“Syrische christenen dreigt totale ondergang”

Screenshot_9

Ignatius Youssif III. Younan is Syrisch-katholiek patriarch in Libanon.

(Door: “kewil” – Vertaling: E.J. Bron)

De Syrisch-katholieke patriarch Ignatius Youssif III. Younan geeft het Westen de grootste schuld aan het afslachten in het Nabije Oosten en de ondergang van de Oriëntaalse christenen. Hij heeft volledig gelijk, ook met betrekking tot Duitsland. Merkel en haar hof-kliek zijn totaal niet geïnteresseerd in de Syrische christenen, anders zouden we doelgericht deze mensen als vluchtelingen hebben opgenomen en de islam buiten de deur gelaten, zoals Tsjechië, Polen, Slowakije en Hongarije van plan zijn. De patriarch zegt echter nog andere interessante dingen:

De christenen in Syrië en Irak zijn inmiddels gekrompen tot een verdwijnende minderheid, ze vormen nog maar 5% van de bevolking in Syrië – 100 jaar geleden was dit nog 30%, 70 jaar geleden nog bijna 20%. In Irak zouden zich nu bijna geen christelijke burgers meer bevinden.

In een ander interview noemt hij voor Irak nog 300.000 christenen. En:

“Zijne zaligheid”, zoals hij wordt aangesproken, heeft in Rome gestudeerd, in New York gewoond en noemt de Joden in het Nabije Oosten volgens het Oude Testament “onze oudere broeders”. Desondanks zou het Westen niet het recht hebben om ter bescherming van Israël “alle landen er omheen op te blazen, de civilisatie en cultuur te vernietigen, mensenlevens te behandelen zoals die van vliegen en kinderen in de Middellandse Zee te verdrinken.”

En:

Oorzaken voor het conflict zou een “kortzichtige, ongedifferentieerde zienswijze van de westerse machten” zijn, die het geweld nog aangewakkerd zouden hebben en Rusland zouden bekritiseren. Terwijl het “de Russen zouden zijn die christelijke minderheden tegen de Jihadisten verdedigen”. Men zou zich eens moeten afvragen of men niet de voorkeur zou geven aan een gematigde dictatuur zoals die van Assad boven een radicaalislamitisch totalitarisme.

Dit zijn citaten uit “Die Welt”! Wie op deze patriarch googelt, vindt nog meer artikelen in alle talen, waarbij men deze kerkleider alleen maar 100% gelijk kan geven!

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: “kewil”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Appeasement, Barbarisme, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Europa, Hypocrisie, Irak, Islam, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, Midden-Oosten, Rotzakken, Syrië, verloedering, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

32 reacties op “Syrische christenen dreigt totale ondergang”

 1. Driek zegt:

  TELEGRAAF

  Afgelopen week 700 asielaanvragen
  DEN HAAG –
  Afgelopen week hebben zich 700 asielzoekers gemeld voor opvang in Nederland, net zoveel als een week eerder. Dat heeft het ministerie van Veiligheid en Justitie woensdag bekendgemaakt.
  Vergeleken met voorgaande jaren blijft het aantal asielaanvragen hoog. In december 2014 schommelde dat aantal nog tussen de vierhonderd en zevenhonderd per week. Eind november waren er al 54.000 aanvragen voor asiel gedaan.

  Like

 2. Antivenin zegt:

  In de meeste landen in het Midden-Oosten zijn de Joden al op, dat gebied is keurig Judenrein gemaakt. Nu zijn de christenen er aan de beurt. Zodra die klus geklaard is, richten de islamieten hun blik op Europa. Toch fijn dat we al tientallen jaren bezig zijn de voorhoede van onze uitroeiers te importeren en zich “met behoud van cultuur” en op onze kosten hier te laten vermeerderen. Nu de huidige golf “vluchtelingen” er nog bij en het islamitische leger staat klaar om de wil van Allah uit te voeren.

