Duitsland wordt geregeerd door geweld

Screenshot_30

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

De mate van geweld die heerst op onze scholen, in onze woningen en in onze straten laat telkens zien door hoeveel geweld wij beheerst worden in onze politiek. Want haar geweld zorgt ervoor dat het geweld op onze scholen, in onze woningen en in onze straten toeneemt. Eerst moet het politieke systeem het laten afweten, zodat het geweld überhaupt in ons land zijn intrede kan doen, zoals nu. Terwijl 40 jaar geleden in Duitsland zo goed als geen geweld op Duitse scholen, in Duitse woningen en in Duitse straten voorkwam, heeft het geweld zich thans duizendvoudig vermenigvuldigd! Dat ligt ‘m aan de falende politiek van de regeringsleden.

De politiek kan altijd bepalen hoeveel geweld er in het land door de mensen bedreven wordt. Door wetten, door Justitie en door de politie. Neemt zij haar taak niet behoorlijk waar, dan escaleert het geweld in het land, zoals nu. De politiek laat toe dat zich steeds meer geweld in het land manifesteert. Dat er steeds meer mensen naar Duitsland komen die geweld bedrijven. Dat het slechts in zeer beperkte mate aan de Duitsers ligt, valt hieraan te zien dat deze de laatste 50 jaar tot een vreedzaam leven in staat waren, in tegenstelling tot de gewelddadige omstandigheden in de landen waaruit de nieuwe bewoners van Duitsland afkomstig zijn.

Dit geweld heerst in de landen van herkomst VANWEGE de bewoners aldaar. Dus brengt de overwegende meerderheid van de nieuwe bewoners van Duitsland dit geweld méé naar Duitsland. Men hoeft aldus slechts de toestanden aanschouwen in de landen waar deze bewoners vandaan gekomen zijn. Als het leeuwendeel van de mensen in die landen vreedzaam was geweest, dan zouden daar onderling niet zulke gewelddadige toestanden heersen. Duitsland importeert tegelijk met migranten en vluchtelingen het geweld uit deze landen naar Duitsland. Precies om deze reden, en om geen andere, neemt het geweld op de scholen, in de woningen en op straat in Duitsland toe.

De dupe daarvan zijn de vreedzame Duitsers, die hulpeloos aan dit geweld zijn overgeleverd, omdat de verantwoordelijken, die voor hun veiligheid in het land hadden moeten instaan, het compleet hebben laten afweten. Niet alleen dat ze geweldplegers het land binnengelaten hebben, nee, ze laten ze ook nog algemeen hun gewelddadige excessen tegen Duitsers uitleven! Alleen als het echt niet meer anders kan, grijpt het schoolhoofd, Justitie en de politie in. Echter, meestal slechts om dit mediageniek als effectief wapen tegen het toenemende geweld in het land te verkopen. Dat de politiek en Justitie het er niettemin compleet bij hebben laten hangen, valt te zien aan het steeds verder toenemende geweld in Duitsland. ‘Keulen’ was daarvoor slechts een paradevoorbeeld.

Dit geweld tegen de Duitsers zal in Duitsland nog meer toenemen, omdat dat precies is wat de politiek wil, anders zou ze een andere politiek bedrijven en zou het helemaal niet tot zo’n escalatie van geweld tegen het Duitse volk gekomen zijn. Aldus kunnen de Duitsers van de leden van de regering en de door haar aangestuurde Justitie geen enkele hulp verwachten. Ze worden steeds meer het slachtoffer van geweld in eigen land door migranten en “vluchtelingen”, die door de Duitse politiek en Justitie worden gedekt.

Screenshot_29

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, kwaadaardige opzet, landverraad, migrantengeweld, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Duitsland wordt geregeerd door geweld

 1. carthago zegt:

  De deutsche ss politici hebben nu eenmaal te veel macht, geld en kwaadaardige monster ideologie, maar de meerderheid van de bevolking staat er ook vierkant achter.,anders zou zich dat wel vertalen in de verkiezingen.

  Like

 2. Bandiet zegt:

  Duitsland moet kapot, das veiliger als heibel met Putin, die Amerikanen hebben begrepen
  dat wij geen oorlog voor hun gaan voeren, zou ook wel lachwekkend zijn, Europeanen die
  waterballonnetjes gooien! Helaas gaan zij wel slagen, met hun geweldscultuur, en wij, angstige
  Hollanders, Duitsers, Zweden, enz, zijn t haasje, of t moet van die Polen komen, en de Russen.
  Help Ons!!!!!!!

