“Juf, we kunnen de vormen van uw lichaam zien”

Screenshot_24

Het Islamitisch College Amsterdam, dat in 2010 sloot nadat het ministerie besloot de school niet meer te bekostigen vanwege slechte prestaties.

(Door: Bas Blokker)

In de klas botsen maatschappelijke opvattingen. Er zijn leerlingen die met de koran in de hand beweringen van hun geschiedenisleraar tegenspreken. Leerlingen die midden onder de les opstaan omdat ze willen bidden. Wat kan de leraar doen?

Zulke lieve meisjes – maar na de aanslag op de redactie van Charlie Hebdo in januari 2015 zeiden ze ineens dat die verzonnen was. Die politieman die je zag worden neergeschoten op dat filmpje, die was helemaal niet dood, die mankeerde niks. Waarom lag er anders geen bloed op straat?

De vmbo-docente die haar leerlingen dit hoorde beweren, was perplex. „Ineens stond er een heel grote muur tussen mij en mijn leerlingen.” Ook een niet-moslimmeisje was het met haar vriendinnen eens. „Ik wist niet wat ik moest doen”, zegt de docente. „Ik ben uiteindelijk maar tot de orde van de dag overgegaan.”

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)
NRC.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

29 reacties op “Juf, we kunnen de vormen van uw lichaam zien”

 1. carthago zegt:

  “ik ben maar tot de orde van de dag overgegaan”, typische nederiglandse linkse wegkijkorde, een echte nederiglandse parlementaire uitdrukking voor het ontkennen van de naderende kalifaatoorlog, de onteigening van de soevereiniteit, het leegroven van de staatskas en al dus het faciliteren van de komende armageddon. Dat wijf op die haatacademie had ook gewoonweg alex rat pechtold kunnen bellen, dan kon ze meteen de ziektewet ingaan zonder plichtsverzuim.

  Like

  • Theoden zegt:

   Zelfs het Nederlandse meeloopmeisje. Wat dachten ze dat die jeugd niet met moslims omgaan en worden vergiftigd. Jaren geleden al gezien, en daarna meerdere voorbeeld.
   Nooit gehoord dat Waar je mee omgaat daar raak je mee besmet. Maar liberale/linkse/christelijk denkt dat de hele wereld als blank Europa is, dat ze allemaal het goede willen. Dat er niets mis is met moslims. Hun ouders alleen maar werken, cadeaus geven en op vakantie gaan en de rest uitbesteden aan linkse propaganda school en islam shimmy’s, en blanke zelfhaat.

   Like

 2. Driek zegt:

  Beste Tistochwat, deze onderstaande tekst krijg ik wanneer ik ‘Verder lezen’ aanklik.
  Irritant hoor. Ik wil geen abonnement op het NRC.

  Genoten van de artikelen die we je cadeau hebben gedaan?

  Neem een abonnement en krijg onbeperkt toegang.
  Krijg onbeperkt toegang
  Ik ben al NRC-abonnee

  Like

 3. Japio zegt:

  Die moslims horen niet in Nederland, ze horen in de woestijn tussen de kamelen. Ze krijgen steeds meer praatjes dat gespuis.

  Like

 4. Guardiacivil zegt:

  Zelfs de moslimjeugd is schorem, zodanig gebrainwashed thuis dat er met geen fatsoen nog is te veranderen, en dit hebben wij in ons midden, dus is het duidelijk dat alles gerelateerd aan de koran en Islam uit Europa moet verdwijnen uit zelfbescherming en om onze maatschappij te bewaren zo als zij is.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  En dan heb je ook nog eens al die verschillende feestdagen………………..

  Like

 6. C.A.Barstow zegt:

  Weer een paar van de ontelbare bewijzen dat de islam een leugenachtige haatdragende ideologie is.

  Like

 7. Elena zegt:

  Onlangs las ik op een FB site die pro moslim is.
  Een anti moslim persoon vertelde over de profeet Mo dat hij pedofiel was , daar hij trouwde met de 6 jarige Aisha en toen zij 9 jaar was seks met haar had.
  De gelovige moslima ontkende dat, zij vond het zwartmakerij van de koran c.q. profeet.

  De docente kan beter een andere baan zoeken, immers met debielen is niet te praten.

  Like

  • Dat is dan net zoiets als suggereren, dat er bij de Parijse aanslag géén doden gevallen waren omdat er “geen bloed lag.”
   Tóch zou je zeggen, dat dat soort ontkenningen er wèl op wijzen, dat ze ergens in de gaten hebben, dat één en ander niet in de haak is.
   Wat had die gelovige moslima trouwens dàn voor uitleg van het geval-Mohammed/Aisha? Of liet ze dat in het midden?
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 8. danny zegt:

  De moslim kinderen zijn thuis door hun ouders of door de imam in de moskee of op internet met de koran in de hand opgeruid en vergiftigd tegen het ‘immorele westen’, die zullen nooit en te nimmer onze normen en waarden en de daarbij behorende plichten en vrijheden accepteren. Die zijn ‘onislamitisch’ voor hen.
  1 oplossing mogelijk de moslimkinderen + ouders en familie verplicht laten emigreren naar een islamitisch land, zonder oprotpremie uiteraard.

