“Drugs en bedreigingen in opvang Autotron”

Screenshot_3

De eerste asielzoekers komen in september aan bij het Autotron.

ROSMALEN – De noodopvang op het Autotron in Rosmalen wordt geteisterd door doodsbedreigingen, vechtpartijen, brandgevaarlijke situaties en veelvuldig drugsgebruik. Asielzoekers spreken over een ’gevaarlijke situatie’. Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) zou nauwelijks ingrijpen.

De Telegraaf

Huisregels in de opvang worden veelvuldig overtreden, zeggen asielzoekers tegen het Brabants Dagblad. Zo werd ondanks het brandgevaar gerookt en eten gekookt in de slaaptenten. Tientallen asielzoekers in het kamp zouden regelmatig hasj en wiet gebruiken. Sommige bewoners zouden zelfs messen hebben.

Het COA stelt niets van ‘massale overtredingen van huisregels’ te weten. De kamers worden wekelijks gecontroleerd. “Maar we zullen nooit in kasten kijken, vanwege de privacy,” zegt een woordvoerder.

Asielzoekers zeggen dat COA-medewerkers en beveiliging wel degelijk op de hoogte waren, maar zelden ingrepen. De beveiliging zou ’s nachts en ’s avonds uit slechts vijf mensen bestaan. “Ik denk niet dat het echte beveiligers zijn”, zegt een Syriër tegen het Brabants Dagblad. “Bij een vechtpartij rennen ze hard weg.”

In de noodopvang wonen sinds september zo’n vijfhonderd alleenstaande mannen, hoofdzakelijk uit Syrië en Eritrea.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Edjan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op “Drugs en bedreigingen in opvang Autotron”

 1. carthago zegt:

  Topje van de ijsberg dus. Als de testosteron bommenwerpers eenmaal uit de tent worden vrijgelaten valt het doek voor nederigland.

  Like

 2. edwin vissers zegt:

  in “goedmenschen”, “Incidenten”, “Integratie”, “Nuttige idioten”, “Religie van de vrede”, “Verrijking”, “Vluchtelingen”, “Weg met ons!”, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur.
  end times !!!!!!!!

  Like

 3. danny zegt:

  Het COA kan mij niet wijs maken dat zij hier niet van op de hoogte zijn.
  Het wordt hoogtijd om ook de stinkende beerput die COA heet, eens flink open te trekken.
  Ik acht het COA medeplichting aan ‘de zogenaamde asiel en vluchtelingen’ problematiek.
  Voor het tribunaal met deze landverradersNSBbende!
  en allen COA verantwoordelijken levenslang op water en brood en opsluiten in een sober regime, daarna de sleutels weggooien.

  Like

 4. Bas zegt:

  Als asielzoekers dit zelf constateren is dit een (extra) bewijs dat de COA en de lokale overheid, de politie controle over deze rebellie heeft verloren. Probeer die maar n’s terug te krijgen doormiddel van huisregels ! “Bij een vechtpartij rennen ze hard weg.”

  Like

 5. Elena zegt:

  Goh….had toch niemand van die getraumatiseerde hoogopgeleide “vluchtelingen” verwacht toch?
  Het COA is één grote maffiabende.
  COA zo snel mogelijk opheffen !!

  Like

 6. zomaar zegt:

  al dus het gezegde van een van deze moslim zendelingen , ““Ik denk niet dat het echte beveiligers zijn”, zegt een Syriër tegen het Brabants Dagblad. “Bij een vechtpartij rennen ze hard weg.”.

  wat moeten deze mensen dan anders doen ?, zij zijn door onze linkse overheid , aan handen en voeten gebonden !.

