Beatrix woont huichelbijeenkomst bij

Screenshot_41

(Door: Wim van Schaik)

Beatrix was weer eens aanwezig bij de interreligieuze bijeenkomst In Vrijheid Verbonden in Utrecht. Een soort netwerk van lui die pretenderen jodendom, christendom, islam, hindoeïsme, boeddhisme en humanisme te vertegenwoordigen. Ze beweren zich sterk te maken voor de democratie. Maar dat is vast, met de islam in hun midden, een vermomming om hun cultuurrelativisme te verbergen. Trouwens, ging het echt om democratie, dan zou Bea er niets te zoeken hebben, want zo democratisch is zij niet aangelegd, getuige haar visites aan ondemocratische regimes. En we weten nog heel goed dat ze het liefst een hele bevolkingsgroep het stemrecht ontzegd zou hebben.

Je mag verwachten dat zij vooral trots zou zijn op eigen volk, eigen cultuur en eigen verworvenheden en dat ook fier uit zou dragen. Maar nee, zij niet. Zij voelt zich meer thuis bij dat huichelclubje. Linkse kak, die de rijkdom wil laten zien van de diverse religieuze en levensbeschouwelijke tradities in Nederland. Vrijblijvend geklets dus van mensen die denken dat de gelijkwaardigheid van alle mensen ook meteen betekent dat alle culturen en religies gelijk zijn.

Zouden ze het daar in Utrecht ook hebben over de rijkdom van de religieuze traditie van de islam? Aangenomen dat islam een religie is en niet een totalitaire ideologie, wat is dan de rijkdom van achterstelling en verminking van vrouwen? Wat is er zo mooi aan verheerlijking van geweld? Is homohaat een verrijking? Moeten we onderwerping of onthoofding van christenen en Joden toejuichen? Hoort bij die rijkdom ook het uitroeien van anders gelovigen en atheïsten? Is de doodstraf op afvalligheid gewoon een mooie traditie? Want dat en nog meer is toch wat islam wil en ook doet. Het staat duidelijk opgeschreven in het handboek voor geweld en onderdrukking. Bea zal er niet van wakker liggen. Eigen waarden en normen in de uitverkoop en diep buigen om mohammedanen te pleasen is helemaal haar ding. Het beeld van Beatrix met die potsierlijke hoed plus doek vergeten we nooit.

Die zogenaamde democratie lovers zien graag de Nederlandse samenleving als ‘smeltkroes van volkeren en culturen, waar vluchtelingen en migranten uit de hele wereld toevlucht hebben gevonden en in vrijheid als burgers verbonden zijn geraakt met hen die hier al eerder woonden’.

Jammer voor Bea, maar gelukkig voor ons dat ze geen kersttoespraken meer houdt. Deze passage had er zo in gekund. Niemand op die huichelbijeenkomst die onder ogen  durft te zien dat de aanhangers van de roverhoofdman – anders dan we in het verleden met andere groepen meemaakten –  helemaal niet hier komen om zich te verbinden met onze samenleving. Islam staat integreren niet toe, maar heeft als doel te domineren.

Aan het eind van de bijeenkomst kreeg Bea door een gesluierde moslima een olielampje aangeboden. Officieel heet het dat dit cadeau te maken heeft met licht als symbool voor het goede. Dat zal wel, maar voor Bea is die olie(lamp) natuurlijk vooral het symbool van haar rijkdom.

Door:
Wim van Schaik
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "religieuze dialoog", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Koningshuis, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Multiculti, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

30 reacties op Beatrix woont huichelbijeenkomst bij

 1. Edjan zegt:

  Citaat: “… smeltkroes van volkeren en culturen, waar vluchtelingen en migranten uit de hele wereld toevlucht hebben gevonden en in vrijheid als burgers verbonden zijn geraakt met hen die hier al eerder woonden …”

  Hoe komt iemand toch maar op zo’n idee? Dit moet je eens hardop zeggen en er dan een kak-stem bij opzetten. Voor uw informatie: “hen die hier al eerder woonden” dat zijn wij, het plebs, de slachtoffers die hun eigen ondergang moeten betalen.

  Het lijkt wel een grafrede, verdomme. Terwijl wij onder dwang ons eigen graf moeten graven, staat een kakmadam er een “mooie” rede bij te houden. Bedankt! Wij voelen ons nu veel beter!

  Like

 2. Feniks zegt:

  Schaamteloos!