  Like

  • Theoden zegt:

   Ik denk dat een volk of etniciteit een geloof heeft dat past bij zijn historische genetische ontwikkeling. Zoals iedereen die moslim niet kan ontkennen is er naast het geloof ook een meer dan 1400 jaar genetische spoeling van de verderfelijksten die het overleefden, de inteelt en de psychopatisch houding. Islam past bij midden oosten ras, het is daar niet voor niets ontstaan, uit de woestijn.

   Like

 9. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Een leraar/lerares die met de mond vol tanden staat heeft het verkeerde beroep gekozen en is incapabel. Niet meer niet minder dan dat.

  Like

 10. kraftavilqa zegt:

  muzels zullen nimmer inpasbaar zijn binnen enige maatschappij buiten de eigen barbaarse achterlijke hellhole-landen, dat is in 1400 jaar homohammedaanse practijk wel overtuigend aangetoond. Dat muzels nergens mee te combineren zijn is ook de enige reden dat Pakistan bestaat. Toen de Britten hun exotische kolonie verlieten bleek dat muzels niet met hindoes en boedisten in een land samen konden en daarom moest er een apart muzelland komen.

  Like

 11. leefbarbaar zegt:

  Leestip: Witte zwanen, zwarte zwanen, van Anja Vink. Over de mythe van de zwarte school.
  Het mag in ieder geval duidelijk zijn dat islamitisch onderwijs niks toevoegt aan Nederland. Ook niet aan de leerlingen. Het zijn de Napola’s van de islam / PvdA.

  Like

 12. BertG. zegt:

  Superschattig! Dit staaltje islamitische brainwashing is nogal stuitend om te zien, het arme jochie lepelt teksten op over de islamitische normen en waarden die in dit kafir-land onder druk staan, en meer dingen die hij niet begrijpt.
  http://nieuws.tpo.nl/2016/02/02/superschattig-klein-gedresseerd-moslimpje-zegt-gedresseerde-moslimdingen-tegen-moslims-over-moslim-zijn/

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ BertG. 3 februari 2016 om 07:27

   HELP! Ik kon ‘opa’ niet langer aanhoren dan drie minuten!
   De mutsen die op D666, Groen Slinks en op de Partij voor de Dieren stemmen, zullen wel van hun stoel af glibberen bij het horen van deze heerlijke woorden van dat ouwelijke moslim-jong!

   Like

   • Edjan zegt:

    Hangt de perfecte imitatie op van zijn imam. Na 2 minuten geloofde ik het wel. Je kunt kinderen tot een bepaalde leeftijd (ca 8 – 11 jaar) veel laten doen.

    Like

 13. semper fi zegt:

  Juf ,ik zie al die graftering koppen van de inteeltgeneratie,
  KUNNEN DEZE OPROTTEN??
  Hoe lang pikken wij het nog dat deze vredelievende massa ellendelingen ons overnemen!
  klein verhaaltje !echt gebeurt!!
  eind jaren 60 zat pa in de htm bus naar zijn werk,op de banken voor hem stelletje inteeltschuim,ja toen al!!Met een mes de banken te mollen,waar op pa zei Joh doe je dat thuis ook?
  Grote bekken keeg hij met de woorden,kop houwe ouwe wij nemen dit land toch over !!enz!
  Kijk als je al in princiepe geen raccist was ,,,werd je het meteen!
  zeg maar zo REALISME is geen RACCISME !!!!!
  Ze nemen ons over en dat ziet men iedere dag ,deze virus sluipt niet binnen maar met donderend geraas verknalt het ons leven /land!!!!!
  Ik begon ze te haten dit schuim en dat worden er elke dag meer!
  Maar sparen voor een leuk 9mm apparaatje denk,liever strafbaar dan slachtoffer!
  Bij die princesseboon Amalia zitten daar ook inteeltkoppen??
  Nee ,wed dat dePH-BEA al volgetakt staat als hier de pleuris uitbreekt,ja dan vliegt men naar veiliger oorden,en gekkie als helden wederom ingehaald !!,als ze terugkomen!(lees 40/45 Wilhelmina en kroost!!)
  Ik heb gezegd!!

  Like

 14. Taljaard zegt:

  Laat het maar mooi zo door gaan.
  Want dit is de enige manier om het er bij het gehersenspoelde goedvolk in te wrijven dat het multiculturalisme onverenigbaar is met de islam.
  Ze moeten het gewoon zelf ervaren.

