KOENE BERTJE

Screenshot_26

Albert Gerard  (Bert) Koenders (28 mei 1958)

 (Door: “Driek”)

Iets erger dan Bert Koenders is bijna niet denkbaar. Onze koene Bert doet mij altijd denken aan die affiche van de NSB uit de jaren dertig. Koenraad van den arbeidsdienst. Toen de meest belachelijke figuur van Nederland. Doch nu hebben we Bert Koenders, minister van Buitenlandse Zaken. Deze door niets te schokken figuur,  die geen spier op zijn irritant gelaat vertrekt wanneer in islamitische landen mensen worden gestenigd, opgehangen en doodgeslagen, toonde zich onlangs zeer kritisch over executies in Saoedi-Arabië. Onze koene Bert stuurt zijn mensenrechtenambassadeur naar dat achterlijke woestijnland. Om erover te praten. Kijk eens aan.

Maar, lezer van deze onmeedogende site van E.J. Bron, nu las ik zojuist op de site van Powned de volgende belangwekkende mededeling uit de mond van onze Bert.

“De vluchtelingen-tsunami is een ‘stresstest’ voor Europese normen en waarden.” Dat zei minister Bert Koenders (Buitenlandse Zaken) vandaag in Straatsburg. Hij wees onder meer op de gebeurtenissen in Keulen waar groepen migranten vrouwen aanrandden en beroofden.

“Nieuwkomers in onze samenlevingen dienen de fundamentele waarden te respecteren”, zei Koenders. Deze stelde echter tegelijkertijd dat het “indruist tegen Europese normen en waarden” om de deur te sluiten voor complete groepen vluchtelingen die qua cultuur of religie niet echt bij Europa passen.

“De manier waarop we omgaan met migranten en vluchtelingen weerspiegelt wie we zijn”, aldus het zalvende geklets van de sociaaldemocraat. “Als we hen hardvochtig en oneerlijk behandelen, ondergraven we onze eigen waardigheid als beschaafde naties.”

Europa zucht onder de grote aantallen migranten die via Turkije en de Balkan naar de EU komen en een aantal landen weigert migranten op te nemen. Zo wil Slowakije alleen christelijke vluchtelingen opnemen, terwijl het merendeel van de vluchtelingen moslim is, voegt het ANP aan dit persbericht toe.

Screenshot_25

Ik vind dat koene Bertje straks als eerste in aanmerking komt voor het Neurenberg tribunaal. Levenslange opsluiting op water en brood. Eén keer per maand douchen. Als lectuur de Volkskrant en de uitgeprinte teksten van E.J. Bron.

Ik wens u allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

30 reacties op KOENE BERTJE

 1. Bas zegt:

  Bertus is fel gekant tegen etnische zuiveringen. Een man van stavast, behalve voor het eigen volk.

  Like

 2. carthago zegt:

  Zo’n neurenberg tribunaal kost ook nogal wat, doodzonde. Dit pvda monster is geinsemineerd door de zica insect, en het aangetaste brein fulmineerd steeds gevaarlijkere diarree, een verdelgingsmiddel is de enige remedie.

  Like

 3. C.A.Barstow zegt:

  Voor een volksverrader zijn dit soort uitspraken heel normaal, daar verbaas ik mij allang niet over.

  Like

 4. Japio zegt:

  Bertje Bertje Bertje wat kan je toch ongelofelijk uit je nek lullen. Er komt weer een tsunami van stront uit je bek. Het is juist de bedoeling van deze woestijnratten om onze maatschappij te ontwrichten. En de manier zoals wij met migranten omgaan Bertje? Dat hebben die hersenlozen helemaal aan zichzelf te danken. Dat gajes gaat zich nu niet en nooit niet aanpassen omdat ze een grafhekel aan ons hebben Bertje. De islam is een totalitaire idieologie die elk ander geloof of overtuiging minacht Bertje. Jullie linkse NSBers moeten je wat beter op de hoogte stellen waar de islam voor staat en dat is niet veel goeds.

