VIDEO: Geen grap! – Finse tv geeft advies aan vrouwen hoe zij aanrander duidelijk moeten maken dat ze niet verkracht willen worden

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Weg met ons!", achterlijkheid, Eurabië, Finland, Krankzinnigheid, mainstream-media, Naïviteit, Overheid, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

40 reacties op VIDEO: Geen grap! – Finse tv geeft advies aan vrouwen hoe zij aanrander duidelijk moeten maken dat ze niet verkracht willen worden

 1. Lemmens zegt:

  DIE FINNEN ZIJN VOLLEDIG DE WEG KWIJT.

  Like

 2. Edjan zegt:

  Nou dat met die dwingende handgebaren en vuurspuwende ogen gaat niet werken bij onze vredelievende medemensen, denk ik.
  Maar die tas is zo slecht nog niet, als er een blikje fris/bier/.. in ligt, zal het de aanvaller zijn erotische potentie behoorlijk verlagen.

  Like

 3. Japio zegt:

  Dit is echt te lullig voor woorden, geef die wijven een pistool werkt een stuk beter.

  Like

  • Ricardo zegt:

   Japio ik zat daar ,eerst ook aan te denken! Echter gaat mij dat wel te ver! Je zal dan ook vrouwen hebben die , net even hun emoties niet de baas zijn en zomaar een onschuldig iemand kunnen neerknallen!

   Plus een samenleving waar bijna iedereen met een pistool loopt lijkt me niet veilig!
   Het gaat gewoon nergens meer om , wij moeten ons niet aanpassen aan dat achterlijke minderwaardige Woestijnvolk die nergens geen respect voor hebben!

   Bij een aanranding verkrachting gewoon , terugsturen naar eigen land , maar eerst name and shame op alle kanalen en krijgt zo iemand de doodstraf in eigen land des te beter! Ook al komen ”vluchtelingen organisaties” janken over mensenrechten mensonterend jammer dan! Dan leert Ali of Hassan het wel af , om zoiets in zijn hoofd te halen!

   En niet hier in het Westen opsluiten , ook niet levenslang want dan zijn die Ratten nog in staat om andere gevangen te radicaliseren! Plus dat het nog eens miljoenen kost!

   Like

   • Willie zegt:

    Ricardo, Och ja, en t slachtoffer dan ??????? Collateral damage zeker ,?? Dat pistool zou ik eerder zien zitten dan te weten dat die rapist t land uit moet , ONGESTRAFT

    Like

 4. BertG. zegt:

  Ik geloof er helemaal niks van dat ze dit uitzenden op de Finse tv.

  Like

  • Edjan zegt:

   Ik hoop dat je gelijk hebt, BertG. maar de laatste tijd begin ik te geloven dat dit soort bagger inderdaad uitgezonden wordt.
   Superwoman heeft magische krachten in handen en ogen die aanvaller achteruit doen deinzen.
   Jammer dat de mohammedanen hier alleen maar om kunnen lachen. En meestal zijn ze ook met meerderen. Het zijn nl helden.

   Like

 5. Ricardo zegt:

  Kan het misschien gek zijn dat ik, t.w eigenlijk nergens meer raar van op kijk!
  Nou weet ik niet of dit filmpje humor moet zijn echter kan ik er niet om lachen zeker na alle dingen die er gebeurd zijn de afgelopen maanden!
  Allemaal leuk en aardig die technieken , misschien kun je eentje van je afhouden!
  Maar meestal komen ze met minimaal 5 man als het niet meer zijn , wat doe je als vrouw dan??

  Ach de volgende stap is: beste mensen vanwege de grote cultuurverschillen zou het beter zijn als vrouwen voortaan een hoofdoek/boerka zouden dragen zodat de mannen minder snel afgeleid worden, en verkeerde dingen in hun hoofd halen!

