Dit referendum gaat over voortbestaan Nederland

Screenshot_11

George Soros

(Door: Joost Niemöller)

Op 6 april mogen de Nederlanders stemmen over een referendum aangaande een associatieverdrag van de EU met Oekraïne. Zo’n referendum is de aanleiding voor heel veel debatten die er soms wel en soms niet mee te maken hebben. Maar uiteindelijk toch weer wel. U zult er al snel horendol over worden.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, EUSSR, Nederland, Oekraïne, soevereiniteit, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

30 reacties op Dit referendum gaat over voortbestaan Nederland

 1. Edjan zegt:

  Het verdrag dat de EU ten koste van alles door wil drukken, en dat al lang is getekend en al een hele tijd uitgevoerd wordt, is een politiek en militair verdrag. Om dat geaccepteerd te krijgen liegt de EU dat het een klein handelsverdragje is.

  U zult deze leugen nu wekenlang te lezen en te horen krijgen op de Nederlandse staatsmedia. Met scheve kopjes en fijne glimlachjes zal het u keer op keer geduldig uitgelegd worden. Tegenstanders zullen afgeschilderd worden als vertegenwoordigers van het baarlijke kwaad. Realiseert u zich aub. dat de omroepbazen rechtstreeks door het kabinet worden aangesteld dus dan hoeft u niet lang te twijfelen: niet naar die bagger kijken!

  Ze zijn als de dood dat het referendum dat verdrag afwijst. Natuurlijk zullen ze die uitslag naast zich neerleggen, ze kunnen helemaal niet anders want het verdrag is al lang in werking getreden (tegen de regels van de EU in maar wat kan het donderen). Maar een “nee” zal nog meer Nederlanders de ogen openen voor wat er echt aan de hand is: de EU heeft een staatsgreep gepleegd en is op weg naar een totalitaire dictatuur.

  Like

  • Bas zegt:

   Quote: Ze zijn als de dood dat het referendum dat verdrag afwijst..
   Dit referendum vormt weliswaar een signaal aan de EU. Afgewezen wordt het economisch aangepast onderin de la gelegd ! Men speelt gewoon een politiek spelletje met de mensen !

   Like

  • danny zegt:

   @Edjan
   Geheel met je eens.
   Ik zie het komende referendum van 6 april a.s. als een wassen neus, fopreferendum , schijnreferendum en een nepreferendum.
   Het verdrag is natuurlijk al lang van kracht achter nazieu schermen.
   En toch ga ik nee stemmen, al is het maar een signaal.

   Like

  • Mirjam zegt:

   Helemaal mee eens, daarom ook niet luisteren, maar gewoon tegen stemmen. De regering valt uiteindelijk toch. Er komt steeds meer opstand tegen hun leugenachtig reptielen gedrag, letterlijk en figuurlijk. Weer een stapje verder. Als de regering, waar inderdaad het verdrag al door in werking is gesteld, bij een overduidelijk NEE van de bevolking, dit negeert en toch doorgaat met initiëren. Dan is dit nog een stapje verder en komt het kookpunt in zicht van de Nederlanders. Sommige mensen snappen dingen iets sneller dan anderen en hebben tijd nodig om te begrijpen. Maar als de melk overkookt, dan valt er niets meer te begrijpen en brand iedereen zijn vingers. TEGEN zal het zijn!

   Like

 2. carthago zegt:

  Leve de ondergang. Het zou mooi zijn dat als nederigland nee stemt tegen het Oekraïnse invasie/ associatie akkoord, ons land per direct uit de Eussr geflikkerd wordt, dat zijn 10 penoze vliegen in één klap op de neus van soros en die ook meteen is bevrijd van die penoze vliegen op z’n neus, die hem zo lelijk maken,hij moet de nederiglander daar dankbaar voor zijn, wie mept het eerst?Het enige wat ons dan nog rest is de links extremisten in nederigland alsnog met kokosnoten en kalifaatgangers richting Oekraïne te duwen. Leve een nieuw Nederlandje.

  Like

 3. Mars zegt:

  Ik stem tegen, de EU is al te groot geworden en Oekraïne kan de euro niet eens aan, zijn ze veel te arm voor!

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Oneens. Met dit referendum kunnen we hooguit een signaal afgeven dat wij tegen het voortwoekeren van het Vierde Rijk zijn.
  Willen we echt iets willen veranderen, dan moeten we uit de EU en weer normaal gaan doen.
  Helaas is daar geen referendum voor.
  De overheid saboteert de boel, dat zegt al genoeg en het besluit is al lang genomen, wat wij er ook over roepen.
  Ik ga natuurlijk wel stemmen, nee stemmen, dat dan weer wel.
  Voor mij is het referendum alleen belangrijk omdat het zal aantonen dat de overheid liegt en niets hun Vierde Rijk kan stoppen.

