mannen op zich af die hen gruwelijk haten en hen, gelijk aan de SA en SS, totaal tot moes slaan! Gaat de ANP en de “vluchtelingen” deze mensen hierna soms ook alles soms vergeven! De eerstgenoemde lui zijn gewoon compleet GESTOORD!

  Like

 6. tjonge zegt:

  was er niet een tijdje terug een artikel waarin stond dat de msm opdracht heeft van brussel om enkel positieve berichten te schrijven over allochtonen/vluchtelingen/islam ?

  Like

 7. Wijnand Stam zegt:

  Het lijkt me uiterst moeilijk om deze vluchtelingen niet met de onderbuik
  weg te zetten. Als je toch iedere keer weer met die afgrijselijke smerigheid
  die ze overal achterlaten geconfronteerd wordt, over het slopen van andermans
  eigendom nog maar te zwijgen, dan krijg ik iedere keer weer last van anti-
  peristaltische bewegingen en dit soort oprispingen hebben toch echt met de
  onderbuik te maken.

  Like

 8. jungleelephant zegt:

  Ze kunnen zoveel willen,maar gaat niet gebeuren:het borrelt en bruist overal!

  Like

 9. Hendrik M. zegt:

  Islam betekend onderwerping; dit van iedereen die deze doctrine niet aanhangt.
  Een gematigde islam bestaat niet; er is maar één islam, met één koran.
  Alzo zegt ook de Turk Erdogan.
  Tja, ik wens niet aan die doctrine onderworpen te worden!
  ANP moet eens aan algemene onderzoeksjournalistiek gaan doen, gewoon waarvoor ze door ons betaald worden…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s