Ter Apel voert landelijke lijst van incidenten bij AZC’s aan

Screenshot_9

Een nieuwe lading “vluchtelingen/asielzoekers” voor het AZC in Ter Apel.

(Door: Raymond Boere)

De meeste meldingen van incidenten op en rond asielzoekerscentra komen uit Ter Apel. Afgelopen jaar waren er 403 incidenten, heeft de Nationale Politie bekend gemaakt.

Dat Ter Apel bovenaan het lijstje staat is niet heel verrassend: het is de grootste opvanglocatie van Nederland. Hier moeten de meeste vluchtelingen zich aanmelden voordat ze ergens onderdak kunnen krijgen.

De politie schrijft in het rapport dat een grotere locatie niet per definitie voor méér trammelant zorgt. Er zijn meer incidenten omdat er meer personen verblijven. Maar als het aantal incidenten wordt vergeleken met de bezetting, dan wijken de cijfers niet heel veel af, aldus de politie.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Ter Apel voert landelijke lijst van incidenten bij AZC’s aan

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 2. Lagherta zegt:

  Zat me toevallig gisteren af te vragen waarom er elke maandag wel incidenten van lokalen die zich misdragen in het nieuws komen, terwijl we hier ook verblijd zijn een dik jaar geleden met 1000 extra inwoners, dus een compleet dorp en daar vrij weinig tot niets over hoort of leest. Zal het in deze dan echt hoogopgeleid en vredelievende mensen zijn. Niets is minder waar daar dat ons dorp in de top 5 zit. Rest mij u te melden dat de aap reeds uit de mouw is gekomen.

  Like

 3. Edwin Lauxen zegt:

  Effe een aanvulling op deze artikel !!

  Inwonertal Pekela opnieuw gedaald

  PEKELA – Het aantal inwoners van de gemeente Pekela is in 2015 gedaald met 65 personen, van 12678 naar 12613.

  Mogelijk speelt het asielzoekerscentrum in Oude Pekela in de terugloop een rol. Bewoners die in een verblijfsprocedure zitten zijn namelijk burgers van Pekela en tellen daardoor mee. Dat geldt ook voor andere gemeenten met een azc zoals Bellingwolde (min 191), Vlagtwedde en Stadskanaal (Musselkanaal). Beide laatstgenoemde gemeenten kenden vanwege het aantal vluchtelingen een lichte groei met respectievelijk 214 en 34.

  Menterwolde steeg licht met 39 personen. De gemeente Oldambt kende ook een daling. Van 38433 naar 38235. Dit jaar komen er echter zeker 1000 personen bij. Vanwege de opening van een azc in Beerta. Veendam kende vorig jaar met min 236 ingezetenen de grootste daling in de regio. De teller staat nu op 27468.

  Alle gemeenten in Oost-Groningen geven aan de voorzieningen zoveel mogelijk op peil te willen houden. Daardoor blijven mensen meestal langer in dezelfde plaats wonen. Ook zijn de aanwezigheid van banen in dit kader alles
  doorslag gevend. Overigens zien de meeste genoemde gemeenten relatief veel jongeren wegtrekken. Verder wordt daling mede veroorzaakt door sterfteoverschot. Dat houdt in dat er jaarlijks meer personen overlijden dan er geboren worden.

  http://www.hetstreekblad.nl/gemeentenieuws/66254/inwonertal-pekela-opnieuw-gedaald/

  Like

 4. Bas zegt:

  Transparantie over incidenten dus. Nu maar hopen dat de cijfers openbaar worden. Waarschijnlijk niet !

  Like

 5. Japio zegt:

  Elk incident is er 1teveel en elke stukkie wildvlees dat zich misdraagt onmiddellijk het land uit pleuren. Wordt er zo omgegaan met gastvrijheid? Laat ze lekker in hun sop gaar koken die laffe geiteneukers. Je moet maar nagaan dat deze cijfers ook geflatteerd zijn het werkelijke aantal ligt natuurlijk veel hoger.

  Like

 6. Drs.P. zegt:

  Goede foto, staat helemaal vol met zielige- weduwvrouwen en kinderen!!
  Wat mij trouwens opvalt is dat we helemaal niets meer lezen over het gewone ter Apel waar hele straten ’s nachts werden ondergescheten door asielparasieten die ’s nachts arriveerden!!
  Het moet bijkans een half onleefbare stad geworden zijn, waar burgers hun huis tot onneembare vestingen hebben omgebouwd en brandkasten hebben aangeschaft om nog iets van waarde te kunnen redden en waar men niet op vakantie kan omdat anders je hele huis wordt ondergescheten en alles verziekt! Man, man, wat een zieke gestoorde geesten zitten er toch in brussel en den haag!!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 7. Scheerzeep NU zegt:

  Met deze regelmaat is geen sprake van incidenten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s