  Like

 3. Driek zegt:

  Geweld kwam vroeger bijna niet voor, zeker niet in de vlak naoorlogse jaren, en op scholen al helemaal niet, hoogstens een vechtpartij tussen jongens, doch dat stelde niks voor vergeleken bij het hedendaagse kop schoppen. Al dat geweld is begonnen met de kinderen van de eerste generatie gastarbeiders, zo in de jaren tachtig. Agressieve Marokkaanse kinderen die op straat rondhingen. Ik heb mijn toen nog mooie Amsterdam verlaten, ik vond het er een armoezooi worden.
  Nu is het inmiddels normaal dat mensen elkaar overhoop steken, maar wie liep er vroeger nu met een mes op zak, met de bedoeling iemand er mee overhoop te steken? Dat bestond helemaal niet.
  Ik kan mij niet niet heugen dat je in de jaren vijftig en zestig op straat beroofd werd. Inbrekers? Een enkele keer werd er ergens ingebroken, dat stond dan op de voorpagina van alle kranten. Je had toen Gerrit de Stotteraar, toen een bekende inbreker, die meer in de gevangenis zat, dan buiten vrij rondliep. Het stelde allemaal niks voor.

  Like

  • Roni zegt:

   @Driek
   Dat omaatje van 96 wat door een Irakese vluchteling van 20 werd neergestoken op klaarlichte dag op straat.
   Ze hebben hem maar je hoort er niets meer over.
   Jihad?

   Like

   • elisah zegt:

    Hij zou zgn in de war geweest zijn omdat zijn vader hem mishandeld had, hij was daarom op zoek naar iemand om neer te steken. Een belachelijk vergezocht verhaal, gebruikt als smoes voor de moord op die arme bejaarde vrouw. Ik heb trouwens nog een kaart voor haar naar het ziekenhuis gestuurd.

    Like

  • Anna. zegt:

   Ja heerlijk Driek de tijd van bromsnor en zwiebertje….. Ik verlang daar wel eens naar terug…… Dit bedoel ik niet cynisch hoor maar eigenlijk voel ik onmacht want waar zal dit soort gedragingen wat we nu zien eindigen????? Het wordt alsmaar gekker…….

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Driek in ons dorp hadden we vroeger een veldwachter op een fiets die regelmatig zijn rondje reed.
   Als je iets echt verkeerds, b.v. bij de boer een appel stelen, deed kreeg je een draai om je oren of een trap onder je kont en als je thuis kwam kon je er nog een krijgen.
   Er was toen gezag.
   Men heeft het volkomen laten verloederen.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @louis-portugal: 13.07. uur. Dat heb ik ook nog mee mogen maken, Louis! Verder is heel Europa een groot “krankzinnigengesticht “, geworden, met als aanstichters, de wandelende jeneverfles Juncker, en in zijn kielzog de ex stasi-madam Merkel. We zullen kapot gemaakt worden!

    Like

 4. danny zegt:

  geheel eens met de analyse van mevr. Raab.

  Like

 5. joga zegt:

  Gaan we nu eens eindelijk met z’n allen PVV stemmen of vinden we het net zo als de Duitsers wel goed zo. Dan bent u dus straks ook medeplichtig aan de afbraak van Nederland. Durft u dat nu aan uw kinderen en kleinkinderen uit te leggen? Veel succes en sterkte.

  Like

  • Driek zegt:

   joga zegt: Gaan we nu eens eindelijk met z’n allen PVV stemmen of vinden we het net zo als de Duitsers wel goed zo.

   Nu, beste joga, ik ben bang dat die Nederlanders straks weer op dezelfde partijen gaan stemmen. En het is toch niet normaal, dat al die partijen, de VVD, PVDA. D66, CU, SGP, SP, en nog wat partijtjes, dat die allemaal voorstander zijn om die islamitische gelukszoekers binnen te halen? Daar is toch niet tegenop te boksen?
   En er zijn nog te weinig Nederlanders die de site van E.J. Bron lezen, ik bazuin het bestaan dezer site overal rond, waar ik mij vertoon, maar het lijkt wel alsof velen niet geïnteresseerd zijn in de toekomst van Nederland. En dan zit ik mij hier, als bejaard persoon, druk te maken, ik lijk wel gek. Eerdaags stop ik ermee.

