Uitzetbeleid asielzoekers debacle

Screenshot_47

Het aantal gedwongen uitzettingen daalt, blijkt uit cijfers. Veel uitgeprocedeerden blijven in ons land en belanden in de illegaliteit

DEN HAAG – Het uitzetbeleid van afgewezen asielzoekers komt maar niet op gang. Terwijl de instroom van vreemdelingen fors toeneemt, stijgt het aantal uitgeprocedeerden dat ook daadwerkelijk vertrekt nauwelijks. Het aantal mensen dat gedwongen wordt uitgezet, daalt alleen maar.

De Telegraaf

Dat blijkt uit de vertrekcijfers van de Dienst Terugkeer en Vertrek (DT&V) over 2015 die De Telegraaf heeft opgevraagd. Het totale vertrek via deze dienst kwam uit op 10.080. Dat is een stijging van nog geen 3 procent ten opzichte van het jaar ervoor, terwijl het aantal asielzoekers meer dan verdubbelde.

Kamerleden zijn erg kritisch over de tegenvallende vertrekcijfers.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Nederland, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Uitzetbeleid asielzoekers debacle

 1. rightie zegt:

  Iedereen naar Oost Europa om een wapen te halen want deze sprinkhanen gaan direct de misdaad in. Verdedig uzelf. So what als het illegaal is. De regering zal u niet beschermen dus moet u het zelf doen.

  Like

 2. Dus Rutte faalt ook in eigen land!

  Like

 3. carthago zegt:

  Ach, die “kritische” kamerleden toch! Ze liggen er waarschijnlijk wakker van…..en gaan over tot de orde van de dag.Zolang de kokosnoten en kalifaatgangers de tweede kamer nog niet bestormen is er voor de kamerleden helemaal niets aan de hand in geheel nederigland, en als er dan toch een bestorming zou komen is het natuurlijk de schuld van Geert.

  Like

 4. jungleelephant zegt:

  Kamerleden zijn niet kritisch,want dan liepen er geen hordes illegalen rond!Oppakken en uitzetten vanaf morgen;daadkrachtig optreden!Maar ja,daar hebben kamerleden nog nooit van gehoord!

  Like

 5. Mirjam zegt:

  Dit hadden ze kunnen weten in Den Haag. Het gebeurt al jaren. Het uitzetbeleid is 0,0, maar ze veranderen er ook wettelijk niets aan en dat is het hele appel eten. Ze blijven maar binnenhalen en opslaan. Nederland raakt overvol. Verdrag of niet met andere landen, en willen of niet terugnemen van die landen. Terugsturen met een vliegtuig onder toezicht en niet gewoon op straat zetten en dan maar wachten of ze vanzelf verdwijnen. Ze zijn veel te naïef in de regering, Australië denkt beter na, voordat ze handelen. Wetten aanpassen en in Godsnaam: grenzen dicht en niets meer opnemen of binnenlaten! Alle grenzen dicht en beschermen.

  Like

 6. Japio zegt:

  Off topic; Ze (moslims) willen een moskee gaan bouwen in Rotterdam die 3 keer zo groot is als de esselaam moskee. Ze willen hem bouwen op een plaats waar nu een monumentale kerk (welke zeggen ze niet) staat maar dat gaat niet vanwege monument status. Ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren.

  Like

 7. Buffalo Bill zegt:

  Intussen neemt het aantal Nederlandse daklozen sterk toe lees ik net. Maar ja, voor D66VVDCDPVDA geldt: eigen volk laatst

  Like

 8. Anna. zegt:

  17 miljoen geregistreerde Nederlanders en straks 2 miljoen niet geregistreerde ” alleslanders” wonend in Nederland….

  Like

 9. Edjan zegt:

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/25126764/___Syrier_gooit_kinderen_uit_raam___.html

  Syriër in opvanglocatie gooit zoontje (5) en dochtertje (7) uit raam.
  Heeft niets met islam te maken.
  Is een incident.
  Ze zijn er misschien wel uitgevallen (!) tijdens het spelen.
  Een derde kind (1 jaar) liep lichte verwondingen op.

  Like

 10. Joannes den Hollander zegt:

  Uitzetten onder dwang is geen enkel probleem. Niet genoeg politie? doen dan een beroep op de burgers. Zij helpen graag mee om hun land te zuiveren. Succes verzekerd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s