Experts: Verplicht sekslessen voor jongens op middelbare scholen

Screenshot_10

Jongens op Nederlandse middelbare scholen moeten voortaan standaard les krijgen over seksuele diversiteit. Zo kunnen ze leren meisjes met respect te behandelen, zeggen deskundigen in de Volkskrant. Na de massa-aanranding in Keulen verdient dit onderwerp volgens de experts nog meer aandacht.

Jongens hebben baat bij zulke lessen, blijkt uit onderzoek naar de campagne Beat the Macho van onder meer Rutgers, Movisie en Soa Aids Nederland in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

In hun puberteit hebben jongens de behoefte om over deze gevoelige onderwerpen te praten, maar alleen als ze zich op hun gemak voelen. Daarom gingen onderzoekers in zeven steden met kleine groepen jongens van 12 tot 18 jaar in gesprek.

Lees verder>>>
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, political correctness, Rotzakken, Seks, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

27 reacties op Experts: Verplicht sekslessen voor jongens op middelbare scholen

 1. Jade zegt:

  De “deskundigen” en de “experts” denken nog steeds de losgeslagen
  kudde wilde apen te kunnen temmen. Mag ik even een teiltje?
  Die lui horen hier niet, wat mij betreft gaan ze hier per direkt levend weg,
  of in de kist. Ze mogen zelf kiezen.

  Like

 2. Edjan zegt:

  Op naar de tolerantiekampen!

  Like

 3. tjonge zegt:

  “Daarom gingen onderzoekers in zeven steden met kleine groepen jongens van 12 tot 18 jaar in gesprek.”
  .
  ah gelukkig, we gaan weer in gesprek, kopje thee erbij, misschien weer wat soebsiedie voor de werkgroepen.
  .
  gaat helemaal goed komen, heb er vertrouwen in….

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @tjonge: 19.35. uur, op 03/02. Dan kunnen ze het best ome Job (Cohen) van de Partij van de Achterlijken vragen. Die man kan thee zetten, ongelooflijk, de thee komt mij de oren inmiddels uit, dat terzijde!

   Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Symptoombestrijding.
  Het probleem is islam. Niks meer en niks minder. Wat er met de paplepel is ingeschept, krijg je er niet meer uit. Moet je ook niet proberen.
  Want scholen zijn nu al niet meer in staat om les te geven.
  En als je ze uitzet passen ze niet meer in de cultuur en zeden van de zandbak des voorvaders.

  Like

 5. Elena zegt:

  Die lui zijn zo achterlijk, dat men wel praktijklessen moet geven….en geen theorie lessen.

  link naar interessant artikel van Esther Voet.
  https://jalta.nl/column/de-vluchtelingencrisis-waar-blijven-de-palestijnen/?a=urqNWTClVYTXzQ71PLEQvb5g8E3JP5_rxbiaiqzJR-g&b=5QGCGbOmwrDYE1lsX-Rq2CuDXAw6j6qz_7pXHI8SSiM

  Like

 6. Petecoole zegt:

  Tjeemig de Peemig.. De overheid gaat ingrijpen bij opvoedkundige zaken..
  Op de 1ste plaatst een taak van de ouders..
  Brevet van onvermogen voor de moslimse ouders, imaans, en zelfs de heilige koran..

  Indirect is dit weer het gelijk van de islamcritici.
  Maar die wisten dit al 1400 jaar…

  Wel puur racisme natuurlijk, omdat alleen bij islamitische kinderen te doen.
  Weet zelf nog wel tientallen zaken die ze direct mee kunnen nemen met zo’n cursus..
  1. Respect voor je medemens… Ongelovigen hoeven niet dood..
  2. Mijn en Dijn. Van andermans spullen blijf je af..
  100. enz..enz..

  Denk niet dat het gaat helpen.. Wel als je die kindjes als baby weghaald uit een moslimgezin, en een Joods-Christelijk opvoeding geeft..
  Maar owee.. dan komen alle gezaghebbende moslims, zoals hypocrieten burgervaders en kamerleden, als door een wesp gestoken, in aktie.. dan wel…!!

