Na de negerzoen, Zwarte Piet en Kerstmis is nu ook de Efteling veel te Nederlands en dus racisme. “Weg met ons” gaat gewoon door!

Screenshot_23

(Door: LVH)

De Efteling moet zo snel mogelijk ingrijpen om attracties Carnaval Festival en Monsieur Cannibale minder racistisch te maken. Dat schrijft journalist Jan Hoek in een vurig betoog op de website Vice. “Ik ben opgevoed met het idee dat racisme niet oké is, maar de Efteling durft een wereldvisie te tonen die daar recht tegenin gaat.”

De makers van Carnaval Festival hebben hun best gedaan om de bewoners zo stereotiep mogelijk neer te zetten, zegt Hoek. Hij geeft Afrikaanse Bosjesmannen als voorbeeld. “Bij ‘het land’ dat Afrika moet voorstellen, leer je bijvoorbeeld dat ze daar allemaal rieten rokjes dragen, botjes door hun neus hebben en samenleven met gigantische apen.”

Lees verder>>>
(h/t “Lis”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Multiculti, Nederland, Racisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

37 reacties op Na de negerzoen, Zwarte Piet en Kerstmis is nu ook de Efteling veel te Nederlands en dus racisme. “Weg met ons” gaat gewoon door!

 1. Drs.P. zegt:

  Who the FUCK is nu weer hoernalist-nsb-er-eigenlandverrader Jan Hoek????????
  Onder welke steen is deze debiel nu weer vandaan gekropen??
  Zo snel mogelijk deze gek weer terugsturen onder zijn steen, kan hij geen islamitische schade aan ons land toebrengen!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • danny zegt:

   Jan Hoek (1984) is artist and writer.

   Jan Hoek has photographed amateur models, mentally ill homeless people in Africa, a girl with no arms and legs, a heroin addict who dreams of being a model, or people he has simply found in advertisements on the internet. The photo shoot is never what he expected, model and photographer always have different expectations. The model actually wants sex while Jan Hoek wants to shoot the dog. The model tries to be as glamorous as possible, while Jan wants to picture the decay. Photographing is not just about the image but also the relationship between the photographer and the model. How far can you go with your models? In the accompanying film, Me & My Models, Jan talks about the nasty, funny, painful or touching things that happen around photographing people.
   “I believe there is always a certain degree of ethics involved in photography. It is almost impossible to take photographs of people without consciously, or unconsciously, crossing boundaries and with things happening that you don’t want or expect. I feel this is often covered up in photography, while I would like to show it … ”
   Bron: janhoek.net

   Meneer jan Hoek komt op mij over als een verdwaalde, betweterige linkse dhimmi.

   Like

   • Theoden zegt:

    De linkse houden van de nihilisme, het verderf. Psychopaten die tere op de zwakke en zich voordoen als redders. En van grenzen hebben ze ook geen verstand. Zij willen helemaal geen grenzen, die viespeuken.

    Like

   • Drs.P. zegt:

    Jan lullo hoek is nog maar net droog achter zijn oortjes, een snotneus van 31/32 die Nederland ff de les gaat lezen?? Opzouten met die gek, de smerige linkse nsb-rat!!
    Iemand “toevallig” en foto van die rat???????
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

 2. Astrid zegt:

  Moet niet gekker worden

  Like

 3. Japio zegt:

  Wat een mongool is dat zeg die Jan (lul) Hoek, komt zeker een hoop tekort thuis. Tegenwoordig wordt de blanke mens gediscrimineerd laat hij zich daar maar druk om maken.

  Like

 4. fransdewit zegt:

  zolang ze die gasten maar de ruimte geven is straks alles verledentijd

  Like

 5. Guardiacivil zegt:

  Heb mijn reactie direct bij The Post geplaatst, weg met zulke journalisten die achter de afbraak van Nederland staan.

  Like

 6. Jan zegt:

  Wat een onzin. Al die bosjesmannen, negers en andersoortig volk stoppen je in de pot. Zag ik in ‘ Okie en Dokie bij de nikkers’ *. Fel realistische verhalen. Bovendien kun je zien dat die schrijver Arnoldus een ziener was, want dat volk dat binnenkomt is te stom om voor de duvel te dansen en zijn onzinnelijk: poepen naast het potje zodat aparte wc voor dat achterlijk volk moet komen. En niet te vergeten: altijd huppelen.

  Zo, dat lucht op.

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Dit soort boeken kreeg ik als kind ook altijd van mijn ouders. Kuifje in Afrika vond ik echt geweldig. Het speelde zich af in de Belgische Congo. Ik kon toen echt niet begrijpen dat die negers, hoe gebrekkig ook, Vlaams konden spreken.