  Like

 5. Elena zegt:

  Tsjonge tsjonge, wat een stoere Bertje om een gezant naar S.A. te sturen.
  In S.A. ligt met krom van het lachen om die Nederlandse oetlul.
  Bovendien lult hij met 2 monden.
  Wij moeten onze dochters en vrouwen laten verkrachten en vooral gastvrij blijven?
  Wat mij betreft verzuipen al die verkrachters en dieven.
  De veiligheid en eer van onze dochters gaan vóór de dobbertnegerts.
  De vlektyfus mogen die dobbertnegerts krijgen.

  Like

 6. Bas zegt:

  Koenders wilde Irak indertijd vrij maken van massavernietigingswapens.
  Die er (zoals men kon weten) niet waren. Doel was hiermee de internationale veiligheid te vergroten. Hiermee is hij mede de oorzaak geweest van de moeder van alle oorlogen, net als zijn andere politieke VS gezinde kornuiten. Toegegeven is hij momenteel bezig om zijn fout te herstellen. Weliswaar over de ruggen van de bevolking c.q. de belastingbetaler.

  Like

 7. Guardiacivil zegt:

  Je snapt toch niet waarom zulke mensen geboren worden en verworden tot zulke verachtelijke wezens.

  Like

 8. Sjaak zegt:

  SEGEN ME VADER; WANT IK HEB GEZONDIGD !
  IK HEB EEN LINKSE POLITIKER OMGEBRACHT !
  ——————————————————————–
  MEIN DOCHTER,IK BEN HIER OM ZONDE AF TE NEMEN,
  EN NIET OM OVER JOUW GEMEENSCHAPPELIJK WERK
  TE OORDELEN !
  https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/10277130_1076748652366506_6427197799772652251_n.jpg?oh=6d848ede44158b220a55baee1c374194&oe=5722CE61

  Like

  • Edjan zegt:

   Sjaak niet boos worden! De prent is heel leuk, ik denk dat ik het iets beter kan vertalen. Dan kunnen wij Hollanders ook eens lachen.

   Zegen me, vader, want ik heb een politicus vermoord.
   Mijn dochter, ik ben hier om naar je zonden te luisteren, niet naar je goede werken voor het algemeen belang.

   Like

 9. Paul zegt:

  U, beste Driek, bent een schrijver met prachtige humor. Ik lees uw vuurspugende stukken erg graag en schiet daarbij menigmaal in de lach. Ach, mochten alle Nederlanders maar uw gezindheid hebben.

  Like

 10. OphEUffen zegt:

  Hetzelfde land dat flipte over een stickertje van Geert indien ik mij deze gebeurtenis goed herinner. Bea begint daar ook altijd te druipen. Nee, niet slechts een beetje, ze trekt aldaar gewoon een zak over haar “koninklijke” harses. Kennelijk werkt het lust opwekkend en uitermate opwindend als dictators onder elkaar. Daar moet een ……..
  Anyway, er moet iets in.

  Like

 11. Fubar zegt:

  Onbegrijpelijk dat die hier ooit mee weg gekomen is:

  Nederland koopt baan voor Bert Koenders
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2010/09/nederland_koopt_baan_voor_bert.html

  Topbaan Verenigde Naties gaat aan Bert Koenders voorbij
  http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2010/11/Topbaan-Verenigde-Naties-gaat-aan-Bert-Koenders-voorbij-ELSEVIER282279W/

  Like

 12. jungleelephant zegt:

  Nou,Koenders,sta me toe het met u oneens te zijn;hartgrondig!Het ondergraaft onze waardigheid als we meegaan in het barbarisme dat islam nu eenmaal met zich mee brengt!En wat niet onze schuld is!Wij willen ons land daar graag van verschonen,aangezien het niet iets is om je aan op te trekken,maar juist om je naar beneden te halen!Of gaat dat boven uwer pet?