  Like

 7. Astrid zegt:

  Ik dacht eerder aan een kortere route, na één keer de fout in, verwijderen testikels. Dat is de taal die die galbakken verstaan. Met de bekende geitenwollensokken-aanpak, weten we nu wel dat die na decennia nog steeds niet werkt en ook niet gaat werken. Moslims zijn geen normale mensen en die mannetjes zijn helemaal geestelijk gestoord en seksueel extreem gefrustreerd. Er moeten voorbeelden gesteld worden om die gasten met de aandacht bij de les te houden en toekomstige moslimouders te waarschuwen voor de gevolgen van een afwezige opvoeding naar onze Westerse maatstaven voor buiten de deur. Wat ze voor allemaal voor achterlijks binnenshuis uitvoeren, is voor eigen rekening, maar wij willen er geen last meer van hebben.

  Gruwelijk dat ik dit allemaal neerschrijf, maar het is op een moment genoeg en dan is het ‘Them or US’. Mocht het ‘Them’ worden, dan neem ik wel een stevig pilletje met een glaasje stevige drank, want toegeven aan dat soort barbaarse onderkruipsels van de mensheid zal ik nooit doen.

  Like

  • Joshua zegt:

   Astrid,
   Ik dacht eerder aan een kortere route, na één keer de fout in, verwijderen testikels. Dat is de taal die die galbakken verstaan.
   Dat verwijderen dan wel tussen 2 stenen anders gaan zij gewoon door met dat verkrachten.

   Like

 8. Pieter zegt:

  De massa aanranding in Keulen vond plaats door Islamitische holbewoners en achterlijke culturen met veel analfabetisme.
  Waarom moeten onze Hollandse jongens daar dan bijgehaald worden om verplichte lessen te volgen.
  Het is weer een typisch opzetje om de dingen onder het tapijt te schuiven en onze Hollandse jongens een soort van medeplichtige te maken en in een hoek te duwen waar zij helemaal niet horen.
  Het liegen, ontkennen, wegkijken en vals labelen gaat onverdroten door. Mede daardoor wordt de maatschappij zieker en zieker.

  Like

  • Edjan zegt:

   Precies, Pieter. Er wordt van “jongens” gesproken, niet van mohammedaanse jongens en daarmee zijn we weer helemaal terug bij PC.

   Like

  • Driek zegt:

   Pieter zegt: Waarom moeten onze Hollandse jongens daar dan bijgehaald worden om verplichte lessen te volgen.

   Dat snap ik ook niet, beste Pieter, want bij mijn weten hadden wij daar vroeger nooit problemen mee. Trouwens wij gingen gewoon met meisjes om, we waren er eigenlijk niet bij weg te slaan. Maar dat was andersom ook zo. Maar die mohammedanen zijn op dat gebied gewoon griezelig, ja, ik vind ze ziekelijk.

   Like

 9. “Meisjes moeten grenzen leren stellen…..?” Hm. Mee eens, zolang er maar hun EIGEN grenzen bedoeld wordt en niet de conventies van de samenleving, want dan ben je voor je het weet weer terug in de jaren ’50, toen zowat de hele ‘fatsoenskwestie’ nog op het bordje van de vrouw geschoven werd, vanwege het lullige feit, dat z i j zwanger kon worden en de man níet. Of, nog veel erger, je bent beland bij de man-vrouw verhoudingen van de MOSLIMS. En dàt wil hopelijk niemand, wel…..?
  Dus hoop ik maar, dat hier met ‘grenzen stellen’ bedoeld wordt: Dat meisjes duidelijk leren aangeven, hoe ver ZIJ -en niet vader, moeder, oom, tante of buurvrouw- willen gaan. Overigens lijkt het me in dat verband nóg nuttiger om jongens grondig bij te brengen, dat ze die wens dan terstond inwilligen.
  Maar ja, met name allochtóne jongens……Zoals gebruikelijk zien die voorlichters of wat het ook zijn het allemaal weer eens te rooskleurig.

  Like

 10. Hendrik M. zegt:

  “Jongens op de middelbare school moeten voortaan verplicht les krijgen over seksuele diversiteit. Zo leren ze meisjes met respect te behandelen.”
  Daar autochtone Nederlandse (niet mohammedaanse) jongens geen enkele moeite hebben meisjes met respect te behandelen, zijn deze ‘lessen’ dus speciaal bedoeld voor anders culturige mohammedaanse jongens.
  “Jongens op de middelbare school” is een vuige truc om dit onderwijs aan allochtoon/mohammedaans gespuis gefinancierd te krijgen uit gelden die beschikbaar zijn voor alle leerlingen.
  Om deze lessen ook maar enig effect te laten hebben moeten eerst koran en hadith herschreven worden of de islam als alles overheersende doctrine uit onze samenleving verwijderd te worden.
  Laatste optie lijkt me de beste….