  Like

  • Oh, ik noem haar dan ook al jaren “Madame sans-Gêne.” Dat is namelijk de bijnaam van en Napoleontische parvenu-hertogin, over wie een toneelstuk, een musical en een paar films zijn gemaakt.
   Maar die schijnt tenminste nooit haar afkomst vergeten te zijn, terwijl Bea zich geen enkele band met het Nederlandse volk meer realiseert -als ze dat al ooit gedaan heeft.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 3. Jean zegt:

  De aanwezigheid van dergelijke griet is voldoende om dadelijk de zaal te verlaten maar dat zal in dergelijk gezelschap onbestaande zijn omdat het een bende reetlikkers betreft.
  Loontje komt wel om zijn boontje en sneller dan die verziekte hersencellen zullen kunnen vatten.

  Like

 4. Harry zegt:

  Iemand zei ooit tegen me : die Beatrix is gewoon een moslimhoer !
  Misschien had hij wel groot gelijk ?

  Like

 5. Driek zegt:

  Wat een walgelijk schaamteloze lieden. Ik zeg maar niks over Beatrix.
  Overigens wel een goed artikel. Mooi lopende zinnen maakt u. Compliment.

  Like

 6. Japio zegt:

  Deze Bea/ bilderberger is mede verantwoordelijk voor de misère in Nederland/Europa. Hoe lang nog eer de rest van Nederland ontwaakt uit de multiculti droom en komen ze op voor hun eigen cultuur? We hebben al jaren last van dat marrokaanse/moslim tuig. Een blinde kan nog aan zien komen wat voor teringzooi het gaat worden straks.

  Like

 7. OphEUffen zegt:

  Het verraad aan Nederland en haar inwoners is de enige reden waardoor ik deze mevrouw ken. Een onderdaan van haar en haar dubieuze familie, nu druk ik mij nog keurig uit, ben ik nooit geweest. Zij had mij beter kunnen vervangen voor Ali en Mohammed. Pun intended.

  Like

 8. Een zorgelijke vertoning want Utrecht herbergt op dit moment de meeste jihadisten in Nederland, zo werd onlangs bekend gemaakt in de media.

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Als men 40 jaar geleden haar had voorgesteld een bezoek aan die “paradijselijke” olie-staatjes te brengen, zou men voor majesteits-schennis zijn veroordeeld.
  Arm als moskee-ratten waren ze………
  Nu ze daar gouden-W.C-brillen hebben kon ze er uiteraard wel heen in die belachelijke uitdossing.
  Dat olie-lampje cadeau ?
  Vast niet als symbool voor de 17e eeuwse Europese “verlichting”.
  Misschien mag ze ooit eens mee die zwarte kubus in Mecca van binnen bekijken, hangt er vol met olielampjes.
  Ik herinner me de Heer Ben Kok, die enkele jaren geleden ook zo,n bijeenkomst van buiten af bekeek,’
  De kritische vragen die hij aan een paar van die imams wilde stellen, werden haastig door hen ontweken.
  Ze gingen er vandoor.
  Wat een comedie allemaal……………..

  Like

 10. kruisridder zegt:

  Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, een dochter van een SS’er en de weduwe van een SS-totenkopf lid.

  Like

 11. R.Kroonenberg zegt:

  Beatrix ? Wie is dat ?

  Like

 12. Charles zegt:

  Ook zoonlief Alexander was van de partij. Wist u dat wij, naast een “nep-parlement”, ook “nep-oranjes” in dit “nep-land” hebben?, zie o.a.”
  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2015/11/11/paulientje-de-ranitz-had-humor-echt/
  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2015/11/11/paulientje-de-ranitz-had-humor-echt/
  http://rondehuis.blogspot.nl

  Like

 13. C.A.Barstow zegt:

  Ze ratelen gewoon het linkse geneuzel na, politieke correctheid is veel belangrijker dan de gevoelens van het klootjes volk.

  Like

 14. jungleelephant zegt:

  Een grotere huicheltrut[lees land-en volkverraadster]dan deze Bilderbergbabe bestaat er niet!

  Like

 15. Hendrik M. zegt:

  Wat een stel huichelaars kwam daar bij elkaar…

  Like

 16. geentvkijker zegt:

  toevallig dat hier boven in het artikel, het moment genoemd wordt van de `potsierlijke hoed
  plus doek ` ……….dat was toch een jaar of 3 geleden, is het niet ?
  DAT was het staatsbezoek, waarbij Nederland VERKOCHT WERD !

