Waarom EU-land illegale vreemdelingen niet zomaar mag opsluiten

Screenshot_8

(Door: Servaas van der Laan)

Volgens een EU-richtlijn mogen lidstaten geen gevangenisstraf opleggen aan een vreemdeling enkel om de reden dat hij illegaal op het grondgebied verblijft. De Franse wetgeving is in strijd met deze EU-regels.

Op 22 maart 2013 zit de Ghanese Sélina Affum in een touringcar van het Belgische Gent naar de Britse hoofdstad Londen als ze bij de ingang van de Kanaaltunnel door de Franse politie wordt onderschept.

Het paspoort dat ze toont is niet van haar en, omdat ze geen ander geldig reisdocument kan laten zien en dus illegaal in Frankrijk verblijft, wordt ze gevangen gezet. Frankrijk stuurt de vrouw vervolgens terug naar België dat verder over haar moet oordelen.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Waarom EU-land illegale vreemdelingen niet zomaar mag opsluiten

  • geentvkijker zegt:

   INDIEN je link, e c h t waar is, moet het toch mogelijk zijn, dat wij hier als BURGERS
   a c t i e tegen kunnen ondernemen ? E r is toch ook zoiets als een `lands-advocaat ` ( kweetnie exact hoe dat dan in zijn werk gaat ) In het artikel van je link staan duidelijke
   regels, Je kunt als mens een advocaat inschakelen, ik weet niet hoe dat dan gaat en of je ook als LAND /VOLK een advocaat kan inschakelen ? Er moet aan deze situatie een eind komen, hoe dan ook….Kan Geert Wilders ons dan niet helpen ?
   KUNNEN wij als volk, via het gerecht, de situatie zoals die nu is, beeindigen ? Met de wetten van bovenstaande link, in de hand ?
   Weet iemand dit ?

   Like

 1. Leo zegt:

  Opsluiten, Drrrrr……… uit pleuren !!

  Like

 2. Logisch: Als het aan de EU lag, kwam de hele wereld hier vrijblijvend binnen en was er zelfs geen spráke van illegaliteit!
  Waar de oorspronkelijke bevolking van Europa dan zou moeten blijven, zal ze wórst zijn; weg met ons, is immers het devies!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 3. koddebeier zegt:

  De grootste verrader is de Europese Unie !

  Like

 4. Pingback: HET DOORGEEFLUIK (4) | voorzieners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s