  Like

 11. Johan zegt:

  Na de massa-aanranding in Keulen moeten we alle moslims het land uit gooien. Dat is de enige oplossing. En geen enkele meer binnen laten. Die lessen op scholen zullen geen enkel effect hebben.

  Like

 12. Driek zegt:

  TELEGRAAF

  ’Gevluchte homo’s bedreigd in asielcentra’
  ARNHEM –

  Homoseksuele asielzoekers en gevluchte transgenders zijn hun leven niet zeker in de opvangcentra. Er moeten daarom zo snel mogelijk safehouses komen.

  Dat zegt Janneke van Maanen, interim-voorzitter van homobelangenorganisatie COC Midden-Gelderland in het dagblad De Gelderlander.

  ,,Het gaat van ontlasting in bedden en het verbranden van kleding tot slaan en verkrachting. We horen dat de mesjes uit scheermesjes worden gehaald, om daar mensen mee te bewerken”, aldus Van Maanen. Het COC Nederland onderschrijft haar verhaal.

  Een woordvoerder van het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) zegt: ,,We hebben afspraken met het COC over de algemene opvang van deze doelgroep en er worden maatregelen genomen. Er klinken nogal wat insinuaties uit het verhaal door die niet met feiten gestaafd kunnen worden.”

  Like

 13. leefbarbaar zegt:

  Kijk:
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/25140072/__Jongeren_filmen_groepsverkrachting__.html
  Dat krijg je er niet uit met voorlichting.
  Iedere dader met ouders het land uit en daarom ook de grenzen herstellen anders staan ze morgen weer hier, als Syrische kaakchirurg bijvoorbeeld.
  En laten we vooral het geweld niet vergeten dat het PvdA-stemvee onze ouderen aan doet:
  http://www.telegraaf.nl/reportage/25139693/__Pleun_in_nachtmerrie__.html
  Moslims plegen dagelijks zware misdrijven, gewoon omdat de mag van allah en niemand ze hier tegen houdt.

  Like

 14. Frans Brassens zegt:

  ‘Experts’ leven maar al te vaak in een heel andere wereld dan normale mensen en hun abnormale tegenvoeters. In ieder geval die welke op de softe terreinen opereren.
  Die ‘onderzoeken’ ??? Vergeet ze maar.
  Afgezien van de vraag of deze wel eerlijk gerapporteerd zijn en of er niet uitsluitend is gefocust op een of meer positievelingen onder de betrokken pubers, het zal niet helpen om de moraal te verbeteren. Met name niet binnen de groep waar het in feite om gaat: de ongeneeslijk gehersenspoelde homohatende hoerfluisteraars.

  Like

 15. Onsteld was ik gisteravond door het bericht op het journaal dat jongens en meisjes APART seksuele voorlichting krijgen. Sinds wanneer is dat zo? Het lijkt mij wenselijk om jongens en meisjes SAMEN te onderwijzen. Westerse waarden, weet je nog?

  Like

 16. Koos zegt:

  Die sexlessen, en al die andere lessen over onze waarden, gaan ervan uit dat de immigranten dat allemaal niet weten. Maar die weten dat heel goed, en komen juist hierheen om ONS te leren hoe het volgens ALLAH hoort. Goedschiks of kwaadschiks.

  Like

 17. Anna. zegt:

  Sex lessen voor jongens op middelbare scholen….. is gelijk aan een vuurtje in de asbak doven……
  Terwijl de grote uitslaande brand doorwoed zonder blusmateriaaal…….

  Like

 18. Deze droomers die islamieten westerse waarden willen bijbrengen,zullen NOOIT doorkrijgen wat islam betekend….ONDERWERPING van vooral vrouwen!!!

  Like

 19. Kraftavilqa zegt:

  Verdomde smerige policor spin. Omgangslessen voor ‘jongens’ terwijl zonneklaar is dat het probleem geheel en al bij jongens uit homohammedaanse kring ligt en die kun je instrueren zolang en zoveel je wilt maar dat zal altoos zinloos zijn daar voor de homohammedaan alleen de regels van het bloedboek gelden de regels van de echte mens zijn voor de homohammedaan volstrekt irrelevant en kunnen dankzij de policor straffeloos genegeerd worden. Bedankt weer hè rooien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s