   Like

 7. Jules Vismale zegt:

  Ik had op de site van Loopings (waar zowel positieve als negatieve reacties over Europese en Amerikaanse pretparken op verschijnen) al gereageerd op de misselijke idioterie van dit linkse stuk stront van een Jan Hoek en zeker 200 Nederlanders deelden mijn mening dat dit walgelijke ongedierte zijn grote bek moest houden over dat “racistische” gezeik in de Efteling wat Monsieur Cannibale, Carnaval Festival enz. betreft! Deze medestanders zouden ongetwijfeld Hoek graag een paar stevige schoppen onder zijn linkse kont gegeven hebben richting Afrika waar hij mooi verder met “primitieve” negers in rokjes of luipaardmannen met ijzeren klauwen kon discusseren over racisme! Wie weet had hij hen zelf een boel kraaltjes en spiegeltjes gegeven in ruil voor goud en olie maar hij gaat ons hier in Nederland echt niet de les zitten lezen over de Efteling!
  Hij lijkt zich haast te gedragen als een stel beroemde acteurs, filmsterren etc. (waar ik in 2009 ooit een verhaal over heb gelezen in de thans opgeheven Revu) die door hun roem, macht en geld zoveel kapsones kregen dat zij voor hun personeel en zelfs voor familie en vrienden onuitstaanbaar werden! Zo was er een beroemd filmechtpaar (hun namen zijn me ontschoten) die een kokkin in dienst hadden, Jane genaamd, en haar zelfs keihard lieten werken toen zij n.b. zwanger was! Toen het Jane een keer lukte om ergens vakantie in Frankrijk te nemen wilde haar bazin, die 150 kilometer verderop haar vakantie vierde, dat Jane bij haar langskwam om alleen maar een kop soep voor deze arrogante meesteres te maken en dat Jane daarna gewoon weer kon vertrekken! Zou ik deze Jane zijn geweest dat had ik deze hooghartige heks die hele kop hete soep recht in haar verwaande smoelwerk gesmeten! Dat je een hoop geld en macht hebt geeft je heus niet het recht dat je iedereen kunt gaan bekoeioneren!
  Als deze akelige blaaskaak van een Jan Hoek zoveel lef heeft om van de Efteling te gaan EISEN dat ze daar Monsieur Cannibale en “racistische” poppen uit het Carnaval Festival MOETEN gaan verwijderen en alle bezoekers daar anders uitmaakt voor racisten en fascisten dan raadt ik iedereen dit alvast aan: ontdoe Hoek van al zijn kleren op zijn ondergoed na dan, neem een teil gevuld met blauwe verf, dompel hem daarin onder tot hij letterlijk helemaal blauw is, zet een jakhalzenmasker op zijn lelijke tronie en jaag hem hierna met rubberen knuppels en grindsteentjes voorgoed uit de Efteling! Dan is hij tenminste voor altijd uitgezeikt met zijn ziekelijke kritiek, deze mislukte aapmens die nog beter in het Stenen tijdperk kon gaan rondwandelen, overigens geheel in adamskostuum welteverstaan!

  Like

 8. C.A.Barstow zegt:

  Het ons welbekende ”weg met ons” ten voeten uit.
  Laat die Hoek alstublieft in Syrië of één van die andere middeleeuwse staten in die regio gaan wonen.

  Like

 9. Japio zegt:

  Moeten ze de Fatamorgana ook gaan sluiten. Daar stikt het van de Arabieren. Als je dat ziet vraag je je af, wat zijn ze eigenlijk opgeschoten in al die tijd. Ze zijn nu nog net zo primitief als toen.

  Like

 10. Tja, dat gezeik met Zwarte piet krijgen we al niet gemakkelijk verstomd en dit dus ook niet: Speelt eveneens alweer de nodige jaren!
  Ik zou zeggen: NIET toegeven, want zodra ze de slag gewonnen hebben, verzinnen ze weer wat anders; telkens een stuk terrein erbij winnen, tot ze vat hebben op àlles!
  Het lijken zulke pietluttigheden, maar ondertussen…..!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 11. Ron zegt:

  En het gedram gaat door. Is het niet uit linkse hoek, dan wel weer uit moslimhoek.

  http://liefdevoorholland.com.webhosting109.transurl.nl/islamisering-nederland-gaat-door-moslims-eisen-dat-kerk-wordt-gesloopt/

  Een toepasselijk spreekwoord hier is hierbij:
  Zijn wij in de minderheid dan eisen wij uit naam van jullie principes.
  Zijn wij in de meerderheid dan weigeren wij u uit naam van onze principes.

