De fantasten van de gevestigde orde stigmatiseren PEGIDA als ‘extreemrechts’ en noemen links tuig ‘antifascisten’. De werkelijkheid is heel anders.

Screenshot_10

PEGIDA-demonstratie op de oever van de Elbe in Dresden.

(Door: Anne Marie Waters – Vertaling: “Wachteres” en “Henk V.”)

Angela Merkel, de bondskanselier van Duitsland en de feitelijke baas van de EU, zei in haar Nieuwjaarsboodschap van begin 2015 dat Pegida-betogers “haat in hun hart” hebben. Het is een interessant commentaar van een vrouw die ziet gebeuren dat haar eigen volk op straat wordt aangevallen, maar die dit niet belangrijk genoeg vindt om haar grenzen te controleren. Duitse vrouwen vertellen haar dat ze bang zijn, maar ze lijkt daar nogal onbewogen onder te blijven.

Pegida, wat betekent “Patriottische Europeanen Tegen de Islamisering van het Avondland”, startte in 2014 in Dresden. De groepering streeft ernaar de massale migratie van moslims naar de westerse wereld een halt toe te roepen, omdat ze de groeiende invloed van de islam vreest. De eerste mars van Pegida door Dresden in oktober 2014 trok slechts een klein aantal mensen. Ze volhardden echter en bleven op maandagavond wandelingen door de stad houden, die soms tienduizenden aanhangers trokken.

Slechts een paar dagen na Merkel´s veroordeling van Pegida schakelde de iconische kathedraal, die de stad Keulen domineert, zijn verlichting uit, uit protest tegen haar aanwezigheid aldaar. De decaan van de kathedraal suggereerde dat degenen die met Pegida wandelden, zouden moeten “nadenken over met wie ze samen betogen”. Hij kan niet hebben geweten dat een jaar later de gebeurtenissen in zijn stad Pegida gelijk zouden geven en misschien is hij het die zou moeten overwegen welke invloed de massa-immigratie heeft op het Duitse volk.

Natuurlijk kwam Keulen in het nieuws toen, tijdens de nieuwjaarsviering van het afgelopen jaar op het plein van de stad, een duizendkoppige meute migranten honderden vrouwen beroofden en verkrachtten/aanrandden. Sommige migranten raakten zelfs de Dom van Keulen – toen zij vuurwerk op het  kerkterrein afschoten. Na deze aanval op Duitsers in Duitse straten kwam Pegida terug naar Keulen. Terwijl de politie niet over de middelen beschikte om de aanvallen te voorkomen, kon ze wel bedenken wat nodig was om het protest de kop in te drukken. De politie stond erbij en keek ernaar hoe Duitse mensen werden aangevallen door immigranten, maar zij gebruikte dagen later wel waterkanonnen tegen demonstranten.

Onnodig te zeggen dat de berichtgevingen van de media over Pegida bepaald niet vleiend zijn geweest. Dit is nauwelijks een verrassing. omdat de Duitse bondskanselier hen had beschreven als ‘mensen vol haat’. Hier in het Verenigd Koninkrijk  is de verslaggeving van de BBC eveneens denigrerend. Wanneer men stelselmatig naar Pegida verwijst als “extreemrechts” en degenen die hen bestrijden als “antifascistisch”, dan wordt het beeld van Pegida als een bende racistische misdadigers telkens opnieuw versterkt.

Ik werd onlangs plaatsvervangend leider van de nieuw gevormde officiële Britse tak van Pegida en in die hoedanigheid ben ik begonnen om de eerste bijeenkomsten bij te wonen. Ik was helemaal verbijsterd door wat ik zag. Ik was met stomheid geslagen, niet alleen door het gedrag van de zogenaamde “antifascisten”, maar door de omvang van de leugen die ons is verteld. Het feit dat fatsoenlijke mensen doorgaan met protesteren, terwijl zij dergelijke leugens moeten aanhoren, is een bewijs van hun moed en inzet.