  Ik kan een ding zeggen: In moslim landen worden vrouwen verkracht met hoofdoek/boerka/Shador of wat ze ook dragen dus zelfs dit zou die Woestijnratten niet afhouden om te verkrachten!

  Krankzinnig gewoon elke man zal dagelijks wel vrouwen , zien waarvan ie helemaal gek word omdat ze er sexy uitziet! En het hoofd helemaal op hol/tilt slaat! Is dat dan maar een vrijbrief om een vrouw te verkrachten!
  Als je het zo zou bekijken , dan zou je voor heel veel vrouwen een excuus hebben om te verkrachten! Ik ben in Zuid Amerika/ Carribean geweest daar zie je nogal heel veel bloedmooie vrouwen van top tot teen!
  Toch heb je het respect te behouden , als een vrouw niet wil hou de eer aan je zelf!

  Like

  • Driek zegt:

   Ricardo zegt: Ik ben in Zuid Amerika/ Carribean geweest daar zie je nogal heel veel bloedmooie vrouwen van top tot teen!

   Beste Ricardo, ik zie nog steeds mooie aantrekkelijke soms bloedmooie vrouwen, maar ze zien mij niet meer staan. Ik ben helaas te oud. Jammer hoor!

   Like

   • Ricardo zegt:

    Driek , ik ben bijna 35 en toch zien heel veel vrouwen mij ook niet staan! Ondanks dat men zegt dat ik er goed uit zie! Niet mijn woorden of zo!
    Het ligt ook aan in welk land cultuur je woont! In Zuid Amerika spreken/flirten vrouwen met mannen van alle leeftijden , daar is het veel opener! In Nederland zijn vrouwen wat geslotener!

    Like

  • delamontagne zegt:

   In Zuid Amerika denkt men dat de Europese landen zo,n beetje op elkaar lijken.
   En in Europa denkt men dan weer dat de Z-Am landen wel ongeveer aan elkaar gelijk zijn.
   Behalve de taal, Brasil en de andere landen, zijn er de cultuur-verschillen zoals in Europa.

   Like

 6. delamontagne zegt:

  Ware het niet zo triest, het zou lachwekkend zijn.
  Deze methode is effectiever………..

  Like

  • Edjan zegt:

   Delamontagne, een aantal van de vechtsporten die hier getoond worden, vereisen jarenlange training. Ik heb ooit karate gedaan 2 jaar en kon er nog steeds niet veel van. Zelfs pistoolschieten krijg je niet cadeau en je leert het ook niet binnen een paar dagen. Maar het ergste is: je moet de mentaliteit hebben om je tegenstander aan te vallen en pijn te doen/verwonden/doden. Die omslag is voor velen onder ons niet gemakkelijk. De werkelijkheid is anders dan de fantasie.

   Like

   • danny zegt:

    @edjan
    Geheel met je eens. Deze sporten leer je niet zomaar en vereisen een hoop training en toewijding weet ik uit ervaring.
    Inderdaad als je met de dood wordt bedreigd, moet je inderdaad de mentaliteit hebben om je tegenstander uit te schakelen. Dat is inderdaad de rauwe werkelijkheid.
    Het is dan jij of je tegenstander.
    Die omslag is voor velen inderdaad lastig, omdat kinderen niet meer geleerd word adequate met levensbedreigende situaties om te gaan, dus verworden kinderen tot watjes , die zich vervolgens niet meer zelf kunnen verdedigen.

    Daar komt ook nog eens bij dat wij burgers ons ‘vertrouwen’ hebben gegeven aan ons overheidsapparaat, welke het monopolie heeft op gebruik van geweld.
    Helaas staat de overheid voor velen van onze burgers niet in voor hun veiligheid.
    Dat is ook de rauwe werkelijkheid.
    Gevolg, mensen gaan voor eigenrechten spelen.

