KWADE OPZET

Screenshot_38
Beveiliging bij de Joodse Cheiderschool in Amstelveen.

 (Door: “Driek”)

Machteloos, met ingehouden woede, moet ik toezien hoe gans Nederland wordt ontwricht door achterlijke volken welke onze steden en dorpen onleefbaar maken. Ons schoon polderland is verworden tot een vuilnisbelt van rovende handophouders en bedelaars. Aangevreten wordt ons landschapschoon door dreigende opvangkampementen. Het is dieptreurig. Spitse lezer van deze vermetele site van E.J. Bron, ik schroom niet te bekennen dat mij soms overvalt een beangstigend gevoel. Steeds meer buigen wij ons hoofd voor een ideologie die de verschrikkelijkste gevolgen heeft voor ons levensgeluk.

Doch wij hebben de kwade demon alreeds binnengehaald. Straks leven wij allen in den ijzig hardnekkige wurggreep van doodsangst. Tevergeefs wachten wij straks op verlossing der Mohammedaanse gesel. Straks zijn wij een ontredderd en ongelukkig volk. Want, let wel, lezer, de komst der islam betekent een keerpunt in het geschiedenisboek onzer vaderlandse historie.

Maar wij, intelligente lezers van deze site, wij weten het al jaren: dat hele vluchtelingengebeuren is gewoon kwade opzet. Vluchtelingen? Ga nou gauw heen. Ik geloof er helemaal niks van. Gepeupel is het. Die baardstoppel Klaas Vaak propt ten eigen gerief Nederland vol met goudzoekers. Maar we zitten er mooi mee opgescheept. Gans ons levensvreugd gaat naar den Filistijnen. Het is de hoogste tijd dat den Nederlander zijn krachten verzamelt om het aanstormend noodlot te keren. Het is tijd om den koperen klepel der alarmklok te beroeren. Misschien, ja, heel misschien, is het nog niet te laat.

 En het kwaad verspreidt zich als een virusziekte. Ook het zo rustig mooie dorp Amstelveen blijft niet gevrijwaard van de komst der bedoeïenen. Een leeg kantoorpand in Amstelveen is bestemd als opvanglocatie voor vluchtelingen. De Joodse burgers van Amstelveen zien die Syrische vluchtelingen liever naar een ander plek gaan. Want het is de plek waar heel duidelijk zichtbaar een Joodse gemeenschap huist. En die gemeenschap is vol zorg.

Naftali Roz, eigenaar van de Golan Lunchroom zegt: “Je weet nooit wat voor types er tussen de vluchtelingen zitten. Wie kan mij garanderen dat er geen radicale moslims meekomen. Een paar met verkeerde bedoelingen kunnen al veel schade aanrichten.”

 Screenshot_39
In dit kantoorgebouw te Amstelveen worden gelukszoekers geherbergd.

Lang geleden, toen den Nederlander nog leefde in rustige zekerheid, toen nog gold de solidariteit en de offerbereidheid, toen de gedachte nog leefde dat onze regering het goed met ons voorhad – toen was het voor den Nederlander ondenkbaar om volgelingen van een nietswaardige profeet te omarmen en te voorzien van allerlei sociale presentjes. Neen, zo gek waren we toen niet.

Screenshot_40
Naftali Roz, eigenaar van de Golan Lunchroom.

Het is mij nog altijd een groot raadsel hoe het toch ooit zover heeft kunnen komen. Lezer, ik laat het hierbij. Mijn stijgende woede over de moedwillige vernietiging van mijn mooie  Nederland is bijkans niet langer te beteugelen.

Ik wens u allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op KWADE OPZET

 1. carthago zegt:

  De ondergang is gekomen als een dief in de nacht. De henchmen van de duivelse islam in de gedaante van de “gekozen”politici stellen de bevolking voor een voldongen feit :never surrender.

  Like

 2. Vlakbij de Joodse Gemeenschap?! Nou, dan kun je er op wachten, dat die hele wijk in de as gelegd wordt!
  Wat is dat nu voor beleid: blindheid of kwaadaardigheid?!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Edjan zegt:

   Kwaadaardigheid.

   Like

   • C.A.Barstow zegt:

    Ieder weldenkend mens zou een AZC vol met Joden hatende barbaarse verachtelijke islamieten zeer zeker niet bij een Joodse gemeenschap situeren.
    Hier is dus sprake van bewust kwade opzet, gedreven door de nog immer aanwezige duivelse Joden haat.
    Moge zij die dit verzonnen hebben branden in de Hel.

    Like

 3. Guardiacivil zegt:

  Ben benieuwd hoe die ontwikkelingen daar verder gaan.