Mijn eerste betoging was in Kopenhagen. Ik, Tommy Robinson en Paul Weston gingen erheen om Pegida Denemarken – die geleid wordt door Tania Groth – bij hun start te helpen. Achter een spandoek met de tekst “Voor Vrijheid” begaven we ons op weg voor een korte wandeling door het centrum van Kopenhagen. We liepen met mannen en vrouwen van alle leeftijden. Het waren niet alleen blanke mensen, en het was zeker niet een groep voetbalhooligans of neonazi’s. Dit waren fatsoenlijke, gewone mensen, die heel erg bezorgd zijn, zoals ik dat ook ben, over het veranderende aanzicht van dit continent – een verandering die waarschijnlijk onherroepelijk zal zijn en ons aanzienlijk minder veilig en minder vrij zal maken.

Terwijl we door Kopenhagen liepen, werden we zwaar bewaakt door een uitmuntende Deense politiemacht. Het was vanaf het begin helemaal duidelijk wat de rol van de politie zou zijn – ons beschermen tegen gewelddadige aanvallen van “antifascisten”. Er was geen enkele agressieve daad van de kant van de Pegida-betogers. Er was geen geschreeuw of uitlokking, dat kwam alleen maar van de zwart geklede linksen die langs de straten stonden. Als Angela Merkel echt  mensen met  “haat in hun hart” wil zien, dan moet zij een Pegida-betoging meemaken en zien welke woestelingen tegenover ons staan.

Twee dagen later waren we in Dresden om op de wekelijkse bijeenkomst van Pegida te spreken. Er was een enorme menigte, die bestond uit mannen en vrouwen van alle leeftijden; geen nazi’s, geen misdadigers, niemand die ook maar een klein beetje herrie zou veroorzaken. Er was geen geweld, er waren geen bedreigingen, er was geen intimidatie. Maar weer was de rol van de politie om ons te beschermen tegen de “antifascisten”.

Om u een idee van Pegida-Dresden te geven; aan het einde van de bijeenkomst speelde een kleine groep mannen en vrouwen, misschien in de 60 of 70 jaar oud, gitaar en ze zongen Duitse volksliederen op het stadsplein. Ik stond op en schudde mijn hoofd toen de werkelijkheid van de omvang van de leugen meer en meer tot mij doordrong. We bevinden ons in een buitengewone situatie. Leiders in heel Europa blijven ons continent onherkenbaar veranderen en zij bestempelen degenen onder ons die daar bezwaar tegen maken als immoreel, als monsters. De medeplichtige media bevestigen deze leugen door plichtsgetrouw Pegida een “extreemrechts” etiket op te plakken en de schurken die ons bedreigen als “antifascisten” te bestempelen. We leven in een Europa van twee werkelijkheden – een feitelijke werkelijkheid en de werkelijkheid die door onze leiders wordt gecreëerd.

Degenen die in de feitelijke werkelijkheid leven worden als vanzelfsprekend gedemoniseerd, in een poging om het publiek zo bang te maken dat zij gelooft dat datgene wat zij [zeker] weet niet waar is, want anders zullen ze zich in de hoek van “extreemrechts” bevinden. Onze leiders voeren een show op. Hun leugens zijn bizar en druisen in tegen al het bewijsmateriaal. Nu vertellen de EU-leiders ons dat de seksuele aanvallen in Keulen niets te maken hebben met de migratie, ondanks het feit dat die door migranten werden uitgevoerd. Merkel doet alsof ze naar Duitsland luistert en suggereert dat zij het moeilijker zal maken om asiel aan te vragen. Terwijl ze dat doet, blijven elke dag duizenden haar land binnenkomen. Het is echt Orwelliaans. We leven in het jaar 1984.

Nu naderen we dus de lancering van Pegida-UK, die op 6 februari zal plaatsvinden in Birmingham. Ik ben optimistisch. Ik hoop dat de linkse criminelen ons met rust zullen laten. Ik hoop dat racisten en neonazi’s ons met rust zullen laten. Als ze dat doen, zullen we een vreedzame bijeenkomst en betoging hebben en zullen we zo ons verzet kunnen uiten. Dat is ons democratisch recht; ingaan tegen de groeiende islamisering van ons land en ons continent. We kunnen niet toestaan dat het linkse tuig ons verslaat of ons afschrikt. De bedoeling van de linkse fascisten is om een sfeer te creëren die zo giftig is dat de gewone fatsoenlijke mensen bang zullen worden om erbij te zijn. Dat kunnen we niet laten gebeuren.