    Geliked door 1 persoon

   • Edjan zegt:

    Danny, eens. Als je voor het eerst in je leven echt wordt aangevallen, als je leven bedreigd wordt, dan leer je pas hoe je reageert. De een kruipt in zijn schulp en de ander probeert zijn tegenstander uit te schakelen. Een derde maakt hem kapot. Dan functioneer je op een ander niveau … je hersenen werken op volle toeren maar het lijkt wel alsof er iets anders sneller werkt.

    We zijn een wel erg vreedzame watjes-samenleving geworden en velen menen dat dit hoogstaand is.

    Soms denk ik dat er iets in onze voeding uit evenwicht is geraakt … 🙂

    Like

  • danny zegt:

   @delamontagne

   Heb jaren aan vecht/verdedigingssporten gedaan o.a.: judo, karate, jiu jitsu en taekwondo(Taekwondo train ik nog steeds, doe geen wedstrijden meer) en ook wedstrijden in deze sporten en kan beamen dat deze technieken zeer effectief kunnen zijn.
   Alleen onthoud 1 ding op straat, probeer geen moeilijke technieken maar makkelijke effectieve technieken.
   Tegen meerdere mensen en vuurwapens is het een stuk lastiger jezelf te verdedigen, maar je staat altijd sterker in je schoenen met de kennis van deze sporten.
   Als ik kinderen zou hebben, zou die ook op zo’n sport doen, is goed weer hun weerbaarheid en zelfvertrouwen.

   Like

   • Edjan zegt:

    En begin er jong mee. Ik begon op mijn 40ste, dat heeft niet meer zoveel zin. Het is goed voor de kinderen, de meeste sportscholen zijn helemaal niet agressief, integendeel.

    Like

   • delamontagne zegt:

    danny end @edjan
    Het was ook maar een “cartoon”, een reactie van mij op zoveel onnozelheid die ze in Finland de burgers willen aanpraten.
    Het zal in NL wel niet veel anders zijn…………
    Ik vind het gewoon stuitend om je bevolking zo “voor-te-lichten”.
    Voor fysiek/jonge/sterke mensen allemaal leuk die verdedigings-sporten ( hebben wij onze kinderen 30 jaar terug ook laten volgen ), maar wat moet je als oud mens tegen bruut geweld doen.
    We kijken niet vaak naar “Opsporing-Verzocht”. Maar vanavond weer zo,n geval van 2 oude mensen in Amsterdam die overvallen en zwaar mishandeld werden door “lichtgetinte-jongelui”.
    Krijgen de indruk dat men in NL denkt:”dat is nu eenmaal zo”.
    En dan de lachwekkend lage straffen.
    Down wordt je ervan als je er over nadenkt.
    En een simple spuitbusje pepperspray voor zelfverdediging, mag dan weer niet……………….

    Like

 7. Ad de Koning zegt:

  Heel mooi maar ik denk dat een aanrander niet zo gauw op zal geven en bovendien is hij lang niet altijd alleen. Er moeten veel krachtigere maatregelen worden genomen. Iedereen die een poging doet meteen het land uit.

  Like

 8. Joannes den Hollander zegt:

  Hahaha, hoe komen ze aan die onzin?
  Als je in Finland geen pistool mag dragen zou een tasje een optie kunnen zijn. Wel een kleintje met versterkte handvatten waar net een baksteen in past.

  Like

 9. C.A.Barstow zegt:

  Wat een onvoorstelbaar naïef rampzalig slap links geneuzel.
  Het zou vele malen beter zijn dat de media de vrouwen o.a. leren hoe zij voor haar zelfverdediging een smerige islamitische barbaar met twee vingers de beide ogen in kan drukken.