  Like

 4. Jean zegt:

  Driek, voor alle duidelijkheid “wij buigen geen millimeter voor de achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam genaamd, geen millemeter, integendeel, we zullen er nog heftiger tegen vechten tot de rotzooi verdreven is van het grondgebied.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Overal trouble…………
  Musulmannen in de metro van München

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  Voorzichtig met jouw hart Driek.
  Dat je omvalt van ergernis is wat ze willen want dan kan ons geld naar die vluchtinlingen.

  Like

 7. Roni zegt:

  @Driek Ik heb al jaren hetzelfde gevoel zoals jij. Telkens krijg ik te horen “Ze zijn hier dus we moeten het doen met ze.” of nog zo eentje “Mijn buren zien er hardstikke Westers uit, die zijn niet zo.”
  Enorme dooddoeners noem ik dat. We kunnen ze wel aanpakken en laten opkrassen ( en dus niet vermoorden!).
  Maar wie gaat dat eindelijk doen?

  Like

 8. Drs.P. zegt:

  Een stevige renovatie geven dat gebouw, daar zijn hele speciale M-coctails voor bedacht!!
  Krijg je het nog lekker warm van ook!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 9. OphEUffen zegt:

  Beste Driek,

  Uw woorden zijn uit mijn hart gegrepen. Maar die eventuele ondergang komt pas nadat wij strijdend ten onder zijn gegaan. Terwijl wij de strijd nog niet eens zijn aangegaan. Daarnaast heb ik een hekel aan verliezen. Trouwens, wat valt er nog te verliezen? Ik voorspel een inktzwart toekomstbeeld waarbij ik niet durf te voorspellen wie de winnaar zal worden. Links en haar moslimbrigades of weldenkend rechts. Kennelijk heeft Europa eens in de zoveel jaren grote schoonmaak nodig. De linkse faciliteerders zullen dan zeker niet vergeten worden. Daar worden ze inmiddels toch wat ongemakkelijk bij. Maar ja, zij vragen er zelf om. Ik verafschuw die lui.

  Like

  • geentvkijker zegt:

   WIJ zullen winnen uiteindelijk, maar wij zullen oook gigantisch veel slachtoffers kennen
   onder de eigen bevolking…..Goed artikel Driek !
   Soms vraag ik me af, of ik nog zin heb om dit allemaal mee te maken, ìk zie de toekomst
   zwart in……..geen stipje rose meer te bekennen. En wat ik ook steeds zwaarder begin te vinden, dat er om ons heen nog zoveeel mensen slapen en dat je er niet met iedereen in je omgeving over kan praten.

   Like

 10. kruisridder zegt:

  Prachtige bijdrage Naftali. Al denk je mischien dat de meerderheid je mischien vijandig gezind is, dan moet je eens kijken naar de peilingen. Dan kan je zien dat de PVV fier op kop staat. Mijn familie heeft gelukkig de kampen overleefd en er zijn velen die het Jodendom gelukkig steunen omdat de Nederlandse Joden net zoveel van Nederland houden al zijzelf.

  Like

 11. Eline zegt:

  Ik geloof niet zo in blindheid.Ik zie het als pure kwaadaardigheid.

  Like

 12. jungleelephant zegt:

  Levensgeluk.Driek,dat is alleen nog een woord uit het woordenboek!

  Like

 13. Hendrik M. zegt:

  Mooi geschreven Driek en o zo waar; helaas!

  Like

 14. hendrikush zegt:

  Beste Driek,
  Een deel van je gram kun je hier van je afschrijven en dat lucht op.
  Je mening wordt door steeds meer Nederlanders gedeeld en zelfs de politiek komt daar niet meer onderuit.
  De Spanjool, de Fransoos, de Mof, ze zijn na verloop van tijd ook afgedropen uit ons land.
  Het verzet zit ingebakken in onze volksaard.
  Houd hoop.

  Like

 15. Harrie Vaes zegt:

  Ook ik moet om gaan met machteloze woede…
  En ik zal de Pvv steunen in haar geweldloze verzet tegen de instroom van die ongecontroleerde gelukszoekers. Er is maar EEn oplossing hiervoor…..GRENZEN ZEER STRENG CONTROLEREN.
  Al het andere is complete waanzin.
  Alleen met een stem op de Pvv bestaat er een kans hier iets tegen te ondernemen.