  Like

  • Edjan zegt:

   Klopt. Dit referendum is er nu alleen nog maar om aan te tonen dat de EU liegt en bezig is met een Vierde Rijk.
   Dat is niet de schuld van de bedenkers van dit referendum: toen zij ermee begonnen was nog niet (in die mate) bekend dat de uitslag genegeerd zal worden omdat het verdrag al uitgevoerd wordt.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @leefbarbaar: 20.35. uur, op 03/02. Kan mij vinden in uw visie. Ook ik ga NEE stemmen, maar ik ben mij er net als U van bewust, dat onze verraderlijke overheid, dit referendum zal TEGEN werken. Tevens realiseer ik mij, dat dit referendum, NIET BINDEND is. Ergo, de politieke bende, “van links tot rechts”, gaat als het NEE wordt, het gewoon naast zich neerleggen!

   Like

 5. louis-portugal zegt:

  Ook al stemt een grotere meerderheid tegen het asociatieverdrag vrees ik dat het niets uitmaakt.
  Ze, de rotzooi in Den Haag en Brussel, gaan er gewoon mee verder.

  Like

 6. Geen zorgen, Joost: Wat mij betreft wordt het so wie so NEE.

  Like

 7. Mirjam zegt:

  Ik stem tegen! Het gaat hier helemaal niet om het voortbestaan van Nederland. Nee, het gaat om het rijker worden van mensen die al rijk genoeg zijn en om niets anders. Doodeenvoudig het gaat om het geld. Pech gehad jongens: wij willen namelijk geen corrupte bende die eerlijke burgers de wetten voorschrijven! Tegen, want het komt niemand ten goede en het brengt alleen nog meer Europese ellende!

  Like

 8. Drs.P. zegt:

  Weer die smerige rotkop van de rat die ons wil en reeds overspoelt met asielparasieten!!
  Zo te zien en te hopen is dat deze nwo rat nooit zo oud wordt als dat hij eruit ziet!!
  Wat een seniele uitelijk heeft deze rat! Natuurlijk gaan we zoveel mogelijk nee stemmen tegen dit heerschap, al was het alleen maar om hem en zijn andere ratten een hak te zetten.
  Trouwens, het gaat indirect ook nog over het TTIP verdrag waarmee men ons alle zeggenschap over een eigen land, econimie en vrijheid wil ontzeggen, ten voordele van het usa grootkapitaal. In wezen wil men ons slaven maken van de sorosrattenclub!!!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Drs.P. 22.06. uur, op 03/02. Inderdaad, WIJ zullen weerom tot SLAVEN worden gemaakt. Daar heeft U volkomen gelijk in. De satanische machten, die de hele politieke kliek, in “hun zak”, hebben, zijn dit al 10 tallen jaren van plan. Ook de huidige mosliminvasie, zie maar het zijn allemaal kerels, behoort tot het gore complot.

   Like

 9. M. Devrindt zegt:

  Soros is een keiharde zakenman die zich graag profileert als filantroop.
  Zo heeft hij zich binnengeloodst in de economie van Oekraïne, maar ook in die van andere landen als Nigeria. In Oekraïne heeft hij al miljoenen geïnvesteerd.
  Hij belooft hulp, maar maakt zich meester van de natuurlijke rijkdommen van een land en plundert het helemaal leeg.
  Ook zijn rol in de financiële crisis in de jaren “90 van de vorige eeuw in Zuid-Oost Azie is twijfelachtig, zo niet erg dubieus.
  http://www.dragon-capital.com/en/about/media/press_releases/soros_invests_in_fund_sponsored_by_dragon_capital_to_invest_in_ukraine.html
  http://www.mintpressnews.com/leaked-george-soros-puppet-master-behind-ukrainian-regime/206574/
  http://www.euractiv.com/sections/europes-east/soros-ready-invest-ukraine-313399

  Like

 10. Roeland zegt:

  Op 6 april mogen de Nederlanders stemmen over een referendum aangaande een associatieverdrag van de EU met Oekraine (= Rusland). U leest het goed.. Rusland! Daar ben ik voor.. dus ik stem; Ja!! Oekraine is binnenkort een gepasseerd station en wordt door Rusland gewoon weer bij de Oost-Slavische familie gevoegd. Rusland zullen we hard nodig hebben willen we weer normaal kunnen leven in ons land. De EU is zo dom, dat ze deze stragische fout nooit zullen toegeven of ze staan er in het geheim gewoon achter. Niets verbaasd mij meer tegenwoordig. Niets is wat het schijnt en alles wat zwart lijkt is wit en andersom!

  Like

  • Edjan zegt:

   Roeland, denk er svp nog eens over na.

   Like

  • Drs.P. zegt:

   ??????????????????????????????????????????????????????????????????????