   Like

   • Anneke zegt:

    Driek, ik begrijp precies wat je bedoelt, want ik denk er vaak hetzelfde over. Maar bedenk dan dat die correct linkse club gewonnen heeft en dat wil ik niet toelaten. Eens zullen wij met genoeg mensen zijn om die linkse massa te bestrijden, dus volhouden Driek, doe ik ook…….

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Driek: 14.14. uur, op 03/02. Herkenbaar wat U zegt. En onze jeugd en jongeren, laten het ook maar gewoon gebeuren. Als je dat afzet tegen de demonstraties tegen de plaatsing van kernwapens in de jaren ’80 van de vorige eeuw, toen er 100 duizenden op de been waren, tegen de plaatsing van deze kernwapens. Oké het werd toen georganiseerd door met name links, en vredesgroeperingen, maar men ging tenminste de straat op, en Nu, de jeugd en jongeren laten zich hersenspoelen door de rode omroepen, en vergapen zich aan domme uitzendingen, maar ergens voor staan; NEEN, dat is teveel gevraagd voor de jeugd en jong volwassenen.En daarom lacht de politiek ONS vierkant uit!

    Like

 6. Guardiacivil zegt:

  Geduld is een schone zaak en zal ons dienen. Tijd is nog niet rijp.

  Like

 7. jungleelephant zegt:

  Man,wat verlang ik terug naar de vorige eeuw!De jaren 70 waren mijn mooiste jaren!

  Like

  • geentvkijker zegt:

   Daar zeg je iets !!! ………..daar zat ik gisteren nog aan te denken !
   Wat hebben wij toen fijne jaren gehad, nu achteraf terugkijkend……
   en dat komt dus BLIJKBAAR niet meer terug……steeds meer gaan we er op achteruit,
   met allesss

   Like

 8. Republikein zegt:

  Gelezen:
  ‘De wraak van Syriza en Tsipras wordt het Waterloo van Angela Merkel’

  De Hellenen, die Europa al gegijzeld hebben met een eurocrisis en die een baxter van 400 miljard euro kregen om hun economisch hoofd boven water te houden, zetten hun poorten naar Europa open voor de duizenden vluchtelingen. De wraak van Syriza en Alexis Tsipras. Het wordt Angela Merkels Waterloo, die christelijk ten onder gaat aan barmhartigheid en aan een humanitaire crisis. Wordt het geen tijd om Griekenland uit de Euro- en de Schengenzone te zetten?

  Net zoals Australië alle bootvluchtelingen onderbrengt in vluchtelingenkampen op de eilanden Manus (voor alleenstaande mannen) en Nauru (voor families) zou Europa hen kunnen onderbrengen op de Griekse eilanden Lesbos en Chios in afwachting van repatriëring of desnoods een selectieve verspreiding over alle landen van de wereld. Van de Turken en hun president hoeven we geen soelaas te verwachten. De Turkse Sultan droomt van de islamisering van Europa en de Turkse overheid werkt eerder mee met de mensenhandelaars en de overzetmaffia dan ze te dwarsbomen.

  Like

 9. Robby E. zegt:

  Ach ja Driek, ik had een oom, een bekende taxichauffeur in Amsterdam met de bijnaam: droevige Toon. Hij had de pech dat hij erg op Gerrit de Stotteraar leek, hij stotterde ook nog, maar alleen als ie kwaad of opgewonden was.
  Toen ze weer eens naar Gerrit op zoek waren zagen ze hem voor Gerrit aan en werd hij aangehouden, toen hij door de opwinding stotterend duidelijk probeerde te maken dat ze de verkeerde hadden wisten ze het zeker, dit is ‘m, en werd ie meteen achter in dat kevertje gepropt en meegenomen naar t bureau!

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Let op !! Binnenkort ook in het theater van BV Nederland kunt genieten van de instroomhorde parasieten en gelukzoekers !!

  Like

 11. ron zegt:

  Beste mensen stasi-nazi snol merkel is lid van de bilderberg groep en voert de N.W.O agenda uit.

  Like

 12. Vrijheid zegt:

  Micha Kat gaat ook de politiek in en roept iedereen op om de krachten te bundelen:

  http://revolutionaironline.com/derde-bevrijdingstoespraak-van-micha-namens-de-orp-laatste-oproep-tot-eenheid/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s