  Geliked door 1 persoon

 7. Koos zegt:

  Een parlementaire enquete (of parlementaire ondervraging) over hoe lang dit al bekend is, en waarom we daar niets over vernomen hebben.
  https://www.sp.nl/nieuws/2016/02/van-raak-parlementaire-ondervraging-nieuw-wapen-voor-tweede-kamer

  Like

 8. Breget zegt:

  Schop ze er uit die zich niet aan de regels houden ,crimineel tuig hebben we al genoeg in NL plus een regering die geen orde op zaken kunnen stellen wegens zwakheden .

  Like

 9. Japio zegt:

  Laten we ze een handje helpen. Een hoge muur er omheen en geef ze allemaal een vuurwapen met voldoende munitie. Kunnen ze een soort of gaan paintballen met z’n allen. En de laatste die overblijft krijgt een verblijfsvergunning. Alleen mag hij zijn verblijf in Nederland vertoeven in de bajes. Maar dat dient van te voren niet verteld te worden.

  Like

 10. Edjan zegt:

  Het COA ontkent alles glashard. Het is gewoon niet waar. Maar om zich in te dekken, voor het geval het tóch nog verder uit mocht lekken, zeggen ze zoiets als: “maar we weten natuurlijk niet alles, we kijken niet in de kasten vanwege de privacy van de “vluchtelingen” die we dienen te eerbiedigen”.

  Krijg nou toch wat! De overheid respecteert onze privacy! Ja, als het ze uit komt ….

  Like

 11. Edjan zegt:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/25141586/__Arbeidsmigranten_wijken_voor_asielzoekers__.htmlPolen worden uit hun “hotel” gezet om plaats te maken voor …….. “vluchtelingen”.

  Bij ongewijzigd beleid (en helemaal niets wijst op wijzigingen) komen ergens dit jaar dus de alleenstaande Hollandse ouwetjes aan de beurt. Ik hoop dat er een paar een wapen hebben en verzet plegen, anders komt het niet eens in de media (die trouwens al grotendeels door de overheid gecontroleerd worden)

  Like

  • Edjan zegt:

   Sorry, eerste woord: Polen

   Like

  • BertG. zegt:

   Als ze al niet een pleuris hekel aan die gasten hadden dan krijgen ze het nu wel.
   Ook de Polen moeten eraan geloven.
   Buiten dat ze graag een slok drinken, heeft eigenlijk niemand echt last van deze gasten.

   Like

   • Edjan zegt:

    Daar zit hem nou net de kneep, BertG. Van Polen hebben we niet zoveel last. Maar daar heeft de overheid dus niets aan. Ze willen ons knechten om hun megalomane superstaat op te richten en daarom voeren ze massaal een vijandig volk in. Al hun wandaden passen in de bedoelingen van de overheid en worden dus toegestaan (toegejuicht). De oorspronkelijke bewoners worden steeds verder de blubber in gedouwd.

    Like

 12. Republikein zegt:

  De middenstand doet goede zaken.
  Je broek zakt ervan af.
  Het was al eerder belicht, altijd die gele zakken.
  Geld stinkt niet.

  Like

 13. Ha, prachtig: Laat de rottigheid maar aan het licht komen, hoe meer, hoe beter!
  De realisten hebben het van meet af aan voorspeld en de goedmensch wou niet luisteren; Nu moet-ie zelf maar nemen, wat er op zit!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 14. Edjan zegt:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/25142152/__Vrouw_doodgestoken_in_Amsterdam__.html

  Marokkaanse doodgestoken door andere marokkaan voor school. Overheid trekt fles goede wijn open: ze beginnen nu ook al te moorden.

  Like

 15. kruisridder zegt:

  Waarom pakt men het hier niet net zo aan als in Australie? Breng alle ”vluchtelingen” naar Aruba, Sint-Maarten, Sint-Eustatius, Curacao, Bonaire……

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  Kijk, dat zijn nu de “vrienden”, van RUTTE (VVD), waar Wilders niet bij in de schaduw kan staan! Kots!

  Like

 17. BigLJohn zegt:

  Het COA. Centrum van Ongelimiteerd A-sociaal gedrag !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s