  Like

 12. jungleelephant zegt:

  Tjongejonge,wanneer houdt dat gezwam een keer op?Spijkers op laag water!Niemand wordt verplicht naar de Efteling te gaan!Dat soort is pas tevreden als alles hier verduisterd is door boerka’s!Idioot!

  Like

 13. OphEUffen zegt:

  Tuurlijk, wie neemt zijn kiddo’s nu niet mee naar de Efteling voor een cultureel lesje geschiedenis. Hoek tegen de Muur.

  Like

 14. tjonge zegt:

  krijg soms de indruk dat sommige gasten van hogerhand dik betaald krijgen om dergelije diarree-stukkies te publiceren, met het enige doel om zoveel mogelijk verdeeldheid te veroorzaken in nederland.
  want ieder normaal denkend mens ziet geen racisme in deze figuren, het zijn karikaturen,
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Karikatuur

  Like

 15. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het komt maar zelden voor maar de beveiliging van mijn pc. geeft bij deze website aan dat deze gevaarlijk is en een risico vormt!

  Like

  • tjonge zegt:

   dan moet je hem “white listen” tijl, is gewoon een false positive.
   oftewel, uw anti virus scanner staat iets te strak afgesteld.
   OFFFFF, de eigenaar van de anti virus software heeft opdracht gekregen eu/islam kritische sites te blokkeren, zeg maar, een soort censuur…
   .
   ff een mailtje naar die anti virus “boer” waarom ze ejbron blokkeren, als er geen geldige reden is, direct contract opzeggen en ander av nemen.

   Like

   • BertG. zegt:

    Of een familie filter (virus scanner, browser instellingen) wat ingesteld staat, want er zit een reclame op de site om kennis te maken met een leuke dame.
    Die direct onder in je beeld blijft hangen om vooral er op te klikken.
    Een virus boer blokkeert geen site vanwege kritische mossel info.

    Like

   • BertG. zegt:

    Normaal gesproken zie ik hier helemaal nooit nergens reclame, waar dan ook voor.
    Adblock Plus er op zetten en je bent overal van af.
    https://adblockplus.org/nl/ Werkt voor elke browser.
    Maar deze reclame kwam er wel doorheen.

    Like

   • tjonge zegt:

    “Een virus boer blokkeert geen site vanwege kritische mossel info.”
    .
    nou bertg, het zou me niet verbazen als ze het wel deden, of gaan doen in de toekomst, facebook duitsland (weliswaar geen av scanner) ism merkel loopt flink te censureren.
    denk dat als av-boeren maar geld genoeg geboden krijgen van bv nederland, dan gaan die echt wel overstag.
    de internet-noob heeft dat toch niet in de gaten zal er gedacht worden…..

    Like

 16. koddebeier zegt:

  De landverrader journalist Jan Hoek, dat soort fascisten moet je zo snel mogelijk opsluiten !
  Linkse smeerlap !!

  Like

 17. Tistochwat zegt:

  Die jankerds hebben zeker niets anders te doen dan spijkers op laag water te zoeken?
  Ze zitten verdorie de hele dag alles in Nederland met een vergrootglas door te spitten!
  En in plaats van dat die idioten eens flink op hun nummer worden gezet, krijgen ze nog hun zin ook met dat gezeik!
  Nog even en ook alle leuke kinderboekjes die vroeger geen enkel probleem vormden, worden verboden.
  De imbecielen snappen niet dat ze door hun oeverloze gejengel juist zélf zorgen voor ‘racisme’ en haat tegen die (getinte) zeikstralen!
  De gevaarlijkste ‘racisme-roepers’ zijn uiteraard de neo-NSB’ers die het prettig vinden om de blanke westerse mens te treiteren en te verraden en die in de zevende hemel geraken als ze het kunnen opnemen voor brutale agressieve vreemde indringers die ons komen uitvreten tot aan hun dood!
  Met hun achterlijke ‘religie’ en hun zwaar krankzinnige ‘allah’ en diens beestachtige pedo-‘profeet’!

  Like

 18. BertG. zegt:

  Ze hebben alweer wat nieuws gevonden.
  En zo blijven we aan de gang.

