Het blijft maar doorgaan. Turkije is toch geen land in gevaar?

Screenshot_5

(Door: Martha N.)

Het aantal vluchtelingen dat vanuit Turkije naar Griekenland gaat is nog altijd niet afgenomen, zo meldt de VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR. In januari kwamen ruim 58.000 migranten met bootjes naar Griekenland. In juli vorig jaar waren dat er ongeveer 55.000. De Europese Unie heeft in november afspraken gemaakt met Turkije om de toestroom te beperken, maar die lijken geen effect te hebben. 

 Wie denkt dat Turkije een betrouwbare onderhandelaar/handelspartner is, komt bedrogen uit. Turkije kronkelt zich in alle bochten om tevreden te stellen. Het enige doel is toetreding tot de EU, waar het land helemaal niet bij hoort. Eenmaal toegetreden, is Turkije het grootste EU-land met de meeste inwoners en is het hek van de dam.

We zullen overstroomd worden door mensen die alleen maar rechten hebben, alle dieren worden halal geslacht (wat nu ook al bijna het geval is), honden zullen van de straten verdwijnen, wee de dieren, wat ons te wachten staat (ook de dieren) daar word ik nu misselijk van.
Lees verder.

Kijk kijk, bestuurder in de buurt van AZC weegt mee bij locatie

Uiteraard worden wij niet overvallen door dit bericht. Ik zou van mijn stoel vallen wanneer er iets anders naar voren zou komen. Uiteraard zorgen ze goed voor zichzelf. Het is van groot belang dat een “bestuurder van ons land” geen last heeft van passerende, inbrekende en aanrandende vluchtelingen. Nee, je zou zomaar een mes op je keel kunnen krijgen zeg kaerel en dan missen we onze borrel. Nee, we zoeken een leuk plekje tussen het gewone volk, kunnen ze aan elkaar wennen. Zijn wij er weer mooi vanaf.
Lees verder.

Uitwijzen?

Wie hier afgewezen is, blijft vaak gewoon. 4980 uitgeprocedeerde asielzoekers hebben Nederland ’zelfstandig verlaten zonder toezicht’. Veel van deze mensen gaan echter niet terug en belanden in de illegaliteit.

Het referendum over Oekraïne komt er aan

Alles is al beslist. U denkt, dan ga ik maar niet stemmen? Doe het wel. Hoe meer mensen tegenstemmen des te beter. Het is in ieder geval een vuist maken contra. Nooit denken ik ga niet stemmen, het heeft geen zin. DOEN MENSEN, met heel veel tegenstemmen zal dit dan opnieuw het bewijs leveren dat er naar ons niet geluisterd wordt.
Lees verder.

Laat niet over U heen lopen, verweer U. We zijn al lang genoeg voor dom aangezien.

Wat stond er in de krant: de ouderen zouden er € 25,- (even ruw berekend) op vooruitgaan. De zoveelste leugen! Wat blijkt nu? Iedereen gaat er op achteruit. Leugenbokken deze regering, de slechtste die we ooit gehad hebben.

Mensen, laat U niet meer bedriegen, het is allemaal leugen en bedrog, we worden wat wijsgemaakt. Weet U, in feite bedreigt onze regering ons. Wanneer jullie niet VOOR Oekraïne stemmen, zal het slecht gaan met ons land, de economie stort volledig in, enzovoort. Gaan we uit de Euro: dan verhongeren we, kunnen geen zaken meer doen en al dat soort kletspraat en gezwam. Burgers angst aanjagen, de grootste angst die wij echter hebben, is ons land volproppen met mensen met, zoals ze zelf al toegeven, psychiatrische problemen en door vrijwilligers aan alle kanten moeten worden geholpen. Moeten wij hieraan blootgesteld worden?

WAAR blijft de massale toeloop van vrijwilligers voor onze eigen mensen die problemen hebben, afhankelijk zijn van hulp en graag wat genegenheid zouden ontvangen? Wat hebben de vluchtelingen gepresteerd dat ze dit allemaal krijgen, terwijl onze eigen bevolking kan creperen? De ouderen zoeken het maar uit! Wij zijn te druk met anderen!

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nederland, Overheid, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Het blijft maar doorgaan. Turkije is toch geen land in gevaar?

 1. Edjan zegt:

  Sommigen hier denken dat wij blanken een “weg met ons”-mentaliteit hebben en wijden daar ernstige en diepgaande beschouwingen aan. Ik ben echter tot de conclusie gekomen dat er helemaal geen “weg met ons”-mentaliteit is maar dat de blanke “elite” en hun slaafjes een “weg met jullie (blanke onder- en middenklasse)”-mentaliteit hebben.

  De onder- en middenklasse kan die knuffel-mohammedanen wél opnemen in hun wijken, krijgt geen huurhuis meer, wordt gekort, krijgt steeds meer belasting te betalen, wordt uit de verzorgingshuizen geflikkerd en als klap op de vuurpijl geslagen en verkracht.

  Dank u, overheid! Goed bezig! En ik weet zeker dat jullie zullen proberen dit nog járen vol te houden.

  Like

 2. Koos zegt:

  We moeten er gewoon voor zorgen dat Europa nog gevaarlijker wordt dan Turkije.
  Een varkenskop hier en daar, een paar blote beelden, klaar!

  Like

 3. Republikein zegt:

  Mooi.
  Stemmen?
  Alleen met pistool, het potlood helpt geen flikker!
  Wat, zit daar lood in?

  Bedankt, ook namens Ria!

  Like

  • koddebeier zegt:

   Volgens mij zou die ketel Rutte ook uitstekend passen !!