   Like

  • Aha, de zoveelste Ruslandlover!
   U ziet ze vliegen! Gesteld dat uw voorspelling al uitkomt: Door ons kritiekloos aan Russische zijde te scharen,in plaats van enige reserve in acht te nemen, lopen we kans, binnen de kortste keren door Rúsland te worden ingekapseld in plaats van door de EU. En dàn kon U het juichen nog wel eens spoedig vergaan!
   Dít is geen kwestie van domweg moeten kiezen (ben-je-niet-voor-de-een-dan-ben-je-voor-de-ander), dit is een kwestie van je soevereiniteit bewaren en bepalen welke koers uiteinadelijk het beste bij onze mentaliteit en tradities past.
   En dat is er maar één: Onze éigen koers; zeker niet de Russische!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

  • janchik zegt:

   Ik kan niet anders zeggen, dan dat ik uw reactie niet begrijp. Oekraïne is te arm en te corrupt om ook maar enigszins kans te maken om het in en met behulp van de EU beter te gaan doen. Ik vrees dat we daar dan een soort van Griekenland scenario gaan krijgen. En dat niet alleen, Oekraïne wordt momenteel geregeerd door pûr sang fascisten in de gedaante van oligarchen= rijkgestolen communisten.
   Corruptheid en leugenachtigheid voeren nu de boventoon daar. Het zijn kameleons van het zuiverste water en geloof me, daar wordt de bevolking niet beter van (sorosdoctrine)
   Leugenachtigheid is al gebleken toen gisteren de voormalige staatssecretaris van justitie verklaarde dat de OVV (onderzoeksraad voor veiligheid) nooit om radarbeelden van het MH17 ongeval had gevraagd. De OVV antwoordde dat men wel degelijk om deze beelden had gevraagd, maar als antwoord kreeg dat de militaire installatie een onderhoudsbeurt kreeg op dat moment en dat de burger installatie op dat moment net kapot was gegaan. Je ziet ze zijn voor 1 leugen niet gebarsten, aangezien ik wel de OVV geloof maar niet de leugenachtige fascisten van Kiev. Ergo doofpot waar ook Rutte en zijn linkse meelopers erg goed in zijn.
   Dus Roeland, als je dit soort oplichters binnen de EU wilt halen en gelijk daarmee Pinokkio Rutte een steun in de rug wilt geven moet je vooral ja stemmen. Maar ik en ik hoop velen met mij, zeker de PVV stemmers, zullen NEE zeggen tegen dit verwerpelijke verdrag.
   Dus denk goed na.

   Like

  • Mirjam zegt:

   Rusland en Oekraine staan bol van de corruptie. Goed voor de handel door de Europese debiele regeringen, maar slecht voor het zeggenschap van de burger van Europa. Geldt is niet alles, dat merken we nu wel. Eerlijkheid en soevereiniteit is belangrijker. Ze slurpen ons uiteindelijk op en dan krijg je communistische toestanden, waar de burger helemaal niets meer te zeggen heeft en alleen de rijke gevestigde orde, de dictatuur de duim op de regie houdt.

   Like

   • Roeland zegt:

    Beste allemaal, al uw kritiek begrijp ik. Rusland en russisch zijn mijn levenswerk. Ik spreek de taal en ben ook niet meer de jongste. Mijn levenservaring en politiek inzicht heeft mij tot deze conclusie gebracht. Natuurlijk begrijp ik de angsten en heb hierover zeer zeker goed nagedacht. De EU moet weg dat is een monster. Maar willen ze Turkije erbij? Dan kies ik liever voor de Christelijke Oekraine. Wat uiteindelijk toch weer zal worden gevoegd bij de Christelijke russische federatie. Wordt de EU vanzelf opgeblazen. Wat is anders het (ons) alternatief? Gaat de oostkust New York, Washington “d66 USA ” ons redden? Misschien als “PVV” Trump in de USA gekozen wordt, anders zie ik het zeer somber in. In dat licht moeten jullie mijn bijdrage zien. Rusland en normale russen hebben veel respect voor ons. Nederland is voor hun het land van Peter de Groote (Pjotr Veliki) , die in Zaandam (Tsaardam is het russisch) zijn opleiding kreeg. Inderdaad de russische toeristen in Turkije gedragen zich als barbaren , maar dat doen de nederlandse toeristen in Salou ook. Niet alle russen zijn barbaren net als niet elke nederlander dat is! Visie dus. Wie een andere heeft? Oplossingen sta ik altijd voor open. Ik hou van Nederland en Vlaanderen. Wil dit land graag met zijn rijke historie en cultuur behouden. Ik zie Rusland nog als enige grootmacht en beschermer, die ons begrijpt.

