“Islamofobie” is een ander woord voor “houd je mond over de islam”…

Screenshot_21

(Door: “Balkanske priče”)

Wie de afgelopen jaren bedenkingen formuleerde over de sluipende radicalisering in Europa werd meteen weggezet als racistische islamofoob. Kritiek op de islam is geen ‘islamofobie’ en geen vorm van racisme,want islam/moslims zijn geen ras. Antisemitisme is racisme. De Joden werden uitgemoord om wat ze waren, niet om wat ze geloofden. Het woord ‘islamofobie’ zou uitgevonden zijn door radicale  islamieten, niet om diegenen aan te duiden die de islam vrezen, maar om diegenen aan te duiden die deze godsdienst durven bekritiseren en die de mond gesnoerd moeten worden. De islam heeft sinds Mohammed stand gehouden door tegenstanders en critici te vermoorden, en uitsluitend lofzangen toe te staan.

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Islamofobie". Bookmark de permalink .

9 reacties op “Islamofobie” is een ander woord voor “houd je mond over de islam”…

 1. Driek zegt:

  DE DAGELIJKSE STANDAARD

  Amsterdam toont zich weer eens de stad van het eeuwige theedrinken. Een traditie in gang gezet door Job Cohen, maar door opvolger Eberhard van der Laan zonder pardon doorgezet. Zelfs met gewelddadige antiglobalisten en extreem-rechtse tokkies wordt met vreugde een pickwickje genuttigd.

  Amsterdam, die laffe stad, met hoeveel letters spel je dat? Nou, met tien. Tel maar naa: V-A-N D-E-R L-A-A-N:

  De demonstratie van organisatie Pegida die zaterdag in Amsterdam plaatsvindt, wordt niet op de Dam gehouden. In plaats daarvan mogen aanhangers bij de Stopera demonstreren. De gemeente zou signalen hebben ontvangen dat ‘verschillende groepen’ de demonstratie en een tegendemonstratie willen verstoren.

  Met de demonstratie willen aanhangers van Pegida hun onvrede over “de islamisering van Europa”. Pegida heeft aangekondigd met driehonderd tot vijfhonderd mensen te gaan protesteren.

  In reactie daarop heeft de SP een tegendemonstratie aangekondigd, waarbij zich verschillende andere groepen hebben aangesloten.

  Allemaal leuk en aardig, maar de burgemeester neemt hier slechts z’n halve verantwoordelijkheid. Je kan op je klompen aanvoelen dat dit – ondanks de verplaatsing – toch gaat uitlopen op een confrontatie. De reden daarvoor is heel simpel: beide protestgroepen deugen niet. Pegida zit tjokvol hele en halve rassenhaters, en de ‘anti-fascistische tegenbeweging’? Tja, geen rassenhaters maar wel bereid om geweld te gebruiken tegen alles wat tegen hun marxistische uitervreterswereldbeeld ingaat. In Utrecht is het meermaals fout gelopen en zijn beide groepen met elkaar op de vuist gegaan. Tja, je moet kennelijk iets als je het IQ van een pinda hebt, nietwaar?

  Kortom: Pegida en de Pegida-haters hebben niets meer met democratie of democratische rechten te maken. Dit zijn gewoon ordinaire ad hoc knokploegen die door middel van geweld hun zin proberen door te drijven. Daar moet je niet mee gaan theedrinken, maar die moet je gewoon verbieden om te komen protesteren. Heel eenvoudig.

  Voor wie nu denkt dat ik tegen de vrijheid van meningsuiting ben: verdiep je eens in het begrip van de weerbare democratie. Je hoeft grondbeginselen van de democratische rechtsstaat niet te laten gelden jegens hen die deze beginselen het liefst zouden willen afschaffen. De intimidatie van andersdenkenden en onfrisse rassenpraktijken van Pegida en anti-fascisten zijn een schoolvoorbeeld van alles wat je precies niet wilt hebben in een democratische rechtsstaat.

  Het zou burgemeester Van der Laan dus sieren als hij niet lafjes wat demonstraties naar een andere plek ging verplaatsen, maar eens écht deed waar hij voor aangenomen is.. en dat is de openbare orde bewaken. Daar hoort soms ook bij dat je de grote broek aantrekt, en dit lijkt me precies zo’n gelegenheid. Verbied die fascistische én anti-fascistische bende dus. Laat dit soort figuren maar razen in de comments op extreem-linkse en extreem-rechtse websites als Frontaal Naakt en Stormfront, want dat is waar deze figuren thuishoren. Bij de Stopera – een statig gebouw dat de Nederlandse bewondering voor zowel de hogere kunsten als de democratie moet uitdrukken – hebben deze mensen helemaal niets te zoeken.

  Like

 2. leefbarbaar zegt:

  Wat wel een echte aandoening is; het Zikavirus. Heeft iets met verschrompelde hersenen te maken dus mogelijk islamgerelateerd.

  Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  +++ Islamophobia +++

  +++

  Like

 4. OphEUffen zegt:

  Ik blijf het herhalen. Een fobie is een angst voor iets dat er in werkelijkheid niet is. Dat maakt de term islamofobie een dankbaar woord voor die Lugen Presse. En angst heb ik sowieso niet voor die middeleeuwse uitkeringsjurken. Ik was en ben voorbereid op het ergste. Doe dat ook en u slaapt iets beter. WO-3 staat voor de deur. Wat mij betreft kunnen we met 2 miljard minder. En dan heb ik het niet over Euro’s.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s