Vlaanderen: “17% nieuwe inburgeraars is analfabeet.”

Screenshot_4

Bijna 1 op de 5 erkende vluchtelingen die in Vlaanderen een inburgeringstraject aanvatten, is analfabeet. Dat zei Vlaams minister van Inburgering Liesbeth Homans in het Radio 1-programma Hautekiet.

‘In tegenstelling tot eerdere berichten dat alle vluchtelingen hoogopgeleide dokters en tandartsen zouden zijn, zien we in de eerste instroom bij inburgeringstrajecten dat 17% van de erkende vluchtelingen analfabeet is’, dat zei Vlaams minister van Inburgering Liesbeth Homans (N-VA) in het Radio 1-programma Hautekiet.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Standaard

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, Immigratie, Krankzinnigheid, Multiculti, verloedering, Vlaanderen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Vlaanderen: “17% nieuwe inburgeraars is analfabeet.”

 1. Dicksy zegt:

  En sommige politici in belgie verwarren nog altijd analfabetisme met hoog opgeleid.

  Like

 2. BertG. zegt:

  Geert heeft er minder moeite mee dan de gemiddelde reageerder hier.

  Wilders sluit relatie met moslima niet uit.
  PVV-leider Geert Wilders sluit een relatie met een moslima niet uit. Hij zegt dat in een interview met het tijdschrift Playboy.
  Playboy vroeg de islambestrijder of hij op een moslima zou kunnen vallen. ,,Afgezien van het feit dat ik gelukkig getrouwd ben: waarom niet? Ik heb geen hekel aan moslims, ik heb een probleem met de islam”, aldus het antwoord van Wilders op de website van Playboy.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/25126798/__Wilders__relatie_met_moslima_kan__.html

  Like

  • Edjan zegt:

   BertG. Ik denk dat hij dat ook wel MOET zeggen. Stel dat hij onomwonden had verklaard nooit met een moslima te zullen trouwen? Wekenlang zou de o zo moreel hoogstaande pers hem aan stukken hebben gescheurd omdat nu eindelijk bewezen zou zijn dat hij een islamofoob, xenofoob en racist was. Kassa! Pauw, die ratelaar op DWDD, en al die fijne, glimlachende zitplassertjes! Wat zouden ze een schik gehad hebben. Niet dat ze nu zullen zwijgen hoor. Ik zie het al voor me: Wilders verraad eigen achterban enzovoort. De propaganda draait overuren.

   Like

   • BertG. zegt:

    Abu laatklep is daar anders toch zeer duidelijk in en niemand die hem dat kwalijk neemt.
    Zijn dochters komen er niet in met een Nederlander die geen moslim is.
    Dus waarom zou hij dat niet mogen beweren.
    Geert is wat dat betreft daar een stuk toleranter dan ik zelf ben.
    Of hij het ook echt meent, dat komen we nooit achter.

    Like

   • Cathja zegt:

    @ Edjan om 14:19

    Het kan ook gebeuren dat er nu allerlei kopvodden uitgenodigd worden in talkshows om ons te vertellen of zij met een man als Geert Wilders zouden willen trouwen…..

    Like

   • Edjan zegt:

    BertG. Heeft aboetalep dat echt gezegd? Nou ja, dat wil nog niet zeggen dat Wilders het mag. aboetaleb hoort bij het Herrenvolk en daar gelden andere wetten voor. Zo niet, dan worden ze weer eens gediscrimineerd.

    Cathja, om dezelfde reden, en wel omdat ze bij het Herrenvolk horen, zullen kopvodden voor de TV verklaren dat ze NOOIT met Wilders zouden trouwen want dat hij verschrikkelijk weerzinwekkend is en de nieuwe Hitler en eigenlijk dood zou moeten, net als zijn volgelingen. Geen probleem, hoor, mag het Herrenvolk en de PC allemaal zeggen.

    Like

  • Cathja zegt:

   @ BertG. om 12:18

   Geert heeft nog meer gezegd. Dat zou je er dan ook nog even bij moeten schrijven.

   Like

   • BertG. zegt:

    Ik plak nooit een volledig artikel 1 op 1 om gedoe met rechten te voorkomen.
    Of de beheerder daar last mee krijgt weet ik niet maar de link en de rest waar het dan in staat plak ik er wel altijd bij.

    Like

 3. DonnaDolce zegt:

  Ach ja, de rest is tenslotte hoogopgeleid 😉

  Like

 4. Edjan zegt:

  17 % van de vluchtelingen is analfabeet.
  Tot nu toe was dat 8%.
  Zeer velen zijn laag-opgeleid.
  “Dat is een uitdaging. Wij moeten die mensen kansen geven” (!)

  Maar beste mensen! Laten we ons toch niet zo opwinden! Het heeft niets met de islam te maken, het zijn er maar een paar, en overigens is dat lezen en schrijven sterk overgewaardeerd
  De bedoeling is toch dat we een pauperlaag creëren van ca. 85% die niet alleen arm zijn, maar ook dom. Liefst kunnen ze geen boeken lezen want dan komen ze nooit op het idee dat het ook anders kan, want dan worden ze lastig en moeten we ze weer kapot schieten.

  Ach ja, het went allemaal wel, hoor. Over 2 generaties weten ze niet beter. Zeg nou zelf.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Het zou dan hier ook zo zijn.
  Dat is een vetpot voor de linxe kerk, als je ervan uitgaat dat geld niet stinkt, je principe in de prullenbak gooien is onwijs m.i..
  Op de site van de stichting Blik op Werk staan 125 bedrijven waar je een inburgeringscursus kunt volgen.

  Joehoe, politiek, let er iemand op??
  Een pot van 600 miljoen euro voor inburgeren. Wie pakt ‘m?

  Joehoe, politiek, let er iemand op??Dreigt de industrie rond inburgeren een nieuw miljoenenfiasco te worden, zoals we eerder hebben gezien bij re-integratiebureaus? Dat kunnen we (nog) niet met zekerheid stellen. Maar we zien wél een aantal gevaarlijke prikkels in het systeem die in combinatie met de grote stroom nieuwe inburgeraars voor problemen kunnen zorgen. Waar honderden miljoenen euro’s mee gemoeid zijn. DasKapital en het RTLZ-programma ZToday doken in de materie. (Mocht u geen zin hebben in deze longread: onderaan staat een video met de belangrijkste punten.)

  Waar gaat het precies om? zie:http://daskapital.nl/2016/01/inburgeren_is_miljo.html

  Like

 6. kraftavilqa zegt:

  Zijn er nog geen hoogopgeleide ‘vluchtelingen’ die gefinancierd uit die pot van 600 miljoen euro voor inburgeren een inburgeringsschooltje hebben opgezet? Initiatiefloze luie apen zijn ’t dat blijkt maar weer. ’t Smoesje zal wel zijn dat een dergelijk initiatief stukloopt op formaliteiten en zo houdt de muzelcentrische zieligheidsindustrie zichzelf in stand.

  Like

 7. Pingback: HET DOORGEEFLUIK (3) | voorzieners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s