  Like

 10. Pieter zegt:

  Dus je moet wanten dragen, geen handschoenen, een handtas bij je hebben om mee te slaan en bezwerende gebaren kunnen maken…

  Like

 11. danny zegt:

  Deze video is een regelrechte belediging voor vrouwen ten aanzien van de zelfverdediging als men dreigt verkracht of aangerand te worden.
  Kan de video ook niet serieus nemen. De video heeft het over een dader, wat als er meerdere daders zijn?
  Misschien helpt boe roepen en raakt de verkrachter(s) cq aanrander(s) daardoor volledig van de wijs. ;
  Nu even serieus.
  Mijn advies : 1.schaf pepperspray aan en gebruik het in noodsituaties.
  zit wel een risico aan.

  http://www.clarionproject.org/news/danish-girl-fends-rape-pepper-spray-may-be-fined

  Juridisch gezien kunnen de dames beter gebruik maken van een bus haarlak of een bus deoderant.

  2.probeer zo hard mogelijk het klokkenspel van de dader(s) te treffen en ren daarna weg als de gelegenheid daar is. 3. Doe aangifte van de aanranding of verkrachting(zal waarschijnlijk niets uithalen, maar je weet maar nooit).

  http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/ttvnieuws/25129404/___Deel_azc-geweld_wordt_verzwegen___.html

  Conclusie: geen transparante politiecijfers omtrent geweld rondom AZC’s.
  Dit ruikt wederom naar een stinkende beerput, die hoognodig opengetrokken moet worden.

  Like

 12. Wilma Grunn zegt:

  Ik rol bijna van mijn stoel. Het is toch altijd lachen met die Finnen.

  Like

 13. Jaap66 zegt:

  Swieber niet stelen!

  Like

 14. Qua gezicht doet ze me trouwens denken aan Kelly (Christina Applegate) uit “Married with Children.”
  Alleen zei die nooit “no.” (proest!)
  Melig commentaar, ik weet het, maar wat móet je nou met zoiets?!
  Nemen ze dat zèlf serieus? Je kunt dan toch wel weer zien, met een Noordelijk, -Fenno-Scandisch- volk te doen te hebben, dat nog niet te veel ervaring heeft met hitsige woestijn-ratten en rif-apen!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 15. paulzwueste zegt:

  De ouderwetse “Goedendag” is een middeleeuws slagwapen dat op slag doodt!
  Bestaat uit een stalen bal van 2-5 kg., bezet met stalen uitsteeksels.
  Is via een 40 cm lange ketting bevestigd aan een stok van ca 50 cm lengte.
  Verkrijgbaar bij de fa.: “Celtic Brittain”. Heeft een vestiging te Hulst (Zeeuws Vlaanderen).
  Bekijk via Internet het assortiment moord, hak, steek, -wapens, sieraden, kleding, gebruiksvoorwerpen.
  Zeer interessant! Bij deze fa. kun je de meest ideale wapens die er bestaan voor zelfbescherming uitzoeken. (Uitgezonderd vuurwapens.)

  Like

 16. Pingback: VIDEO: Finland geeft advies aan vrouwen hoe zij aanrander duidelijk moeten maken dat ze niet verkracht willen worden – JDreport.com

 17. carthago zegt:

  Zijn dat nou de ware Finnen????

  Like

 18. Republikein zegt:

  Finnen zitten er duimdiep in.
  Sommigen dan, niet allemaal.
  Waarin?
  NWO!
  Koekel is de rijkste firma.
  Firma?
  Ja, ze komen makkelijk aan het geld, o.a. dank zij die Finnen.
  Welke Finnen?
  Nou, van de NWO.
  Effe wat anders thans, snappuh?
  Useful Finnish Phrases