   Like

   • Republikein zegt:

    Juist gezien beste koddebeier.
    Ik denk zelf dat het ruimer opgevat kan worden.
    Mensen weten een haring te associëren i.c.m. mijn niet begrijpend brein.
    Dat heeft met demagogie te maken.
    Ga je er niet mee vermoeien.
    Soms denk ik het allemaal kul is, dat ik het vaantje moet strijken.
    In mijn ooghoek zie ik een vent met witte vlag zwaaien.
    Op het basis is begrijpend lezen onderdeel van het pakket.
    Weet ik veel, zeg maar wat.
    De groetjes koddebeier.
    Misschien zien we elkaar nog eens.
    Oeps, mag ik dat wel schrijven?

    Like

 4. Bas zegt:

  Als Turkije bij de EU komt, slaat de hele meute, daar verblijvende asielzoekers, meteen op hol Europa in. Weg 3 a 5 miljard voor asielzoekers opvang.

  Like

 5. Guardiacivil zegt:

  Een bom op z,n kop en van zijn zoon.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Ach Martha, Laurens-Jan Brinkhorst (ja, de vader van….) heeft al vaker gezegd dat wanneer we de EU afwijzen, of de EU zou opgedoekt worden, dan zou het licht uitgaan in Europa. Het zijn allemaal dreigementen, die gezegd worden om toch voorál die rottige EU te laten slagen.
  Maar steeds minder mensen zien heil in de Europese Unie. Het is een ondemocratisch en onderdrukkende ‘organisatie’, die alle macht naar zich toe wil trekken. Mensen worden ‘bezit’ van de ‘leiders’. We worden tot slaven gemaakt. Ik hoop dat in alle 28 lidstaten zoveel oproer zal ontstaan, dat die hele EU wordt opgeblazen (gaat echt niet gebeuren Martha, maar het zou wel prachtig zijn!).

  Wat de vluchtelingen-crisis betreft: opnieuw bepaalt Brussel wat wij wel en niet mogen. Zo las ik dat we illegalen niet ‘zomaar’ mogen opsluiten. Er werd een vrouw aangehouden met een vals paspoort, zij werd aangehouden en ingesloten, maar dat mag dus niet. Vreemde zaak. Als wij knoeien met onze identiteitspapieren krijgen we flinke problemen!

  De ongelijkheid tussen de zorg voor asielzoekers en de behandeling van onze eigen mensen door de overheid kun je gerust opmerkelijk noemen. Bert Koenders vond dat we de vluchtelingen fatsoenlijk moesten behandelen, want dan pas doen we recht aan onze beschaafdheid.
  Hij vergat erbij te vertellen dat het meer dan ergerlijk is dat het overgrote deel van die vluchtelingen ons bedriegt door over hun afkomst en leefomstandigheden te liegen. Het schijnt dat veel mannelijke asielzoekers identieke verhalen vertellen over ‘de oorlog’ etc. Syriërs blijken ook nogal eens Marokkanen te zijn, die de taal een beetje hebben geleerd. Zij respecteren ons geen van allen; zij dwingen en eisen, en gaan op de vuist bij het minste of geringste. Moeten wij dan voorbeelden van beschaafdheid zijn, terwijl we juist vanwege deze houding worden geminacht en bespot?

  Ook de kwestie met Turkije maakt me behoorlijk nijdig. Ze zijn absoluut niet van plan om vluchtelingen tegen te houden, maar vragen wel steeds meer geld. Ik vrees dat Brussel er opnieuw intrapt, en ze de gevraagde 5 miljard gaat geven.
  En net zoals u schreef: onze ouderen zouden er op vooruit gaan. Het tegendeel blijkt het geval te zijn. Salarisverhoging voor de nog werkenden wordt teniet gedaan door een verhoging van de pensioenpremie. Een sigaar uit eigen doos, en in feite diefstal. Het is nergens voor nodig om hogere premie te berekenen als er 1200 miljard pensioengeld ‘op de plank ligt’. Ooit werd het ABP door één van onze vroegere minister-presidenten ‘afgeroomd’. Diefstal van alle mensen die eraan meebetaalden. Het geld is nooit terug gestort.

  Martha, we kunnen nog tijden doorgaan met onze ergernissen op te schrijven, maar ik zie dat er al genoeg geschreven is. Bedankt voor uw bijdrage weer. Ik lees ze altijd.

  Een hartelijke groet,
  Cathja.

  Like

 7. Jade zegt:

  Wat ik mij afvraag, hoe komen ze aan die rubberboten,
  geschikt voor 25 man? Want zonder boot komen ze niet.

  Like

 8. Jan zegt:

  Bewijs: Turkije beschiet Syrië

  Like

 9. OphEUffen zegt:

  Geografisch gezien ligt het grootste deel van Erdogan zijn Utopia niet in Europa. Dus gewoon oprotten met de EU en Turkistan. Tenzij u een 2e Wenen wilt. De kenners weten wat ik bedoel.

  Like

 10. Jan zegt:

  Turkije bereidt invasie voor in Syrië:

  Developments on the Turkish-Syrian border give serious grounds to suspect that Ankara is planning a military invasion in Syria, the Russian Defense Ministry has said.

  “We are surprised that the talkative representatives of the Pentagon, NATO and numerous organizations allegedly protecting human rights in Syria, despite our call to respond to these actions, still remain silent [on the shelling by Turkey],” he said.
  Turkey supplies terrorists with fighters & weapons ‘under cover of night’

  Turkey is supplying manpower and weaponry to terrorists in the Syrian cities of Idlib and Aleppo, Konashenkov said.

  The spokesman showed the media a photo of the Reyhanli checkpoint, saying that “through this very border crossing – mainly at nighttime – the militants, who seized the city of Aleppo and Idlib in northwestern Syria, are being supplied with arms and fighters from the Turkish territory.”

  https://www.rt.com/news/331278-turkey-military-invasion-syria/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s