“Vluchtelingen” kosten Duitsland ongeveer € 50 miljard

Screenshot_24

(Vertaling: E.J. Bron)

De onderbrenging, de verzorging en de integratie- en taalcursussen voor “vluchtelingen” zullen de Duitse staat – de Duitse belastingbetalers dus – volgens een nieuw onderzoek bijna € 50 miljard kosten in 2016 en 2017.

In 2016 moet volgens de prognose van het Keulse Instituut van de Duitse economie rekening worden gehouden met kosten van € 22 miljard, schrijft de “Rheinische Post”. Mocht het aantal migranten stijgen naar 2,2 miljoen, dan zouden de kosten volgens jaar toenemen naar € 27,6. Als deze prognoses realiteit worden, dan zou de Duitse minister van Financiën, Wolfgang Schäuble (CDU), er uiterlijk 2017 niet meer onderuit komen om nieuwe schulden te maken, analyseert het aan het werkgeversverbond gelieerde instituut.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Duitsland, Graaien, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, Overheid, politici, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op “Vluchtelingen” kosten Duitsland ongeveer € 50 miljard

 1. Japio zegt:

  Voor die €50 miljard kunnen ze heel veel problemen van autochtone mensen oplossen. Problemen zoals, schulden, huisvesting, honger, zorg enz. Maar nee, ze laten liever hun eigen mensen creperen en halen nog liever de duivelse islam in huis. Als je dit scenario vroeger voorspeld zou zijn dan had je er hard om moeten lachen. Het is absurdisme ten top wat hier gebeurd in Europa. Alle ellende veroorzaakt in Europa komt door die ellendige linkse klerelijers. Deze ellendelingen zijn verantwoordelijk voor alle islamgerelateerde misdaden. En het gaat maar door en door en door.

  Like

 2. johan zegt:

  Alle linkse theemutsen veroordelen wegens landverraad, meteen doorsturen naar een theedoekland, zij zijn verantwoordelijk voor alle ellende die de moslims veroorzaken.
  Ik weet niet waar ik een groter hekel aan heb dat linkse tuig of de moslims.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Ach, uiteindelijk zullen wij allemáál moeten bijspringen. Schäuble heeft het groene licht al gekregen om zijn plan door te zetten dat er een hogere benzine-accijns gaat komen. En niet alleen voor Duitsland. Die smeerlap heeft het voor elkaar om tóch alle lidstaten een financiële poot uit te draaien. Dus ook de landen die niet willen meewerken aan de opvang van ‘vluchtelingen’. Er zal meer accijns afgedragen moeten worden, bovenop wat ieder land zelf aan accijns opstrijkt.

  Merkel heeft ons behoorlijk in de tang, met haar ongecontroleerde en eigenzinnige uitspraken dat elke vluchteling welkom is. Als zij dit heeft gezegd, liggen deze woorden uitsluitend voor haar rekening, en alles wat daar uit voortvloeit ook. Als Duitsland het financieel niet meer kan behappen, dan had ze beter op haar woorden moeten letten. Ze had een inschatting moeten maken wat de consequenties van haar beleid zouden kunnen zijn. Regeren is vooruitzien. Kennelijk niet haar sterkste kant. Maar nu het helemaal uit de hand loopt andere landen opzadelen met de gevolgen van haar ondoordachte uitspraken, is een meer dan grof schandaal!!

  Like

 4. carthago zegt:

  Als je een rotte appel in een kist gezonde appels stopt, kun je de gehele kist weggooien na een maand, dat heet integratie. Die 50 miljard is een fractie van de echte kosten, als het al zou lukken de maatschappij in stand te houden, hetgeen natuurlijk ondenkbaar is.

  Like

 5. Jean zegt:

  En zeggen dat “het probleem” gratis en voor niets kan opgelost worden!!!
  Hoe Walter?
  Door gewoon te stemmen voor PVV in Nederland, VB in Vlaanderen, NPD in Duitsland, FN in Frankrijk enz. enz. die dan samen de handen in mekaar slaan en de mesthoop opruimen waarbij wij ze met alle energie en plezier bij helpen want het is dramatisch met dat islamitisch gespuis op ons grondgebied. Ik gun de vuiligheid zelfs nog geen blik en spreek op mijn kleinkinderen in nooit contact te hebben of te maken met dergelijke achterlijke waanzinnigen..
  Ze volgen de wijze raad van opa zeer goed op…

  Like

 6. Jose Hollandre zegt:

  Deze kosten zijn nog maar het topje van de kosten-ijsberg voor Duitsland. Sarrazin is er eens goed voor gaan zitten, hij is tenslotte een Duits financieel en begrotings-expert, en heeft onlangs berekend dat de uiteindelijke kosten van de ‘vluchtlingen’-stroom het land zo’n 1500 miljard euro zullen gaan kosten op termijn, want als ze eenmaal een status hebben beginnen de echte kosten pas te tellen gezinshereniging, huizen, uitkeringen, onderwijs, gezondheidszorg, veiligheidsmaatregelen, integratiekosten, etc. etc.

  Like

 7. Pieter zegt:

  En dan te bedenken dat zo’n holle frase als “Wir schaffen das” oa is gebaseerd op het Duitse Wirtschafftswunder, schoorstenen die blijven roken en mensen die bereid zijn de schoorstenen te
  laten roken. Dat is al een flinterdunne basis, want de economie is uiterst kwetsbaar.

  Met 50 miljard wordt alvast een voorschotje genomen op de economische opbrengst van het Wirtschafftswunder . Wat een grenzeloze naieviteit en arrogantie.

  De statistieken wijzen nu al uit dat een heel klein percentage van de asielophalers ooit aan het werk komt en de Bundesregering moet hiervan nu al op de hoogte zijn.

  M.a.w. mislukking van het hele Schaffen das verzekerd in alle opzichten.

  Like

 8. jungleelephant zegt:

  Alsof je een emmer leegschud!Vandaar ook de verhoogde belasting die in de pen zit!Zij halen ze binnen en wij mogen dokken!En het gros van het stomme volk pikt het ook nog!

  Like

 9. paulzwueste zegt:

  Nou ja, als ze het kunnen betalen. Waarom dan niet?

  Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Zal nog veel meer worden.

  Like

 11. fransdewit zegt:

  Eerst Griekenland nu daar weer aan… Waar halen ze het geld toch vandaan?

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ze drukken gewoon geld bij!
   Eigenlijk is dat de oplossing. Kom je in geldnood druk je toch gewoon even bij…
   Gaat altijd goed tot dat het fout gaat en dan gaat het ook echt fout.
   Vraag maar aan de Duitsers, die hebben na 1918 ook geld bijgedrukt.
   Op het laatst moesten ze ’n Wereldoorlog voeren die ze nog verloren ook!
   Kan je nagaan wat er allemaal uit voort komt!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s