  Like

 13. Een gevaarlijke dwaas is het. Laten wij zulk soort mensen onze zaken regelen ? Oppakken en opsluiten !

  Like

 14. hendrikush zegt:

  Bert; het moet zijn:
  “We ondergraven we onze waardigheid als beschaafde naties als we ons niet verdedigen tegen de barbaren”.

  Like

 15. Wachteres zegt:

  ‘Levenslange opsluiting’, maar dan wel, zoals in vroegere tijden gebeurde, dat het volk hem achter de tralies mag komen kijken. Of wekelijks aan de schandpaal, waar je hem met rotte eieren of tomaten mag bekogelen.

  Wat een tuig: Honderden autochtone vrouwen verkracht? Jammer dan!

  “Nieuwkomers in onze samenlevingen dienen de fundamentele waarden te respecteren”
  Ja, maar wat als ze dat niet doen?

  Dan “druist het in tegen Europese normen en waarden” om de deur te sluiten voor complete groepen vluchtelingen die qua cultuur of religie niet echt bij Europa passen”>

  Snapt u het nog? Ik ook niet. ’t Zal wel aan ons liggen.

  Like

 16. johan zegt:

  Als we hen hardvochtig en oneerlijk behandelen, ondergraven we onze eigen waardigheid als beschaafde naties.” Wat een debiele tekst van onze nsber bertje zeg.
  Dus met andere woorden liever onze dochters moeders zusters laten verkrachten, aanranden molesteren of iets dergelijks dan hardvochtig optreden tegen die theedoeken.
  Ik hoop dat hij en die linkse kliek en hun dochters zusters moeders aangerand verkracht worden liefs meerdere x dan uit ik de tekst van bertje.

  Like

 17. Theodoor zegt:

  Iets erger dan koene Bertje, nou wat dacht je van tranendal Fransje en duurzame Samsom, ze scoren alle drie hoog op dezelfde VARA/PvdA-ladder.
  En………………….hebben alle drie een doorlopend abonnement bij het plakkerige socialistisch-elitaire programma “buitenhof”.
  Bah!

  Like

 18. exmarineman zegt:

  Weet je Bertje, misschoen bedoel je het goed, maar dan zeg je het wel verrotte verkeerd. Als ik een gast mijn huis binnen laat en die gedraagt zich niet en zelfs probeert de baas te spelen in mijn huis dan schop ik hem de deur uit en komt hij er nooit meer in. Dát en niets anders is mij geleerd als zijnde onze Nederlandse en westerse normen en waarden. Je eigen huis is HEILIG. En dus geldt dat voor buitenlanders – vluchteling of niet – ook als ze Nederland binnen komen. Wie zich niet gedraagt en/of aanpast die wordt over de grens terug geschopt, letterlijk en figuurlijk. Als wij als Nederlander op vakantie gaan naar het buitenland dan horen wij ons ook aan te passen en niet andersom…….als dit dus een stresstest is, dan kunnen dus AL die moslim”vluchtelingen” per direkt de grens over worden geschopt en terug naar Turkije……of waar dan ook. ZO HOORT HET TE ZIJN BERT, maar neem er een paar in huis zou ik zeggen en laten we dan eens afwachten hoe je dan reageert als ze jouw vrouw en/of kinderen (als je die hebt) hebben gepakt…… Je lult gewoon als een kip zonder kop en bent deze functie helemaal niet waard.

  Like

 19. Astrid H. zegt:

  Even voor de grap een Bert Koenders numerologische getallenoverzichtje [van de hoofdcycli]
  28-05-’58
  10-5-13
  1-5-4
  6-4
  10
  1
  Een nepmeneer [de 1 van de schijn ophouden om bepaalde doelen te bereiken], dominant/ondernemend [de 5 van ondernemen maar ook van overheersen]. Geboren uit een dominante/ondernemende vader die zijn stempel drukte. Een conservatieve moeder. Gericht op aardse zaken, weinig bewustzijn van hogere belevingsniveau’s. Komt rustig en nuchter over.
  Er wacht hem een langere periode van beproevingen die hem zullen dwingen op een andere manier te gaan denken, maar of dat lukt, valt te betwijfelen. De schone nepschijn zal waarschijnlijk aanblijven. Heeft duidelijk twee gezichten, waar niet iedereen raad mee weet.