  Arm Europa…

  Like

 3. linda bakker zegt:

  De man heeft volkomen gelijk, maar in een ding vergist hij zich. Het is niet Merkel en haar hof kliek, waaronder de hofnar Rutte, die dit uitmaken maar de Verenigde Staten en met name de kliek der Ashkanasi. De Ashkanasi geeft niets om de mensen in het M.O, noch de Christenen, noch de Islamieten, en ook niet om ons hier in Europa. Men speelt ons uit en vernietigd ons uiteindelijk allemaal voor de wereld macht en geld. Deze man geeft het Westen de schuld maar onze Westerse Leiders zijn slechts slaafse vazallen in het kwaadaardig plan der Ashkanasi

  Like

  • Edjan zegt:

   Askenazi zijn joden. Krijgen die weer eens de schuld? Tamelijk afgezaagd.

   Like

   • linda bakker zegt:

    de Ashkenazi zijn mensen uit het Oost blok die tot het Joodse geloof zijn over gegaan, dus geen echte joden. Zij gebruiken en misbruiken Israel voor hun walgelijke praktijken. In feiten houden zijn Israel in de machts greep.Er is genoeg materiaal op internet te vinden hierover. De echte joden worden door deze lieden net als de christenen misbruikt voor hun plannetjes. Dus je reactie geeft wel echt te kennen dat je wilt reageren maar er geen snars van af weet. Er is een studenten organisatie in Israel die constant tegen deze lieden vecht en niet zonder risico. Zij zeggen ook dat hun land is gegijzeld.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Of de Asjkenazische Joden geen echte Joden zijn, betwijfel ik overigens ten zeerste!!!

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Asjkenazische_Joden

    Webmaster

    Like

  • Roni zegt:

   @Linda Bakker
   Als u zo overtuigd bent van een joods complot om ons uitbte roeien wat doet u dan op deze site?

   Like

  • danny zegt:

   Van naar antisemitische neigende posts zijnwij hier op deze site niet gediend. Zoals u kunt lezen is deze site pro Israël.
   Mijn advies aan u is om uw rabiate antisemitische opmerkingen te posten op joop.nl . Alwaar zij thuis horen.

   Like

  • johan zegt:

   Beste Linda, uit je tekst is op te maken dat er enige intelligentie ontbreekt.
   Waarschijnlijk is er lobotomie op je uitgevoerd, zeker is er een Joodse loby in de VS die zich sterk maakt voor subsidies aan Israel. De tegenhanger van die lobby is de olie lobby die vele malen machtiger is.
   Zeker gezien die Obama in het witte huis en om het nog dichter bij huis te houden er zijn verschillende EU landen die niets van Israel moet hebben.
   Vandaar mijn conclussie dat er een ingreep is uitgevoerd op jou, waardoor ik je ook niets kwalijk neem.

   Like

   • linda bakker zegt:

    nogal dom antwoord, ik ben geen anti semiet en goed thuis in het M.O. Reactie van mensen die lekker achter hun PC tje blijven zitten dus. Ga eerst eens ff lekker lezen hierover of beter, ga eens naar Israel en zoek eens wat studenten op en laat je eens goed informeren. Ik ga hier verder niet in discusie omdat je nu eenmaal niet moet domme mensen moet discussiëren.

    Like

 4. wauso zegt:

  De man heeft volkomen gelijk. En de Christen Unie (GertJan Segers) interesseert het ook geen bal of er Christenen en masse sterven: https://examplewordpresscom33104.wordpress.com/2015/12/05/christenen-doden-geen-probleem/

  Like

 5. Petecoole zegt:

  Tja de wereld staat erbij en kijkt erna..
  Als het andersom was, dan was iedereen in rep en roer.

  Like

 6. Pieter zegt:

  Hierover hoor je das Merkelschwein niet, en ook die fijne charistelijke mensen in Holland niet.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Pieter: 20.34. uur, op 03/02. Nou, ik sta wel op de bres voor de vervolgde christenen, Pieter. En ook een organisatie als “open doors”, is daar 24/7 mee bezig. Ook ik, zie veel liever, dat vervolgde christenen, in Europa/Nederland opgenomen worden, dan deze momentele mosliminvasie! Maar weest U er maar van overtuigd, dat het “een groot complot, en opzet is”, van de marionetten van onze politiek en regeringen, in heel de EUSSR, om deze mosliminvasie, niets in de weg te leggen. Het heeft allemaal te maken met o.a.: het Coudenhoven-Kalergi plan, de verraderlijke”resolutie van Straatsburg”, de Bilderberg, de GELDPLUTOCRATIE- denk aan Soros en Rothschild, de communisten van de EUSSR, en de NWO. Deze ELLENDE is bewust opgezet pandoer!