  Like

 16. alidas1 zegt:

  Goed onthouden wie dat bedacht heeft.
  Maar ook ik begin moedeloos te worden.
  Is dit tij nog wel te keren ?
  Kijk maar wat Beatriks doet

  Like

 17. Driek zegt:

  TELEGRAAF

  Amsterdam op zoek naar overlevenden oorlog
  ’Erfpachtgelden terug naar Joden’
  Ruben Koops
  Amsterdam –

  Met een internationale campagne gaat de gemeente op zoek naar Joodse Amsterdammers en hun nazaten die na de oorlog onterecht hoge erfpachtboetes kregen gepresenteerd.

  Via krantenadvertenties en sociale media wordt gezocht naar de overlevenden, hun kinderen en hun kleinkinderen, in een poging om een van de grootste schandvlekken in de geschiedenis van de stad te herstellen.

  Joden die in 1945 terugkwamen uit de kampen of van onderduikadressen, werden in de stad ontvangen met boetes en achterstallige rekeningen voor de gemeentelijke erfpacht. In Den Haag en Leeuwarden werd dit achterwege gelaten. Het NIOD spreekt dan ook over „volkomen onnodige hardheid’’ van de gemeente Amsterdam, iets wat burgemeester Eberhard van der Laan volmondig heeft erkend.

  Van de 870.000 euro aan opgelegde boetes die vanaf 1945 werd opgelegd, is al bepaald dat die moeten worden terugbetaald aan de nabestaanden van de overlevenden. Deze groep wordt nu aangezocht.

  Daarnaast loopt nog een discussie over een veel hoger bedrag dat Joodse Amsterdammers na de oorlog moesten betalen en dat nu mogelijk wordt teruggegeven. Dit gaat om de achterstallige erfpachtrekeningen die overlevenden naast de boetes gepresenteerd kregen.

  Uit de kampen teruggekeerde Joodse huizenbezitters werden verantwoordelijk gesteld voor de in de oorlogsjaren onbetaalde erfpacht. Want de NSB’ers en andere foute Nederlanders die Joods bezit overnamen, lieten de erfpachtrekening vooral na Dolle Dinsdag vaak openstaan. Na de oorlog werden deze achterstallige rekeningen zonder compassie vereffend met de originele Joodse eigenaren, een bedrag dat vandaag de dag is opgelopen tot bijna tien miljoen euro.

  Volgens ingewijden heeft de gemeente Amsterdam inmiddels al bepaald dat ook deze gelden grotendeels terug moeten. Maar aangezien dit een veel grotere groep rechthebbenden betreft, van wie velen overleden zijn, is het veel moeilijker te herleiden voor wie dit geld precies is bestemd.

  Daarom zou een deel van het geld wat de gemeente betreft kunnen worden gebruikt voor de financiering van het Namenmonument, waarop de namen moeten komen van alle 102.000 Nederlanders die slachtoffer werden van de Holocaust. Ook zou een deel van het geld naar de financiering van het nieuwe Shoah-museum kunnen gaan, stellen bronnen. Over de precieze verdeelsleutel wordt intern nog gediscussieerd.

  Verwacht wordt dat Van der Laan later dit voorjaar met een voorstel komt. Een zegsvrouw van de burgemeester wil niet op de kwestie ingaan.

  Like

  • Edjan zegt:

   Na 60 jaar beginnen ze eens met tijdens de oorlog gestolen bezittingen en kunst terug te geven. En nu ook al die schandalige “boetes”. Weet wel, beste lezers, dat de anti-joodse sfeer in Nederland na de oorlog nog vrijwel net zo groot was als daarvoor.

   Nu men zeker weet dat ze bijna allemaal dood zijn, gaat de roverheid eens denken over teruggave. Hoe gul! Zouden ze daar nu ook belasting over heffen?

   Like

  • BertG. zegt:

   En als ze al geld terug krijgen, dan komt de belasting nog even langs.
   Want zo zijn we ook nog een keer hier in Nederland.

   Like

 18. Taljaard zegt:

  Steeds meer dringt zich bij mij de gedachte op dat niet alleen Wilders, maar ook Slobodan Milosovic achteraf nog wel eens gelijk zou kunnen krijgen. Wilders gelooft nog in een vreedzame, democratische en politieke oplossing voor het islamprobleem. Dat was 10 jaar geleden misschien nog wel mogelijk, maar nu niet meer.
  Wij gaan een heel nare tijd tegemoet in West Europa, waarbij met name onze steden in slagvelden zullen veranderen. Winnen zullen wij op den duur wel, maar ten koste van veel bloed en schade.

  Like

 19. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 20. Carla zegt:

  Straks is Nederland weer bezet, en herhaald zich de geschiedenis van 40-45. Toen liep het ook geen vaart, viel het wel mee… en zo praat die regering van nu ook: het valt wel mee allemaal.
  We zijn al te laat. Het is meer dan verontrustend! !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s