Er staat buitengewoon veel op het spel. De invloed van de islam in Groot-Brittannië heeft onze samenleving al ingrijpend veranderd. De vrijheid van meningsuiting is dood en duizenden en duizenden uitingen van seksueel geweld en verkrachtingen blijven ongestraft. Het wordt tijd voor ons om het toneelstuk dat onze leiders opvoeren te negeren en in plaats daarvan naar de werkelijkheid te kijken. Als we nu geen maatregelen nemen, hoe moeilijk dat ook is, zal onze werkelijkheid steeds donkerder worden en de leugens steeds groter. Alleen moed kan tirannie verslaan en in het huidige politieke klimaat  is de waarheid vertellen de moedigste daad die we kunnen verrichten.

Bron:
www.breitbart.com
Auteur: Anne Marie Waters

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres” en “Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress,com)

h/t “De Realist”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA". Bookmark de permalink .

22 reacties op De fantasten van de gevestigde orde stigmatiseren PEGIDA als ‘extreemrechts’ en noemen links tuig ‘antifascisten’. De werkelijkheid is heel anders.

 1. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  en straks… als dan hun leugenspel helaas is uitgespeeld
  en u allemaal tot op het bot bent stuk-verdeeld,
  zullen wij verbaasd in Onschuld weer hun handen wassen…
  U HAD TOCH OP UW EIGEN TOKO MOETEN PASSEN ?
  .
  Jasterke
  .

  Like

 2. Harry zegt:

  Het enge sujet Tim Engelbart , waar hier op deze site onlangs ook een artikel van heeft gestaan , heeft op DDS weer eens duidelijk laten zien wat voor een verknipt zacht gekookt ei , ie eigenlijk is .
  Een artikel over de PVV en een over Pegida , als je geen sterk hart hebt , NIET kijken !

  Die man fladdert alle kanten op , als een appelige windwijzer in een dwarrelwind .

  Maar wat vooral opvalt is , dat ie de ene keer iets gematigds produceert en een andere keer weer voluit tegen de vorige schrijfsels ingaat .
  Gaat het om geld , Enge Bart ?
  Zo krijgt Wilders weer de zwarte piet toegespeeld op een laffe , minne manier .
  Smerig , gemeen , vals en vilein .

  Heb geen kennis van psychische aandoeningen , maar hij heeft er gegarandeerd een aantal !
  In mijn onnozelheid zou ik zeggen dat schizofrenie meedoet !
  In mijn woonplaats zit een groot gekkenhuis , dankzij onze ” eigen ” inteelt en incest productie onder de bible-belters .
  Nou lopen sommigen van die lui los , dus maak ik in die zin wel eens wat mee .
  Timmetje zou er prima tussen passen .
  Alleen zou ik hem niet los laten lopen !

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Haha,halsbandje dan maar?Maar je hebt volkomen gelijk;een van de redenen dat ik nooit meer op DDS kijk!

   Like

  • Had er even één of twee likjes bijgeleverd, Harry! Ach, nou ja, ik ga wel even kijken…..
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • harry zegt:

    Sorry Theresa , dat kan ik nog steeds niet , linkjes plaatsen , boven een bepaalde leeftijd lukken sommige dingen niet zo goed meer ………
    Het is hier wel eens uitgelegd en toen dacht ik , ik kijk later wel eens , maar de berichten vliegen hier om je oren en even later is zo’n bericht dan al weer gepasseerd en uit beeld .
    Die Bron is nou eenmaal een stuk sneller als ik .

    Like

 3. Reinier Jaquet zegt:

  Triest heel triest dat Europa vernietigd wordt door onze eigen regeringen en niet te vergeten die duivels uit Brussel. En inderdaad overal lees je dat het linkse schorem haat en geweld gebruikt. Europa is een verloren en verwoest continent geworden door ONZE VOLKSVERTEGENWOORDIGERS of beter gezegd VOLKSVERRADERS.

  Like

 4. OphEUffen zegt:

  Mijn complimenten aan deze moedige dame. Kristalheldere uitleg van de huidge situatie en ook nog eens keurig verwoord. Dat geeft me weer een beetje moed.

  Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 6. Bravo, Anne-Marie Waters! zoals U het weergeeft is de exacte realiteit en niet anders!
  Heel hartelijk dank, Wachteres en Henk, voor het vertalen van dit uiterst belangrijke relaas!
  Ms. Waters, natuurlijk is uw plaats de 6de Februari in Birmingham bij de lancering van Pegida UK, maar het zou geweldig zijn, als we U, Mr. Weston èn Tommy ook nog eens zouden mogen verwelkomen als sprekers bij Pegida NL, net zoals U dat gedaan heeft bij Pegida DK.
  Tommy hèbben we inmiddels al eens verwelkomd, maar dat maakt niet uit: Voor een ware volksheld als hij staan we oneindig open!
  Fantastisch als dàt nog eens zou mogen lukken!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 7. Elena zegt:

  Vraag mij nog steeds af…hoeveel miljoenen schuift het , (het uitnodigen van de buitenlandse moslim invasie)….voor de Europese leiders van de grotere landen die tot de EU behoren?

  Niemand maakt mij wijs, dat deze leiders niet zien, wat wij zien en lezen.
  Hier moeten wel vele miljoenen zoniet miljarden mee gemoeid zijn in het voordeel van de Europese leiders.

  Enkele maanden geleden bespraken de opperhoofden in Duitsland , Pegida als “rechts extreem ” te bestempelen om Pegida te kunnen verbieden.

  Dat is officieel nog niet gebeurd, maar stiekum doet de opgehitste pers in opdracht van de linkse media hun werk.
  Persvrijheid is verleden tijd.
  Vrijheid van meningsuiting is officieel verleden tijd.
  Gelukkig zijn er nog legio burgers die wel de waarheid aan het licht durven brengen.

  Like

  • Edjan zegt:

   Men wil Pegida zelfs als “terroristische beweging” brandmerken.
   Vrijheid van meningsuiting is weg
   Vrije pers bestaat niet meer
   democratie is een woord uit het verleden geworden.
   Een zeer kleine “elite” van psychopaten wil de absolute macht grijpen en daartoe de rest van het volk onderdompelen in lijfeigenschap, armoede en domheid. Zo kunnen ze de hele wereld uitzuigen en als de wereld leeggezogen is, gaan ze ergens anders heen.

   Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Prima artikel, geheel naar waarheid. Bedankt Wachteres en Henk V, voor de puike vertaling.
  Ten aanzien van de politieke bende, van “links tot rechts”, en Madam Merkel; zou ik graag hierbij hen willen confronteren met 2 citaten uit: “De kracht van de Rede”, van Oriana Falacci, een ware heldin van het vrije woord, citaten:
  “Wat voor democratie, is een democratie waarin een afwijkende mening verboden is, waarin die wordt afgestraft en wordt omgezet, in een misdaad”.
  ” wat voor soort democratie, is een democratie, waarin niet geluisterd wordt naar de burgers, maar waarin ze het zwijgen wordt opgelegd, en waarin ze aan de vijand ( islam en EUSSR) worden uitgeleverd, en bloot worden gesteld aan machtsmisbruik en intimidatie”.

  Like

 9. joopklepzeiker zegt:

  Gedempte stemmen, gebalde vuisten .

  Het is weer 1930

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Hoewel al vele malen schreven, nogmaals Fascisme is links, het heet dan ook Nationaal Socialisme, U weet wel het broertje van het Socialisme !!
  Het is een linkse leugen dat fascisme extreem rechts zou zijn, die leugen is door de socialisten na de tweede wereld oorlog de wereld in geholpen om hun eigen shit te verbergen, net als dat de
  Sociaal-Democratische Arbeiderspartij (SDAP) hun naam in Partij van de Arbeid (PvdA) veranderde omdat de Duitse zusterpartij Nationaalsocialistische Duitse Arbeiderspartij (NSDAP) heten.

  Like

  • koddebeier zegt:

   De zogenaamde linkse antifascisten zijn dus de enige echte fascisten !

   Like

   • Joshua zegt:

    koddebeier,
    Wat kun je ook verwachten van een stelletje idioten wat net uit de luiers is, kletsen als een kip zonder kop omdat zij geen enkele geschiedenis kennen en domweg meekletsen met hele grote Imbecielen.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @koddebeier: 16.36. uur, op 04/02. Dat heeft U goed gezien, koddebeier!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s