  Like

 17. EO presenteert de “leugenverklaring”, met Beatrix, rabbijn Jacobs e.a., zie
  http://tora-yeshua.nl/2016/01/12922/
  Dit NWO verhaal loopt al 10 jaar, zie de link voor de achtergrond, die nog kwalijker is als al gedacht.
  Shalom,
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Like

  • wim zegt:

   Mooie aanvulling en verdieping Ben!
   We zijn sinds de start van die wegkijkclub al jaren en heel veel gruwelen verder en nog houdt men vast aan een waanidee. Zou je het aanvankelijk goedbedoelde naïviteit kunnen noemen, nu is het zonder meer kwaadaardig bedrog.
   Schandalig is dat de zogenaamde christelijke media als EO en RD dit soort gekkigheid nog steeds presenteren als mooi en waardevol…

   Like

 18. semper fi zegt:

  zo blij anti oranjes te ontmoeten!!
  Pa zei altijd al,zwaaien naar de gouden koets is zwaaien naar je eigen armoede!!
  als maxicosie een wind laat heeft ze een nieuwe parfumlijn,bij mij stinkt het!
  Volwassen mensen die maxima schreeuwen met hun vrouw naast hun,waarschijnlijk met hand in de broekzak en enige compulsieve rukken te geven!!
  Deze trollen worden aanbeden!!!
  Jaaa ze doen goed werk,werk?????????
  er storten vaak vliegtuigen neer ,eens gaat die PH.BEA!!
  Amaliatrut wordt bewaakt met getrokken walter(pistool)
  Jouw kind loopt gevaar door islamtuig,die wijken en scholen hebben overgenomen!
  GVD ik haat moslims en niet minder de bilderberg proleten!!
  Leve de koning!!!sieg!!!
  Engggggg

  Like

  • Join the club! Ik zou eggen: Komt U hier maar eens regelmatig kijken!
   We hebben méér interessante onderwerpen, die U zullen aanspreken, maar telkens als de nep-oranjes de revue passeren, worden alle registers hier opengetrokken!
   Vooral, kan ik wel zeggen, op momenten dat een mede-reageerster van ons, nickname: Tistochwat, en ik hier tegelijkertijd aanwezig zijn: Dan bieden we zogezegd tegen elkaar op! Hahahahaha!
   Trouwens: Die uitspraak van uw vader: Schitterend!!! Helemaal in de roos; zo is het precies!!!
   Heb ik zelf ook altijd gevonden!
   Nee, echt, blijft U het hier maar regelmatig volgen: U zult uw hart kunnen ophalen!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 19. edwin vissers zegt:

  Een grotere huicheltrut[lees land-en volkverraadster]dan deze Bilderbergbabe bestaat er niet!
  goed gezegd !

  Like

 20. alidas1 zegt:

  Ze heeft ook heel veel asielzoekers in de Lage Vuurse opgenomen
  .Drakenstein is er ook groot genoeg voor.
  Ze bedient ze zelf zo blij is ze met ze.
  Ze weet niet hoe ze hun vertroetelen moet
  Zij kan ze ook allemaal verstaan
  Ze heeft ze al in die landen opgezocht en gezegd.
  Kom maar hoor als jullie in nood zitten

  Like

 21. johan zegt:

  Laten we de oranjes hun status afnemen, zij denken niet om hun eigen volk, maarja dat weten wij Molukkers als sinds wij zijn verraden door hun en de toenmalige regering. Dus er is niets nieuws onder de zon. Bea chanteerde de regering en toonde heel weinig respect voor het volk toen zij ging trouwen met die SSer en dan het volkslied zijn wij van duitse bloed vreemd.
  Ik weet niet waar ik een groter hekel aan heb de moslims of de linkse theemutsen die onze Nederlandse normen en waarde verraden.
  Ik hoop dat we na deze shit de verraders kunnen veroordelen voor misdaden tegen de Nederlandse menselijkheid.

  Like

  • Taljaard zegt:

   Selamat datang, bung!
   Jullie hebben niets om je voor te schamen en wij zijn heel blij met jullie.
   Want jullie zijn ten minste mensen met ruggengraat, die wij hier heel goed kunnen gebruiken in de komende strijd.

   Like

 22. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Tja, de poppenkastspelers worden weer eens van stal gehaald…

  Like

 23. Teunis zegt:

  Samen voor God, Vaderland en Oranje!

  Like

 24. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s