Bende immigranten maakt jacht op passagiers en personeel in metrostation Stockholm

Screenshot_28

(Door: Mattias Albinsson – Vertaling: “rommel”)

Een bende immigranten gewapend met knuppels heeft afgelopen zondagavond zowel passagiers als personeel aangevallen in het metrostation Odenplan in het centrum van Stockholm. Politie met automatische geweren werden ingezet om de immigrantenaanval te stoppen, niemand van de aanvallers is gearresteerd.

Omstreeks 19:30 uur kreeg de politie een alarm binnen dat een groep van circa twintig gemaskerde allochtone jongeren gewapend met knuppels het metrostation Odenplan bestormde, schrijft Sveriges Radio.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

22 reacties op Bende immigranten maakt jacht op passagiers en personeel in metrostation Stockholm

 1. Japio zegt:

  Dat Zweedse volk is gewoon vogelvrij verklaard door hun eigen regering. Het is niet zo gek dat de mensen daar het heft in eigen handen nemen. En wat stelt de politie dan nog voor? Echt te bizar voor woorden dit.

  Like

 2. BertG. zegt:

  WOB. Geen asieleisers in achtertuin bestuurselite.
  Boosmaker. Du Jour. MinPres Rutte en zijn bestuurselitebuurtjes hoeven niet bang te zijn voor een AZC vol tuberculosetestosteronbommen in hun Benoordenhoutse backyard. Rijksambtenaren houden met de toewijzing van asielopvangplekken heel erg rekening met buurtbewoners als dat toevallig “bestuurders” zijn.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/02/die_tiefus_voor_de_burger.html

  Like

  • exmarineman zegt:

   In Den Haag heeft de lokale VVD in de raad al een verbod gelegd op het gebruiken van de Julianakazerne in het Benoordenhout voor opvang van “vluvhtelingen”. Dat vooestel is in de gemeenteraad geaccordeerd want Rutte woont er in Benoordenhout, Ton Elias, Dijkhoff kennelijk ook en ook de minister van Volkshuisvesting woont in de buurt……. En zie wat er in Utrecht is gebeurd: het nieuwe AZC of opvangplek komt in Overvecht – ook een sociaal zwakke plek zegt men…… Nee de “bestuurlijke elite” wil het wel allemaal binnenhalen, maar wil de rotzooi niet voor zijn voordeur of achtertuin hebben…….

   Like

   • geentvkijker zegt:

    Ook dit wordt strategisch uitgezocht volgens plan : op sociaal zwakke plekken, of vlakbij een woonwagenkamp, een AZC neer pleuren, heeft als DOEL : dat er EERDER een tering-chaos gaat ontstaan, want het is immers de bedoeling dat het dadelijk uit de hand gaat lopen, omdat die oorlog er moet komen………Over alles werd en wordt al vantevoren nagedacht. Niets is toeval in deze hele poppekast !

    Like

 3. Dicksy zegt:

  Moet dit artikel niet in de doofpot zitten of is het deksel van dat potje in het afwasmachine ?

  Like

 4. carthago zegt:

  Stockholm hat sich abgeschaft. De Zweedse fricandellen plisie is met afgebeten staart tussen de benen afgedropen, echte vikingen.

  Like

 5. Bas zegt:

  Als er iemand deze geïnfiltreerde gangsters van buiten aanvoert, staat men in Stockholm nog meer te wachten ! En mogelijk ook in andere Europese steden. Deze lieden vergroten niet alleen de criminaliteit, maar leggen idem een toenemende druk op het politieapparaat c.q. de overheid. Op den duur kan ook de staatsveiligheid in gevaar komen ! Soft optreden tegen deze illegale gangster groepen, maar ook tegen individuele rovers is simpelweg ongewenst ! De onvrede onder de autochtone bevolking neemt anders zienderogen toe. Zeer verontrustend allemaal !

  Like

  • exmarineman zegt:

   Er is geen enkele reden tot grote zorg, aldus de burgemeester van Katwijk (CDA) en lid van de commissie immigranten van de VNG…… ja, ja

   Like

 6. Edjan zegt:

  Hier is dus NIEMAND gearresteerd, in tegenstelling tot vrijdagavond toen “hooligans” een groep criminele immigranten aanvielen op het Centraal Station.

  En daarmee trekken politiek en politie hun lijn keihard verder door: de wet geldt alleen voor de autochtonen, de immigranten staan boven de wet. Nog een paar weken, dan mogen ze ongestraft moorden.

  Leve de “hooligans”!

  Like

  • exmarineman zegt:

   En de politie had zelfs vuurwapens bij zich, maar toch is niemand gearresteerd en kennelijk doet men er ook geen nader onderzoek naar zoals tegen de eigen bevolking wel wordt gedaan……. En dan vindt de bestuurlijke “elite” het vreemd als er een burgeroorlog uitbreekt. “Ah, hoe kan dat nou?” “En we hebben zo ons best gedaan en dan is men nog niet tevreden die stomme burgers.”

   Like

   • Edjan zegt:

    exmarineman. Ik kan het niet bewijzen maar de theorie dat de overheid (en de politie) bewust aansturen op een overname door de mohammedanen en voordeel hebben aan de rotzooi die dat oplevert, verklaart wel heel mooi alle vragen. Beter dan “naïviteit” of “krankzinnigheid”.

    Like

 7. BertG. zegt:

  Waarschijnlijk vinden ze dat ze nu wel met genoeg “mensen” zijn en dat de tijd is aangebroken om er op los te rammen.
  Geheel volgens de planning.
  (dat lijstje met percentage mossels kan ik even zo gauw niet vinden)

  Like

 8. Elena zegt:

  DE islamjeugd opgestookt door de roverheid neem wraak vanwege het opjagen en neer knuppelen door de ” Hooligans” onlangs op het station.
  Daarvan werd één of meerdere “Hooligans” gearresteerd.
  Vreemd he, dat er nu niemand opgepakt is.
  De roverheid doet niets om zijn burgers te beschermen.
  De Zweden weten nu wat zij moeten doen… gewoon afrossen dat tuig !! Daarna in zee pleuren.
  Sterkte en respect voor de Zweden die het tuig terug in hun holen drijft.

  Like

 9. Koos zegt:

  Door niets te doen worden de migranten aangemoedigd dit vaker te doen, waardoor het draagvlak voor immigratie nog meer zal afnemen, en het draagvlak voor deportatie zal toenemen.

  Like

 10. hendrikush zegt:

  Transporteren naar de Poolcirkel en vandaar laten teruglopen?

  Like

 11. Mirjam zegt:

  Ik snap helemaal als de burgers los gaan en zichzelf gaan verweren. Je zou wel gek zijn om maar toe te laten dat je land en je hele leven overgenomen wordt door tuig van de laagste richel dat de hand slaat die hem helpt! Van de gekke, dit is echt niet normaal. En de zombies (politici, politie, linksstiechels en gutmenschen) doen niets om dit te voorkomen. Dit wordt burgeroorlog in alle landen. Het is waar, het is echt een volksverhuizing i.p.v. een vlucht voor oorlog. Ze willen alles overnemen, waar ze nooit een vinger voor hebben uitgestoken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s