  Ophef om het woordje ‘negervolk’ in Utrecht, want men heeft het vuige woord ineens aangetroffen op een straatbordje dat er eigenlijk al jaren staat.
  Het duivelse bord in kwestie wijst de Bantoedreef aan, aldus de Telegraaf. De verklaring onder die straatnaam luidt ‘Afrikaans negervolk’, en dat acht men problematisch.
  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2016/02/neger_zorgt_voor_ophef.html

  Like

 19. Edjan zegt:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/25134041/___Negervolk__op_straatnaambord__.html

  Een straatnaambord met daarop: Bantoedreef. Dat mag nog wel, maar daaronder ter verklaring:
  – LET OP SCHOKKENDE ONTHULLING –
  “Afrikaans N E G E R V O L K ”

  Blijkbaar had men het nog niet gelezen, maar nu dit grove onrecht ontdekt is, schaamt gans Nederland zich! Het bord zal ten snelste vervangen worden door iets met nieuwspraak erop. Doet u maar een suggestie:
  “Afrikaans mensenvolk?”
  En dan vinden ze het gek dat ik de laatste tijd van “nikkers” spreek. Ik verdom het, die gore nieuwspraak van dat klote-geteisem te leren. Val maar dood.
  Nikkers en mohammedanen en homo’s en kutmarokkanen. Zo!

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Dan ben ik dus niet de enige,hahaha!

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Edjan 3 februari 2016 om 15:58

   [quote] En dan vinden ze het gek dat ik de laatste tijd van “nikkers” spreek. Ik verdom het, die gore nieuwspraak van dat klote-geteisem te leren. Val maar dood.
   Nikkers en mohammedanen en homo’s en kutmarokkanen. Zo! [/quote]

   Schitterend gesproken!
   Hoewel die homo’s van mij wel mogen; ik heb alleen een hekel aan ‘nichten’.

   Like

   • Edjan zegt:

    Ik heb geen hekel aan homo’s. Ik heb er een hekel aan dat ik ze moet aanspreken met “medemensen met een andere seksuele voorkeur” of een dergelijke taalverkrachting met de bedoeling van een stel smeerlappen om in mijn hoofd te raken, net zoals vroeger sommige “heren” met alle geweld in de broek van een dame wilden raken. Sorry, Tistochwat, ik wind me erover op.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Edjan 3 februari 2016 om 21:29

    O ja, nu begrijp ik u beter; die ‘nieuwspraak’!
    We moeten tegenwoordig elk woord op een ‘socialistisch’ ‘Gutmensch’ goudschaaltje wegen!
    Dat overdreven ‘politiek correcte’ maakt ook mij kotsmisselijk!
    Ik wil !#$%^&^%$#! het beestje bij de naam kunnen noemen!

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Tsja. Die negers zijn helemaal doorgeschoten. Vroeger in de slaventijd was het niet goed en nu is het ook niet goed. Het is dus ook nooit goed.
   En als je weet hoe wij blanken in Afrika, maar ook op onze ABC-eilanden hoor…, gehaat worden en wat ze daar allemaal roepen over ons…
   Ik begrijp echt niet wat die lui hier dus komen doen als ze ons zo haten en zich hier zo gekwetst voelen. Kijk, die Amerikanen hebben die negers naar hun land gehaald maar wij hebben ze niet uitgenodigd. Ik begrijp er niks van…

   De benaming: “Negervolk” is volkomen onschuldig. Een volk van negers. Nou en?
   Die negers moeten zich natuurlijk geweldig schamen voor het feit dat ze negers zijn want je mag nooit zeggen dat ze negers zijn. Nou moet ik zeggen dat ik ook liever niet zou willen dat ze van mij zouden zeggen dat ik een neger ben.
   Je bent in de eerste plaats zwart in plaats van gewoon leuk wit. Dan ’n stopkontakt als neus. Vervolgens die lippen. Nee dat kan echt niet meer.
   En dan hebben we het nog niet over hun IQ gehad. Het schijnt dat dat ergens in de buurt van de 80 ligt. Voor de hoogopgeleiden dan natuurlijk.
   Maar goed er zijn ook voordelen aan het neger zijn.
   In de eerste plaats wordt hun spiermassa maar liefst 3 X sneller opgebouwd dan bij ons eenvoudige blanken waardoor ze ook groter en sterker zijn. Ze zijn dus gebouwd voor het zware werk.
   In de tweede plaats zijn er lichamelijke kenmerken die een belangrijke rol spelen bij de geslachtsgemeenschap, zowel bij de neger als de negerin, waar wij gewoon niet bij in de buurt kunnen komen als u begrijpt wat ik bedoel.
   Ze zijn dus uitstekend uitgerust om te werken en zich voort te planten.
   Ik zou dus zeggen ga eens aan de slag… dan heb je ook niet de hele dag de tijd om je voort te planten.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ paulzwueste 3 februari 2016 om 18:04

    [quote] In de eerste plaats wordt hun spiermassa maar liefst 3 X sneller opgebouwd dan bij ons eenvoudige blanken waardoor ze ook groter en sterker zijn. Ze zijn dus gebouwd voor het zware werk. [/quote]

    Geniaal geformuleerd! We zouden negers eigenlijk kunnen vergelijken met:

    en blanken met:

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s