    Like

   • @Roeland: Met die overtuiging, dat “Rusland de enige grootmacht is die ons begrijpt en beschermt” zou ik toch maar wat voorzichtig zijn, als ik U was.
    Wat U aanhaalt betreffende Peter de Grote en Zaandam is natuurlijk wáár, maar dat moet wel in historische context gezien worden; het was tenslotte de 17de Eeuw. Sindsdien hebben beide landen een evolutie doorgemaakt, die hen bepaald niet nader tot elkaar heeft gebracht, integendeel. Op zichzelf niet erg en ook begrijpelijk: Het betreft tenslotte twee uiteinden van Europa: Oost en west. Twee werelden, zogezegd, die elkaar weliswaar kunnen respecteren, maar die onderling te weinig raakvlakken hebben om een harmonisch geheel te vormen, iets wat trouwens ook al door Geert Wilders openlijk is erkend. Heeft U zich al eens afgevraagd, hoe Rusland, na de Oktoberrevolutie, vrij soepel Communistisch kon worden en dat vele decennia lang kon blijven? Zou het er niets mee te maken hebben, dat de collectief aangelegde Russische mentaliteit nu eenmaal aspecten accepteert, die voor de westerling niet acceptabel zijn?
    Om U de waarheid te zeggen ben ík er wel zéker van, dat dit op z’n minst meespeelt.
    Ik kan me goed voorstellen, dat bepaalde kenmerken van Rusland U aantrekkelijk voorkomen en dat is ook uw goed recht, maar ik kan niet beoordelen, in hoeverre U het land vanuit de onmiddellijke nabijheid heeft bestudeerd en in hoeverre vanaf een afstand. En, met de woorden van de Russisch(!)-Hebreeuws-Weense schrijver David Vogel: “Vanaf een afstand glinstert een glasscherf als een diamant.” Een wijsheid, die niemand zal kunnen ontkennen. Of velen onder de ‘gewone’ Russen tegenover Nederland het respect tentoon spreiden dat U beschrijft…..Het is mogelijk. Ik hoop het maar. Om U de waarheid te zeggen is mijn meest directe kennismaking met de Russische mentaliteit hier op de site geweest, met enkele reageerders, die zich naar eigen zeggen deze mentaliteit hadden verworven, hetzij door afkomst, hetzij door emigratie en vervolgens inburgering, en om het ronduit te zeggen gaven dezen bepaald geen blijk van enig respect voor de Nederlandse zienswijze; eerder het tegenovergestelde, te weten: Diepe minachting. Het openlijk schofferen en zelfs totaal afbranden van eenieder die hun zienswijze niet was toegedaan, was niet van de lucht! Hetgeen, zoals ook U zult weten, tevens een algemeen bekend kenmerk vormt van het communisme.
    Als U met de Russische mentaliteit gunstiger ervaringen heeft, zoveel gelukkiger voor Ú; wat mij betreft moet er het nodige gebeuren, eer men m i j in deze af krijgt van mijn huidige opstelling, welke het beste beschreven kan worden als: Afstand houden!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

 11. Stem tegen dit vermaledijde associatie verdrag met Oekraïne, het volk moet alles aangrijpen om deze collectieve EU expansie drift en grootheidswaanzin van de EU te stoppen. Roet in het eten flikkeren aan de ongekozen EU leiders welke alle nationale lidstaten van hun resterende soevereiniteit, cultuur en nationale trots willen vernietigen. Dit associatie verdrag gaat verder dan allen een reeks van Europese ontwikkelingen, het gaat verder dan men normaal gesproken kan voorzien. De EU gaat zover dat Rusland geïsoleerd raakt van de rest van Europa en de laatste beslissende slag wordt dan samen met de Atlantische rotzakken op Europese bodem uitgevochten, dit zal gepaard gaan met miljoenen slachtoffers en zal ongetwijfeld al de ellende van WO II in de schaduw stellen mijns inziens…

  Like

 12. semper fi zegt:

  Uitgaand van het feit dat deze grafregering de uitkomst naast hun neerlegt en de tegenstanders uitlacht,stemt deze gozer tegen!
  Zo wie zo ben ik tegen deze e.u!!!
  vroeger was het EEG ,dat was m.i. beter !
  Van de ongeveer 5miljard die aan brussle wordt gedoneerd komt de helft terug ,als DIT PROJECT KOMT TOT STAND MET SUBSIDIE VAN DE EU ,jottummmmmm
  Dit land is verdomme verraden en nog,ja nog lopen er blinden rond die links steunen
  Millieuneukers voorop(GL)
  in hun kielzog d66 deze partijen haat ik hartstochtelijk!
  Landverraad is ineens nietmeer strafbaar,komt zeker door de oranjes,die weten maar al te goed ons land te verraden !!waarvan akte!!
  zo ff stoom afblazen maar
  mooie overdenking mensen

  S/F

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s