Steekpartij in asielzoekerscentrum in Almere

Screenshot_16

ALMERE – In een asielzoekerscentrum in Almere is dinsdagmiddag een gewonde gevallen. Dat gebeurde door een steekpartij, zo meldt de politie.

De Telegraaf

De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse en heeft het gebied rond het AZC afgezet. Of de gewonde een vluchteling of een medewerker van het asielzoekerscentrum is, weet de politie nog niet. Ook over de aard van de verwondingen is nog weinig bekend. Wel is een traumahelikopter opgeroepen.

De politie is op zoek naar een getinte man van rond de 30 van 1 meter 80 lang. hij draagt een bruine jas, jeans en heeft een stoppelbaard. Hij is in het bezit van een mes, zo staat in een burgernet-bericht.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t Edwin Lauxen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Multiculti, Nederland, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

16 reacties op Steekpartij in asielzoekerscentrum in Almere

 1. desiree zegt:

  Lekker! Ik begrijp dat de dader nu vrij rond loopt.

  Like

 2. Berthe zegt:

  Als u dit erg vindt, bent u een racist!!! (cynisch bedoeld uiteraard!)

  Like

 3. carthago zegt:

  Het houdt niet meer op,,de kalifaatoorlog begint op gang te komen.Bij het toekennen van de a.s.verblijfsstatus loopt dit schorem allemaal op straat, leuker kunnen we het niet maken in de bananenrepubliek, wel gewelddadiger met die wandelende testosteron bommenwerpers.

  Like

 4. Lemmens zegt:

  MESSEN DAN MAAR UITDELEN.

  Like

 5. jungleelephant zegt:

  Als ze hem vinden:eerst schieten,dan pas vragen stellen!

  Like

 6. Drs.P. zegt:

  Zal niet meevallen om in een asielparasietencentrum een specifieke “getinte” man van ongeveer 30 jaar te vinden! Het sterft daar van dit soort neuknegterts en ander laag IQ gespuis die gewoon schijt hebben aan de dombo’s en het land dat hen opvangt, dus speld in een bruine hooiberg.
  Mijn advies, steek elkaar zo snel mogelijk helemaal de tering en het probleem lost zich vanzelf op. Groot hoog hek om die parasietenzooi met 10kV erop en sleutel van de poort weggooien. Kunnen er vanaf buiten ook nog wat cocktails aangeboden worden om de feestvreugde te vergroten!!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 7. Oh, heerlijk: Die is ‘m dus gepeerd en wie weet zó doorgedraaid, dat-ie intussen mèt dat mes op zak de omgeving aan het onveilig maken is!
  Enfin, als er meer slachtoffers vallen is dat beroerd voor ze, en voor hun omgeving,maar een opstapje voor Pegida Nederland, want de demo ná Amsterdam, ik meen de 27ste Februari, is aangevraagd in Almere!
  En reken maar dat er daar wat ogen zouden opengaan, als dít muisje zo’n staartje mocht hebben!

  Like

 8. rightie zegt:

  Heerlijk. Laten ze elkaar maar afmaken. Ruimt lekker op.

  Like

 9. Elena zegt:

  Guhwelduuuhg !!!
  Gezellig feestje, Arabisch knuffelfeestje.
  Om wat meer sfeer te maken doen we er paar molotov cocktails bij met schijfje citroen, mogen islam lovers ook drinken is alcohol vrij.

  Like

 10. OphEUffen zegt:

  Begrijp ik het goed? Een medewerker van het AZC (m/v), heeft een asieleiser neergestoken? Gaat het toch nog goed komen! Hoewel, mijn onderbuik protesteert hevig dat mijn analyse in deze niet geheel correct kan zijn. Altijd weer die onderbuik.

  Like

 11. Cathja zegt:

  Wat mij betreft hoeft de ambulance helemaal niet meer uit te rukken richting een AZC. Als ze in hun thuislanden elkaar overhoop steken komt de ambulance toch ook niet iedere keer? Zo’n uitruk kan wel 500 euro kosten (of meer) per keer. Dat moet betaald worden. Door wie? En het is schering en inslag. Ze kunnen bij wijze van spreken beter een ambulance naast een AZC parkeren; het is elke dag raak!

  Uitzetten, al dat schorem dat denkt nog steeds in zijn eigen land te zijn en er op los te kunnen steken en slaan. Of zijn ze soms allemaal ‘getraumatiseerd’? In dat geval: ook retour. Wij hebben geen behoefte om al jullie sores uit te zoeken. We worden dit toch spuugzat? Onze ambulances zijn voor ónze mensen. Niet voor dat tuig dat om elke scheet die hen dwars zit op de vuist gaat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s