  Like

  • Edjan zegt:

   Interessant, Astrid H. En mag ik vragen wat 2 betekent? Ik heb nl. een vriend (kuch) die 25-1-48 is geboren. Rare jongen, hoor …

   Like

   • Astrid H. zegt:

    25-1-48
    7–1-12
    7-1-3
    8 – 3
    11
    2

    Beste Edjan, je vroeg er zelf om, dus bij deze:

    Ik zie een Einzelgänger, zeker in de jeugd rond de adolescentie en daarna. Iemand die in die tijd naar anderen toe vaak alleen een buitenkant liet zien en niet makkelijk naar binnen liet kijken.
    Later is dat minder geworden en is deze persoon wat meer [hetzij wat terughoudend] gaan communiceren naar buiten toe.
    Ik zie veel later in de levensloop een periode van grote veranderingen, die door de persoon als groeikansen gezien moeten worden en die zeer waarschijnlijk ook soms als verlossend worden ervaren. Deze persoon heeft zeker bepaalde inzichten in het leven opgedaan die zeer waardevol zijn. Die maken de persoon op latere leeftijd stukken gevoeliger.
    Ik zou zeggen, twijfel niet te veel en te vaak, en doe gewoon iets en kijk daarna niet te veel om, want iedere dag worden nieuwe groeikansen geboden. Volg je hart en zet het denken soms gewoon even uit of op een lager pitje.

    De 2 staat voor dualisme, het hinken op twee gedachten, het knagende twijfelen dat mensen soms uit hun slaap houdt. Dit is de hoofduitdaging van de persoon met deze getallen. Doe en kijk niet om…

    Gefeliciteerd trouwens, u bent net 68 geworden. Dat wordt een ondernemend jaar, met zo nu en dan weer die ‘Einzelgängergevoelens’ van vroeger. Weet dat het niet erg is als de omgeving u niet bergrijpt, houdt de wijsheid aan uzelf. Hè, ik ga ineens u zeggen, omdat u veel ouder bent dan ik. Ik ben ook een Einzelgänger, join the club!
    Succes!

    Like

   • Edjan zegt:

    Bedankt, Astrid H. Helemaal niet slecht! In deze alternatieve hoek (astrologie, homeopathie) komt tegenwoordig veel negatieve en moraliserende uitleg/verklaring, maar deze is dat niet. Verder klopt hij goed. Alleen het verlossende zie ik nog niet zo erg …
    Nogmaals bedankt.

    Like

   • Astrid H. zegt:

    Geef het nog zo’n 2 jaar Edjan, geduld…

    Like

 20. Een van de linkse rakkers….òòk van de pot gepleurd ”God(nee niet allah) helpe mijn eens zo leuke landje”.

  Like

 21. paulzwueste zegt:

  Koenders gaat steeds meer op Wim Kok lijken.
  Alleen heeft hij de grote pech dat hij nooit MP zal worden.
  Kok had de tijd mee. Koenders is als het ware zijn dejavu…
  Koenders moet je zien als een van de laatste gedrochten die de PVDA nog kon afscheiden… alvorens ten onder te gaan.

  Like

  • Edjan zegt:

   Wim Kok. Ik zie hem nog staan op die verkiezingsaffiche. Een hypocriete kop en zijn handen ineengevouwen zoals je anderen een hand geeft. Het moest “solidariteit” uitdrukken, denk ik. Ja, solidariteit met zichzelf …

   Ik zag toe al niets meer in de PvdA maar met dat affiche was de PvdA voor mij passé défini.

   Like

 22. Tom Hendrix zegt:

  Ach, de PvdA is toch de grootste 5e colonne der Islam! Dat verklaart alles!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s