   Like

   • Edjan zegt:

    Tom Hendrix, ik zie niet veel in NWO en Bilderberg en nog minder in vierdimensionale reptielen, maar voor de rest ben ik het HELEMAAL met je eens: deze mosliminvasie is geregisseerd door de politiek die in hun machtsgeilheid streven naar een Europese superstaat: een dictatuur en een politiestaat. Ze willen lijfeigenen van ons maken, dom en arm moeten we worden. De mohammedanen gebruiken ze om ons eronder te krijgen. De media staan onder hun controle. Ze zullen niet stoppen.

    Like

   • Pieter zegt:

    Goed dat je dat doet. Ik mis echter de christelijke politieke partijen in Nederland. Zij komen wel op voor de islam hier, maar niet voor de christenen in bijv. Syrie.
    Zijn ze dan zo politiek correct en buigen om de moslims hier maar te vriend te houden ten koste van christenen die worden vervolgd ? Het lijkt er sterk op.
    Neem bijv. de EO die maakt reclamefilmpjes over kampen met moslims in Syrie e.d.
    Ik vind dat zo stuitend braaf en huichelachtig.

    Like

 7. Hendrik M. zegt:

  Nazi Merkelschwein macht alles Judenrein…
  Die patriarch heeft gewoon gelijk…

  Like

 8. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 9. sammy zegt:

  ik kan alleen maar zeggen dood aan de islam en de links faschistische ranzbakken van de pvda en europa
  lang leve Israel

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Nu zijn het de Oriëntaalse christenen, straks de Europese christenen en anders denkende !!
  Maar gutmensch…………ook U komt aan de beurt en jij linkse onbenul ook !!!

  Like

 11. johan zegt:

  Als twee mensen ruzie hebben ligt de oorzaak vaak in het midden, nu hebben we de moslims en die hebben ruzie met de joden, christenen, boedhisten, taoisten de homo’s, lesbo’s atheisten, grof gezegd met alle andersdenkende.
  Kan je nu nog zeggen de schuld ligt in het midden of dat het probleem in het geheel bij de moslims op schoot ligt.

  Like

 12. Eline zegt:

  @Linda Bakker 10:01
  Jij bent goed thuis in het MO ??Denk je dat nou echt ?
  Jij haalt je “informatie “uit die rabiate site BOINNK,dat is duidelijk.
  Nee,je kunt inderdaad hier niet discussie gaan met ons domme mensen.
  Je hoort hier helemaal niet thuis.

  Like

  • BertG. zegt:

   Waarschijnlijk had ze in het MO, waar ze zo goed bekend is, zo’n lekkere moslim knul aan de haak geslagen en die heeft het haar allemaal precies even goed uitgelegd hoe het nou precies allemaal in elkaar zit met die Joden.

   Like

  • Edjan zegt:

   De link die E.J. Bron hierboven geeft, had ik al eerder bekeken, vandaar mijn reactie op Linda Bakker om 21:34. Gezien haar tegenreacties had ik ook al het vermoeden dat ze een van de vele, vele fantasy-sites op internet heeft gelezen.

   Ik heb slaapproblemen dus ik zit ’s nachts wel eens in dit soort sites te kijken. Je gelooft je eigen ogen soms niet …

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Edjan 4 februari 2016 om 15:10

    [quote] ik zit ‘s nachts wel eens in dit soort sites te kijken. Je gelooft je eigen ogen soms niet [/quote]

    Heb je een paar linkjes voor me?
    Kan ik eens even gaan kijken om welke dwaasheid het gaat.

    Like

   • Edjan zegt:

    Sorry, Tistochwat, dat vergeet ik allemaal weer en kan ik nooit meer terugvinden …

    Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @Edjan: 15.06. uur. Okay Edjan. Maar ik sta wel hetzelfde in het feit dat we te maken hebben met een mosliminvasie. Bedankt voor de reactie van U.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s