  Kinderen die ik catechisatie mag geven wordt ieder geval goed duidelijk gemaakt dat Mohammed een valse profeet (een wolf in schaapsvacht) is en de Koran een duivelse openbaring; vol met halve waarheden over God, Christus en de mens en daarom een hele leugen.
  Dat men de boom aan de vruchten kan kennen (Matth.7:15-20) en ze gevraagd wat de vruchten van de islam zijn.
  Nou, dat weten ze wel!
  Want ze zijn niet achterlijk en de meesten kijken thuis gelukkig geen TV.
  Islamofoob?
  Nee, gewoon bijbels.
  En Gods Woord is niet politiek correct.

  Hoop maar dat dit beklijft en ik ze daarmee, met Gods hulp, een stuk geestelijke weerbaarheid heb kunnen mee geven met het oog op de toekomst.
  Want je kunt er gewoon op wachten dat het hier vreselijk verkeerd zal gaan.
  En dan vraag je je af wat voor toekomst die kinderen hier tegemoet gaan.

  Like

  • semper fi zegt:

   Tjaljaard
   als chr schollekoppie opgegroeid met chr. geloof en dat God liefde is,en u kenthet beter dan ikzelf denk !
   Ik bid elke dag verlos ons van den boze met in het bijzonder van de moslims!!
   als christen mag ik dat eigenlijk niet vragen ??,ik moet mijn andere wang toekeren,ik laat ze liever in de loop van een automatisch geweer zien met als laatste herinnering een flits!!
   Als er een hemel poort is sta ik volledig achter mijn enorme aversie jegens dit inteelt schuim.volgens mij een vergissing van de schepper!
   Ik zal mij als Hij het toestaat mezelf wel verantwoorden!
   Tot op heden brengen mijn gebedjes geen uitkomst!
   hoop zoals u aangeeft op Gods hulp en dat hij ons niet verlaat zoals miljoenen joden de klos waren !!40/45!!
   Ben dat grafschuim meer dan zat,je zal maar kinderen hebben in deze tijd!!
   Ergens blij dat ik er geen heb!!
   Groetjes van een gelovig mens tot een bepaalde hoogte!
   mijn god waarom heeft u ons verlaten!!

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Ik denk niet dat hij ons verlaten heeft want de strijd moet nog beginnen.
    Zie het maar als manier waarop God ons op de proef stelt om die criminele waanzin van de laatste 70 linkse decadentie van ons af te schudden!…

    Like

 15. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 16. Pogo zegt:

  Niet dat ik het voor die moslima-meisjes wil opnemen maar voor mij strookt het hele verhaal over ‘Charlie Hebdo’ ook niet helemaal.
  Wie je ook maar van zo’n afstand door de kop schiet met een AK-47, de hersenen en het bloed zullen uit de hersenpan op straat kwakken en te zien zijn. Of je nu een moslim bent, zoals die agent/beveiliger, of een niet-moslim.
  Maar er is helemaal niks te zien op het filmpje.
  Ik heb er niet voor gestudeerd maar een forensische onderzoeker zal dat, lijkt mij, ook zeer vreemd lijken.

  “De vmbo-docente die haar leerlingen dit hoorde beweren, was perplex.”

  Zou zij ook perplex zijn als er beweert werd dat het geen 19 ‘holbewoners’ waren die 9-11 op hun geweten hebben staan?
  Denk het wel.
  Maar ja, dat krijg je d’r ook van als je alleen maar de MSM volgt.
  Aan al die gebeurtenissen kleven vraagtekens en feiten die het hele officiële verhaal onderuit halen.
  Madrid, 7-7 (in Londen), 9-11, Charlie Hebdo en iedereen kan wel verder in het verleden graven (Pearl Harbour, JFK o.a.). Allemaal gebeurtenissen die grote gevolgen hebben/hadden voor de mensheid maar ook gebeurtenissen met allerlei haken en ogen.

  Al komt het nu uit de mond van wat moslima’s, ik vind het helemaal niet zo vreemd dat er zo gedacht wordt.
  We leven immers in een tijd van ‘verdeel&heers’- politiek.
  ‘Wij creëren een probleem en schotelen u meteen de oplossing voor.’
  These, anti-these, synthese.

  Let er maar eens op.
  Bijna bij alle voorvallen is net op dat moment de overheid ‘even niet werkzaam’.
  Allerlei systemen staan juist op dat tijdstip even buiten werking voor controle of onderhoud.
  Bij 7-7 was dat zo, bij 9-11 was dat zo.
  Bij de MH-17 was ook weer zoiets raars aan de hand.
  Maar juist op dat moment slaan de ‘zogenaamde’ terroristen toe.
  Als je een berekening maakt wat de kans zou kunnen zijn dat het ook daadwerkelijk zou kunnen gebeuren moet dat ergens tussen de 1 op de ??? miljard zijn.
  Erg vreemd dat het nu in 15 jaar tijd al 4 keer is voorgevallen (voor wat men weet).

  Daar ben ik perplex van.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s