Achter de gordijnen zwemmen de dames in Enschede

Screenshot_2

ENSCHEDE – De eerste dames zwemavond van dit jaar in Aquadrome in Enschede trekt 320 vrouwen en meisjes naar het zwemparadijs aan de Van Deinselaan. Het zwembad is ook dit jaar weer vijf zaterdagen van 18.30 tot 21.30 uur het domein van de vrouwen, het grootste deel van allochtone komaf. Uitsluitend vrouwelijk personeel houdt ook deze eerste avond in het nieuwe jaar weer toezicht.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Achter de gordijnen zwemmen de dames in Enschede

 1. Nou, het wachten is op de eerste Boerkini’s……..
  Sluiprnde islamisering, zoals Fortuyn al voorspelde!
  (Komen er ook nog autochtone mutsen naar die zwem-avonden? Verbazen zou het me allang niet meer!)
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 2. Lijkt wel de titel van een carnevalsschlager. Doen ze trouwens knap, integratielessen voor kaaskoppen. Samen zwemmen in een gordijn, samen suikerfeesten op school, samen vingeren met de carneval, samen afsterven door ebola, samen hoofddoekje leggen niemand zeggen…

  Like

 3. Japio zegt:

  Terug naar af, apartheid doet z’n intrede dankzij die zeik-moslims. En de volgzame en laffe overheid faseliteren het weer.

  Like

  • Edjan zegt:

   Een apartheid waar ze toentertijd in Zuid-Afrika niet van durfden dromen.

   Een zwembad, 30% voor “ons”. 70% voor de moslims en van dat deel: 90% voor de moslimmannen en 10% voor de moslimvrouwen. Dit laatste op “verzoek” van de moslims en muslima’s zelf!

   Straks ook in het openbaar vervoer, ziekenhuizen etc. Gaat goed!

   Like

 4. Thoth zegt:

  We hebben al een geluidtest gehad met de moskee, nu dit weer. Nederland glijdt helemaal af tot een islamistisch ‘koninkrijk’, de te samen met Saoedi-Arabië. We moeten echt hier vanaf, GEEN islam in Nederland. Willen ze hun geloof ‘belijden’, dan moeten ze naar het woestijngebied, Pakistan, Indonesië, etc. Niet hier…

  Like

 5. rs zegt:

  Ja, ja……………………onder het mom van “gescheiden zwammen “, stilletjes alweer een islamisering daar in Enschede ?Hebben die vrouwen dat GEEIST of kwam Enschede daar ZELF mee????????
  ZWAMMEN heb ik er BEWUST van gemaakt, dus geen tiepfout.

  Like

 6. Buffalo Bill zegt:

  Enschede een dhimmi-gemeente?

  Like

 7. elisah zegt:

  Op zich vind ik het geen probleem dat vrouwen rustig samen willen zwemmen.
  Er zijn genoeg vrouwen die zich dan meer op hun gemak voelen.
  Het is ook lekkerder zwemmen zonder drukke springende en gillende kinderen.
  Mannen hebben over het algemeen minder last van schaamte en lopen overal trots rond met bierbuik en/of harentrui, maar hebben dan vaak wel commentaar op de het figuur van vrouwen.
  De gordijnen vind ik dan weer overdreven, het begint dan op paranoia te lijken.

  Like

 8. Pieter zegt:

  Wie betaalt die grapperij. Is daar iets over bekend ? Ik vrees de gemeente, dus de burger die er helemaal niet achter staat. Staaltje van slinks door de strot duwen weer.

  Like

 9. Cathja zegt:

  Het enige ‘voordeel’ is dat er dan geen hitsige mannelijke asielzoekers het zwembad mogen betreden, zoals in Duitsland menigmaal is gebeurd en waar vrouwen en meisjes aangerand werden in de kleedhokjes.
  Verder vind ik het een slechte ontwikkeling. Apart zwemmen hebben we al decennia geleden afgeschaft, en dat moet niet opnieuw ingesteld worden.

  Like

 10. BigLJohn zegt:

  In Veghel gebeurt dit afgezonderd zwemmen voor allochtone vrouwen al 20 jaar. Compleet met gordijnen. Dit zijn de voortekenen van een blijvende Islamisatie. The Omen zeg maar. Stukje bij beetje sijpelt de Islam onze maatschappij binnen en vreet al onze verworvenheden en vrijheden op. Wat volgt, is dat na het roken cafe’s en drank worden verboden, kunst in al zijn vormen, bioscoop, dancings en disco’s, en kinderen die vanuit de school verplicht kennis moeten maken met de islam en de moskee. Ook kunnen we te maken krijgen met kledingvoorschriften naar islamitisch model, waar sommige modehuizen nu al op inspelen en daar reclame voor maken.
  Waarom is dat nooit iemand opgevallen. Ook wettelijke bepalingen als; Discriminatie in al zijn vormen is verboden, en scheiding van kerk en Staat, zijn holle frasen gebleken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s