  I think you have a cute president.
  Mielestäni teillä on söpö presidentti.
  Is it OK if I bring my laptop into the sauna?
  Käyhän että tuon kannettavani saunaan?
  What is that thing sticking out of your ear?
  Mikä tuo korvastasi pilkottava juttu on?
  Well, how many of your uncles committed suicide this year?
  No, moniko sinun sedistäsi on tehnyt itsemurhan tänä vuonna?
  I’m awfully sorry… was that your ferret?
  Oho! Tota noin.. Eihän se vaa ollu’ sun ajokoira?
  Is it true that in Finnish Christmas tradition, Santa Claus used to be a wild boar that would eat children?
  Onko totta, että suomalaisessa jouluperinteessä joulupukki oli lapsia syövä villisika?
  So, do you listen to a lot of black metal?
  No, kuunteletkos paljon metallimusaa?
  Wait… let me shave it off.
  Odota, anna minun ajaa se pois.
  I can eat glass. It does not hurt me at all.
  Pystyn syömään lasia. Se ei koske yhtään.
  Gekoekeld.
  Ook gekoekeld hep ik: Afrika is veilig.
  Na 200 sites over Zuid-Afrika verscheen de eerste niet Zuid-Afrikaanse site.
  Heb er een foto van ge-copy-pasted.
  http://www.goededoelen.nl/sites/default/files/styles/home_banner/public/homebannervrijwilliger1_0.jpg?itok=iuQFf3MV
  Laat wat achter plies.

  Like

 19. tjonge zegt:

  en hieronder een video hoe je het echt moet oplossen, ga naar 1minuut 80 als je geen geduld hebt 🙂

  Like

 20. Jan zegt:

  O M(y) G(oat), de Flagellanten: Asylum seekers were accidentally fed pork at Helsinki reception center: “We have asked for forgiveness”
  http://tundratabloids.com/2016/02/finland-reception-center-mistakenly-serves-residents-pork-consultations-with-imams-and-apologies-ensue/

  Like

 21. fransdewit zegt:

  De beste verdediging is de aanval. Ze kunnen 2 dingen doen, zeggen dat ze aids hebben of met een geslachtziekte rond lopen of eerst meegaand doen en dan flink in hun kruis raken.

  Like

 22. D.DAY zegt:

  Het is een farce dat wij ons überhaupt tegen dat moslimtuig zouden kunnen verdedigen. Wij zijn het geweld ontgroeid en moslims worden opgevoed met geweld. Wij moeten ons niet voor het karretje laten spannen daar waar de overheid het laat afweten. De overheid moet weer het geweldsmonopolie terugnemen en zijn burgers beschermen. Daar hoort bij een krachtig beleid om moslims het land uit te zetten die zich schuldig hebben gemaakt aan een geweldsdelict. Wat het volk kan doen is op de juiste partij te stemmen (in Nederland de PVV en in Finland de Ware Finnen).

  Like

 23. vanhetgoor zegt:

  Oei, dit is heftig! In Finland weten ze wel op te treden, ze hebben daar al jaren ervaring met ijsberen die wel eens tot aan de grenzen van de dorpen komen op zoek naar iets te eten, en dan sta je voor zo’n ijsbeer en dat zeg je “EI!” Dan strek je de arm en steek je de hand rechtop. De ijsbeer wordt dan bang is niet meer hongerig en drupt af. Nee, dit klinkt allemaal zeer logisch. Wat met ijsberen werk gaat ook op voor geile testosteronbommetjes. Arm strekken, hand opsteken en “EI!” roepen.

  En als het niet werkt dan is het na vijf minuten toch al voorbij, dus waar maakt men zich druk om? (cynisme)

  Like

 24. Vanessa zegt:

  Omg!!! Les 1 kick in the nuts handeling 2 als kan haarspray, peperspray krijgen we boete van….Wat een uitleg

  Like

 25. Pingback: HET DOORGEEFLUIK (4) | voorzieners

 26. Jan zegt:

  Finland heeft de oplossing om Finnen te laten integreren: masters in Somalische taal halen

  Starting in autumn 2017 the University of Helsinki will offer Somali philology as a full study programme, complete with a pathway to a master’s degree. Two new study paths are in store, one for native Somali speakers and another for non-native speakers.
  ….

  http://tundratabloids.com/2016/05/finland-helsinki-university-to-offer-masters-degree-in-somali-language/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s